L2Rox x10 Gracia Final, polski nowy Server!

Zaczęty przez Matim, Grudzień 28, 2009, 11:58:36 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shiny

Cytat: Maniac w Styczeń 22, 2010, 12:35:33 AM
Cytat: Shiny w Styczeń 22, 2010, 12:08:22 AM
A jako uzytkownik tego forum sie zapytam co z ta epicka enigma?
Silnik prawie doskonaly systemy ktore rozrusza zanudzonego gracza ( eventy hardcoded ktore gm odpala, eventy ktore na zadnym serwie nigdy nie byly odpalane i mase innych rzeczy ktore nie mam czasu opisywac, poswiec 20 sekund downloadu wbij na serwer zobacz co engima ma w sobie kiedy wstanie.

Cytat: erbo w Styczeń 22, 2010, 12:10:16 AM
Cytat: Maniac w Styczeń 22, 2010, 12:04:31 AMgraj na elitarnych chodz flamowanych serwerach takich jak graveland dex czy valinor
Sorki ale strasznie mnie to zaintrygowało, co takiego elitarnego jest w graveland.pl ? :)
Jako doswiadczony gracz powiem krotko, co ma graveland. Ma lipna dotacje ok, ale ma wysokiej jakosci developerow - adminow a nie lamusow ktore nawet configa nie potrafia dodac, stawiaja serwery kasuja kase  i nara spier*******

Zalezy od podejscia, ale ogolnie za darmo umarlo, nikt nie bedzie je*al setki godzin po to zeby dziecia dac to co inne serwery beda mieli za pol roku +++
Dlatego wlasnie serwer takie jak przedotowany graveland przekrecony l2v czy przeludniony dex, chcesz graj na serwerach typu l2berserk l2rox czy cos tam, ale zastanow sie, chcesz dobrej jakosci support czy tzw support jak na np l2berserk
http://img715.imageshack.us/img715/7112/60700501.jpg

Po pierwsze x500 rate to juz jest pomylka na wejsciu. Zreszta po co mam sprawdzac serwer, ktory ma juz wstac od roku o.0 Jak go w koncu postawisz mistrzu developingu zlinkuj mnie do niego - moze jesli wstanie w koncu (chyba juz go katujecie z rok) to zobacze co tam takiego niesamowitego.
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Matim

Cytat: Nitrous w Styczeń 22, 2010, 05:03:21 PM
Cytat: Matim w Styczeń 22, 2010, 01:26:50 PM
Pliki L2DC miały być dla tego, że sam TheOne chciał dołączyć do projektu.

Cytat: Nitrous w Styczeń 22, 2010, 02:49:51 AM
Cytat: Shiny w Styczeń 22, 2010, 12:15:12 AM
Odpowiedz jest prosta: dotacje :)
Sory ale nie będe sie odzywał jaka na rox jest dotacja...
Od epików po zmienianie stat....
NIE POLECAM
Teraz musze przyznać maniacowi racje... Punisher mimo iż był trochę porąbany to na lewo epików nie opylał.

Gdzie ty tu widzisz jakieś dotacje?

A co do pana Maniaca to nawet nie komentuje, cóż kogoś z takim ego jeszcze nie spotkałem.
Dobrze wiesz o czym mówie ...
Z du** sie takie rzeczy nie biorą...

Właśnie nie wiem, a widzę, że jedynie chcesz zaszkodzić serwerowi.

Duralex

Niby czemu miałbym chcieć mu szkodzić..?
Taka jest prawda i o tym dobrze wiesz..
Admin tego serwera usuwa epiki typu beleth i opyla je na lewo...
Ciekawe słuchy chodzą też o przyszłej dotacji, ja na tym serwie już grac nie będę...

HellSign

Cytat: Matim w Styczeń 22, 2010, 01:26:50 PM
Pliki L2DC miały być dla tego, że sam TheOne chciał dołączyć do projektu.

