[Zapowiedź] L2Epilog.pl - Low x5 - Epilog - 02-04-2010

Zaczęty przez GandaFlux, Marzec 06, 2010, 01:15:09 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Storhamar

Maaaagic chodz grac na extreme x10 ;p
Bierz swoje zuo i pokaż że na starym serwerze też idzie go pywnić =)

Ryane

Ja sobie zagram na tym serwerze OLem, ale tylko wtedy gdy dualbox bedzie DOZWOLONY. Nie mam ochoty zaczynac gry na serwie, na ktorym online nie bedzie rosnac, bo zdecydowana wiekszosc ludzi patrzy sie na online, a nie bierze pod uwage, ze 30% to boxy. Dla jasnosci sam nie robie boxa, bo przyjemniej mi sie gra na 1 okienku. A o noobach co nie potrafia grac solo supportem na tej kronice nie bede sie wypowiadac. A nawet jesli trzeba miec to party, to wystarczy poszukac sobie porzadnego klanu.

Haseo

Cytat: Matim w Marzec 12, 2010, 08:59:00 AM
Jak nie umiesz stosować się do regulaminu to moderatorzy mają prawo edytować Twoje posty tyle razy ile zechcą.

Offtop: A potrafią chociaż? Rickert świetny mod, który chodzi po serwerach by Kaczy i flamuje na wszystko i wszystkich na tamtejszym forum za co już raz dostał ode mnie warna :] nvm tylko, że coś często na was są skargi.

Co do serwera to beta trwa. Bugi są naprawiane od ręki jeśli tylko zostaną zgłoszone więc także zachęcam do gry na becie bo to gracze tworzą serwer, a im więcej ludzi na testach tym szybciej wyeliminuje się bugi.

/edit 

Cytatbo zdecydowana wiekszosc ludzi patrzy sie na online, a nie bierze pod uwage, ze 30% to boxy

sFailowałeś w tym zdaniu synek xd Dobrze pamiętam z wielu startów serwerów low rate jak wszyscy obliczali ile jest graczy online, a ile boxów. Zawsze docinki w stylu ''połowa z tego to i tak boxy''. To sztuczny nabijacz online, który nic nie wnosi do gry, a w dodatku obniża komfort gry supportem i zapewne zostanie wycofany.

Ale nie martw się nie jesteś sam...tu masz kolejny FAIL

Cytatwtedy server zapewne byłby coś w stylu GL x13 gdzie również ludzie zaczynają grać, nie ma db, grają, ale to wszystko syf ;d

Pozazdrościć online Gravelandowi gdzie 100% to gracze, a nie boxy jaki by ten serwer (przez dotę i tych Gmów) nie był. 1k+ bez dual boxa...da się?

EverlasT

Ja osobiście nie mam nic do moderatorów i nie wiem haseo gdzie ty takie coś widzisz( mowa tutaj o Rickercie ) , ale co do kolejnych 2ch cytatów w 100% cie popieram.

Rickert

Wyodrębnij te dwa światy pls. Granie =/= Moderowanie. To co robie na innych forach, serverach, gdziekolwiek, nijak się ma co do pracy na forum. Więc gtfo, albo podaj mi jak tutaj kogoś wyzywam.

Oraz jeżeli uważasz, że jako mod mam Ci tyłek lizać, to się mylisz. Odnajdź się w końcu.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

wlador

Cytat: Rickert w Marzec 15, 2010, 07:35:07 AM
Wyodrębnij te dwa światy pls. Granie =/= Moderowanie. To co robie na innych forach, serverach, gdziekolwiek, nijak się ma co do pracy na forum. Więc gtfo, albo podaj mi jak tutaj kogoś wyzywam.

Oraz jeżeli uważasz, że jako mod mam Ci tyłek lizać, to się mylisz. Odnajdź się w końcu.

Szopki, które odwalasz na gamecenter, utrzymały mnie w przekonaniu, że nie jesteś dobrą osobą do piastowania funkcji moderatora. Poza tym robisz offtopic, zamiast napisać na PW...

Idzcie z kłótniami na jakiś inny dział, albo na PW bo tutaj jest reklama serwera L2Epilog, który z resztą gorąco polecam.

Haseo

Więc gtfo

Ja za to dostałem 5% warna. Skoro administracja tak bardzo przestrzega regulaminu domagam się warna także dla tego forum fajterka. Na Aspeklariji flame to było Twoje drugie imię i zachowywałeś się jak 15latek z adhd więc jeśli ktoś taki ma być modem na takim forum...to faktycznie forum traci na wartości.

Rickert

Dobrze inaczej:

Więc odczep się
fixed - Lepiej?

Cytat: wlador w Marzec 15, 2010, 08:24:31 AM

Szopki, które odwalasz na gamecenter, utrzymały mnie w przekonaniu, że nie jesteś dobrą osobą do piastowania funkcji moderatora. Poza tym robisz offtopic, zamiast napisać na PW...

Powtarzam, jak ma się daed forum, z dead community jakim jest GC, do tego forum? Tam jestem użytkownikiem, tutaj Moderatorem. Zrozum, że to całkowicie inne "światy". To jest mój ostatni post, co do zastrzeżeń, co robię na innych serverach, jak gram, jak powinienem się zachowywać na innych forach - Wszystko to co robię nie na tym forum, NIJAK ma się do moderowania tutaj.

//Spam tak jak przedtem przeniosę tam gdzie trzeba.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

SpeedyGonzales

Rickert to noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooob

EverlasT

Cytat: SpeedyGonzales w Marzec 15, 2010, 08:55:15 PM
Rickert to noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooob

Swoim postem udowodniłeś , że nie jesteś lepszy

//Rickert
Ja z takim nawet nie dyskutuje, wystarczy sprawdzić na to, co ten człowiek pisze...

Haseo

Ale ma się do Twojej osoby Rickert. Jesteś jaki jesteś i nie będę tego nazywał po imieniu, ale ktoś kto Ci dał uprawnienia moderatora musiał być po kilku sake.

GandaFlux

Czy mógłbym prosić moderatora o usunięcie z tematu reklamy mojego serwera postów zbędnych i zupełnie nie na temat ?

Dziękuje.

aenima

w trakcie bety GM aktywny i pomocny. zwiedzilem troche serwerek, wydaje sie byc ladnie zrobiony, zapowiada sie ciekawie. online poki co nie zachwyca, ale to beta, wiec zobaczy sie jak bedzie gdy ruszy. wrozy calkiem niezle, mysle iz godny polecenia w obecnych czasach lolserwow ;] ...coz, zapraszamy :]
"...countin' bodies like sheep to the rhythm of the war drums..."

Ryane

Obecnie same smieszne klany ida na serwer, mam nadzieje, ze sie to zmieni.

Gapiszon

Cytat: Ryane w Marzec 14, 2010, 10:17:23 PM
Ja sobie zagram na tym serwerze OLem, ale tylko wtedy gdy dualbox bedzie DOZWOLONY. Nie mam ochoty zaczynac gry na serwie, na ktorym online nie bedzie rosnac, bo zdecydowana wiekszosc ludzi patrzy sie na online, a nie bierze pod uwage, ze 30% to boxy.
Może jednak postawić nie na ilość online, ale na jakość serwera, staffu serwera i graczy? Będzie wolniej i trudniej, ale jest szansa, że lepiej :)

Ryane

I tu sie nie zgodze - zabroniony dualbox mocno zmniejszy ilosc nowych graczy na serwerze.  Nie ma sensu uruchamiania kolejnego l2j bez dualboxa. Jest juz l2.net.pl i raczej ludzie ten serwer wybiora, bo gospodarka jest tam juz rozwinieta i ma ten lepszy rate jak na serwer bez dualboxa. A na x5 bez dualboxa malo kto bedzie chcial sie "meczyc", co innego jakby to byly jakies super pliki..

Lestek

Hi everyone! I am a nineteen years old teenager and I am looking for some guys. I live in Poland but I don't know polish yet because I was living in Great Britain since birthday.
Doesn't matter for me is your age, country, religion and what do you like to eat. I'd like to make an archer party. I know here dualbox is forbidden so I want to find people who want play on main class:

1. Bishop:
2. Bladedancer:
3. Swordsinger:
4. Elven Elder:
5. Prophet:
6. Archer: Lestek (Hawkeye)
7. Archer:
8. Archer:
9. Archer:

(when party will full we decide how much time will we play together per day)

I have something called Gad-Gadu(?) I know how to use it so if u want to play with me just write: 9538872

EverlasT

Cytat: Lestek w Marzec 21, 2010, 01:52:49 PM
Hi everyone! I am a nineteen years old teenager and I am looking for some guys. I live in Poland but I don't know polish yet because I was living in Great Britain since birthday.
Doesn't matter for me is your age, country, religion and what do you like to eat. I'd like to make an archer party. I know here dualbox is forbidden so I want to find people who want play on main class:

1. Bishop:
2. Bladedancer:
3. Swordsinger:
4. Elven Elder:
5. Prophet:
6. Archer: Lestek (Hawkeye)
7. Archer:
8. Archer:
9. Archer:

(when party will full we decide how much time will we play together per day)

I have something called Gad-Gadu(?) I know how to use it so if u want to play with me just write: 9538872

jak miiiiiiło xd

Aggress1ve

Gadacie gadacie i tyle wiem.
jakies info poparte dowodem na temat dualboxa ?

EverlasT

Gapiszon

Może jednak dacie szansę na odpowiedź właścicielowi serwera?
:D

GandaFlux

Ok, pierwszy post zedytowany do ustawień finalnych - tak jak pisałem wcześniej można było głosować na naszym Forum by pewne rzeczy zmodyfikować. Zmiany w opisie dotyczą tego iż dualbox jest zabroniony , został włączony champion mod a buffy Improved Petów zostały wydłużone do 20 min. Reszta ustawień pozostaje taka jak była - tak chcieli gracze. Czyli wymagany Quest na nobla, wymagane questy na 4 i 5 lvl klanu, brak managera do delevelu.

Gothican

imo puscic jeszcze 1 sonde nt. dualbox'a i skonczyc ja 2~ dni przed startem. Ta wczesniejsza ludzie nie byli zainteresowni lub w ogole o niej nie wiedzieli.

NOhope

Ryane

No to jak Maniac mawial: serwer fail. Masz idealna okazje na uruchomienie serwera, a ty taki numer odwalasz. Troszke to nie jest sprawiedliwe, skoro 80% glosow na "nie" pochodzi od 1 klanu....