L2Draconis mid x12 - Start 30.01.2010

Zaczęty przez Zarkan, Styczeń 22, 2010, 09:10:01 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

He4DSh0t

sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Zarkan

Pokaż mi to wszyscy. Bo ja mogę pokazać że 99% graczy gra na db. Są sporadyczne  multi ale dość szybko im się trafia jail lub inne przypadki np gra z bratem i występują z ip 2 aktywne postacie + 2 db

DzuDzak

Cytat: diabelek321 w Luty 24, 2010, 05:11:16 PM
server zrobił się do dupy ponieważ wpadł klan tenebra i arsmoriendes , a z tymi klanami wiązał swa historie gm Zarkan dzieki czemu klany te dostają respawny epiow itp , ogólnie są faworyzowane przesz gm co można bez problemów zauważyć i to nie są bez postawne zarzuty ponieważ infa te wypłynęły od  ludzi korzy właśnie graja w tych klanach wiec zal

Twoja wypowiedz jest żałosna dostają respawn epików pokaz mi 1 prawdziwego epika u nich w klanie to może uwierzę bo póki co to chyba każdy resp epików należy do mojego klanu więc nie podszywaj się diabełka który jest CLem<--- good joke i w tym poście apeluje do prawdziwego diabełka oddajcie wara szkoda mi na was  PKować bo jedyne co pokazujecie to ze jesteście tylko 1  z wielu random zergow, które liczą się w przewadze 1:5.
Odnośnie serwera naprawdę godny polecenia i uwagi  szukasz PvP i epi raid TO SERWER dla Ciebie :)
Pozdrawiam i do zobaczenia w grze.

HellSign

Cytat: DzuDzak w Luty 25, 2010, 12:42:06 AM
Cytat: diabelek321 w Luty 24, 2010, 05:11:16 PM
server zrobił się do dupy ponieważ wpadł klan tenebra i arsmoriendes , a z tymi klanami wiązał swa historie gm Zarkan dzieki czemu klany te dostają respawny epiow itp , ogólnie są faworyzowane przesz gm co można bez problemów zauważyć i to nie są bez postawne zarzuty ponieważ infa te wypłynęły od  ludzi korzy właśnie graja w tych klanach wiec zal

Twoja wypowiedz jest żałosna dostają respawn epików pokaz mi 1 prawdziwego epika u nich w klanie to może uwierzę bo póki co to chyba każdy resp epików należy do mojego klanu więc nie podszywaj się diabełka który jest CLem<--- good joke i w tym poście apeluje do prawdziwego diabełka oddajcie wara szkoda mi na was  PKować bo jedyne co pokazujecie to ze jesteście tylko 1  z wielu random zergow, które liczą się w przewadze 1:5.
Odnośnie serwera naprawdę godny polecenia i uwagi  szukasz PvP i epi raid TO SERWER dla Ciebie :)
Pozdrawiam i do zobaczenia w grze.

Mieliście wcześniejszy start, ale porównywać się do TB/ArsMoriende będąc lolclanem z draconisa ... że tak powiem trzeba mieć wysokie miemanie na temat swojego klaniku.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

DzuDzak

Powiedz mi co ma za znaczenie wcześniejszy start? Gracie tydzień krócej? my po tygodniu praktycznie all epi mieliśmy ubite, wiec niemów mi o lol klaniku... Pokazujecie "klasę" tylko w lol pvp 5-6 klanów na 1 więc sorry ja na wjazd nie miałem 250 typa jak TB i AM razem wzięci, nie licząc tych przydupasów co robią za mięso armatnie, co liczą, że uda im się coś osiągnąć przy Was (zauważ, że cały czas pisze Was z wielkiej litery, co oznacza, że mam do was jakiś szacunek i nie próbuje obrażać) wiec nie kompromituj się swoimi wypowiedziami. Ja kończę wypowiedzi w tym poście, bo nie jestem jakimś forum fighterem. POZDRO 