Cytat: Nitrous w Styczeń 22, 2010, 02:49:51 AM
Cytat: Shiny w Styczeń 22, 2010, 12:15:12 AM
Odpowiedz jest prosta: dotacje :)
Sory ale nie będe sie odzywał jaka na rox jest dotacja...
Od epików po zmienianie stat....
NIE POLECAM
Teraz musze przyznać maniacowi racje... Punisher mimo iż był trochę porąbany to na lewo epików nie opylał.

Gdzie ty tu widzisz jakieś dotacje?

A co do pana Maniaca to nawet nie komentuje, cóż kogoś z takim ego jeszcze nie spotkałem.

Jak to zgrabnie ująłeś, miały być pliki l2dc ale ich nie będzie.

Widzisz Matim należysz do ludzi, którzy "zakładają" nie miałeś plików, a wyskoczyłeś z updatejem a teraz ich ni ma i nie będzie.

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Matim

Widzisz? I poraz kolejny udowadniasz, że coś z Tobą nie tak. Kto wyskoczył z updatem. Ja czy TheOne? Zanim coś napiszesz to się upewnij, a nie piszesz posty, które nie mają żadnego pokrycia.

HellSign

Słuchaj ja was rozumiem, nie można stworzyć perfekcyjnego serwera, to jest niewykonalne. Zwyczajem polskich polityków czy też developerów są obietnice na których można się naciąć.

Poza tym ten post nie był do Ciebie, a do ludzi bo po twoim poście, którego urywek jest w komentarzu ktoś mógłby wywnioskować, że owe pliki posiadacie.

Mam do Ciebie pytanie na które chciałbym dostać odpowiedz, a swoje racje zatrzymam dla siebie :

1) Czy działają dungeony w fortecach?
2) Czy działa Teritory Bandage Nobless system,
3) Czy działa fame system i + do armorów(aka PvP),
4) Jak wyglądają augumentacje biżuterii,
5) Skille kamaeli działają poprawnie w 95% chociaż?,
6) Możesz(oczywiste) podać online z podziałem na wspólne ip + offline shopy(powinieneś mieć takową możliwosć w grze - gdzieś był screen jak gm frytki tak zrobił w panelu)

To tyle
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Matim

Cytat: Nitrous w Styczeń 22, 2010, 05:59:19 PM
Niby czemu miałbym chcieć mu szkodzić..?
Taka jest prawda i o tym dobrze wiesz..
Admin tego serwera usuwa epiki typu beleth i opyla je na lewo...
Ciekawe słuchy chodzą też o przyszłej dotacji, ja na tym serwie już grac nie będę...

Ja tego nie potwierdzam. Ja wiem jedno, ja niczego na lewo nie "opylam" a jestem przekonany także, że Insect by tego nie robił.

PuFF

Moim skromnym zdaniem najlepszy polski lov/mid rate wg mnie lepszy od starego everlasta ;]
ps nie porównuj lol valinora QQ :D
pps Maniac ty od zawsze byles botem ??
ppps tutaj może i sa boxy i kilka zeczy nie działa ale to nie jest off ale nie podkrecaja licznika ;]QQ more plx

łysy88

jak dla mnie to tez jest najlepszy polski server jak na razie
Ru off > Lancer > BD > 70 lvl  24/7 on
RPG Club > New World  > sh

Matim

Cytat: PuFF w Styczeń 26, 2010, 07:35:25 PM
Moim skromnym zdaniem najlepszy polski lov/mid rate wg mnie lepszy od starego everlasta ;]
ps nie porównuj lol valinora QQ :D
pps Maniac ty od zawsze byles botem ??
ppps tutaj może i sa boxy i kilka zeczy nie działa ale to nie jest off ale nie podkrecaja licznika ;]QQ more plx

Cieszymy się, że czasem są ludzie, którzy doceniają naszą pracę.

