[Zapowiedź]L2 Vendetta - Mid Rate Interlude

Zaczęty przez Rickert, Styczeń 09, 2010, 05:34:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

HellSign

Cytat: Sebal w Styczeń 17, 2010, 11:37:30 AM
Na Vendetta zawsze exp był szybki ^^

Był i jest :)

Robisz Niukera na 80Lv Kupujesz TTS/AM+ACU/DC ROBE SET i ciuchasz sobie boxy w mosie... w 1h masz kolejne dwa hlvl chary;p
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Hypnos

Pozwole sobie napisac raporcik, po mojej dwu lub trzy tygodniowej wizycie na tymże serwerze.
A wiec, najważniejszym punktem jest to, iż jeżeli nie potrafisz obsługiwać l2walkera, to lepiej tu nie przychodz... Farma zapełniona jest botami, co drugi gracz posiada po 5-6 botów online, niektóre klany założyły sobie nawet gildie botow.. ;) jedyna kara za takie przewinienie, to jail (frozen na 3 doby), a jezeli miales cenny drop na bocie, zawsze mozesz wyciagnać go gate'em... <lol>
Podczas siegów wystepuja liczne disconnecty, oblezenie zamku zamienia sie wiec w gre "kto pierwszy ten lepszy"
Ostatnio online z 2000 spadł juz do 1000, mysle ze w tym 1/2 to boty ;) Na forum serwera zamieszczone również są zdjecia, z itemami zrobione programikiem, np baium +10... "Podobno wszystko zostalo usuniete"
Warto tez dodac, iż szansa na enchant jest znikoma, a w dotacji widnieja bronie +10, co w grze jest prawie że cudem wyenchantować tak wysoko broń.
Wniosek: Porażka?

stanus

Bo prawdziwa vendetta byla za czasów C5, spoil na customy, wysoki enchant rate ale dobry balans wtedy na servie sie cudownie gralo super pvp epickie siege, a potem przeniseli na Int i juz lipa i w koncu server ponownie padl a ten co niby mial byc jako nastepca (l2zion) tez faila zaliczyl

Zopax

A ja dalej czekam na dobrego Interlude x5-10. Niby wstają jakieś serwer c6 ale to zawsze dowalą jakimiś mid ratami.... Dużo ludzi czeka na porządny serwer c6 low, ale niee muszą stawiać jakieś dziwne mid/hr...

misiekk

server off ? bo strona napewno ?

Webmaster please contact [email protected]
The website you are trying to view is currently experiencing difficulties, please try again later.
Lineage is not just a game it's also people .

kraha

ScaredAngell

Cytat: KamileX w Styczeń 16, 2010, 07:30:07 PM
Wczoraj wbilem na te server ale jak dla mnie to on nie ma x35 :-)

To musi byc jakas beta normalnie .

Community jest -_-'isty wprost przeciwnie do server-a ;S

Jak dla mnie lekki zal.

P.S. Jak dla mnie to jest typowy high rate

wybaczcie że tak wczas.. ale musiałem.. haha

Drogi Kamilu, na Vendettcie od zawsze były Custom Spoty z zredukowanym XP z mobów.... a więc można tak ustawić ze na XP x35 z moba poleci Lv Up na 10 Lv. A więc byłto x35 xD