L2Cerberus - GRACIA EPILOGUE - 15x

Zaczęty przez devO, Sierpień 23, 2009, 04:40:53 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Matim

Chciałbym tylko zaznaczyć, że double konta na forum są karane.

Teh Snuffzord

hey, Ins0mnia, ya mighty developer:

oh snap, tu cię nie ma ; O
We Are Linux. Will Assimilate You. Resistance Is Futile.

InsOmnia-

Cytat: Matim w Styczeń 17, 2010, 05:55:39 PM
Chciałbym tylko zaznaczyć, że double konta na forum są karane.

a mam jakies inne?

Cytat: Teh Snuffzord w Styczeń 17, 2010, 06:06:07 PM
hey, Ins0mnia, ya mighty developer:

oh snap, tu cię nie ma ; O

tak samo jak okolo 9 innych osob.

Strona aktualizowana jest co jakiś okres czasu. Oficjalnie w teamie jestem od niedawna.

forum jest zawsze aktualne
http://www.l2dragonclaw.net/

jak masz jakieś pytania, chętnie odpowiem na pm, łącznie ze screenami z dowodami jeśli uważasz mnie za kłamce.

PS: oba posty nie dotycza servera, wiec prosze nie robic offtopicu.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Teh Snuffzord

lol, prove it. i to nie jest offtop bo przeta dyskutujemy pośrednio o plikach surfa.
btw - nawet jeśli jesteś w projekcie, to jesteś jakąś małą lamką, bo gdybyś byl kimś ważnym dla projektu to od razu by cię wrzucili na stronkę (jako persona grata) ergo jeśli cię tam nie ma to surfowi twemu wróżę świetlany fail :D

Matim

Ja oraz kolega wyżej pisaliśmy na temat administracji. A o ile się nie mylę to administracja danego serwera jest z nim związana, tak? Czyli chyba źle sklasyfikowałeś owe pojęcie ;)

InsOmnia-

Cytat: Teh Snuffzord w Styczeń 17, 2010, 07:03:58 PM
lol, prove it. i to nie jest offtop bo przeta dyskutujemy pośrednio o plikach surfa.
btw - nawet jeśli jesteś w projekcie, to jesteś jakąś małą lamką, bo gdybyś byl kimś ważnym dla projektu to od razu by cię wrzucili na stronkę (jako persona grata) ergo jeśli cię tam nie ma to surfowi twemu wróżę świetlany fail :D

Wybacz ale nie będę z Tobą prowadził dyskusji. Obrażając kogoś nie wiedząc o tej osobie kompletnie niczego pokazuje Twój poziom intelektualny. I w tym momencie nie mam zamiaru niczego udowadniać ani tłumaczyć. Pozdrawiam.

PS: wybacz Matim, przyznaje racje. :)

Teh Snuffzord

Cytat: InsOmnia- w Styczeń 17, 2010, 07:17:54 PM
Wybacz ale nie będę z Tobą prowadził dyskusji. Obrażając kogoś nie wiedząc o tej osobie kompletnie niczego pokazuje Twój poziom intelektualny. I w tym momencie nie mam zamiaru niczego udowadniać ani tłumaczyć. Pozdrawiam.

nie masz zamiaru udowadniać czy nie masz czego udowodnić? ;)

oh nie, jestes kolejną osobą uważającą mnie za ograniczonego umysłowo pantofelka, idę się pociąć ; <

InsOmnia-

Cytat: Teh Snuffzord w Styczeń 17, 2010, 07:21:59 PM

oh nie, jestes kolejną osobą uważającą mnie za ograniczonego umysłowo pantofelka, idę się pociąć ; <

Nie mam zamiaru udowadniać osobie która mnie obraża.

HellSign

Cytat: InsOmnia- w Styczeń 17, 2010, 07:24:25 PM
Cytat: Teh Snuffzord w Styczeń 17, 2010, 07:21:59 PM

Nie mam zamiaru udowadniać osobie która mnie obraża.

Możesz pokazać, że jesteś w grupie "project member's" na forum :) :>?
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

InsOmnia-

Corvax

No coż Snuffzord /fail xD
Teraz to możesz iść się pociąć xD

HellSign

Cytat: InsOmnia- w Styczeń 17, 2010, 07:35:56 PM
http://img109.imageshack.us/img109/5372/51759594.jpg

prosze HellSign.

Dziękuję :*

No i co Snuffzord(go go powerrangers) zfailowałeś, serwer jest dobry tylko trochę stary;p

Nie myśleliście o postawieniu np. x5 w europie? 1000 ppl gwarantowane+
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Teh Snuffzord

Cytat: Teh Snuffzord w Styczeń 17, 2010, 07:03:58 PM

Online Record: 734 on 2009-12-06
fakt, super serwer, lolrelo miało więcej. supcio serwer.

Corvax

HellSign,
Server będzie przeniesiony na europejski hosting w lutym, jak juz Vincent pisal wcześniej

InsOmnia-

I o drugim serwerze też już myślimy.

Online record już dawno nie działa :) (btw dzięki za przypomnienie, będzie trzeba go dodać po przejściu na pliki DC), resztki zostały na stronie, było w pewnym okresie 1k, no ale jak to każdy serwer ma chwile lepsze i gorsze.

z gorszej już wychodzimy wiec liczę na wzrost po nadchodzących zmianach :), czas pokaże.

Corvax

Server został przeniesiony na pliki L2DC (DragonClaw) oraz nowy hosting w Europie.
Parametry nowej maszyny:
- Intel Xeon W3520 (i7) 4x 2x 2.66+ GHz Turbo Boost Technology @ 2.93GHz
- 12 GB DDR3
- Intel SSD X25-M 2x 80 GB - SATA2
- 1 Gbps connection

Dyski SSD to ultra szybkie rozwiązanie dla baz danych, 20x szybsze od powszechnie używanch dysków 15k rpm, co pozwala na całkowite wykluczenie lagów oraz freezów podczas bardzo dużej liczby zapytań (np. powszechne "freezy" na siege)

Szczegóły projektu L2DragonClaw w 1 poście lub na stronie domowej projekty, www.L2DCProject.com

Aggress1ve

Gdybym wiedzial ze server zostanie przeniesiony do europy to bym nie palil mojego AS'a +8 :( To dlatego ze wykanczala gra z delay'em...
FlaameZ > ALL !

Corvax

No cóż, mądry Polak po szkodzie :P

Wcześniej, na amerykańskim hoście miałem ping w granicach 120-200ms co jest faktycznie wysokim. W dodatku jeśli ktoś korzysta z neta od Telekompromitacji polskiej SA :P to już miał całkowicie /fail. Teraz, na nowej maszynie ping nie przekracza 50ms. Zazwyczaj mieści się pomiędzy 10 a 30ms

Aggress1ve

O ile dobrze pamietam rozmowy na klanowym Antharasu, to wkrotce wiekszosc z nich wyjdzie przemieszczajac sie na RPg-Club'a xD Mam tam jeszcze draoc set +6/7 pare epikow, wiec jak cos walic na PM xD

Corvax

Chyba masz nie za świeże informacje.
klan Antharas odszedl, to prawda, ale wrócil w prawie pełnym składzie. Z tego co wiem Brufonte mówił Lunie, że wracają bo nigdzie nie mogą zadomowić się tak jak na Cerberusie ;)

Mały cytat z działu "Clan" naszego forum"
Cytat
Re: Antharas recrut
by Brufonte on Mon Feb 22, 2010 3:22 pm

So we are recruit . clan we will help with all if u play like bd, sws,wc, bishop, ee.

suports will have all that they need.

Aggress1ve

Napisalem to co pamietalem, bylo to ponad miesiac temu xD

!ArO

i co jakieś decyzje zapadły już dotyczące HR?

Corvax

Wstępnie przymierzamy się do otworzenia high rate za około 2 miesiące.
Najprawdopodobniej będzie to server x666 z dużą ilością customów.
Ostatecznie o wyglądzie finalnej wersji nowego HR dowiecie się w przeciągu tego miesiąca, jak tylko ustalimy wszystko od A do Z.
Wiadomo tylko że server będzie stał na osobnej maszynie, identycznej jak ta na której stoi nasz x15 co w połączeniu z plikami L2DC gwarantuje stabilną zabawę na wolnym od lagów serverze :)

Pozdrawiam

!ArO

heh już co najmniej kilka servów ma raty x666^^ ale jak chcecie ;) Osobiście z niecierpliwością czekam na opis tego servera.. mam nadzieje na HR gdzie będzie taki system rozgrywki utrzymujący klany i wielu graczy przez dłuuuugi czas na serverze..
PS jest to dla was ogromna szansa ponieważ niema dobrych hr albo są takie gdzie donator>all  :roll: tym bardzie iż jesteście już dobrą marqą, o której sam słyszałem sporo dobrego i dlatego też tym razem oczekuje w końcu HR gdzie będzie widać po nim samym profesjonalny staff  :D

Rickert

High rate z pikami DC = Gwarantowany sukces imho. Życzę powodzenia.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted