L2 Authority - x666 - Gracia Final

Zaczęty przez Genesiss, Marzec 02, 2010, 10:13:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kamal

Bo coś się zepsuło wzięło :P np GM shop jest pusty

PuFF

Genesiss

TreeHill

serwer mial ponowny START ?? dzis ?? po wipe?
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

mateusz02012

Serwer wystartował wczoraj z 3 gdz. opóźnieniem ok. 15  :P

TreeHill

N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

mpxx24

kurde... trochę dużo 'farmy' - no ale zobaczymy co z tego wyjdzie :#
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Rickert

Przesadzasz. ^^

Na server doszedł nowy clan, około 15 osób, z dnia na dzień online większy! Wczoraj 40 dzisiaj nawet 55. Teraz doszedł nowy clan uważam że ponad 50 online się utrzyma.
Apel do clanów:
Jak widzicie, Malakasy zrobiły troszeczkę dysbalans na serverze, tzn. zdominowali... więc:
Może się te wszystkie clany połączą czy też zrobią ally? tzw. przeciw siłę dla Malakas.

http://img684.imageshack.us/img684/6705/shot00028j.png

PuFF

Ja ostatnio bylem 1 w pvp a teraz jakis greek:(
ps na ile dedyka macie oplaconego?

Medium

Widze Rickert skaczesz z servera na server. Dzis nasz vent potem jakis lol server. Imo fail.

Rickert

Xevz

Cytat: WietrznyRajdowiec w Marzec 08, 2010, 10:57:07 AM
Cytat: Medium w Marzec 07, 2010, 10:19:38 PM
Widze Rickert skaczesz z servera na server. Dzis nasz vent potem jakis lol server. Imo fail.

po prostu ma inne podejscie do l2

/edit
bez buko nie ma l2
bez divy -_-'nietych zartow
bez drizena pseudokibicow
bez ciebie flamu
bez lulasa gifow
bez xevza soldata
bez numerka kampienia epikow
bez fi uta sami wiecie czego :D
bez Fajki wies vs miasto
bez Finlali bajek, szybkiego wroclawskiego internetu Kto by -_-' zabijal Hekatona
bez Danisha hiji:< i ekipy ze stodoly bez okien
bez sqza kutra skatingu oraz smiesznych polaczkowatych low ratow na ktorych trzepie kase na nowy kuter
bez Sankiego tego nie da sie opisac ale mysle ze jak skonczy wszystkie zaplanowane studia to do nas wroci
bez Wieska L2
....

mysle ze rozumiecie jakie przeslanie niesie ten post

ojej jakie to wyniosle <chlip>.
Ale co do tego ma rikert o0

゙(゚、 。 7 THEY SEE ME ROLLIN
 l、゙ ~ヽ
 じしf_, )ノ
THEY HATIN'

risk88

Nie polecam gry na tym lol serwie z 1 prostej przyczyny - niektóre osoby mają bezpośredni kontakt z Adminem a tym samym kontrolują wszelkie aspekty w grze.

Przykłady : rb respawn - gdzie na forum jest info co do niektórych rb, że respawn ma być " do ustalenia " ( chyba na gg  :D ) niektórzy znają dokładny czas pojawienia się tych rbków ( miały być random like, ale widać niektóre noobki po prostu nie potrafią grać jak nie mają  +++ wepa i skilli na max  :) ) Zresztą takie coś to akurat domena polskich HR - na poprzednim,na którym grałem kilka osób płakało o nerf konkretnej klasy ( na gg oczywiście ) i nestępnego dnia nie dało się tą klasą grać.

- same rbki da się solować klasą typu Tyrant z takiego powodu, że max atk speed na serwie to 2000  :D i niektóre osoby znając takie ustawienie serwa specjalnie od samego początku inwestują w tą klasę - wiedząc o tym już przed startem serwera z powodu dobrego kontaktu z Admem  :D

- brak kluczowych buffów w NPC bufferze typu CoP, Eye of Paagrio ( buff kota - 2h ) co powoduje, że dagger, tyrant, lucznik jest nie do zajechania bo 80% graczy nie chce się robić 1000 buff boxów  :D siła crt dmg po prostu jest wymaxowana,a przez to, że pewien klan zna dokładne godziny respawnu rb - dodatkowy dmg z baiuma i aq powoduje, że noobki myślą, że są fajniejsi od innych bo są " kolesiami " Adma    :D

