Vervada x 1500 Sezon 2 start 11/06/10 21:00

Zaczęty przez Shira, Czerwiec 06, 2010, 08:06:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Scorpion

Cytatjedynie laffiel z gladów mnie kładzie...
Bo to jedyny ogar glad na serwie? I ten nomnomnom jeszcze jakos daje rade, ale reszta to godplsgivemetsscrit poprzedzony 4x sonic rage.
...

PuFF

Cytat: Gandam1989 w Czerwiec 14, 2010, 11:06:06 PM
popelnilem blad ort przepraszam, jestes -_-'isty, zastrzel mnie.

mowisz o bufie? zapewniam cie ze wrzucam wszystko co ma sens, nie czuj sie -_-'isty, gdzie ty tu porownujesz dagera do berserkera? daggerowi nic nie opcinali tylko kamaela, w maga z dc robie z crashing paina za 1.5. GF
jak ty z kolega paladynem nie mogles tk w tallumie ubic.

treD

Lunar

sonic buster/sonic storm/sonic buster/tss/buster/storm/buster/tss/ladujemy sie na 8 skillem od 81 i od nowa oO hard xd ew jeszcze sonic rage sie podladujemy zawsze

Kwadrat

po pierwsze nie walisz takiego combo (bicie na 4 zaladowaniu...), po drugie chodzi jeszcze o build i sposob gry. ogolnie to zgadzam sie ze scorpem, oganietych tyrkow/gladow jest bardzo malo/nie ma ich

Cytat: Lunar w Czerwiec 14, 2010, 09:34:31 PM
tia byłem tam i na frenzy+zealot+rage bilem tyrka za 300 z kryta xddddddddddd z czego ja dostałem za 4k i mam klate+gacie na resist fire atri specialnie pod tyrków so??!?!?!T_T
to spoko, ja na palu bilem brendara krytami po 350 (bron icarus+3 90ele, bez boost morale)

Lunar

zawsze między mozesz podładować się Sonic Rage :)

co do brendara nie wiem czemu go tak słabo biłem next time zrobie screena to wkleje.

PuFF

Cytat: Lunar w Czerwiec 15, 2010, 10:30:51 AM
zawsze między mozesz podładować się Sonic Rage :)

co do brendara nie wiem czemu go tak słabo biłem next time zrobie screena to wkleje.
bo ma atry w armorku+dobry buff?

Lunar

o shit a ja debil na destro brałem empa/acumena T-T też mam buffy żeby mnie tak mocno nie biło z krytów aż 2 i dostaje po pare kafli T-T

co do atry akurat nie mam minimalnego problemu z farma,enchant jedynie mój pech,akurat farma na full kamienie do armora to kwestia 30 minut max godziny zależy jak leca. więc tak mam full atri w armorze i jak mówiłem mam góre+gacie na resist fire i tak dostaje po pare kafli od tyrka.

Scorpion

Cytatwięc tak mam full atri w armorze i jak mówiłem mam góre+gacie na resist fire i tak dostaje po pare kafli od tyrka.
P def? Jak pare kafli rozumiesz 2-3k jak crit wejdzie? No to normalnie, po tyle sie bije bez ele(wiem, bo nie mam xD)

Zreszta bug z reflect dmg juz opisalem- nie da sie zabic tyranta/glada z regular hitow i tyle xD
...

Blitz

juz wiem, czemy tyrki tak mocno bija ;p normalny hurri ok. 1k, tylko ze ostatnio dostalem 5 critow pod rzad =)
i taki tyrek/glad sciaga armor i ma +1 pvp, nie da sie zabic, bo sam sie zabije ;S

Rickert

Na serwerze coraz ciekawiej, może w końcu pozostałe clany(cztery) oddadzą wara dla draconix.. :)
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Argento

Kolega wyslal mi linka do tego tematu.
Poszlo o skill Steal Divinity ze nie dziala dobrze.

http://vervada.com.pl/forum/viewtopic.php?f=7&t=94

A tutaj wypowiedz chyba jednego z ekipy tej calej Vervady:

Postprzez aThP  » 12 Cze 2010, 17:12
Nie zostanie naprawione bo celowo zostało popsute. Tutaj muszę się zgodzić z Administracją 80% serwera chodziłoby wówczas SoulHound'ami.