Przygotowujemy się na update, jeżeli na serwer nie zawitają pliki L2DC (piszę tak bo ponoć dalej jest taka opcja) to ja wraz z innymi osobami działamy aby mieć plan awaryjny. I to co udało nam się osiągnąć przez 4 dni oraz nasze aktualne cele:

- Przepisanie kilkunastu questów z Pythona na Jave (Codziennie przepisywane są nowe)
- Nowe AI moobów na HotSprings
- Kilkanaście nowych, indywidualnych AI
- Tworzymy nowe, docelowe AI dla wszystkich moobów
- Generalny cleanup wielu klas (mowa o klasach javy, nie postaci)
- Update Baiuma, poprawione AI, retail like texty, dodanie AI dla jego aniołów:

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/snENcl7dxgQ&hl=pl_PL&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/snENcl7dxgQ&hl=pl_PL&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

- Teleporty przepisane na Jave
- Poprawiliśmy potężny bug związany z Nagrodami SP/EXP'a w kilku questach
- Pracujemy nad poprawą pakietów
- Optymalizacja działania wielu klas (także java)
- Update buylist clan'halli
- Dodanie lub skończenie kilkudziesięciu "notdone" skilli

Nie jest tak, że siedzimy i tylko liczmy na większy online. Także może boleć fakt, że ktoś zarzuca nam to, że jesteśmy skorumpowani - to mnie najbardziej rozbawia.

Owe update nie są jeszcze wprowadzone na L2Rox, jest to wynik prac Zespołu L2JArchid, którego jestem członkiem (tak L2JArchid Gracia Epilogue) Pracujemy bardzo ciężko..

Duralex

Najpierw popatrz na liczbe epików, następnie podziel przez czas spawnu i szanse
Później osądź sam...
Albo poprostu zobacz liczbę aq ringów na serwie, oraz liczbę aq ringów które dropneła mrówka :)
Osadzanie kogos bez podstawnie mnie nie bawi, ja tylko stwierdzam fakty..

Scorpion

Wszystko cacy, ale 1 sek reuse cp-pot=mage serwer, co zreszta juz jest faktem. No i daggerow duzo lata, bo buff od kota na crit rate i crit dmg trwa 40 minut(nadal nikt tego nie poprawil :-/)
...

Matim

Cytat: Nitrous w Styczeń 27, 2010, 12:21:13 AM
Najpierw popatrz na liczbe epików, następnie podziel przez czas spawnu i szanse
Później osądź sam...
Albo poprostu zobacz liczbę aq ringów na serwie, oraz liczbę aq ringów które dropneła mrówka :)
Osadzanie kogos bez podstawnie mnie nie bawi, ja tylko stwierdzam fakty..

Ok, daj mi jakiś dowód, że ktoś dotował u kogoś z administracji, a odejdę z teamu i przyznam Ci racje.

łysy88

DonKoks

łysy88 Ja gram :) Napisz w grze pm do "K815                     8)

A tak w ogóle może mi ktoś powiedzieć czemu server leży? Traffic Down Ping 9999 ;]  Mam nadzieje że szybko zostanie uruchomiony z powrotem :)
P.S.Na stronie żadnych info chyba że na forum, tam nie patrzyłem ;p

Rickert

Grał ktoś tutaj, ale zaprzestał grze bo coś tam? Jeśli tak reply pls :)
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

łysy88

dzisiejsze siege byly nudne jak flaki z olejem :o

PuFF

Thalion się rozpadł to nudno :D
ps.szukam destro/wl do pt

łysy88

spoko za pare tygodni nie bedzie nudno :]
a ja szukam ee/se 75+ do duo

Duralex

łysy88

jak mial wrocic jak w ogole nie odchodzil

PuFF

Jak to się nie rozpadł  jak ich teraz nie widać a wcześniej ich pełno było.

ps. łysy88 ee 77 pm mi w grze Amsterdam

Scorpion

Hmm tylko mnie się zdaje, ze administracja ma głęboko w dupie zgłaszane bugi? Bo od dłuższego czasu nie spotkałem sie z tematem, ktory zakonczony był by wpisem admina- "fixed"
...

Matim

Mnie Tutaj niema, a więc do mnie na PM'y proszę nie pisać w sprawie serwera.

PuFF