Na koniec tylko napiszę, że klan który ma koneksje ( Malakas ) wcale nie ma w swoich szeregach jakichś ogarów itp. bo zbijając sobie karmę na RB dropią się z całego vespera i szukają na skill barze przycisku " pickup ".  :D Niezły łach ogólnie z nich. Ale jak się nie potrafi grać to się suzka pomocy wyżej  :D

kkthxbb SERWERA NIE POLECAM

TreeHill

doladnie , dobry serwer idzie poznac po tym jak dzialaja skile kamaela , niestety jak u berskera skile dzialaja srednio dobrze , u Sb jest dramat , po drugie 15 online o godzinie 13 nie zachwyca //
N/A

Sokrates

mpxx24

Cytat: risk88 w Marzec 08, 2010, 12:41:40 PM
- brak kluczowych buffów w NPC bufferze typu CoP, Eye of Paagrio ( buff kota - 2h ) co powoduje, że dagger, tyrant, lucznik jest nie do zajechania bo 80% graczy nie chce się robić 1000 buff boxów  :D siła crt dmg po prostu jest wymaxowana[...]
pisałem o tym już od 1. BETY...
jak wszedłem wczoraj to się trochę pośmiałem, jak zobaczyłem, że nadal nic z tym nie zrobiono...

Serwera nie oceniam, bo w sumie pograłem na 'tej odsłonie' może z 45-60 minut :#
po powyższych postach, chyba jednak tam nie wrócę :/
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

ciasteczkowyp

@risk88

Czytać to sie pokemony nie nauczyliście jeszcze ?
Ołówków nie ma/notepada/mózgu ?

Kliknij Tutaj po nagrody ...

Zapisujesz iqteście godzine kiedy rb padł i dodajesz respawn => wiesz kiedy wstanie

Cop itd <- zrobienie buffera na x666 rate, nie rozśmieszaj nikogo płaczku

//Rickert
x666* A co do postu +1. :/
Szukam mid/high final/epilog bez rickerta i z balansem.

Numeron

Nie polecam gry na tym lol serwie z 1 prostej przyczyny - niektóre osoby mają bezpośredni kontakt z Adminem a tym samym kontrolują wszelkie aspekty w grze.

Przykłady : rb respawn - gdzie na forum jest info co do niektórych rb, że respawn ma być " do ustalenia " ( chyba na gg  :D ) niektórzy znają dokładny czas pojawienia się tych rbków ( miały być random like, ale widać niektóre noobki po prostu nie potrafią grać jak nie mają  +++ wepa i skilli na max  :) ) Zresztą takie coś to akurat domena polskich HR - na poprzednim,na którym grałem kilka osób płakało o nerf konkretnej klasy ( na gg oczywiście ) i nestępnego dnia nie dało się tą klasą grać.

- same rbki da się solować klasą typu Tyrant z takiego powodu, że max atk speed na serwie to 2000  :D i niektóre osoby znając takie ustawienie serwa specjalnie od samego początku inwestują w tą klasę - wiedząc o tym już przed startem serwera z powodu dobrego kontaktu z Admem  :D

- brak kluczowych buffów w NPC bufferze typu CoP, Eye of Paagrio ( buff kota - 2h ) co powoduje, że dagger, tyrant, lucznik jest nie do zajechania bo 80% graczy nie chce się robić 1000 buff boxów  :D siła crt dmg po prostu jest wymaxowana,a przez to, że pewien klan zna dokładne godziny respawnu rb - dodatkowy dmg z baiuma i aq powoduje, że noobki myślą, że są fajniejsi od innych bo są " kolesiami " Adma    :D

Na koniec tylko napiszę, że klan który ma koneksje ( Malakas ) wcale nie ma w swoich szeregach jakichś ogarów itp. bo zbijając sobie karmę na RB dropią się z całego vespera i szukają na skill barze przycisku " pickup ".  :D Niezły łach ogólnie z nich. Ale jak się nie potrafi grać to się suzka pomocy wyżej  :D

Co do Rbkow to tutaj masz info o dokladnym czasie spawna RB:

http://forum.l2authority.pl/index.php?topic=110.0

Prosta matematyka i tyle.

A co do koneksjii jakichkolwiek masz na to jakies dowody?

A do moderatorow: 

Cytat- Niedopuszczalne jest pisanie postów bezpodstawnie naśmiewających się z innych graczy/serwerów lub rażących ich godność.

Kamal

Cytat: TreeHill w Marzec 08, 2010, 12:59:17 PM
doladnie , dobry serwer idzie poznac po tym jak dzialaja skile kamaela , niestety jak u berskera skile dzialaja srednio dobrze , u Sb jest dramat , po drugie 15 online o godzinie 13 nie zachwyca //

Napisz co ci się nie podoba? zmniejszony chance death mark? zwiększony reuse soul strike i steala?

