[Zapowiedź] Lineage 2 Astral World Kain / High / Epilogue / Start 1.02.10

Zaczęty przez Vivinia, Styczeń 27, 2010, 02:47:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Medium

Cytat: RazielIII w Luty 03, 2010, 02:18:06 PM
Cytat: Sebal w Luty 03, 2010, 02:17:33 PM
Mi możesz uploadnąć :)
ok ;p
Robisz z siebie debila na forum wrath, tutaj juz nie musisz bowDancerze w draconiku. Smiech imo.

RazielIII

Cytat: Medium w Luty 03, 2010, 02:18:53 PM
ok ;p
Robisz z siebie debila na forum wrath, tutaj juz nie musisz bowDancerze w draconiku. Smiech imo.

Ten bowdancer w draconicu Cie jedzie, wiec czemu sapiesz?
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Kryminator

Witam! Skąd possać klienta bo ze stronki servera linki nie działają?

Jest jakiś polski klan na servie? Są jakieś siegi?

Medium

Cytat: RazielIII w Luty 03, 2010, 02:20:07 PM
Cytat: Medium w Luty 03, 2010, 02:18:53 PM
ok ;p

Ten bowdancer w draconicu Cie jedzie, wiec czemu sapiesz?

Kpisz sobie ?

Kryminator

Cytat: Kryminator w Luty 03, 2010, 02:36:38 PM

Jest jakiś polski klan na servie? Są jakieś siegi?

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

seken

I jak tam ten server? Jaki online? Podobno tyleee clanow mialo grac.

Kryminator

Cytat: seken w Luty 03, 2010, 04:07:07 PM
I jak tam ten server? Jaki online? Podobno tyleee clanow mialo grac.

zajrzyj tu później jak possam klient wbije sie na server to zdam relacje :)

Maślan

Cytat* Core i7 975 Extreme Edition
    * 8Gb DDR3 RAM

Core i7 na serwer ?

Ale peirdolenie ;p

seken

Cytat: Maślan w Luty 03, 2010, 04:44:10 PM
    * 8Gb DDR3 RAM

Core i7 na serwer ?

Ale peirdolenie ;p
Powiem Ci ze nie zbyt znam sie na prowadzeniu serva sprzecie do tego potrzebnym itp (tzn w ogole ;d).
Z tego co piszesz to ile ten server osob utrzyma? Czy w czym jest problem?

WietrznyRajdowiec

WietrznyRajdowiec 82lvl
@Biedronki
Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
Techno energi over 9k

Maślan

Cytat: seken w Luty 03, 2010, 05:05:20 PM
Cytat: Maślan w Luty 03, 2010, 04:44:10 PM
    * 8Gb DDR3 RAM

Core i7 na serwer ?

Ale peirdolenie ;p
Powiem Ci ze nie zbyt znam sie na prowadzeniu serva sprzecie do tego potrzebnym itp (tzn w ogole ;d).
Z tego co piszesz to ile ten server osob utrzyma? Czy w czym jest problem?

Core i7 to pod desktopy - w roli serwera go nie widze - bardziej polecam coś w deseń Xeon/Opteron (Intel/AMD) - typowo serwerowe proce mające więcej inteligencji niz nie jeden noob w l2j ;p

Dorsai

Podobno na becie bylo 200 online... A teraz na live ledwo 70-100 w dzien, 20,30 w nocy...

Kamal

W pierwsze dni/tygodnie bety był mega problem znaleźć ludzi na farmach/coli... w pewnym momencie chyba sam byłem online :oops:

W miarę ogarnięty Arb szuka klanu :D

Blitz

RanyKlute

Serwer naprawde godny polecenia uwagi, brak mozliwosci odpalenia dualbox'a [od dzisiaj] co powoduje aktywny support , 99% dziala... I naprawde malo farmy na dynasty:) Online w dzien 70-100

Rickert

Cytat: Blitz w Luty 04, 2010, 02:41:39 PM
mialo byc ciekawie a jest dno, tyle ode mnie
Ponieważ? LOLED, tak to każdy może oceniać. Taka ocena leci tam gdzie trzeba.

Co do serveru, jest naprawdę dobry, nie rozumiem dlaczego tak mało ludzi gra na tak dobrym serverze. Działa na nim baaardzo dużo, można naprawde wykazać skilla, dualboxa nie odpalisz. Gdyby każdy server miał taką administracje jak AstraWorld, to powstawałby by same servery idealne. Nie widzę ŻADNYCH  minusów, czy też jakiś bugów, czy coś - By nie sprawdzić ten server....

Mam nadzieje że online będzie większy...

ZAPRASZAM.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

WietrznyRajdowiec

Cytat: Rickert w Luty 04, 2010, 04:08:13 PM
Cytat: Blitz w Luty 04, 2010, 02:41:39 PM
mialo byc ciekawie a jest dno, tyle ode mnie
Ponieważ? LOLED, tak to każdy może oceniać. Taka ocena leci tam gdzie trzeba.