HellSign

Cytat: DzuDzak w Luty 25, 2010, 04:19:27 PM
Powiedz mi co ma za znaczenie wcześniejszy start? Gracie tydzień krócej? my po tygodniu praktycznie all epi mieliśmy ubite, wiec niemów mi o lol klaniku... Pokazujecie "klasę" tylko w lol pvp 5-6 klanów na 1 więc sorry ja na wjazd nie miałem 250 typa jak TB i AM razem wzięci, nie licząc tych przydupasów co robią za mięso armatnie, co liczą, że uda im się coś osiągnąć przy Was (zauważ, że cały czas pisze Was z wielkiej litery, co oznacza, że mam do was jakiś szacunek i nie próbuje obrażać) wiec nie kompromituj się swoimi wypowiedziami. Ja kończę wypowiedzi w tym poście, bo nie jestem jakimś forum fighterem. POZDRO 

Co oznacza nas? Ja na loll2 nie gram, a już tym bardziej na l2jotach, jakbym miał grać to dex/rpg więc qq....
Jesteście lolclanem .... na factor serwerach zostali byście zmiecieni w mgnieniu oka.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Ryane

TB NIC nie dostalo od Zarkana... Mam tam kumpla i jakby cos takiego bylo, to bym o tym wiedzial. Ale fakt Zarkan kiedys w TB gral i on tego nie ukrywa.

Dzudzak AM tez jest takim przydupasem TB. Oni by sami nic nie zdzialali :D Ale lubie sobie z nimi dyskutowac na forum. A ich kultura w grze swiadczy o ich wieku ;] TB>Aereus>DL>reszta lol klanow

Zarkan

Jak Ryane napisał. Nic nie dałem TB a tym bardziej nie podawałem respów. Wszystkie plotki się biorą z tego iż przez 2 miesiące grałem z nimi l2ex, po czym odałem swoją postać.

_RaZoR_

UP UP Server na Servie gra się świetnie Dużo PVP,RB,Wmiare dobry koks s grade mało co jest. Zapraszamy PPL:)

Ryane

Cytat: _RaZoR_ w Marzec 07, 2010, 11:19:19 AM
UP UP Server na Servie gra się świetnie Dużo PVP,RB,Wmiare dobry koks s grade mało co jest. Zapraszamy PPL:)

Buahahahahaha. Ja po miesiacu gry na tym serwie widzialem pvp tylko na baraku. Popraw to na "duzo pk" to juz to bedzie blizej prawdy.

Gandam

na EX oskarrzano nas o to ze Gnat nam pomagal tutaj ze Zarkan :) ja sie przyzwyczailem :)

ogoline to chyba te wasze teksty o tym ze AM bez TB nic nie znaczy ich zabloalo :P bo teraz mamy z nimi wara <3

server jest ciekawy, sa 4 strony konfliktu!!! [HellGate, vsALL, NevDivine, i to zagraniczne ally] tak wiec ciekawie jest XD jezeli nie widzisz pvp to slabo szukasz :)
Dzudzak wy gracie od startu servera :) my gramy od 3 tygodnia, jakby nie bylo przy tych ratach roznica spora :)
co do rekrutacji to AM rekrutuje standardowo czyli all co popadnie, infinity tez :) reszta nie wiem, TB ma rekrutacjie standardowal :) za rekomendacja :) i oskarzanie nas o zerg, jest co najmeniej nie na miejscu :)

Zapraszam na server! :>
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

HellSign

Przecież, ten flame jest na waszą korzyść zawsze tak jest :

Dobry klan => Zniesławiony na forach oraz główny temat obelg i dyskusji jak to oni zrobili...

Powiem tak, ogarneli i grali a nie pisali

No i z serwerami jest tak samo. Dla mnie decent PL L2j serwer, chociaż tutaj nie gram, to raty lajtowe, online wystarczy.
RPG CLUB x3 Empire

_RaZoR_

Upam temat:)

Serdecznie zparaszamy nowych Graczy!:)

Zarkan

Ja ze swojej strony tylko mogę zaprosić do gry z nami.