Juran

Gram sobie tutaj od wczoraj po przesiadce z porażki Lineage E][enae. Dosyć mam już debilizmów jakie wymyślają admini. Jeden wspaniały przykład:

Zaczyna się z 25kk adeny niestarczy to nawet na full A eq. Na 80 lvl latałem DC robe i homek. Skoczyłem na newbie farme moby ciężkie i drop słabiutki. Miałem farta dostałem od innego gracza arcana mace, ale bije i jest beznadziejnie kasy nie starczy na nic. Chciałem już przestać grac wiec skoczyłem na normal farmę, gdzie znalazłem słabsze moby z dożo lepszym dropem.

Czuje się jak na becie. Jeszcze chwile pogram zobaczę może nadejdą jakieś niezwykle zmiany.

WietrznyRajdowiec

Cytat: Xevz w Marzec 08, 2010, 11:53:58 AM
Cytat: WietrznyRajdowiec w Marzec 08, 2010, 10:57:07 AM
Cytat: Medium w Marzec 07, 2010, 10:19:38 PM

po prostu ma inne podejscie do l2

/edit
bez buko nie ma l2
bez divy -_-'nietych zartow
bez drizena pseudokibicow
bez ciebie flamu
bez lulasa gifow
bez xevza soldata
bez numerka kampienia epikow
bez fi uta sami wiecie czego :D
bez Fajki wies vs miasto
bez Finlali bajek, szybkiego wroclawskiego internetu Kto by -_-' zabijal Hekatona
bez Danisha hiji:< i ekipy ze stodoly bez okien
bez sqza kutra skatingu oraz smiesznych polaczkowatych low ratow na ktorych trzepie kase na nowy kuter
bez Sankiego tego nie da sie opisac ale mysle ze jak skonczy wszystkie zaplanowane studia to do nas wroci
bez Wieska L2
....

mysle ze rozumiecie jakie przeslanie niesie ten post

ojej jakie to wyniosle <chlip>.
Ale co do tego ma rikert o0

to ze Rickert gra w l2 dla....
a my gramy ta sama ekipa zniszczenia od x lat czujemy sie z tym dobrze rajdujac po wszelakich serverach nie baczac na wiejacy nam wiatr prosto w okulary

WietrznyRajdowiec 82lvl
@Biedronki
Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
Techno energi over 9k

risk88

Cytat: ciasteczkowyp w Marzec 08, 2010, 01:55:59 PM
@risk88

Zapisujesz iqteście godzine kiedy rb padł i dodajesz respawn => wiesz kiedy wstanie

Cytat: Numeron w Marzec 08, 2010, 01:56:14 PM

A do moderatorow: 

Cytat- Niedopuszczalne jest pisanie postów bezpodstawnie naśmiewających się z innych graczy/serwerów lub rażących ich godność.

Beleth - DO ustalenia
Baylor - DO ustalenia

Cool story bro czytać może i potrafisz, ale zwracasz uwage innym na to co jest nieistotne.

respcie sobie rbki

ustalajcie atk / cast speedy

btw. nie muszę szukać żadnych dowodów skoro wiem, że przed wipe wasz klanowicz był GMem miałem tego nie pisać, ale wasza napinka mnie rozpierdala już  :D

btw. rajdować to sobie możecie retardy ale właśnie LOL BR/GR/ AXAXA JAJA X66666 serwery

i przyjemnych pvp z własnymi buff boxami botki  :D :o

ciasteczkowyp

Nie masz żadnych dowodów tylko jakąś prywatną dziecinade, robisz flame na serwer bezpodstawnie.
Faktycznie resp beletha i baylora jest nieznany, i co, przez to że genesiss na patelni wam tego nie poda to od razu serwer fail ? Weź przyrżnij głową o ścianę pare razy i jak ci rozsądku przybędzie to wróć.
Szukam mid/high final/epilog bez rickerta i z balansem.

Numeron

Cytat: risk88 w Marzec 08, 2010, 03:27:56 PM
Cytat: ciasteczkowyp w Marzec 08, 2010, 01:55:59 PM
@risk88

Cytat: Numeron w Marzec 08, 2010, 01:56:14 PM

A do moderatorow: 

Beleth - DO ustalenia
Baylor - DO ustalenia

Cool story bro czytać może i potrafisz, ale zwracasz uwage innym na to co jest nieistotne.

respcie sobie rbki

ustalajcie atk / cast speedy

btw. nie muszę szukać żadnych dowodów skoro wiem, że przed wipe wasz klanowicz był GMem miałem tego nie pisać, ale wasza napinka mnie -_-'ala już  :D

btw. rajdować to sobie możecie retardy ale właśnie LOL BR/GR/ AXAXA JAJA X66666 serwery

i przyjemnych pvp z własnymi buff boxami botki  :D :o

Wiec nastepnym raze napisz konkretnie o jakie rb chodzi a nie ze RB.