Bad name index 48913741/557

Zaczęty przez jac0l, Styczeń 18, 2010, 06:13:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jac0l

2009.5.10 19:21:55
CPU : GenuineIntel Celeron Processor @ 1993 MHz with 2047MB RAM
Video : NVIDIA GeForce 7600 GS  (9371)
PosCode : LS1:0:0:0 1/0

Bad name index 48913741/557

History: ULinkerLoad<<FName <- (LinkerLoad Transient.LinkerLoad70 57553921)) <- FObjectImport<< <- LoadImportMap <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class LineageWarrior.MFighter NULL) <- UObject::StaticLoadClass <- UL2ConsoleWnd::InsertSelectCharacterInfo <- NConsoleWnd::AddCharacterInfo <- d <- CharacterSelectionInfoPacket <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=SunSetPacket <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Ktoś wie jak to naprawić ?
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Ryane

Check files, jak nie pomoze to reinstall. I wgraj poprawnie patch do serwera.
A z tego co napisales nikt Ci nie powie w czym tkwi problem.

jac0l

dzięki za odpowiedź ale już to naprawiłem :P wystarczyło usunąc system i zastąpić go nowym :P
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej