Shillien Knight [SK]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:35:33 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

identycznie jak stigma. nic przed nią nie chroni...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Drizzy

Mam dylemat z Bashem... na co enchantować, jak wbiję lvl? Decrease Element czy Chance?

KaeriN

tylko i wyłacznie chance.

lukiw

To prawda, najbardziej opłacalne jest oe chance, tylko pamiętaj, że tracisz korzyści z elementy fire/water. W więc pozostaje dark i wind - i tutaj proponuje skupić się na dark. Po pierwsze mniejszy koszt, a po dugie przydatny przy drainach. Jest na to trochę rezistów, ale jest to raczej najbardziej kompromisowe rozwiązanie
Server Franz Carthus    Shilien Templar  85
                                   Spellhowler        75
                                   Necromancer     75
                                   Gladiator           75

Scion

chcialem sie dowiedziec czy banish seraph na dexie dziala poprawnie... kumpel gra tam sk i ma fb +150 dark i do tego banisha na +1 dark ... banish siada w 100% w anioly na koncu  mos, tak powinno byc czy nie da sie miec 100% banisha?

Azella

Cytat: Scion w Marzec 18, 2010, 12:16:26 PM
chcialem sie dowiedziec czy banish seraph na dexie dziala poprawnie... kumpel gra tam sk i ma fb +150 dark i do tego banisha na +1 dark ... banish siada w 100% w anioly na koncu  mos, tak powinno byc czy nie da sie miec 100% banisha?

nie działa poprawnie. Banish nigdy nie działa w 100%. Jak enchantujesz na + dark to tylko zadajesz większy dmg mobkom mającym weaknes na dark,zabijasz je samym banishem  i tyle. Nie wpływa to na szanse. Na szansę masz osobny enchant....

ot i cały dex :D
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Jovs

Zna ktoś nick jakiegoś dobrego SK, który ma jakieś dobre filmiki na YT z oficjalnego servera? Chciałbym zobaczyć jak radzi sobie na PvP i jakie taktyki stosuje.

Jovs

Dzięki za filmiki. Mam jeszcze jedno małe pytanie. Bankowo było poruszane, ale ten temat jest chyba jednym z obszerniejszych tematów jeśli chodzi o klasy, więc ciężko go przejść całego. Chodzi o certyfikaty (tak, tak...), więc jakie by były najkorzystniejsze dla SK? Jeśli ktoś mógłby przedstawić jakąś tabelkę w miarę przejrzystą z tymi wszystkimi certyfikatami. Kiedyś gdzieś taką znalazłem, ale teraz nie mogę się dokopać.

Diablator

ST85/Destro75/BD75/STS79 lolpriv (Raid Fightx4)

Jovs

Ok, dzięki. Tylko jakoś nie mogę ogarnąć, która klasa ma counter celestial shield?

Diablator

celestial : Enchanter: Prophet, Swordsinger, Bladedancer, Warcryer, Overlord, Inspector (Male), Inspector (Female)
haste : Warrior: Warlord, Gladiator, Destroyer, Tyrant, Bounty Hunter, Warsmith, Berserker, Soul Breaker (Male), Soul Breaker (Female)
long shot : Rogue: Hawkeye, Silver Ranger, Phantom Ranger, Arbalester, Treasure Hunter, Plainswalker, Abyss Walker

Azella

to można OL i warsmitha na subkę wziąć?:)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

RazielIII

Cytat: Azella w Marzec 22, 2010, 12:34:53 PM
to można OL i warsmitha na subkę wziąć?:)

Raczej nie, chyba ze cos sie zmienilo :)
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Madith

Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Diablator

jestem botem i zrobiłem tylko copy paste :P pewnie jest to napisane tam dlatego, bo OL zalicza sie np. do enchanterów jeśli chodzi o dynasty armor a warsmith do warriorow

Jovs

Jeszcze co do tych certyfikatów to tak, żebym wiedział dobrze na czym polegają. Tigger haste - domyślam się, że zwiększa chwilowo atk. speed jak się uaktywni. Long shot - zasięg strzelania z łuku. A celestial? Mógłby ktoś objaśnić jak działa ten certyfikat?

jac0l

Celestial to po prostu celestial shield z bisha :P Jesteś 'niedotykalny' przez jakiś czas ;P jeżeli nie to mine poprawić prosze.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

pigulec

Nie dostajesz obrażeń, ale buffy/debuffy już tak. Przynajmniej tak mi się zdaje. :P

seken

Cytat: pigulec w Marzec 25, 2010, 07:16:05 PM
Nie dostajesz obrażeń, ale buffy/debuffy już tak. Przynajmniej tak mi się zdaje. :P
Debuffow sie nie dostaje w tym czasie, a buffow nie wiem

Leningrad

Cytat: seken w Marzec 25, 2010, 07:24:14 PM
Cytat: pigulec w Marzec 25, 2010, 07:16:05 PM
Debuffow sie nie dostaje w tym czasie, a buffow nie wiem
buffow i heala tez nie

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

Rickert

Jednym słowem, nie dotykalny przez x sekund.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Diablator

lf info na temat enchantu cubików (+ source jak ktoś ma)

lukiw

Ja mam ustawione na chance, pominąłem tylko vampirika, na pvp nie stosowany. Na oli odpalasz i tak pozostałe 3.
Server Franz Carthus    Shilien Templar  85
                                   Spellhowler        75
                                   Necromancer     75
                                   Gladiator           75

Jovs

Tak sobie myślę, bo ciągle jest mówione "Celestial Shield" z enchantera. Czy to chodzi o barrier?