[Zapowiedź] Lineage 2 Astral World Kain / High / Epilogue / Start 1.02.10

Zaczęty przez Vivinia, Styczeń 27, 2010, 02:47:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

gustd

zajebiscie sie gra tam, szczerze :D "Rickert zeby do clanu dojsc :D

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Evil Sabbath

Rickert

Cytat: muchosQQ w Luty 01, 2010, 10:38:08 PM
co tak ucichlo? czyzby noc dlugich nozy?
oj bardzo długich ;) gz zrobienia dywanu z nas, ale mi wystarczy zjechanie 9 vs 12 jednego lol clanu ;d
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

WietrznyRajdowiec

WietrznyRajdowiec 82lvl
@Biedronki
Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
Techno energi over 9k

l1po9o5

gram sobie od dzis i troche dziwnie mi to wszystko wyglada, lokacje epilogue, to mithrill mines i crypts i disgarce gdzie jest jakis smieszny drop, chociaz do konca nie wiem bo zabilem tlyko kilka mobow i oprocz adeny, to jakies matsy i strzaly leca, ale nvm. moze mi ktos wytlumaczyc jak sie na hb dostac, bo normalnie powinno sie dac wesjsc po 80lv, ale sie nie dalo, to chcialem zrobic q ktorego tez sie nie da zrobic, chyba ze cos zle robie w co watpie ;p plix info co tutaj robic, bo jak ma to polegac na siedzeniu w iop i dropieniu fs, to ja sobie raczej odpuszcze  :dry:

Rickert

seken

Cytat: RazielIII w Luty 01, 2010, 03:42:50 PM
Wlasnie na wiekszosci HR aby znaczyc cos na pvp musisz miec eq +25...

Tutaj +3 i praktycznie juz mozesz sie dobrze bawic
Na wiekszosci hr, ktorych gram nie ma latarek +++, gram albo max np. +16 rate enchant 70%, 1gb=200kk, bron s-grade=60kk, ees=2,5kk
GB leci z kazdego mooba, wiec ubijasz 30-40 moobow i teoretycznie masz juz bron, nastepny dzien/dwa i masz juz eq +16.(Serv il)

Tutaj praktycznie tego vespera musisz wyfarmic, bo nie ma GM shopu powyzej s-grade, wiec was nie rozumiem, z reszta po co stawiac serva epilouge gdzie niema fun z gry, bo taki dagger>all albo tanki>all, nuki juz tylko do farmu

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

seken

Cytat: RazielIII w Luty 02, 2010, 03:03:34 PM
100+ online w 1 dzien, zobaczymy jak sie rozwinie
Zobaczymy zobaczymy... Ja obstawiam na max 500 online...

cOmboss

Cytat: seken w Luty 02, 2010, 02:29:27 PM

Na wiekszosci hr, ktorych gram nie ma latarek +++, gram albo max np. +16 rate enchant 70%, 1gb=200kk, bron s-grade=60kk, ees=2,5kk
GB leci z kazdego mooba, wiec ubijasz 30-40 moobow i teoretycznie masz juz bron, nastepny dzien/dwa i masz juz eq +16.(Serv il)

Tutaj praktycznie tego vespera musisz wyfarmic, bo nie ma GM shopu powyzej s-grade, wiec was nie rozumiem, z reszta po co stawiac serva epilouge gdzie niema fun z gry, bo taki dagger>all albo tanki>all, nuki juz tylko do farmu

Wlasnie fun jest duzo wiekszy niz na tych wszystkich lol hr. Tutaj bez dobrego active supportu nic nie wyfarmisz.
w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

seken

Cytat: cOmboss w Luty 02, 2010, 03:30:18 PM
Cytat: seken w Luty 02, 2010, 02:29:27 PM

Wlasnie fun jest duzo wiekszy niz na tych wszystkich lol hr. Tutaj bez dobrego active supportu nic nie wyfarmisz.
Dobra dobra tak piszecie, to w nastepnym tygodniu lukne i zobacze tego serva.Chociaz ja graci nie ogarniam tzn nie wiem jak zdobyc dynasty, vespera.

Dorsai

Vesper jest ciezko i do wyfarmienia, ale minie troche czasu zanim lujdzie zaczna je posiadac, poza tym wcale nie musisz ich farmic- wyfarmienie dynasty to z pol godziny roboty, moze mniej... Mozesz posiedziec kilka dni na farmie dynasty, pozbierac evil shardy na kilkadziesiat zbroi, broni, potem pospoilowac enchanty i zrobic sobie dynstaty armor/bron na +6/+10... Albo pobawic sie w farme vespera przez te kilka dni/tydzien czy ile by to trwalo, zrboic go +3/4 i pozniej zajac sie bossami farmiac blessy i starajac sie wbic +6/+10 przez kilka tygodni. Albo po prostu wbic dynasty na +3,4 lub +6 w jeden dzien jesli ma sie troche szczescia i w party mozna w takim sprzecie przez miesiac sie bawic w pvp...

Roznica jest taka, ze tutaj farmisz i masz z tego jakis efekt. Wole posiedziec ta godzinke czy wiecej na farmie, niz farmic przez 5,10 minut, a potem siedziec w miescie 5,6 godzin czy wiecej i enchantowac do +16 bron, armor, jew... Robilem to juz na setkach serwerow i mam dosc po prostu ;p

Na takim Fury bylem znany jako jeden z najwiekszych farmerow na serwerze, tzn w swoim czasie najwiecej farmilem w przeliczeniu na godzine czasu ;p (co nie znaczy, ze na pvp nie bylem tez znany;p), ale tam farmilem sobie te kilka godzin, potem enchantowalem przez kilka minut i cieszylem sie z wbicia np armoru na +6 i to mi wystarczylo... Na kazdym innym hr pozniej siedzialem jak glupi przez 5,6 godzin w tym samym miejscu klikajac na setki enchantow, a pozniej efekt byl taki jaki kazdy normalny gracz na serwie mial, bo kazdy latal z max wyenchantowanym sprzetem... I po kilku, kilkunastu dniach samego pvp+oly ochota gry na serwerze sama przechodzila...

Nawet jak serwer mial 300+ online co ja na hr interlude l2j jest wynikiem bardzo dobrym, bo pvp i tak wszedzie prawie ogranicza sie teraz do glupiego bicia na spotach w pt vs 1,2 randomow, sporadycznie pt vs pt... Dla mnie najciekawsze pvp to zawsze bedzie walka w terenie, podchody pod przeciwnika, atak w plecy, a nie jakies bezrozumne bicie na spocie... Dlatego duzo bardziej lubie serwery, gdzie nie ma custom farm i ludzie bija sie w terenie na roznych, otwartych lokacjach goniac i uciekajac przed soba...

maciuch

Witam zaczynam grać na tym serwerze- jestem na etapie aktualizacji final-> epilog

Jak ktos szybko sie odezwie na gg z propozycja klanu i pomocy (do tej pory grałem na low lvl i moge nie ogarniać z początku tak dużych) oferuje postac + suby do niej na żądanie :) (tzn takie jakie są potrzebne) + nolife playera + kupe zabawy:P

2838962

seken

Cytat: Dorsai w Luty 02, 2010, 06:17:33 PM
Vesper jest ciezko i do wyfarmienia, ale minie troche czasu zanim lujdzie zaczna je posiadac, poza tym wcale nie musisz ich farmic- wyfarmienie dynasty to z pol godziny roboty, moze mniej... Mozesz posiedziec kilka dni na farmie dynasty, pozbierac evil shardy na kilkadziesiat zbroi, broni, potem pospoilowac enchanty i zrobic sobie dynstaty armor/bron na +6/+10... Albo pobawic sie w farme vespera przez te kilka dni/tydzien czy ile by to trwalo, zrboic go +3/4 i pozniej zajac sie bossami farmiac blessy i starajac sie wbic +6/+10 przez kilka tygodni. Albo po prostu wbic dynasty na +3,4 lub +6 w jeden dzien jesli ma sie troche szczescia i w party mozna w takim sprzecie przez miesiac sie bawic w pvp...

Tak czy siak nawet nie wiem jak zdobyc dynasty ;d.
P.S. Tez zagram, tyle ze od nastepnego tygodnia, moge zrobic kazda postac, ale najchetniej ee/bish albo tank/jakis dd/jak niema buff summona u NPC to jeszcze moge summonera zrobic.
Btw. Czy tutaj jest npc buffer? A jesli jest to czy sa w nim songi, dance, cov,cat/unicorn buff?

RazielIII

Buff od np jest "skromny" ale to wlasnie w duzej mierze zapewnia balans na pvp
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Rickert

Medium

50 online, dead server, brak godnych przeciwnikow (To cos Od Rickerta sklada sie na 3-4 hity). Polowa skili nie ma prawidlowych mozliwosci enchantu. Tak sobie. Moze gdyby bylo tam 300 osob byloby ciekawiej, a tak to chyba trzeba czekac na jakis nowy serverek :)

RazielIII

Cytat: Medium w Luty 03, 2010, 12:05:00 AM
50 online, dead server, brak godnych przeciwnikow (To cos Od Rickerta sklada sie na 3-4 hity). Polowa skili nie ma prawidlowych mozliwosci enchantu. Tak sobie. Moze gdyby bylo tam 300 osob byloby ciekawiej, a tak to chyba trzeba czekac na jakis nowy serverek :)

pm IG i zloz mnie na 3 hity ;p

ot: atm nie ma chyba lepszego pvp serva

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Medium

Cytat: RazielIII w Luty 03, 2010, 02:10:58 AM
Cytat: Medium w Luty 03, 2010, 12:05:00 AM

pm IG i zloz mnie na 3 hity ;p

ot: atm nie ma chyba lepszego pvp serva

Ciezko Cie spotkac poza miastem BowDancerze w draconiku.

RazielIII

170 pvp w 2 dni, faktycznie ciezko mnie spotkac, pm ig Razielsky

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Medium

Cytat: RazielIII w Luty 03, 2010, 01:40:20 PM

Wrath style czyli krasiek + clicker ?

RazielIII

Cytat: Medium w Luty 03, 2010, 02:10:41 PM
Cytat: RazielIII w Luty 03, 2010, 01:40:20 PM

Wrath style czyli krasiek + clicker ?

uploadnac Ci 7k screenow z wratha?

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Sebal

Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

RazielIII

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77