Ekipa na Nowy server - Airis

Zaczęty przez Voodoo, Kwiecień 10, 2010, 04:32:40 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

virisken

na nowym servie i tak duzo nei zdzialasz bo ruskow nie przegonisz

btw. pytanie do grajacych na airisie - podobno sporo botow tam biega to prawda?

666

Airin ? buahaha nikt o zdrowych zmysłach nie zacznie na serwerze który stoi miesiac i juz nie dogonisz tych co rządzą serwem. Więc sensu zaczynania na Airin nie widzę Żadnego!!!!!!!! Widzę tu malutka liczbę broniących Airin i niby że to ma być tylko jeden serwer do gry ale nic on sobą nie prezentuję z tego względu że po po prostu nie ma sensu tam grać. Może cale community serwerów RU zbierze się w jednym serwerze ( Lancerze ), a nie takim na którym jest kilku graczy łudzących się iluzja bycia pro bo u nich na serwie nie ma  uber broni i skoksanych postaci. Na Lancerze jest spora liczba  osób aktywnych. Moze będzie jeden porządny klan z odpowiednimi osobami do zarządzania nim. Wyznaczyli reguły co i jak. Rozwijali się z każdym dniem powoli aż do czasu kiedy mogli byśmy coś tam znaczyć. Myślę że gdyby taki klan powstał wielu chętnych by się znalazło grać ze wszystkimi na równo, w dobrym polskim klanie i na rozwiniętym pod względem ekonomi/community serwerze. I tak to nie wypali z jednego względu. Ci co grają na Airin  chcą  grać od nowa pomimo tego że i tak -_-'o tam zwojują :) Sam z miłą chęcią gram   gronie 100 - 200 dobrych graczy na serwerze Ru.off ale zaczynać na Airin nigdy w życiu nie będę. Gdyby lodzie się ogarnęli i przestali robić podziały znaleźli byśmy dobrych  graczy i ruszyli na wspaniałym serwie jakim jest Lancer  to może za jakiś czas było by ciekawie. Idą wakacje wiara będzie mieć dużo czasu na grę więc mogło by to wypalić. Ale to tylko niestety marzenia jak chcesz pomarzyć Lancer zaprasza)))

nie moglem się powstrzymać xD
In The Name Of Satan ...

DonK.

nastepny ktory failed na lancerze i mysli ze na nowym serwie mu sie w koncu uda :D pl community na lancerze ma sie dobrze, oe broni nie widzialem ale ok, dalej czytac nie chcialo mi sie :P
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

rexetin

No tak na Aris nie dogonie ale chociaż będe stąpał im po pietach a na Lancer dzielą mnie galatyki czyli cel nie do osiągnięcia !! Prawda jest taka ci co grali na Lancer zachęcają graczy aby tam też grali ci nowi lecz ci nowi musieli by być ułomni żeby tam zaczynać bo żeby spotkać kogoś na farmie to najwcześniej BS albo kto wie FoG !! Czyli solo farma do FoGu nie dziekuje :)

Jeśli znajdzie się jakaś liczba graczy powiedzmy 30 osób aktywnych na serwer Aris to możecie mnie dopisać ściągnę klienta i gram z wami.

Madith

Cytat: rexetin w Maj 15, 2010, 03:01:31 PM
No tak na Aris nie dogonie ale chociaż będe stąpał im po pietach a na Lancer dzielą mnie galatyki czyli cel nie do osiągnięcia !! Prawda jest taka ci co grali na Lancer zachęcają graczy aby tam też grali ci nowi lecz ci nowi musieli by być ułomni żeby tam zaczynać bo żeby spotkać kogoś na farmie to najwcześniej BS albo kto wie FoG !! Czyli solo farma do FoGu nie dziekuje :)

Jeśli znajdzie się jakaś liczba graczy powiedzmy 30 osób aktywnych na serwer Aris to możecie mnie dopisać ściągnę klienta i gram z wami.

Grales chociaz na Lancerze ?? Na kadzym spocie masz ludzi, nie koksasz sam. Dosc łatwo znalezc ludzi na kame/labe, duzo ludzi we wszystkich przedzialach lvlowych.

Np w OC (gdzie serdecznie zapraszam :D) znajdziesz ludzi od 20 do 80lvlu, z ktorymi mozesz pokoksac wiec nie ma obaw ze bedzie sie expic solo.
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

DonK.

alez skoncz juz pierdolic, przejrzyj watki rekrytacyjne zobaczysz ile "ulomnych" dochodzi na serwer.
Hapszasin

Mscici3l

Cytat: DonK. w Maj 15, 2010, 02:02:47 PM
nastepny ktory failed na lancerze i mysli ze na nowym serwie mu sie w koncu uda :D pl community na lancerze ma sie dobrze, oe broni nie widzialem ale ok, dalej czytac nie chcialo mi sie :P
Ze niby my "failed" na lencerze i dlatego gramy na Airin...n/c
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

Nervoson

1. Nidy nie dogonisz ruskich farmerow ktorzy cisna non stop na runach na nowych serwerach tym bardziej
2. "rowny start" takie cos jest moze przez 5h po otwarciu serwera.
3.  Pierdolenie ze na wakacje bedzie sie wiecej gralo noo tutaj sie domyslam ze masz 13lat i wlasnie idziesz do gimnazjum a swoj wolny czas spedzasz przed kompem? Wejdziesz do chaty pod koniec czerwca wyjdziesz 1 wrzesnia?
4. Wali mnie kto gdzie gra wazne ze ma z tego frajde bo to jest najwazniejsze,

Oblique

Napisze a g*wno wie, ehh ta dzisiejsza młodzież  :oops:

mike_gornik

Cytat: Oblique w Maj 15, 2010, 06:32:20 PM

Napisze a g*wno wie, ehh ta dzisiejsza młodzież  :oops:
No dokladnie. Robilem teraz sorca i od lvl 10-40 mozna spotkac wielu graczy i nie ma problemu z party na kame lub rb.
Lancer:
Jango - włóczykij 84, sprzedany

Van Hotler:
TTxXXXXX - bioły czołg 80+, aktywny

Materid

/agree :) ale moze po sesji bo nie zalicze przez ta gre :P
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Tirius

Cool story grać w wakacje, to zaiste, niezłe wakacje.
Swoją drogą, rexetin - to samo pisałeś gdy wstawał Desparion - factor z Ciebie jest jak nic.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Gorthall

Buahahaha tak zbierzmy sie i chodzmy na nowy serwer.... To nie privy ze wpadniesz zownisz w 2 miechy i serwer nie istnieje, ludzie przyszli tutaj pograć w L2. Alta wlaśnie robie, sube koksam wioski startowe i na spotach do 40lvl sporo ludzi, kata 40-60 w prime time salke ciężko znaleźć wolną, ludzie na rb 20+ chodzą, kamy na kazdym poziomie żaden problem party zrobić więc gadasz głupoty.
Obserwuje czasem nowe serwy na ru off zawsze na początku widzę sporo tych samych klanów, które grały na starych poszły na 10, potem 11, potem 12 etc.. niektórzy tak jak ty widać wierzą, że zaczęcie gry od poczatku to klucz do sukcesu :) Co sprawia, że nowe serwy w 3 miechy po otwarciu podupadają (10 ma najniższy online z wszystkcih, 11 średni tylko 12 trzyma poziom bo najnowszy)
Lancer ma jedną z najstabilniejszych i największych community na ru offie plus największy rodzynek tego serwera nasza znakomita, retarded Polish community to jakieś 200+ i gwałtownie rośnie :P w tym ze 150 aktywnych w polskim ally. Jak masz zacięcie i nie masz ciekawszych rzeczy do roboty to w 1-2 miechy 3 profa, z pół roku 80 i możesz się bawić, zresztą na każdym spocie znajdziesz mase ludu żeby się poganiać i dobrze pobawić.
Nie zaczynaj tutaj, ale chociaż nie pisz farmazonów.

Gorthall - EE 80+
Last Resort Clan
Lancer @ RU OFF

Quentim

Ja pierdole, niech graja sobie gdzie chca to ich sprawa.

W dalszym ciagu szukacie ludzi do pt?

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Roxis

Drivera na palka ( 50 +) i swsa ( od 0 )

L2 EU Vinuz !
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

Mscici3l

Cytat: Roxis w Maj 16, 2010, 12:53:19 PM
Drivera na palka ( 50 +) i swsa ( od 0 )
A dokladnie Pal 54, zapewniamy pomoc w lvlowaniu i ze zdobyciem sprzetu.
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

Gorthall

Cytat: Quentim w Maj 16, 2010, 12:44:23 PM
Ja -_-'e, niech graja sobie gdzie chca to ich sprawa.

W dalszym ciagu szukacie ludzi do pt?

Post był do tego zawodnika który śni o potędze, Spot Taken Team na Airin życzę jak najlepiej, niech zniszcza tam wszystkich  8)
darmowy up  :bump:
Gorthall - EE 80+
Last Resort Clan
Lancer @ RU OFF

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Argento

Cytat: Madith w Maj 15, 2010, 03:43:46 PM

Grales chociaz na Lancerze ?? Na kadzym spocie masz ludzi, nie koksasz sam. Dosc łatwo znalezc ludzi na kame/labe, duzo ludzi we wszystkich przedzialach lvlowych.

Np w OC (gdzie serdecznie zapraszam :D) znajdziesz ludzi od 20 do 80lvlu, z ktorymi mozesz pokoksac wiec nie ma obaw ze bedzie sie expic solo.
Do Rexetin:
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,28390.0.html
Ojoj kto zalozyl ten temat?Wiecej nie trzeba dodawac.
Tekilla nasz ogarniety forum user:

Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

Materid

Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Alarion

Cat Drama Maker

DonK.

chyba nic, zle ruskieboty ich przefarmily :)
Hapszasin

Alarion

Nie, jeszcze kilku tam jest. Nie wszyscy, albo nei wszystkich widziałem na Lancerze jeszcze...

Cat Drama Maker

Sh1no

zamierzam zacząć grę na ru offie i gdzie lepiej na Airis czy Lancerze ?

Ryane