LINEAGE II ENIGMA [live start]

Zaczęty przez Michoros, Marzec 07, 2010, 03:51:40 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

SpeedyGonzales

po co gracie w tego lineage 2??;p innych gier juz nie ma? ile mozna grac w to. ja juz nie gram jakis czas i po tym czasie doszedlem do wniosku ze lineage 2 TO JEBANA W DUPE NUDNA GRA PRZEZNACZONA DLA CIOT!!!!

Rickert

Cytat: SpeedyGonzales w Marzec 10, 2010, 08:18:56 PM
po co gracie w tego lineage 2??;p innych gier juz nie ma? ile mozna grac w to. ja juz nie gram jakis czas i po tym czasie doszedlem do wniosku ze lineage 2 TO -_-'ANA W DUPE NUDNA GRA PRZEZNACZONA DLA CIOT!!!!
Bez komentarza, szkoda że będę musiał to usunąć. Bo dawno takiego emorage nie było. :/
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Genesiss

to sie nie wypowiadaj :D tak btw 10kk to za dużo dajcie 1kk  :P

Scorpion

BTW czemu serwer sfailowal? Nie bylo mnie na starcie, wbijam teraz na strone i 10 ppl online O_o
...

Laner

1)Reward z questow jest tak duży że po 1.5h grania masz 5x
2)2 profka = 10kk rotfl
3)słaba geo
4)zbugowanego skille (np. tyrek/glad muszą czekać na reuse ładowania około 1.5 s)
5)GM postawił server i się zmył, od startu go nie było
6)Do nauki skilli potrzeba SB (to Gracia Final, więc to dość... interesujące)
7)Raty x15 a autopickup jest off (chociaż to akurat da radę jeszcze przeboleć.
8)Kamaloki, pailoki - nie istnieją

Imo z low rate wyszedł bardzo mocny high, 76 to kwestia jednego dnia dzięki mega expowi z q (po zrobieniu q na 20 lvlu, który wymagał abym pogadał z 2 NPC wskoczyło mi 19 lvli - tj 20-39)
Brak jakiejkolwiek reakcji ze strony GMów. Pliki wcale nie są takie dobre, wręcz gorsze nie istnieją żadnego pailoki, kamaloki. Skille ustawione są customowo.
Ogólnie nieciekawie.

vind

Cytat: Laner w Marzec 11, 2010, 12:45:06 AM
1)Reward z questow jest tak duży że po 1.5h grania masz 5x
2)2 profka = 10kk rotfl
3)słaba geo
4)zbugowanego skille (np. tyrek/glad muszą czekać na reuse ładowania około 1.5 s)
5)GM postawił server i się zmył, od startu go nie było
6)Do nauki skilli potrzeba SB (to Gracia Final, więc to dość... interesujące)
7)Raty x15 a autopickup jest off (chociaż to akurat da radę jeszcze przeboleć.
8)Kamaloki, pailoki - nie istnieją

Imo z low rate wyszedł bardzo mocny high, 76 to kwestia jednego dnia dzięki mega expowi z q (po zrobieniu q na 20 lvlu, który wymagał abym pogadał z 2 NPC wskoczyło mi 19 lvli - tj 20-39)
Brak jakiejkolwiek reakcji ze strony GMów. Pliki wcale nie są takie dobre, wręcz gorsze nie istnieją żadnego pailoki, kamaloki. Skille ustawione są customowo.
Ogólnie nieciekawie.

nic dodac nic ujac.
prezetacja przekolorowana
moim zdaniem l2j jest lepsze =p

Scorpion

Nie wiem moze niech moze wroca do serwera testowego- nawet fajny hr by z tego byl xD No i online byl wiekszy  :P
...

He4DSh0t

Sad but true :/ admini przegrali sprawę dając druga profe za 10kk. Co do  qestow to można na nich zdobyć 50 lvl potem już trzeba expić normalnie wiec nie jest tak źle. Jeśli chodzi o skille nie wiem ja nie miałem problemów. Zauważyłem kilka niedociągnięć np.  brak gk w cruma na 2 lvl. Ogólnie serwer zapowiadał się dobrze 110+ online na starcie, wspomniane błędy na pewno by szło naprawić prędzej czy później ale gdy ludzie zobaczyli, że 2profa kosztuje 10kk masowo opuścili serwer. Co do adminów nie wiem czy musieli iść do pracy czy co ale pozostawienie serwera samemu sobie 5min od startu nie za dobrze o nich świadczy.

/Matim - scalam, nie pisz posta pod postem.

Koszt 1 klasy zostal zmieniony na 100k  drugiej na 1kk:)
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Blitz

Cytat: Maniac
FAIL

cytujac slowa mistrza Maniaca, ktorego serwer mial byc lepszy niz wszystkie, a na ktorym praktycznie nic nie dziala

TreeHill

:oops: RADZE OMIJAĆ SERWER SZEROKIM ŁUKIEM  :bump:

1) rozwalila mnie sprawa z eventem , za wygranie eventu 80 kk , na ratach x 15 niszczy to cala gospodarke .
2)geodata żałosna
3)stun dziala bardzo rzadko a na graci final powinien o wiele lepiej.
4)admin w ogole nie interesuje sie serwerem

5) kolejny lol serwer z lol staffem ktory naobiecywal jak politycy w polskim sejmie !

BB
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

Laner

Server powoli się odbija, miejmy nadzieję że będzie dobrze

EDIT
Coraz więcej rzeczy działa kama/paila/nauka skilli
Geo rzeczywiście mimo niewielkich niedociągnięć jest naprawdę godne pochwały.

Lmao

Geodata zalosna? to ciekawe co ty mowisz jak widzisz geodate z l2j? Serwer nie ma zadnych powaznych wad, Kazda sugestia graczy jest uwzgledniana i na biezaco wszystko ustawiane.

Matim

He4DSh0t - przeczytaj regulamin forum, nie piszemy posta pod postem! Na razie scalam.

Cytat: Blitz w Marzec 11, 2010, 01:20:28 PM
Cytat: Maniac
FAIL

cytujac slowa mistrza Maniaca, ktorego serwer mial byc lepszy niz wszystkie, a na ktorym praktycznie nic nie dziala

:dobrarobota:

sithera

Serwer sie odbil od dna. GM juz all naprawil. Profa kosztuje 1kk, naprawionych zostalo wiele skilli, ogolnie jezeli ludzie dadza temu serwerowi druga szanse, moze byc ciekawy serwer.

Ryane

Ten serwer zaliczy faila predzej czy pozniej. Maniac i jego koledzy sa zbyt pewni siebie.
Juz widze, ze licznik online zniknal ze stronki, ciekawe czy zas bedziecie to falszowac ;]
A tutaj takie male niedociagniecie na stronce:

btw speedygonzales jak ja bym zmienial serwer co tydzien to, by mi sie tez L2 znudzilo. Ale i tak WOW>L2. A za kilka miesiecy pewnie WOW>TERA online>L2

Salamon

tak pieprzcie dalej głupoty co jest lepsze co gorsze, która religia jest trafniejsza, a może jeszcze jaki jest sens życia?
co prawda jednak to prawda, pokładałem większe nadzieje w ten serwer, jednak już sie wypieprzył na ryj i leży jak długi, 45 online w środku dnia w piątek... z db ofc, licze 25-30?
dalej wymóg książek jest, to już idiotyzm, reszta niedociągnięć i bezsensownych ustawień, słaba opieka nad serwerem co przekłada się po prostu na online, bo jednak jedno to to, że już dużo serwerów jest, jednak gdyby ktoś umiał się ogarnąć to stworzyłby serwer który przyciągnąłby ludzi
Żadna z historii , jakie ludzie opowiadają o mnie,
nie zmieni tego faktu, kim naprawdę jestem.

Matim

Cytat: Salamon w Marzec 12, 2010, 04:20:18 PM
tak pieprzcie dalej głupoty co jest lepsze co gorsze, która religia jest trafniejsza, a może jeszcze jaki jest sens życia?
co prawda jednak to prawda, pokładałem większe nadzieje w ten serwer, jednak już sie wypieprzył na ryj i leży jak długi, 45 online w środku dnia w piątek... z db ofc, licze 25-30?
dalej wymóg książek jest, to już idiotyzm, reszta niedociągnięć i bezsensownych ustawień, słaba opieka nad serwerem co przekłada się po prostu na online, bo jednak jedno to to, że już dużo serwerów jest, jednak gdyby ktoś umiał się ogarnąć to stworzyłby serwer który przyciągnąłby ludzi

Jest wiele takich serwerów, które przyciągają dużą ilość osób.

sithera

Nie potrzeba juz ksiazki do nauki skilli, wiekszosc rzeczy zostala naprawiona. Duzo nowych rzeczy, ktorych nie ma lub nie dzialaja na l2j. Serdecznie zapraszam

althalus

Jedynym problemem był start że administracja się pojawiła na chwilkę. Na następny dzień od razu zaczęli robić już wszystko jest dobrze poustawiane. Jest random spawn mobów nie to co na l2j. Geodata jest dobra tylko Wy się chyba przyzwyczailiście do tej badziewnej z l2j. Boxy się nigdzie nie blokują. Moby nie wpadają w ściany, a jak gdzieś zeskakujesz z górki i wpadniesz w geo to zaraz albo Ci postać wyjdzie albo zrobi tp do miasta. Jeżeli wejdzie spoil nie da się go ponownie rzucić.

Naprawdę dobry serwer, który trochę zaliczył faila ale odbija się od dna.

Zapraszam naprawdę warto pomimo złego startu.

Eligos

a kurde wejdę zobaczę z ciekawości co puni z ekipą tam stworzył ;D
:oops: :D :) :( :o :shock: :bump: :? 8) :x :P :afro: :noob:

RPG-CLUB  x15 NADCHODZĘ!!

DonKoks

Ja również zaraz zawitam :) Jak widzę w top players najlepszy zerk 73  :P

sithera

Serwer jest naprawde dobry. Bardzo duzo rzeczy dziala jak np.
- Siege na clan halle,
- ranking klanow w grze,
- widac jaka jest szansa na spoila,debuffa;
- nightmare kamaloki,
- wiele skilli dziala poprawnie, a nie tak jak na l2j.
- wysmienita geodata ( boxy sie nie blokuja w ogóle )

Potrzeba tylko online :]

DonKoks

yyy Nie wiem czy u wszystkich ale ja tam nie mam npc, żadnego  :shock:
Inni również-na gracii final.
Pisałem z jakimś anglikiem i on też nie miał  :shock:

Powie mi ktoś co się zjebało? ;>

sithera

Okolo 5 rano byl restart serwera i od tamtej pory nie ma npc, jak jakis admin sie "obudzi" to to naprawi ;]

DonKoks

Mam nadzieję, zamierzam sobie dziś i jutro poexpić na tym serverze :)