LINEAGE II ENIGMA [live start]

Zaczęty przez Michoros, Marzec 07, 2010, 03:51:40 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sithera

Serwer juz dziala normlanie. Zapraszam

TreeHill

Cytat: sithera w Marzec 13, 2010, 10:01:56 AM
Serwer jest naprawde dobry. Bardzo duzo rzeczy dziala jak np.
- Siege na clan halle,
- ranking klanow w grze,
- widac jaka jest szansa na spoila,debuffa;
- nightmare kamaloki,
- wiele skilli dziala poprawnie, a nie tak jak na l2j.
- wysmienita geodata ( boxy sie nie blokuja w ogóle )

Potrzeba tylko online :]

wbilem z ciekawości sprawdzic ten wyśmienity serwer , sper geo i  chyba ludzie tam grajacy nie wiedza co robia i nie chca zebym pisal tegco tam dziala a co nie ...

serwer imho = fail .
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

althalus

To Ty nie wiesz co piszesz. Całe życie grałeś na l2j i nie wiesz co mówisz. Wbij i zobacz to nie jest zwykły l2j.

TreeHill

Skad Ty możesz wiedziec gdzie ja grałem? (bo jesteś w błedzie) A wyrażam taka opinie bo widze co jest . To jest forum , wiec mam prawo powiedziec co myśle. I tak wlasnie mysle ze serwer padnie z racji tego iż gm/administracja sie znudza , ale nic juz nie pisze , sami sie przekonacie. Nie ma sensu sie klocic i karmic nasza polską żółcia ktora wychodzi przy kazdym fochu osob grajacych na danym serwerze wobec osoby ktora wie jak koncza takie serwery. Jesli ktos chce tam grac to niech gra ale chyba zdaje sobie sprawe ze serwer to chwilowy projekt.
N/A

Natura dała nam dwoje oczu, dwoje uszu, ale tylko jeden język, po to abyśmy więcej patrzyli i słuchali, niż mówili.
Sokrates

Matim

Coraz więcej negatywnych opinii graczy na tej jakże wychwalanej Enigmy. I co, z innych serwerów naśmiewać się było fajnie, pisać w każdej prezentacji fail. A tutaj wychodzi jak co działa..

sithera

Co twoim zdaniem Matim tutaj nie dziala? Wlasnie tu dziala 2x wiecej rzeczy niz na l2j wiec stfu

Genesiss

Cytat: sithera w Marzec 13, 2010, 07:27:03 PM
Co twoim zdaniem Matim tutaj nie dziala? Wlasnie tu dziala 2x wiecej rzeczy niz na l2j wiec stfu

ostro  :D

althalus

Fail to jest na Twoim serwie co z tego że masz online jak tam takie jaja się dzieją. Pierwszy Valakas to był żałosny. Wbij tu i zobacz jak działa system klanowy itp itd wtedy się wypowiadaj a nie sztucznie posty nabijasz. Chcesz się wypowiedzieć to sprawdź co i jak i wtedy mów. Ja jutro powrzucam zdjęcia co i jak działa.

Nie kieruj się wypowiedziami innych, bo jak zapewne wiesz jako GM dużo noobów pisze że jest mnóstwo bugów a co do czego przychodzi wszystko działa jak trzeba.

Rohandel

sithera

Dotychczasowy rekord on-line : ~120

Rohandel

sithera

Srednio powyzej 50-60, ale serwer ma 3 dni, wiec online caly czas wzrasta.

Taboret

Ostatnie 4 posty dają odpowiedź na pytanie: czy warto tu grać?
Pozdrawiam..

althalus

Taboret dużo serwerów tak miało na początku a później online był naprawdę duży. Gdyby każdy myślał tak jak Ty to nie było by gdzie grać.

Ryane

Tak, tylko, ze admini tego serwera sa tak zapatrzeni w siebie, ze beda mysleli, ze serwer sam sie rozrosnie.

Matim

Cytat: althalus w Marzec 13, 2010, 08:25:13 PM
Fail to jest na Twoim serwie co z tego że masz online jak tam takie jaja się dzieją. Pierwszy Valakas to był żałosny. Wbij tu i zobacz jak działa system klanowy itp itd wtedy się wypowiadaj a nie sztucznie posty nabijasz. Chcesz się wypowiedzieć to sprawdź co i jak i wtedy mów. Ja jutro powrzucam zdjęcia co i jak działa.

Nie kieruj się wypowiedziami innych, bo jak zapewne wiesz jako GM dużo noobów pisze że jest mnóstwo bugów a co do czego przychodzi wszystko działa jak trzeba.

Moim serwerze? Nie wiedziałem, że mam jakiś serwer. Ale cóż, Ty na pewno wiesz lepiej.

Laner

Muszę powiedzieć że server mnie zaskoczył.
Pliki są naprawdę dobre, geodeta działa całkiem nieźle, server jest w miarę stabilny.
Dlatego myślę że server trzeba wypróbować.
ps.niezbyt mnie interesują posty dzieci neo (mowa o takich którzy na server jeszcze nie wbili a krytykują) zatem możecie flamować do woli.

estilo

Cytat: TreeHill w Marzec 13, 2010, 03:31:23 PM
Skad Ty możesz wiedziec gdzie ja grałem? (bo jesteś w błedzie) A wyrażam taka opinie bo widze co jest . To jest forum , wiec mam prawo powiedziec co myśle. I tak wlasnie mysle ze serwer padnie z racji tego iż gm/administracja sie znudza , ale nic juz nie pisze , sami sie przekonacie. Nie ma sensu sie klocic i karmic nasza polską żółcia ktora wychodzi przy kazdym fochu osob grajacych na danym serwerze wobec osoby ktora wie jak koncza takie serwery. Jesli ktos chce tam grac to niech gra ale chyba zdaje sobie sprawe ze serwer to chwilowy projekt.

Skoro już tak negatywnie sie wypowiadasz to moze sie z nami podzielisz coz takiego nie spodobalo ci sie tam?Jakie sa bledy?Co nieprawidłowo działa? Bp po twej wyczerpujace wypowiedzi "fail" zbyt duzo inni gracze nie wywnioskuja..

Scorpion

Laner juz tak nie chwal dead serfura, bo wyfarmiles sie w uj i liczysz ze jakies low fragi wpadna xD
A tak bardziej serio: co do plikow musze przyznac, ze jednak bija na glowe zwykle l2j, ale póki moj glad nie bedzie sypal krytami jak wsciekly to odpuszczam  :P
...

sithera

Pliki sa naprawde wysmienite. Zapraszam wszystkich ;]

TreeHill

on-line 35 , nie zachwyca mnie w ogole.
N/A

Sokrates

Shira

Ten serwer to fail, na start było 100 online, w związku z bugami spadło do 10, potem GM usunął licznik online i nagle wszyscy twierdza ze jest 60 online (z dualboxem dozwolonym) czyli w sumie pewnie gra z 15 osób + boxy + fake online xoxo. Powodzenia, poza tym serwer to istny high rate, GMi grają swoimi postaciami zamiast się zajmować serwerem.

TreeHill

Nie ma co przedłużac , myslalem ze po paru dniach serwer przyciagnal wieksza ilosc ludzi niz 35 a w tym boxy czyli co ? srednio 17 osob gra na serwerze? lawl.
N/A

Sokrates

althalus

Wystarczy wejść i zobaczyć a nie spekulować. Bo robicie antyreklame serwera.

sithera

Hmm, wedlug ciebie jaka postac to char gm'a? I licznik niby jest podkrecony? Weź mnie nie rozsmieszaj. L2net nie klamie, a on wskazuje taki sam licznik jak community na serwerze. Serwer kest naprawde dobry ze wzgledu na pliki.