Kim grać? Dylematy.

Zaczęty przez Reina, Grudzień 20, 2007, 01:21:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DonKoks

To wg.mnie Abyss Walker w hb już daggerem dajesz rade ;d  8)

A ja za to szukam prawdziwej machiny do expa. Tylko żeby bez mp dawała radę to raczej fighter.
Only exp :)              Kronika GF

Jagla

Jest tu ktoś kto ma jakieś spore doświadczenie z Phantom Summonerem?? Z expem ponoć leci banalnie, solo w Cata i jazda. Oly to ponoć jedna z lepszych postaci, łatwa w utrzymaniu bo nie potrzeba aż takiego eq na początek ale w mass pvp wypada kiepsko zgadza się ?? Jakbyście mieli wybierać PS v Tyrant, co wybieracie? Server x1-x4.

DonKoks

Ja radziłbym Tyrant'a Wg.mnie na x1-x4 lepiej się nim gra expiąc jak i podczas pvp :)
Choć też dużo zależy od kroniki ;p

Jagla

No to kronika Hellbound, serv x4. Do wyboru dochodzi jeszcze Artisan. Jest to server nowiutki (~3 tygodnie). Artisan ma już 29 lvl. Ważne jest to, że na grę idzie mało (a nawet b.mało czasu) i nie jestem nastawiony na ownowanie czy coś takiego, ale raczej spokojną, wolną i przyjemną grę.

Kwadrat

bierz artisana jak chcesz miec duzo kasy i psa jak chcesz byc niezlym w pvp i na farmie

Jagla

No to jak z tym PSem jest, dobry w pvp czy nie ? Miałem plan go wybrać, bo on daje rade w 100% solo, a przy moim online było by mi to nawet na rękę. Gram na serverze z dual boxem, i planowałem, że mimo jest to low rate, to expił bym sobie w pt artisanem i psem, grając na dwa baty.

DonKoks

Hmm z tym db to dobry pomysł, ale nie najlepszy  :P
A ja ci zaproponuję duo berserker + wc świetnie się gra  :P

Kwadrat

Cytat: Jagla w Marzec 08, 2010, 05:41:30 PM
No to jak z tym PSem jest, dobry w pvp czy nie ? Miałem plan go wybrać, bo on daje rade w 100% solo, a przy moim online było by mi to nawet na rękę. Gram na serverze z dual boxem, i planowałem, że mimo jest to low rate, to expił bym sobie w pt artisanem i psem, grając na dwa baty.
w hb daje na pvp rade

Jagla

A dam rade wyexpic Psa i Artisana na dual boxie na x4??

A jakby wyglądał Dualbox Artisan i Tyrant?? (i kupiony buff na przykład, u PSa też)

Nie wiem czy to jest istotne, ale artisan ma jeszcze wilka, więc zawsze zjedzonych trochę *.

DonKoks

No mistrzem expa nie będziesz ale IMO dasz rade  :D

poprostuartur

Zaczynam od nowa z bratem na RPG x5. Jakie klasy byście polecily, by się miło grało i exp nie leciał jak krew z nosa? Myślałem nad OL + ES ale brat nie chce żadnym z nich grać. Będzie głównie we dwóch grać, może będzie jeszcze jeden dualbox. Jakie było by optymalne dwu osobowe party?
"Przynajmniej słońce jest zawsze za darmo..." - Haruki Murakami

Jagla

Zrobię chyba tego PSa i Artisana, bo sądzę, że łatwiej będzie to szło niż Tyrant i Artisan.

DonKoks

Cytat: poprostuartur w Marzec 08, 2010, 08:23:03 PM
Zaczynam od nowa z bratem na RPG x5. Jakie klasy byście polecily, by się miło grało i exp nie leciał jak krew z nosa? Myślałem nad OL + ES ale brat nie chce żadnym z nich grać. Będzie głównie we dwóch grać, może będzie jeszcze jeden dualbox. Jakie było by optymalne dwu osobowe party?

Hmm a może zagralibyśmy we 3? Również zamierzam tam grać ;)

A może Berserker+Tyrant+wc?
No nie jestem pewien jakby to było  :D

Jagla

W sumie na dexie nie osiągnąłem jeszcze nic, a jeżeli zaczynacie grać od nowa w RPG club, to przemyślał bym pociśnięcie tam z wami. Tylko nie wiem w jakich godzinach byście grali, bo tu może być ciężko. Co do klasy to byśmy się dogadali

No chyba, że wchodzicie na nowego Dexa, wtedy każdego w miarę możliwości uzbroję (top ng dla każdego) i gramy tam.

DonKoks

Hmm ja za to z powodu braku odp. (ponieważ prośbą był zedytowany post) odświeżam info że:
Poszukuję prawdziwej machiny do expa na gf/ge Chodzi mi tylko o lvl'owanie  :)
Server to albo na x4 albo x5 ;)

Jagla

Donkoks, czyli jak coś to się piszesz na granie na Dexie?? Odczytaj PW

DonKoks

yyy no pisze się, ale żadnej wiadomości nie dostałem -.- :oops:

@edit
FAIL! Srka miałem zaznaczone że wiadomości tylko do adminów odbieram ;]

Azarael

Ok teraz ja zapytam bo dawno nic nowego nie brałem na siebie:)
Otóż szukam:
Summoner (jako, że nigdy nie grałem)
Silny, szybki, dobry na pvp jak i pve :D
mam nadzieję, że coś takiego istnieje xD

Jagla

Donkoks bo masz zablokowane pw. Napisz na gg 9775391

Saniel

witam
mam pewien poblem chce zagrac na rpg club ale kompletnie nie wiem kim zagrac jest to moja pierwsza stycznosc z gracia nie nie zabardzo wiem jakie klasy nadaja sie na 1vs1 3sv3 pt vs pt albo mass

a mam ochote zagrac gladem albo jakims fiahterem co byscie mi polecili??

posze o odpowiedz az sie pale do gy ale nie wiem kim :(

Azarael

Glad dostał kopa do fighta więc wybór 1vs1 dobry w końcu to DUELISTA  :afro: ale równie dobrze dagger się sprawuje 1 stab i nie ma maga:D

Saniel

a moglbys to rozwiac nie zapomnij ze w it/c5 juz zostal niezle podkoxany ciekawi mnie co mu dodali w graci

DonKoks

Azarael

@Saniel:
Dostał Final Secret, Maximum focus force, weapon blockade (ale to wcześniej), enchant skilli na element więc nie mało:) :afro:

Kwadrat

ja tez radze tyranta, jest teraz lepszy od glada