bartek6112

Cytat: Gandam1989 w Marzec 07, 2010, 12:24:05 PM
na EX oskarrzano nas o to ze Gnat nam pomagal tutaj ze Zarkan :) ja sie przyzwyczailem :)

ogoline to chyba te wasze teksty o tym ze AM bez TB nic nie znaczy ich zabloalo :P bo teraz mamy z nimi wara <3

server jest ciekawy, sa 4 strony konfliktu!!! [HellGate, vsALL, NevDivine, i to zagraniczne ally] tak wiec ciekawie jest XD jezeli nie widzisz pvp to slabo szukasz :)
Dzudzak wy gracie od startu servera :) my gramy od 3 tygodnia, jakby nie bylo przy tych ratach roznica spora :)
co do rekrutacji to AM rekrutuje standardowo czyli all co popadnie, infinity tez :) reszta nie wiem, TB ma rekrutacjie standardowal :) za rekomendacja :) i oskarzanie nas o zerg, jest co najmeniej nie na miejscu :)

Zapraszam na server! :>

Gandam co do rekrutacji AM jest zamknięta odkąd gramy na tym servie, więc jak nie wiesz to nie siej plot bo robisz z siebie i z waszego low klanu pośmiewisko.

Gandam

napiasalem tak bo AM robi ta sama zalosna polityke co na poprzednim serverze, tak na prawde klan AM, Redemptio [jakos tak] + New cos tam.. [nie pamietam] to 1 klan.. jeden sie zapelnia rekrutujecie do drugiego, bierzecie jak popadnie all co sie zglosi, wasza sprawa, to jaki klan jest low nie nam pozostaje oceniac bo obiektywni nie bedziemy na pewno.
Dla mine jestescie najbardziej LolZergKlanem jaki widzialem  :bump:
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Ryane

Tak jak myslalem jak odchodzilem z serwera, ze AM dlugo z Wami w ally nie bedzie ;]

HellSign

Zapytam z ciekawości o kilka aspektów związanych z Draco :

# Online? Ile średnio DB/OFFLINE/Real people

# Pliki co wam doskwiera ?

# Klany(jakieś ciekawe)

# Spoil real rate, może ma ktoś screena z brandet;p czy cosik

# Nadal bardzo łatwo składa się EQ? Proszę o przykłady

# Frekwencja i zainteresowanie Zarkana?
RPG CLUB x3 Empire

Aggress1ve

Wyobrazasz sobie przy takich ratach trudne skladanie itemow ? :O Imo glupie pytanie...

HellSign

EDIT :

Mam swoje odp.

Mam pytanko, czy jest może jakaś osoba, która nie gra a mogła by użyczyć konto z :

Buffer/Kraft/spoil/main jakiś?
RPG CLUB x3 Empire

Ryane

Ja tam mam konto spsa 79. Moze Ci go dam, jesli bedziesz chcial, ale musze sie zastanowic, bo nie lubie jak ktos gra na moim nicku ;]

DzuDzak

a nie można z laski swojej zrobić alt postać nawet na 6 lvl połazić po miastach, expowiskach. nie sadze aby kto kolwiek dał passy na jakąś postać 1raz widzianej albo znanej osobie z forum:P
Co do twoich pytan to codziennie parę osób dostaje jaila/bana za multi wyszwiska czy bota ...wiec  raczej zainteresowanie jest, co jakis czas sa wprowadzane poprawki więc serwer się rozwija. z dualkiem około 650 ppl ale znam sporo osób co nie maja duala.
spoil x6 albo 7x nie pamiętam jak dla mnie na tych rate to mały ale da sie przeżyć
co do kraftu osobiście mam juz dyn weapon kończę składać kolejne 2 bronie i HV armor:P a na serwerze sporo ludzi ma już pełne sety i bronie s80. Nie pisz tylko że za łatwo czy coś to tylko epilog nowe qty znacząco ułatwiają grę nawet powiem tak za bardzo :P lecz ludzie chcący sobie pograć na jakimś midzie po pracy myślę, że będą i są zadowoleni.

Rickert

Zapraszam na server, BMF przyszli, ciekawi mnie jak to się teraz potoczy, gram od 2h, TH 52 lfc. :D
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Kamal

Rickert

No zobaczymy, wczoraj równo z nimi zacząłem, dzisiaj już 66 th. :D
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted