L2Rox x10 Gracia Final, polski nowy Server!

Zaczęty przez Matim, Grudzień 28, 2009, 11:58:36 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Matim

Temat widać idzie w trochę złym kierunku. Nie będziemy tutaj poruszać kto dostał bana na Valinorze i za co.

A do ciebie maniac, to weź się już w końcu przymknij bo twoje argumenty sprowadzają się jedynie do bluzgania i pokazywania jakiego ty to nie masz ego. A widać, że masz je taaaaaaaaaaaaaakie duże. A więc panie "pro developerze" nie spamuj mi tutaj, chyba że chcesz wyrwać minusa. I jak już piszę po raz kolejny - zajmij się sobą oraz swoim lol serverem.

Maniac

zabronisz mi pisac w tym topiku? wiesz w ogóle co to spam? Pododawaj kilka patchow do l2rox z repo l2j bo tylko tyle potrafisz xaxaxaxa
Lineage 2 Enigma is coming, most epic polish server ever!

Maślan

Cytat: Maniac w Styczeń 16, 2010, 03:32:02 PM
zabronisz mi pisac w tym topiku? wiesz w ogóle co to spam? Pododawaj kilka patchow do l2rox z repo l2j bo tylko tyle potrafisz xaxaxaxa

ass ty cipa jest xD

Ciekawe co Ty takiego zrobiles, bo nigdzie nie moge zobaczyc masterze twoich porawek, dodatkow i innych pierdol. Wracaj lizac dupe puniowi bo tylko tyle z Twojej strony potrafisz ;)

Matim

Nie znasz mnie, nie oceniaj. Ja nie oceniam ciebie. Jak możesz pisać coś o kimś o kim nie masz bladego pojęcia? Do takich ludzi na prawdę nie mam szacunku. Jesteś na prawdę dziwny :)

Napisać kilka pustych słów to każdy idiota potrafi, ale to świadczy jedynie o tobie.

Maniac

Boli kiedy ktos prawde pisze co? Nazywasz enigme lol serwerem a nawet serw nie wystartowal.

Teh Snuffzord

Cytat: Maniac w Styczeń 16, 2010, 03:57:39 PM
Boli kiedy ktos prawde pisze co? Nazywasz enigme lol serwerem a nawet serw nie wystartowal.
jakość serwera tworzy jakość plików i liczebność/ogarniecie community. nawet jeśli teraz przestałeś kręcić licznik (w co osobiście nie wierzę), to i tak masz 3x mniej graczy niż linsect&mathim&Co.
so gtfo, bo się tylko ośmieszasz ;)
We Are Linux. Will Assimilate You. Resistance Is Futile.

Maślan

Cytat: Teh Snuffzord w Styczeń 16, 2010, 04:01:23 PM
Cytat: Maniac w Styczeń 16, 2010, 03:57:39 PM
jakość serwera tworzy jakość plików i liczność/ogarniecie community. nawet jeśli teraz przestałeś kręcić licznik (w co osobiście nie wierzę), to i tak masz 3x mniej graczy niż linsect&mathim&Co.
so gtfo, bo się tylko ośmieszasz ;)

true story ^^

Maniac jednym slowem - fuck off ;D

i end of topic ;p

L2TheOne

Cytat: InsOmnia- w Styczeń 15, 2010, 10:27:57 PM
Cytat: linsect w Styczeń 15, 2010, 05:08:46 PM
Witam wszystkich .. :) Po rozmowie z kilkoma osobami dowiedzialem sie o rozmowie o L2Rox

Co do przejscia na l2dc to jest kwestia czasu kiedy TheOne skonczy pisac scrypty ktore przeniosa bezpiecznie baze danych .... Fakt mialo byc to 12/1/10 Lecz problemy techniczne spowodowaly opoznienia ...

A nawiasem mowiac do pseudo grajacych na L2Rox <Bo tacy maja wiele do powiedzenia> Ty Dev0 <Insomia> z tego co mi wiadomo nie jestes ani graczem na L2Rox ani Developerem l2dc Jedyne co jest wiadome ze masz server na ktorym widac ze problem jest z max 350 online i z tego 1/2 boxy cfox i tomi smieja sie z ciebie od 2 miesiecy jak spamujesz ich o pliki l2dc I w ktorym miejsciu jestes developerem l2dc ????? Nie jestes nawet testerem ... !

ubaw po pachy  :D nie nie jestem graczem na l2rox, developerem na l2dc owszem, zapraszam na irc, spamuje o pliki l2dc? masz tupet :) w ktorym miejscu jestem developerem l2dc? w tym do ktorego nigdy nie bedziesz mial dostepu :), i ciekawa historyjka z TheOne, anyway GL w przejsciu na l2DC, chetnie bede sprawdzac kiedy to nastapi :)

PS: zapraszam na irc, kanal znasz, codziennie innego developera prosisz tam o pliki l2dc, pogadamy :) przy okazji wytlumaczysz mi ta historyjke jak bylem w waszym temie l2rox, ta ktora wciskales miedzy innymi cfoxowi :)

i jeszcze jedno, piszac cos podawaj dowody, bo z tego co widze, "to co Ci wiadomo" jest bardzo ograniczone. Wolisz screen z forum z ranga, czy z svn/trac z moimi changesetami?
Generalnie podziwiam Cie, masz tupet, jeszcze miesiac temu prosiles mnie zebym zostal developerem na waszym serverze. Co do mojego servera, jest jaki jest, nie bede komentowac twojego bo po co? Nie mam 10 lat.
I will answer this in english because I do not speak polish, however I did understand what you said dev0 using a translator.
Insect never lied about moving to L2DC.  I WAS SUPPOSED to join L2Rox and also go back to being active on L2DC up until about 1 week ago.  We were talking about moving L2Rox to L2DC files as I would have been the head developer of this server, however, my real life and real work are taking too much place at the moment and forcing me to quit game development so the move will unfortunately not happen.

Ok, now that this part is said, I have a personal message for dev0/Insomnia:
You put your message on the public place, so I will put mine there as well
#1: Before you start judging as to who can use L2DC, remember what YOU did on it and what OTHERS(me for instance) did on it before you, and if you add things up a bit you'll notice that the amount of my contributions outweigh yours by ALOT.  So if I told Insect that L2Rox would be able to use the (compiled) L2DC code as I would have been an intricate part of the server, then that's it.
#2: Before you go flaming to people saying that they are liars, come to the source, in this case me, and ask your questions.
#3: Your attitude on this forum was very childish... Insect is a really nice person and has been a personal friend of mine for many years now.  There are not more than 2-3 people who I would trust with the L2DC code and Insect is one of them.  Now, of course, since I am quitting my development activities, L2Rox will not get the files and that's normal, but please think twice and try to get to know them before judging people. 

I will also add this, there is a reason why this server is so popular and it's not the software.  You can have the best software on the planet and you still couldnt beat someone who deeply cares for his server, like Insect does.  Good job on reaching 1300 players online Insect and keep up the good work!!

That's all for me today I guess...

TheOne
Founder - L2DC (and Insect's friend  :P )
P.S.: If some of you dont think I am the real TheOne, dev0 can confirm it just by the name I used on this forum which is the same I have registered on freenode and he knows this.

MamaMnieBije

Wie ktoś moze czy grają jeszcze takie osoby jak Djoox lub Zzerg ?

Scorpion

Strong serfur z reusem cp-pot 1 sekunda  :oops:
Btw bedzie to l2dc czy nie?
...

Duralex

Nie polecam...
Serwer smierdzi na kilometr....
Co do reszty to sie nie dziwie bo to jakieś randomy
Ale na tobie matim to się zawiodłem

Matim

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Matim

Aha, no fajny argument. Jeżeli ktoś był zgrany to czemu się dziwić? Zresztą z tym Valakasem nie będę komentował gdyż nie byłem tam, nie widziałem, nie mam na ten temat informacji.

Jeżeli ktoś ma zamiar zarzucać mi także, że nic nie naprawiam to odpowiem już teraz. Od miesiąca mam dostęp jedynie do panelu admina ingame.

HellSign

Cytat: Matim w Styczeń 21, 2010, 12:54:37 PM
Aha, no fajny argument. Jeżeli ktoś był zgrany to czemu się dziwić? Zresztą z tym Valakasem nie będę komentował gdyż nie byłem tam, nie widziałem, nie mam na ten temat informacji.

Jeżeli ktoś ma zamiar zarzucać mi także, że nic nie naprawiam to odpowiem już teraz. Od miesiąca mam dostęp jedynie do panelu admina ingame.

w Br? w 50 osób? Tutaj zgranie nie ma nic do rzeczy = dużo obniżone EPIC RB Staty
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

DonKoks

Że tak wtrącę...  :D
Opłaca się tam zacząć??? Właśnie ściągam ich patch ale wszystkiego na raz nie odkryję :) Proszę o szybką odp. :]

Maniac

jako gracz ci powiem tyle, unikaj serwerow gdzie admin nie wie co do nullpoint, graj na elitarnych chodz flamowanych serwerach takich jak graveland dex czy valinor, tutaj masz -_-'ane l2j z -_-'owym adminem co nie wie co i jak na czele.

Wie jak napisac:

L2Rox Team xDDDDDDDDDDd lmao

/Minus za słownictwo

Shiny

A jako uzytkownik tego forum sie zapytam co z ta epicka enigma?
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

erbo

Cytat: Maniac w Styczeń 22, 2010, 12:04:31 AMgraj na elitarnych chodz flamowanych serwerach takich jak graveland dex czy valinor
Sorki ale strasznie mnie to zaintrygowało, co takiego elitarnego jest w graveland.pl ? :)

Shiny

kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

HellSign

Cytat: Shiny w Styczeń 22, 2010, 12:15:12 AM
Odpowiedz jest prosta: dotacje :)

Spamik się robi, a że Matim jest moderatorem i członkiem załogi to to usunie.
Jeżeli chcesz grać na stabilnym serwerze, aczkolwiek z administracją która jest niezwykle regorystyczna tzn.
Będzie uważał : pvp-teksty itd. to możesz tutaj grać.

Zrób sobie własnego box buffera, bo aktualnie polecam wyexpić siebie do noblessa i dopiero dołączyć do jednej ze stron pvp na serwerze.

Realny Online to około 300shopów, 500ludzi i kilkaset boxów, trochę się zapewne dzieje, plików DC nie dostaną, takze jeżeli to Ci nie przeszkadza możesz tutaj grać, jeżeli nie poszukaj innego serwera jest w dziale L2j prezentacja serwera low rate z plikami L2DC CORE.

pozdrawiam serdecznie,
HellSign
RPG CLUB x3 Empire

Maniac

Cytat: Shiny w Styczeń 22, 2010, 12:08:22 AM
A jako uzytkownik tego forum sie zapytam co z ta epicka enigma?
Silnik prawie doskonaly systemy ktore rozrusza zanudzonego gracza ( eventy hardcoded ktore gm odpala, eventy ktore na zadnym serwie nigdy nie byly odpalane i mase innych rzeczy ktore nie mam czasu opisywac, poswiec 20 sekund downloadu wbij na serwer zobacz co engima ma w sobie kiedy wstanie.

Cytat: erbo w Styczeń 22, 2010, 12:10:16 AM
Cytat: Maniac w Styczeń 22, 2010, 12:04:31 AMgraj na elitarnych chodz flamowanych serwerach takich jak graveland dex czy valinor
Sorki ale strasznie mnie to zaintrygowało, co takiego elitarnego jest w graveland.pl ? :)
Jako doswiadczony gracz powiem krotko, co ma graveland. Ma lipna dotacje ok, ale ma wysokiej jakosci developerow - adminow a nie lamusow ktore nawet configa nie potrafia dodac, stawiaja serwery kasuja kase  i nara spier*******

Zalezy od podejscia, ale ogolnie za darmo umarlo, nikt nie bedzie je*al setki godzin po to zeby dziecia dac to co inne serwery beda mieli za pol roku +++
Dlatego wlasnie serwer takie jak przedotowany graveland przekrecony l2v czy przeludniony dex, chcesz graj na serwerach typu l2berserk l2rox czy cos tam, ale zastanow sie, chcesz dobrej jakosci support czy tzw support jak na np l2berserk
http://img715.imageshack.us/img715/7112/60700501.jpg

Duralex

Sory ale nie będe sie odzywał jaka na rox jest dotacja...
Od epików po zmienianie stat....
NIE POLECAM
Teraz musze przyznać maniacowi racje... Punisher mimo iż był trochę porąbany to na lewo epików nie opylał.

Matim

Pliki L2DC miały być dla tego, że sam TheOne chciał dołączyć do projektu.

Cytat: Nitrous w Styczeń 22, 2010, 02:49:51 AM
NIE POLECAM
Teraz musze przyznać maniacowi racje... Punisher mimo iż był trochę porąbany to na lewo epików nie opylał.

Gdzie ty tu widzisz jakieś dotacje?

A co do pana Maniaca to nawet nie komentuje, cóż kogoś z takim ego jeszcze nie spotkałem.

Duralex

Cytat: Matim w Styczeń 22, 2010, 01:26:50 PM
Pliki L2DC miały być dla tego, że sam TheOne chciał dołączyć do projektu.

Cytat: Nitrous w Styczeń 22, 2010, 02:49:51 AM
NIE POLECAM

Gdzie ty tu widzisz jakieś dotacje?

A co do pana Maniaca to nawet nie komentuje, cóż kogoś z takim ego jeszcze nie spotkałem.
Dobrze wiesz o czym mówie ...
Z du** sie takie rzeczy nie biorą...