L2Rox x10 Gracia Final, polski nowy Server!

Zaczęty przez Matim, Grudzień 28, 2009, 11:58:36 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Widel

Rozumiem że jest tylko dualbox a nie multi?
Pzdr, Widel

Matim

Codziennie staramy się wyłapywać wszystkie multi, ale jak wiadomo nie wszystkie.

Widel

Pzdr, Widel

Matim

Update na L2DC przekładamy o kilka dni, tak aby cała synchronizacja odbyła się bez żadnych znikających itemów/charów itp.

Scorpion

...

Matim

Póki co, to nie, nie to samo, ale cóż L2J, a więc bardzo podobne.

Poczekajmy do update.

InsOmnia-

Z tego co mi wiadomo to przejscie na L2DC nie jest do konca takie pewne. Raczej prawie pewne ze go nie bedzie.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Insect

Witam wszystkich .. :) Po rozmowie z kilkoma osobami dowiedzialem sie o rozmowie o L2Rox

Co do przejscia na l2dc to jest kwestia czasu kiedy TheOne skonczy pisac scrypty ktore przeniosa bezpiecznie baze danych .... Fakt mialo byc to 12/1/10 Lecz problemy techniczne spowodowaly opoznienia ...

A nawiasem mowiac do pseudo grajacych na L2Rox <Bo tacy maja wiele do powiedzenia> Ty Dev0 <Insomia> z tego co mi wiadomo nie jestes ani graczem na L2Rox ani Developerem l2dc Jedyne co jest wiadome ze masz server na ktorym widac ze problem jest z max 350 online i z tego 1/2 boxy cfox i tomi smieja sie z ciebie od 2 miesiecy jak spamujesz ich o pliki l2dc I w ktorym miejsciu jestes developerem l2dc ????? Nie jestes nawet testerem ... !

Maniac

insect, a ty potrafisz chociaz patcha w eclipsu dodac? nie nadawaj na kogos innego jak sam pśinco umiesz
Lineage 2 Enigma is coming, most epic polish server ever!

Matim

Umie więcej niż ci się wydaje, a to co napisał to czysta prawda, cwaniaczku.

Insect

O nastepny pro NOOB Ktory ma wiele do powiedzenia a jego server nie istnieje ...Skonczcie pier* zajmijcie sie konkretna robota ... Bo wasz spam o servie na ktorym nie gracie mowi samo przez sie .... Co soba reprezetujecie ... Ja nie bede podejmowal rozmowy jak Matim z wami ... Chodz dziwie sie ze on sobie na to pozwala bo nie dorastacie mu do piet ....
Mnie bawia wasze posty ... !!!! Gdy przygladam sie waszej pracy z serverem...  
Jedyny problem jaki tutaj widze to jest czysta polska zazdrosc ... Ja jakos nie kometowalem waszych scierw !!! Ani jednego posta iz mam to w dupie co wy tam sobie robicie ... Moim zdaniem czym wiecej polakow na swiecie sie wybije tym lepiej to swiadczy o nas ... Jako Polsce .. !
A was spamerow mam w dupie .. ! dev0 jeszcze cos robi z l2jserver ale Ty Maniac to nadajesz sie do pchania karuzeli ... i spamowania po forum ...

Maniac

Noob? widze ze super uber dev jestes, zaloguje sie na ten twoj uber serwerek i zobaczymy co tam skopiowales z repo l2j  :dw_3_2:

Insect

Maniac .... Powiem ci tak ... Meczysz ucho .

1. www jak robisz to nie z darmowych layoutow
2. Jak juz zrobisz server to interesuj sie nim i swoimi userami ... chyba dla nich tam jestes ...
3. Otaczaj sie ludzmi a nie botami ...

Auth: Online World: Online Players online: 335  Bo nie wyglada to ciekawie ....

To cie boli ze na l2rox wlasnie gra 1k ludzi a u ciebie zaledwie 300  To jest praca nie zabawa ... Jak pracujesz to ludzie to doceniaja ... Wejdz wejdz pokopiuj moze ci to pomoc ... :) Lecz ze swoim pingiem zawsze bedziesz walczyl;p My tego problemu nie mamy ...

Maniac

Ale mądrala sie znalazl no, zal mi ciebie dzieciaczku :)

Matim

Wspomnę jeszcze o aferze, w której wykazano, że u Was na Valinorze podkręcacie nieźle licznik (jak zostało kilka razy już wykazane to aż 2x!) a więc Maniac. Może przestań szukać do wszystkich i zajmij się sobą i swoim serverem.

Cytat: Maniac w Styczeń 15, 2010, 07:09:48 PM
Ale mądrala sie znalazl no, zal mi ciebie dzieciaczku :)

A tą odpowiedzią widać, że Cie zgasił  :wink:

Maniac

Dlaczego przy kazdej mojej wypowiedzi wypowiadasz sie na temat l2v? dupsko cie boli ze nie mozesz takich rzeczy dodac do swojego zbugowanego serwera poprzez copy paste?
Taki lamer jak insect moze mi naskoczyc a nie zgasic .I.

