LINEAGE II ENIGMA [live start]

Zaczęty przez Michoros, Marzec 07, 2010, 03:51:40 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lmao

Rebelion byl pisanty do c5, wtedy projekt padl, nasz source to c5+ nasza praca do gracia final, masz community board jakie gracze sa on i licznik malo ci? wystawic ci licznik na stronie?

Matim

Jesteś tak obeznany to chyba więc, że dodaniem online do licznika w community board nie jest chyba wielkim wyzwaniem.

Lmao

Cytat: Matim w Marzec 20, 2010, 10:07:54 PM
Jesteś tak obeznany to chyba więc, że dodaniem online do licznika w community board nie jest chyba wielkim wyzwaniem.
GS return active charcters to ls, mam na mysli l2net, oszukasz? imo no chance, chcesz GM'a ? dam ci GM'a i mozesz sprawdzic kazda jedna postac.

Matim

Cytat: Lmao w Marzec 20, 2010, 10:25:47 PM
Cytat: Matim w Marzec 20, 2010, 10:07:54 PM
GS return active charcters to ls, mam na mysli l2net, oszukasz? imo no chance, chcesz GM'a ? dam ci GM'a i mozesz sprawdzic kazda jedna postac.

Nie dziękuje. 

Zawsze można zrobić fake PC  :D

Nigdzie nie napisałem, że faktycznie kręcicie licznik. Jedynie spekuluje jaki był powód usunięcia licznika ze strony.

Lmao

Ciekawe co ty bys zrobil jak po starcie gdzie bylo 130 online nagle zrobilo sie 10? Imo usuniecie go bylo najlepszym sposobem, i tym sposobem mamy dzis 190 online i niestety jak na razie 10 offline shopow.

Matim

Cytat: Lmao w Marzec 20, 2010, 10:45:39 PM
Ciekawe co ty bys zrobil jak po starcie gdzie bylo 130 online nagle zrobilo sie 10? Imo usuniecie go bylo najlepszym sposobem, i tym sposobem mamy dzis 190 online i niestety jak na razie 10 offline shopow.

Doskonale zdaje sobie z tego sprawę. Dla tego imo licznik na stronę się daje wtedy gdy mamy fajną sumkę online.

sithera

Co dzien dochodzi kilkadziesiat nowych osob. Pliki tego serwera sa o niebo lepsze od plikow innych l2jotowych serwerow. Administracja jest praktycznie caly czas online i nie olewa graczy. Online ~200 na ta chwile. Dzisiaj byly siege i dzialaja bardzo dobrze.

Laner

Widzę że znacie masę serverów lepszych od tego.
W porządku, poproszę adres servera z:
-enchantem skilli z 3 profy
-z BEZBŁĘDNYM (wiem że wielu nie wie co oznacza to słowo, więc proszę takich o niewypowiadanie się) geo w ToI
-AI mobów
-random spawnem mobów

Teraz poproszę adres.

mpxx24

Cytat: Laner w Marzec 21, 2010, 02:57:37 AM
-z BEZBŁĘDNYM (wiem że wielu nie wie co oznacza to słowo, więc proszę takich o niewypowiadanie się) geo w ToI
-AI mobów
-random spawnem mobów

Teraz poproszę adres.
http://www.lineage2.com/  :shock: ?
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Naito

@mpxx24
znowu zabawie sie w to co poprzednim razem i podpowiem ze zapewne Laner nie mial na mysli serwera oficjalnego tylko prywatny poniewaz o nich mowa.  :P
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Laner

Cytat: mpxx24 w Marzec 21, 2010, 07:33:43 AM
-AI mobów
-random spawnem mobów

Teraz poproszę adres.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania - pisałem wcześniej że nie zamierzam porównywać tego servera do offa/ruoffa/rpg cluba, bo w pełni zdaję sobie sprawę że mają tam lepsze pliki.
Więc co niby ma wnosić ten post?

mpxx24

Cytat: Laner w Marzec 21, 2010, 01:17:05 PM
Cytat: mpxx24 w Marzec 21, 2010, 07:33:43 AM
-AI mobów
-random spawnem mobów

Teraz poproszę adres.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania - pisałem wcześniej że nie zamierzam porównywać tego servera do offa/ruoffa/rpg cluba, bo w pełni zdaję sobie sprawę że mają tam lepsze pliki.
Więc co niby ma wnosić ten post?
a wystarczy sprecyzować swoje posty :#
poza tym -> click
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Laner

Nic nie poradzę na to że nie doczytałeś mojego posta w którym pisałem o tym że nie zamierzam udowadniać że L2 ENIGMA ma lepsze pliki od l2offa/ruoffa/RPG Cluba.

koza1

200+ online zapraszam polskie klany do walki na najlepszy polski serwer jesli chodzi o pliki  :D

HellSign

Czym wy się możecie chwalić? Jakością plików serwerowych?