Rozwalilo mnie to hehe:D

Poprawnie dzialajacy skill "zostal popsuty"?Powodzenia na takim serwerze;D
Niedlugo wprowadza Wam Pokeballe i Pokemony na Olimpiadzie.

PS.Nie gram tam i nie gralem,link wyslal kolega:p

Z postow widze ze lata duzo tyrkow niby.Wiec moze teraz administracja zepsuje tyrkow i inne klasy a zostawi Wam Prophety ktore beda ownic kazdego:D
Drama ON.

PS.Takie info.Serwer High Rate na L2ex ktorego wlascicilem jest Gnacik powstanie lecz nie wiadomo jeszcze kiedy.
Bo wszystko jest pisane od poczatku [nie kopiowane itp] jak na wiekszosci serwerow HR.
Mysle ze zapowiada sie ciekawie ,czekac az oglosza jaki bedzie Rate i blizsze przyblizenie daty jego powstania.

Teksty wyrwane z jednego z postow GM:
"gdy rozmawiałem z Gnacikiem sam oświadczył że przy tym jest mnóstwo pracy i wszystko robi się ręcznie, żadnych gotowców itp, więc nie chce was smucić ale serwer może stanąć w wakacje, lub nawet i po wakacjach"

Sama praca mysle ze powoli sie rozpoczela juz okolo miesiac temu kiedy Gnat prosil ludzi z doswiadczeniem z HR o kontakt i pomoc.
Tekilla nasz ogarniety forum user:

Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

Viz

Za niedługo to Hide'a usuną z daggerów, bo polaczki nie ogarniają detection'a.

Rickert

Cytat: Argento w Czerwiec 15, 2010, 05:02:59 PM
Kolega wyslal mi linka do tego tematu.
Poszlo o skill Steal Divinity ze nie dziala dobrze.

http://vervada.com.pl/forum/viewtopic.php?f=7&t=94

A tutaj wypowiedz chyba jednego z ekipy tej calej Vervady:

Postprzez aThP  » 12 Cze 2010, 17:12
Nie zostanie naprawione bo celowo zostało popsute. Tutaj muszę się zgodzić z Administracją 80% serwera chodziłoby wówczas SoulHound'ami.

Rozwalilo mnie to hehe:D

Poprawnie dzialajacy skill "zostal popsuty"?Powodzenia na takim serwerze;D
Niedlugo wprowadza Wam Pokeballe i Pokemony na Olimpiadzie.

Zacznę od tego, że jesteś lolem i nie rozumiesz tak prostego zdania, do tego nie wiesz o co chodziło.

Nie grasz na serwerze, ale wypowiadasz się co do tematu o którym gówno wiesz, bo ten lolmod na forum co napisał tego posta nie był i zapewne nigdy nie będzie w gm stuffie.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Argento

Up
Mozliwe ale to nie zmienia faktu ze cos jest chyba nie tak,prawda?:p

szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

Viz

A ja się z nim zgodzę, jeżeli admini specjalnie "psują" skille to nie ma sensu tam grać, bo nie wiadomo co jeszcze odwalą... Cała przyjemność gry SLH polega na kradnięciu buffa i nie powinno nikogo to obchodzić, że to Haj rat.

Btw. Poza Hide'm to jeszcze skille hero usuńcie co by był balance pomiędzy hero a normal player

Argento

Sam fakt tego ze powstal taki temat i ta odpowiedz upewnia mnie w przekonaniu ze GM robia tam niezla szopke.
Jakby ten skill dzialal dobrze nie pisali by ludzie o tym a to jak wypowiedzial sie Moderator-w koncu jest w tej ekipie daje wiele do myslenia.
Ale coz kazdy moze widziec to inaczej i ja to szanuje.