To ze jestem jednym z developerow l2v nie oznacza ze nie moge sie wypowiadac na temat innych serwerow wiec stfu

seken

Cytat: Maniac w Styczeń 15, 2010, 07:59:28 PM
Dlaczego przy kazdej mojej wypowiedzi wypowiadasz sie na temat l2v? dupsko cie boli ze nie mozesz takich rzeczy dodac do swojego zbugowanego serwera poprzez copy paste?

To ze jestem jednym z developerow l2v nie oznacza ze nie moge sie wypowiadac na temat innych serwerow wiec stfu
5letnie dziecko?
Bylo widac ze Cie zgasil, bo po jego odpowiedzi nie wiedziales co napisac, wiec zaczeles bluzgal ;]

Maniac

Dyskusja z kims kto nie wiem jak napisac skrypt sql by przeniesc baze danych na nowe core nie ma sęsu, noob i wanna be developer tyle z mojej strony, niech ma te 1k online z tego 400 sklepow online 300 boxow i 300 aktywnych graczy  :wink:

Matim

Cytat: Maniac w Styczeń 15, 2010, 07:59:28 PM

Boli mnie strasznie hah. Widać jacy jesteście pro, że musicie mnożyć licznik x2 aby przyciągać graczy. Strone www też macie fajną, zerżniętą z mxc/ragezone od Madgizmo, którą z kolei On zerżął z flash'dena (łamiąc prawo, a ja już go zgłosiłem na szczęście) Można pisać dużo, sam zaczynać bluzgać na kogoś ( w tym wypadku na Insecta) a potem jeszcze piszesz teksty w takim stylu. Nie znasz Insecta, ani naszego serwera, a więc że tak ładnie napiszę - nie odzywaj się, ok?

HellSign

Cytat: Maniac w Styczeń 15, 2010, 09:07:19 PM
Dyskusja z kims kto nie wiem jak napisac skrypt sql by przeniesc baze danych na nowe core nie ma sęsu, noob i wanna be developer tyle z mojej strony, niech ma te 1k online z tego 400 sklepow online 300 boxow i 300 aktywnych graczy  :wink:

:) Najpierw to naucz się podstaw ortografii.... no takiej gafy sęsu to jeszcze nie widziałem. Świetnie, nie każdy zajmuje się programowaniem, a ty jesteś taki cud miud malinka w programowaniu, że obrażasz innych developerów?

:)) U was jest 2x mniej online niż na tym serwerze boxów więc kkthxbb....  

Lineage 2 Enigma is coming, most epic polish server ever! o_O rly :>?
Programista się znalazł co innych będzie krytykować...
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Matim

Cytat: Maniac w Styczeń 15, 2010, 09:07:19 PM

I On mimo, że według ciebie jest niedoświadczonym dzieciakiem i jest właścicielem serwera z 1k online to co ty powiem o sobie. Na razie jedynie to dużo mówisz, postawisz swoją Enigme to będziemy podziwiać jak będzie się prężnie rozwijać.

HellSign

+1

Maniac

poczytaj kto kogo tutaj pierwszy obrazil, koles mysli ze ma 1k na liczniku i zjada wszystkich tutaj, masz gowniany serwer postawiony na javie z repo l2j wiec nie swiec tutaj.

Matim

Haha, czy On cie obraził pierwszy? Nawet się do ciebie nie zwrócił, a więc zastanów się zanim coś napiszesz. Insect może pisać co chcesz bo jak widać jego serwer > twój, na którym kręcicie licznik x2. O plikach się nie wypowiadaj jeśli nic nie wiesz o serwerze. Zresztą serwer może mieć pliki nawet z allegro, a liczy się to jak jest zarządzany i rozwijany i poprawiany przez cały zespół.

btw, ok, a więc ty masz gówniany server z L2V z 300 online z licznikiem kręconym x2

fail

Teh Snuffzord

Cytat: Maniac w Styczeń 15, 2010, 10:07:45 PM
poczytaj kto kogo tutaj pierwszy obrazil, koles mysli ze ma 1k na liczniku i zjada wszystkich tutaj, masz gowniany serwer postawiony na javie z repo l2j wiec nie swiec tutaj.
maniac, już późno, mamusia pewnie gorące mleczko przyszykowała, pora spaać.
a wyzywać developerów to możesz, kiedy sam się takowym staniesz ;)
We Are Linux. Will Assimilate You. Resistance Is Futile.

Maniac

Cytat: Matim w Styczeń 15, 2010, 10:12:41 PM
Haha, czy On cie obraził pierwszy? Nawet się do ciebie nie zwrócił, a więc zastanów się zanim coś napiszesz. Insect może pisać co chcesz bo jak widać jego serwer > twój, na którym kręcicie licznik x2. O plikach się nie wypowiadaj jeśli nic nie wiesz o serwerze. Zresztą serwer może mieć pliki nawet z allegro, a liczy się to jak jest zarządzany i rozwijany i poprawiany przez cały zespół.

btw, ok, a więc ty masz -_-'iany server z L2V z 300 online z licznikiem kręconym x2

fail
nie jest krecony na 2x, wiec nie płacz chlopczyku, wez sie lepiej za naprawe geodaty na swoim zjebanym l2j serwie