TheOnline.Ru [L2OFF]

Zaczęty przez xXxFelekxXx, Kwiecień 04, 2010, 11:21:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryane

Cytat: Gandam1989 w Maj 30, 2010, 03:14:59 AM
Cytat: x3nomorph w Maj 18, 2010, 02:13:06 PM
A co polaczki, dacie rady zownic tylko l2jserwy do 500online?

polaczku, nie kazdy gra po 10h na dzien zeby napiepszac na takich serverach, bo za pewne zeby cos na tego typu serverze osciagnac trzeba orac rowno i dokladnie.

mowiac ze chcialbym 1 taki chodzilo mi o online i pewnosc ze nie upadnie po 2tygodniach, wiec nie szczekaj juz.

Gandam ja uwazam, ze jak sie idzie na jakis serwer to na taki, ktory na 99% bedzie stal przynajmniej pol roku. Ja sie nigdy nie spiesze, gram swoim tempem i jakos tez mi taka gra daje przyjemnosc. Gralem na theonline x13 i to, ze ludzie juz w A/S Grade biegali mi nie przeszkadzalo, brakowalo tylko polskiego community. Lecz jesli wy chcecie miec dobra reputacje to idzcie na jakis lepszy serwer, ktory moze byc wyzwaniem, bo co to jest za gra na serwerze ponizej 1k online z dualboxami?

Duo

Cytat: Rickert w Maj 30, 2010, 10:40:32 AM
Jakbyś jeszcze ze mną kiedyś grał.. ;)
Możemy się wykłócać co do gry Twojego clanu, ale poco?

Co do tego, skoro piszą że to taki serwer gdzie trzeba ostro orać, i dlatego tam nie idą, to oznacza że nie dadzą rady, no nie? :s

Jeszcze jak bys byl nimi i wiedzial, ze sobie nie poradza... ;)
Troche zniesmaczyl mnie ton wypowiedzi i ten eot na koncu. Btw looknij na forum exa bo juz masz jedna gafe na swoim swierzym koncie.

Uploaded with ImageShack.us

Materid

Scalilem watki tych podserwerów zeby sie nie walały tylko był jeden temat odnosnie tego serwera!
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.

Kazuya

Cytat: Duo w Maj 30, 2010, 02:35:46 PM

Co do tego, skoro piszą że to taki serwer gdzie trzeba ostro orać, i dlatego tam nie idą, to oznacza że nie dadzą rady, no nie? :s

Troche zniesmaczyl mnie ton wypowiedzi i ten eot na koncu. Btw looknij na forum exa bo juz masz jedna gafe na swoim swierzym koncie.
bmf vs clam hr clam rickerta w sumie równe szanse
rpg x5 [gh85]

Duo

Cytat: Kazuya w Maj 31, 2010, 01:10:27 AM
Cytat: Duo w Maj 30, 2010, 02:35:46 PM

bmf vs clam hr clam rickerta w sumie równe szanse

Kazu na vt wydawales sie bardzo w porzadku facet dlatego nie bede komentowal ;)

Uploaded with ImageShack.us

Shiffer.

Szukam informacji odnośnie polskich klanów na tym serverze, jak ktoś byłby taki miły ; ]

muchosQQ

Z tego co wiem polskie klany na x7 to zaglebie debili i dzieci

Shiffer.

Ah, zapomniałem dodać że chodzi mi o x13 ; )

Rocki

Na x13 wiem o dwoch PL klanach, jeden to ten w ktorym jestem czyli RedDragon, a drugi  klan to QQ, z tego co wiem to klan stworzony z jednego const pt. Jest ponoć trzeci jeszcze trzeci klan ale nic o nim mi nie wiadomo.

Aran

Po dzisiejszych TW dziwne rzeczy sie wyczyniały  :oops:

DreamWeaver

Jak nie powiesz, to nikt sie nei dowie o.0
Lionna official - Amoniac: WC/Necro {noble / 1xhero} - Gorillaz
Wrath 12x - Roz.qr.wiator - WC/SH {noble / 9xhero} - Sentinels/NeoMoon/LIquid
L2Reloaded 15x - Primeval - WC/SH {noble / 2x hero} - AnimalCruelty
Best times ever!

lukaschSSJ

ze tak malo polakow tam gra ;/

Aran

Padł serwer, jak wstał zniknęły npc, po 10min się pojawiły, ale mbów z 1h+ nie było ;x

Gandam

Cytat: Ryane w Maj 30, 2010, 12:10:29 PM

Gandam ja uwazam, ze jak sie idzie na jakis serwer to na taki, ktory na 99% bedzie stal przynajmniej pol roku. Ja sie nigdy nie spiesze, gram swoim tempem i jakos tez mi taka gra daje przyjemnosc. Gralem na theonline x13 i to, ze ludzie juz w A/S Grade biegali mi nie przeszkadzalo, brakowalo tylko polskiego community. Lecz jesli wy chcecie miec dobra reputacje to idzcie na jakis lepszy serwer, ktory moze byc wyzwaniem, bo co to jest za gra na serwerze ponizej 1k online z dualboxami?

jezeli zrobilibysmy tak jak mowisz i poszli np na ten theonline server, grali tak jak ty spokojnie, zdecydowanie mniej iz te topowe klany itd... to skonczyloby sie tylko na tym ze jestesmy tym o czym pisaliscie/piszecie, klanem tylko na polskie l2j :)) na jedno by wszylo :) pewnie slaby argument to bedzie ale gra na rosyjskim serverze tez nam nie pasuje chodz ten online kusi :))
Mamy na oku poki co jeden z najlepiej  zapowiadajach sie serverow ale zobaczymy, poki co klan ma oficjalna przerwe :)
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Arantiel

Wlasnie zaczalem grac na x7 i z checia przyjalbym jakas pomoc oraz dolaczyl do akademii ;).

raiderek

Jedyny polski klan na x7 to gravity. Liste członków itd znajdziesz na głównej stronie serva. Pomimo iż statystyki może nie są tragiczne, to klan tak. CL i jego zastępcy są niestabilni emocjonalnie oraz nie mają takiego pojęcia o grze, jakie wypadało by mieć. Wszystko to skutkuje zerową organizacją itd...jeszcze 2 dni temu klan ten nie zrobił ani jednego RBka :D (teraz nie wiem ^^)
Tak czy inaczej możesz skończyć u nich aka, ale na pomoc już nie licz.
Wasting time since 2004
Ru off.

Arantiel

Jest jeszcze klan Forgotten, juz jestem u nich w akademii. Graja z 2 tygodnie, CH w giran wiec jest spoko. Ogolnie gra sie dobrze, tylko wszedzie cyrylica ;F

raiderek

A forgotteni to nie international? :P
Tak pytam bo trzeba się z kimś na feedy na TW ustawić >.<
Wasting time since 2004
Ru off.

yeahu

To chyba jakies fanbojje tych z rpg x5  :oops:
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

Arantiel

Jedynym fanboiem chyba Ty jestes... who cares about rpg ?

Aran

lf fighter const/ ludzi do fighter const

Kloni

Czy na nowo powstałym x100 grają jacyś Polacy? jakiś polski lub international klan?

jh0ri

I jak sie prezentuje x100 bo pograł bym sobie na hr z wysokim online .

Jak z itemami , Gm-Shop czy moze do B a reszte kraft ?
Q na klasy 2,3rd sa czy Kotek ?
Q na sube ?
Тихий!!! Тихий!!!

bula

widzialem 1 polski klan, ZOMO

GM shop jest do B grade za kase, A za dotacje(A itemy + recki + S recki za coiny z dotacji)

q na klase nie ma, 1k/2kk/15kk za zmiane, na sube + nobla trzeba robic ale hellfire oil i lunargenty(?) sa w gm shopie

Materid

Cytat: bula w Lipiec 06, 2010, 02:20:14 PM
widzialem 1 polski klan, ZOMO

GM shop jest do B grade za kase, A za dotacje(A itemy + recki + S recki za coiny z dotacji)

q na klase nie ma, 1k/2kk/15kk za zmiane, na sube + nobla trzeba robic ale hellfire oil i lunargenty(?) sa w gm shopie

Ten sam klan ZOMO co byl kiedys (nie wiem czy jest) na RuOFFie?
Materid - Naia (Off) - Phantom Ranger - 40 lvl (Imperlot)
Salianka - Naia (Off) - DE Warrior - 10 lvl (Imperlot Academy)
http://www.dogorybrzuchem.pl - autorski blog o kulturze i spoleczeństwie.