Jakaż to ironia spotkała nas w tym temacie na TYM forum. Lepsze pliki? :

=> L2Retail
=> L2ROX
=> L2DC
=> L2ZEUS

Tak swoją drogą Puni, obrażasz, krytykujesz inne serwery... Dlaczego my nie mamy tego robić? Dlaczego mam Ci podać dla porównania serwer z tych, który wymieniłeś? Nie muszę grać według twoich zasad, mamy EU i XXI wiek.

RPG CLUB> Wy
LOLDEX > WY
ABYSSS> WY
L2ROX> WY
L2EX> WY
L2D> WY
L2DRACONIC > WY
Even L2 Sabbath > WY

Widzisz Puni, nie jestem w stanie stwierdzić jak wielkie jest twoje EGO jako programisty, ale śmiem twierdzić, że przerasta Cię ono samo w sobie.

1. Nie ważne gdzie się gra, a z kim
2. Nie stawia się jakości plików ponad administracje, ty dowiodłeś że jesteś człowiekiem o przerośniętym ego, ekscentrykiem w pełni tego słowa znaczeniu
3. Chwalić i chełpisz się swoimi plikami? Pytam co u was działa?

# Ilość wyłapanych bugów jest związana z ilością osób na serwerze, w miejscu w którym codziennie spędza czas 1500 ludzi jest o wiele więcej problemów niż w miejscu gdzie online nie przekracza 500.

# Wydajność i stabilność? O czym ty mówisz u was średnia na valinorze to 400ppl, a na ENIGMA 200~~ (licząc na waszą korzyść), zobaczylibyście (byście, bo nie doświadczycie tego zaszczytu) online przekraczającego 1000.

# AI? ToI? Skille z 3rd? To jedne z wielu aspektów gry, owszem mogłeś/iście dopracować te elementy, ale twierdzisz, że aktualnie najlepszy(L2DC - nie pierd*** mi tutaj o geo itp.) nad którym pracuje 10x albo i więcej ludzi niż u was ugina się przed waszym EMU

# Nawet jeżeli wykupiłeś podstawowe EMU, jest to nadal emu bazowane na czyimś, jeżeli kupiłeś te pliki to rzecz biorąc praktycznie, kłamiesz i naginasz prawdę

# Możesz sobie pisać po tym flamie, który został tutaj stworzony, a w każdej chwili Matim, który zaciera rączki jak i ja i inni... możemy przytoczyć wam podkręcanie liczników, banowanie za nic itp. itd. rzeczy, a właściwie słowa, które was totalnie, że tak to ujmę udupią. [Topic old l2v]

L2 ENIGMA POST EPIC POLISH SERVER EVER 69!!!

Cytat: koza1 w Marzec 23, 2010, 08:36:00 PM
200+ online zapraszam polskie klany do walki na najlepszy polski serwer jesli chodzi o pliki  :D

OŁ Really? hahaha, najlepsze polskie klany to podczas siege mają tyle Online co u was cały serwer.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Kamal

Cytat: Lmao w Marzec 20, 2010, 09:54:13 PM

L2v nie bazuje na rebelionie, bazuje na l2jserver od 3 lat + moje wlasne prace, Engima bazuje na rebelionie i bije na glowe wszelkie inne serwery java.(...)

Proszę o ukazanie mi logiki tego zdania, ew. poprawienie jego interpunkcji  :?

Matim

Cytat: kamalgi w Marzec 23, 2010, 08:59:39 PM

L2v nie bazuje na rebelionie, bazuje na l2jserver od 3 lat + moje wlasne prace, Engima bazuje na rebelionie i bije na glowe wszelkie inne serwery java.(...)

Dopiero teraz dokładnie przeczytałem tamtą wypowiedź, miazga  :D

HellSign - popieram.

HellSign

Cytat: Matim w Marzec 23, 2010, 10:59:03 PM
Cytat: kamalgi w Marzec 23, 2010, 08:59:39 PM

Dopiero teraz dokładnie przeczytałem tamtą wypowiedź, miazga  :D

HellSign - popieram.

bo niby valinor ma inne pliki (gorsze) niż Enigma, która jest własnością tego samego admina Lmao/Puniego itd.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

koza1

jak latwo tu o flame xD Hellsign daruj sobie w tym temacie l2rox bo tam wiecej bugow niz ludzi  :D

HellSign

Cytat: koza1 w Marzec 24, 2010, 12:33:02 AM
jak latwo tu o flame xD Hellsign daruj sobie w tym temacie l2rox bo tam wiecej bugow niz ludzi  :D

tam więcej offline shopów jest/będzie niż u was wszystkich graczy na serwerze.
RPG CLUB x3 Empire

Matim

L2Rox ma ponoć DC, które są bardzo dobre. Co można sprawdzić chociażby na raid'fight..

