Tyrant [Tyr]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:36:27 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

filipo0

Siema mam takie pytanie gram na epilogue mam tyrka s84 i chcę dye pod pvp (z buffami nie jest problem) proszę o odpowiedź z góry Thx

x3nomorph

Odpowiedz znajdziesz na poprzedniej stronie tego tematu  :)
new future.

filipo0

Tak czytałem ale nie wiedziałem czy to pod pvp czy pod pvm i sorry za spam :D

aha i jeszcze jedno jaki totem użyć na pvp z nukerem ?

PuFF

Khais

chyba ze na poczatek walki zeby dobiedz rabbit
Khais
Grand Khavatari 77+/Warcrayer 40+
Noblesse 
Outcasters Clan - Nightmare Team
RuOFF - Lancer

Aran

Macie jakieś frapsy tyrka z oly? ofc off/ruoff

filipo0

Ja mam jeszcze takie pytanko bo gram na takim serverze ,że można mieszać classy co najlepiej dać do tyrka? :shock:

lukasz09091

Cytat: filipo0 w Maj 20, 2010, 04:38:52 PM
Ja mam jeszcze takie pytanko bo gram na takim serverze ,że można mieszać classy co najlepiej dać do tyrka? :shock:
pytanie zamieśc w dziale serwera Dragon Network, mniemam że tam grasz bo z tego co mi wiadomo to tam takie rzeczy są możliwe

filipo0

Cytat: lukasz09091 w Maj 20, 2010, 05:26:48 PM
pytanie zamieśc w dziale serwera Dragon Network, mniemam że tam grasz bo z tego co mi wiadomo to tam takie rzeczy są możliwe

a tutaj mi nie mogą odpowiedzieć? i ja tam nie gram

lukasz09091

Cytat: filipo0 w Maj 20, 2010, 06:28:46 PM
Cytat: lukasz09091 w Maj 20, 2010, 05:26:48 PM

a tutaj mi nie mogą odpowiedzieć? i ja tam nie gram
nie wiem jak to działa ale jeżeli robisz hybryde 2 klas to ja bym brał wc ze względu na buff a jak da sie jeszcze jedną dowalić to bd

jac0l

Mowil ze z buffem nie ma problemu. Bierz Tanka/deske
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

lukasz09091

Cytat: jac0l w Maj 20, 2010, 08:13:40 PM
Mowil ze z buffem nie ma problemu. Bierz Tanka/deske
przegiecie... :D

Khais

Cytat: Aran w Maj 20, 2010, 03:27:14 PM
Macie jakieś frapsy tyrka z oly? ofc off/ruoff

niestety ale aktualnie nie ma zadnego frapsujacego tyrka na ruoffie i offie z tego co sie orientuje
Khais
Grand Khavatari 77+/Warcrayer 40+
Noblesse 
Outcasters Clan - Nightmare Team
RuOFF - Lancer

virisken

popros errora moze ci cos sfrapsuje ;) wkoncu zaczyna oly farmic teraz

Rusoma

Jak to jest z cancel fistami w GF?
CytatIncreases damage inflicted during PvP, during an attack, cancels the opponent's enhanced status by more than 1 occasionally, or decreases the opponent's shield P. Def.
Czyli w chwili ataku (uderzenie melee) jest jakaś szansa, że target dostanie cancel?
Cytat: nenef w Luty 07, 2010, 05:05:21 PM
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...
p.s dales mi minusa i mi sie przykro zrobilo raziel :<

Wiemy lol :<

Azella

tak a na zealocie ładnie wchodzi :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Scorpion

Fisty podobnie jak dual daggery najszybciej rozbieraja z buffa, 15% szansy ze wejdzie cancel przy ciosie(ofc to jeszcze jest zalezne od resista enemy an cancel, ale jak nie ma sie odpalonych ud/lionheart/ to przy 1,5k attack speed szybko latamy bez buffa)
...

Cerber

Mógłby mi ktoś powiedzieć jak się Tyrant sprawuje w pvp na GF/GE vs tank dagger głównie irytuje mnie to że dagger może moje skille uniknąć.

Rickert

Jak utrzymasz daggera na stunie imho wygrasz.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

PuFF

Cytat: Cerber w Maj 30, 2010, 11:35:26 AM
Mógłby mi ktoś powiedzieć jak się Tyrant sprawuje w pvp na GF/GE vs tank dagger głównie irytuje mnie to że dagger może moje skille uniknąć.
na daggera hv armor i klepiesz go z ripostem bo możesz mu bluffa odbic

Rusoma

Cytat: Rickert w Maj 30, 2010, 11:36:23 AM
Jak utrzymasz daggera na stunie to wygrałeś.

/fixed
o czym ty znowu pieprzysz? nie gram na wrath i gral nie bede...jak umiesz czytac to bys wyczytal, ze przenosimy sie na nowego dexbounda /rpg club. jakich nas rushowaliscie? o ile sie nie myle to od miesiaca nie jestem w ph, a dh na epiki nie chodzi. btw. jesli to byly 2 pt to nie mam pytan =]

skoncz juz wreszcie klamac czlowieku, bo jeszcze troche i zaczniesz wlasnej matce wmawiac, ze jestes synem Baracka Obamy i Paris Hilton...

Madith

ale ciezko daggera utrzymac na stunie :)

Posłużę się przykladem kumpla z lancera.

Walka ADV 79 Draco +resisty, as+150e+CD vs tyrant 80, w s80 +atrri. Buffy od wc78+ ale bez cov'a

Stun tego tyrka, zenchantowany na +6 wszedl dopiero za 4razem. Na 4 walki, adv nie przegral chyba zadnej. A tyrek prawie caly czas na stunie z bluffa+1chance, chyba 1 na 4 nie wszedl bluff :D
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

x3nomorph

Podejrzewam ze loltyr -con dyes?
new future.

Madith

nie wiem jakie ma dye :)
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Rusoma

Cytat: Madith w Maj 31, 2010, 04:43:02 PM
ale ciezko daggera utrzymac na stunie :)

Posłużę się przykladem kumpla z lancera.

Walka ADV 79 Draco +resisty, as+150e+CD vs tyrant 80, w s80 +atrri. Buffy od wc78+ ale bez cov'a

Stun tego tyrka, zenchantowany na +6 wszedl dopiero za 4razem. Na 4 walki, adv nie przegral chyba zadnej. A tyrek prawie caly czas na stunie z bluffa+1chance, chyba 1 na 4 nie wszedl bluff :D

Co to jest stun +6 :P. Po pierwsze lvl tego skilla nie wiem czy 76 jest. Po drugie na 80 lvlu stuna można juz spokojnie mieć +12 a jak ktoś lubi ryzyko/ma sporo GCM to i +15 wbije a taki wejdzie już co drugi. Poza tym co on miał za dynasty? Light?