RazielIII

Cytat: Viz w Czerwiec 15, 2010, 05:16:53 PM
A ja się z nim zgodzę, jeżeli admini specjalnie "psują" skille to nie ma sensu tam grać, bo nie wiadomo co jeszcze odwalą... Cała przyjemność gry SLH polega na kradnięciu buffa i nie powinno nikogo to obchodzić, że to Haj rat.

Btw. Poza Hide'm to jeszcze skille hero usuńcie co by był balance pomiędzy hero a normal player
dokladnie :D :D
zeby nie robic offtopa to napisze, ze server bylby prawie idealny gdyby nie te lol nerfy
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Lokocz

bishopowi balance life zabrac bo za dobrze z tym leczy

Mc6

Wbilem na forum tego serwa i od razu humor mi sie poprawil  :D
np.
http://vervada.com.pl/forum/viewtopic.php?f=7&t=102
http://vervada.com.pl/forum/viewtopic.php?f=7&t=113

Cytatto samo z hero rozdanie 2 dni po starcie i pisanie na shoucie "moze do mnie napisac ktos kto zna sie na hero?" zal! tacy ludzie maja hero bo inni sie nie mogli dorobic aby wejsc na oly, ale oly to tam **** bo za tydzien sie tych noobow zgoli!!!!!!!!!

Viz

Może o tyle balance'a nie, ale zwiększcie re-use Major Heala, Major group Heala i Greater Battle Heala tak o 300% co by za łatwo nie było.

Ryszard

Juz niedlugo uformuja sie partie polityczne na serwerze jak takie ustawy wprowadzac chcecie :D
Nie będziesz miał gier cudzych przed Lineage 2
Nie będziesz wzywał imienia Game Mastera twego nadaremnie
Pamiętaj, aby dzień update'u święcić
Czcij NCSoft swój i Lineage 2
Nie PKuj
Nie czituj
Nie kradnij itemków
Nie wysyłaj fałszywych reportów do GM na bliźniego swego
Nie pożądaj levelu bliźniego swego
Ani żadnego itemka, który jego jest

kochamziolo

Cytat: Mc6 w Czerwiec 15, 2010, 05:50:48 PM
Wbilem na forum tego serwa i od razu humor mi sie poprawil  :D
np.
http://vervada.com.pl/forum/viewtopic.php?f=7&t=102
http://vervada.com.pl/forum/viewtopic.php?f=7&t=113

Cytatto samo z hero rozdanie 2 dni po starcie i pisanie na shoucie "moze do mnie napisac ktos kto zna sie na hero?" zal! tacy ludzie maja hero bo inni sie nie mogli dorobic aby wejsc na oly, ale oly to tam **** bo za tydzien sie tych noobow zgoli!!!!!!!!!

Heh tez sie usmialem...ale nie posmieje sie bo na serwer z tego co widze to szkoda wbijac
Cos dla fanow L2 Obczaj a nie pozalujesz    http://13k.pl/-/sugestia.php

<-_->

Gandam

tez jestem ciekawy ile zajmnie reszcie klanow ogarniecie sie... poki co to tylko na draconix mozna liczyc pod wzgledem pvp.... reszta to smiech na sali, a zwlaszcza to hooligans, jak czytalem na poczatku temat to mialy byc takie koksy... :P zal ^^
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

GenesiZ

Cytat: Gandam1989 w Czerwiec 15, 2010, 07:03:22 PM
tez jestem ciekawy ile zajmnie reszcie klanow ogarniecie sie... poki co to tylko na draconix mozna liczyc pod wzgledem pvp.... reszta to smiech na sali, a zwlaszcza to hooligans, jak czytalem na poczatku temat to mialy byc takie koksy... :P zal ^^

... Lider Hooligans powiedział żeby im dali czas do piątku bo chce żeby każdy z jego klanu się wyfarmił bez wara :] w piątek dostanie wara każdy klan na serwerze
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(