Nie jestem w temacie, jak coś to pytaj Insecta  :D

Naito

Cytat: HellSign w Marzec 24, 2010, 07:29:40 AM

I to jest wedlug ciebie powod do radosci a minus Enigmy ze nie ma duzo offline shop ? Takie samo masz myslenie jak administrator serwera ktorego nazwy nie wymienie tak ze gtf i idz grac w party :P z tymi 300 sklepikami, ktore kazdego dnia sa zalogowane na offline shop...

Zrob serwer ktory utrzyma sie tak dlugo jak Valinor nawet z tyloma online ile tam jest i wowczas sie wypowiadaj na takie tematy poniewaz gwarantuje ze bedziesz mial inne podejscie do tej sprawy a z ilosci offline shopow napewno nie bedziesz sie cieszyl.

Jedna sugestia do administracji tego serwera fakt faktem moze i macie dobre pliki serwerowe z dobra geodata, z tego co sie orientuje macie pojecie na temat programowania itp ale to nie jest powod do tego aby sie tym az tak chwalic i uswiadamiac w taki sposob jak to robicie obecnie poniewaz nie tylko wy cos potraficie to nic nadzwyczajnego.

Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Rickert

Znowu przypomina się mi sytuacja z Astral World, co z tego że pliki mieli idealne, server doskonale przygotowany, skoro grało tam za mało ludzi?
Reklama jest sprawą pierwszorzędną, potem pomysł na server, administracja, i dopiero pliki... Bo jak jest online, i dobra zabawa, to jakoś mało co przeszkadza, kiedy jest pomysł na server, i dobra reklama to jest online, a kiedy do tego dochodzi dobra administracja, oraz pliki - To mamy server na długie wieczory.
Dlatego zamiast tak się przechwalać np. w sygnie "Najlepszy polski server bla bla bla" mógł się zająć jakoś bardziej reklamą, ludzie nie przyjdą tylko dlatego, bo ktoś napisze że będzie super server...
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Ryane

Fakt, gdyby inne osoby zaajely sie reklama graloby na tym serwerze duzo wiecej ludzi. A tak oni mysla sobie, ze maja zajebiste pliki i online sam bedzie rosnac...

Lmao

Chciales powiedziec ze tam jest wiecej offline shopow niz zywych graczy no ale ok, to nie temat o l2rox tylko o enigmie
Cytat: Matim w Marzec 24, 2010, 07:49:32 AM

L2Rox ma ponoć DC, które są bardzo dobre. Co można sprawdzić chociażby na raid'fight..

Nie jestem w temacie, jak coś to pytaj Insecta  :D
Co z tego ze ma DC, DC bazuje na l2j i ma te same podstawowe wady co kazdy inny l2j, powtarzam to nie temat L2Rox ani temat o Dragon Claw
Cytat: Naito w Marzec 24, 2010, 11:55:58 AM

I to jest wedlug ciebie powod do radosci a minus Enigmy ze nie ma duzo offline shop ? Takie samo masz myslenie jak administrator serwera ktorego nazwy nie wymienie tak ze gtf i idz grac w party :P z tymi 300 sklepikami, ktore kazdego dnia sa zalogowane na offline shop...

Zrob serwer ktory utrzyma sie tak dlugo jak Valinor nawet z tyloma online ile tam jest i wowczas sie wypowiadaj na takie tematy poniewaz gwarantuje ze bedziesz mial inne podejscie do tej sprawy a z ilosci offline shopow napewno nie bedziesz sie cieszyl.

Jedna sugestia do administracji tego serwera fakt faktem moze i macie dobre pliki serwerowe z dobra geodata, z tego co sie orientuje macie pojecie na temat programowania itp ale to nie jest powod do tego aby sie tym az tak chwalic i uswiadamiac w taki sposob jak to robicie obecnie poniewaz nie tylko wy cos potraficie to nic nadzwyczajnego.

Valinor chodzi od 3 lat i jeszcze bedzie dluuugo chodzil bo my nie robimy emo quita kiedy jest mala ilosc online i slaba dotacja :)

Cytat: Ryane w Marzec 24, 2010, 12:22:39 PM
Fakt, gdyby inne osoby zaajely sie reklama graloby na tym serwerze duzo wiecej ludzi. A tak oni mysla sobie, ze maja -_-'iste pliki i online sam bedzie rosnac...
Panie Ryane, to ze mamy dobrej jakosci pliki to jednza rzecz, druga to ze dbamy o swoich graczy i maja pomoc od nas praktycznie 12/24. Moze i jest ze mnie forum warrior, ale swiat byl by nudny bez dobrej dawki flame'u :D