Co do serveru, jest naprawdę dobry, nie rozumiem dlaczego tak mało ludzi gra na tak dobrym serverze. Działa na nim baaardzo dużo, można naprawde wykazać skilla, dualboxa nie odpalisz. Gdyby każdy server miał taką administracje jak AstraWorld, to powstawałby by same servery idealne. Nie widzę ŻADNYCH  minusów, czy też jakiś bugów, czy coś - By nie sprawdzić ten server....

Mam nadzieje że online będzie większy...

ZAPRASZAM.
/edit
server ma same plusy
ale ma rowniez wielki MINUS brak online
ja wole grac na servie gdzie populacja jest 500+ a pt sklada sie z 2xbish +dd niz klepac mobki na atralu szukajac smiesznego pvp MAX pt vs pt
moze jest to spowodowane tym ze na hopzone jest reklama posservera X10

co do plusow:
-czas buffow
-nie znam sie na plikach blalbalblal ale wszystko dziala
-global chat
-administracja jak najbardziej w porzadku boxow pilnuje (dla mnie to akurat -)

PS:
Rickert jak mozesz otworz nam temat gla bo Desperion zostal  zamkniety z powody flamu na hv takze bedzie o czym podyskutowac a i wstaje x1

xvz szykuj dupe

WietrznyRajdowiec 82lvl
@Biedronki
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
Techno energi over 9k

Dorsai

Rickert wy sie wyfarmiliscie na dualboxach, wiec nic dziwnego, ze dla was to juz bez znaczenia czy go zablokowali, czy nie... Ale wczesniej polowa graczy grala na dualach (smieszne kary za duala- jail na godzine dla chara, ktory mozna zrobic na nowo w ciagu 5 minut, zreszta chyba dawali jaile tylko raz w ciagu 2,3 dni)- Nie twierdze oczywiscie, ze sam nie gralem ;p
Teraz Ci co zaczynaja na nowo maja 2,3 razy trudniej... W klanie sobie pofarmisz, ale farma w pt to nie to samo co farmienie z 3,4 dualami na plecach samemu lub w max 2 osoby z fullbuffem... Ehh dlaczego nie mogli zablokowac tego juz na start serwera?;p Taki dysbalans pomiedzy nowymi, a wyexpionymi nie jest dobry...

Zreszta nawet nie chce mi sie sprawdzac czy all sposoby zablokowali dialboxow, bo to i tak to nie bylby nawet problem gdyby nie mala iloc online... To najwiekszy problem serwera- gdyby serwer mial tak z 500 online to gralbym tu przynajmniej pol roku i zaden bug by mi nie przeszkadzal... Az szkoda takich dobrych ustawien serwera...

Gdyby to bylo interlude z takimi ustawieniami enchantu, buffa itd to jestem prawie pewien, ze te 300-500 online serwer mialby ;p

E: WietrznyRajdowiec jak to pilnuje? Moze dzisiaj tak, ale przez te kilka dni wielu graczy, ktorych znam wyfarmilo sie na dulaboxach bez zadnego problemu... Przez caly dzien mozna bylo farmic, a gm nic....

Shiny

Trzeba miec tam opracowany system :) Na dualu zawsze sioedzi sie od 23/24 do jakos 7/8 rano. Wtedy GM jest away / offline. Zreszta nawet po poludniu mozna bylo miec odpalone kilka boxow.
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

Dorsai

Jaki system?  :o Ja siedzialem na dualach po poludniu, wieczorem, w nocy, pozno w nocy, kiedy chcialem i dostalem raz jaila na jednego duala na 2h i to na samym poczatku- potem juz nic, moglem robic co chcialem... A najlepsze, ze wtedy nawet nie farmilem tylko siedzialem oboma w miescie gadajac z ludzmi... Tylko ktos mnie podkablowal ;p

Rickert

My jaila mieliśmy co chwile, ale trzeba też system opracować, Cov +14 time, i logujesz WC'ka co 10min. BD zazwyczaj aktywny, SwS nam nie był aż tak potrzebny - Bo nasza deska na fr ubija wszystkie RB na varce/ketrze itp ... :)
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Dorsai

No ja mialem tez podobny system farmiac na Fury... Tyle, ze tam logowalem wc co 5 minut na przemian z bdkiem ;p Tam nawet jaila nigdy za duala nie dostalem ;p No ale grajac w pt jak wy mozna kombinowac... Ja niezaleznie od tego czy mam klan lubiacy farmic w pt, czy nie zawsze farmie sam... Taki w koncu urok SH ;p A tutaj bez sprzetu na + nie jest tak latwo farmic samemu na hb i na Sh trzeba ostro kombinowac ;p

Informujcie na biezaco jaki na serwie online... Jak cos sie ruszy i ludzie sie pojawia to wroce na serwer :)

Blitz

Leningrad

jedyny problem tego serwera to online, a maly online to wina tylko i wylacznie administracji ktora upiera sie ze lepiej byc na 2giej stronie hopzone jako serwer x10(na ktory nie spojrzy NIKT szukajacy HR serwera), niz na 10tej jako x100 HR(ktory duzo wiecej osob by sprawdzilo i przeczytalo opis), ale oczywiscie administracja wie lepiej i nie dociera do nich ze sie myla

TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY