[Zapowiedź] Lineage 2 Astral World Kain / High / Epilogue / Start 1.02.10

Zaczęty przez Vivinia, Styczeń 27, 2010, 02:47:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RazielIII

"Razielsky PK, szkoda ze zawsze tak malo pkt dajesz :/
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Medium

Cytat: WietrznyRajdowiec w Marzec 02, 2010, 08:08:10 PM
nie siedzialem na gg idioto bo nie mialem -_-' czasu nie kazdy chodzi do gimnazjum
co ripostowac screena z gry z moja facjata? mnie to jakos nie ruszylo
a gg nie sluzy do kontaktu z plebsem

jeszcze pare posciakow i poleci perma minusik fapfap

Weak flame, 30 min po poscie, duzo czasu zajelo. Gimnazjum ? Fail wiejsku studencie uczelni dla idiotow ;/ A kto mi wczoraj spamowal GG z tekstami typu: Ten raziel to na serio taki zjebany czy udaje ? Chyba Ty.

Raziel screen plz bo ja tylko gdzies mam jak dawales dancy w draco secie. Zawsze duzo gadales, a nic poza tym. A teraz wypierdalaj kebaby robić bo kolejka czeka ;/

mpxx24

想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Medium

Cytat: gustd w Marzec 03, 2010, 07:45:02 PM
qq more, argumenty juz sie wyczerpaly hm? czas na bajki? a potem na bluzgi :D

Fail PP blagajacy o klan, a potem wyjebany jak pies, przykro mi ;/

Leningrad

Cytat: Winiek w Luty 24, 2010, 03:32:50 PM
A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:
A niedługo dobra impra tam będzie... :x
TECHNO ZDECHLO JEDZIEMY DO ENERGYYYYYYYYY

Leningrad

wtt dyna found stockings/dyna found light helmet na dyna found heavy party "byedie

A normalnie tam mi piwo sprzedawali, jaram sobie tam, 0 odzywu do mnie...a teraz -_-' wie co będzie i o co chodzi, bo nam kazał dowodzikami poświecić na następny raz...  :dry:

gustd

Cytat: Medium w Marzec 03, 2010, 08:26:08 PM
Cytat: gustd w Marzec 03, 2010, 07:45:02 PM
qq more, argumenty juz sie wyczerpaly hm? czas na bajki? a potem na bluzgi :D

Fail PP blagajacy o klan, a potem -_-'any jak pies, przykro mi ;/

pokaż me screen gdzie cie błagałem o clan, to ci kurwa wysle 1000zł, słowo honoru. przestań pierdolić takie ściemy chłopcze

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Medium

Are u madz bro ? PMowales mnie tak 10 razy dziennie, nie robie screenow z podaniami o clan sory.

Leningrad

gustd

Cytat: Medium w Marzec 05, 2010, 10:25:54 AM
Are u madz bro ? PMowales mnie tak 10 razy dziennie, nie robie screenow z podaniami o clan sory.

ej mnie to serio zastanawia, na co ty liczysz tutaj? :D ze zrobi mi się przykro? ze ktos bedzie o mnie myslec jakoś-tam, przez to ze wypisujesz tu te pierdoły? get a life.

Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

gustd

Leningrad

mrow

Witam, jak sie serwer trzyma? ile online? jak z bugami? korupcja jakas? ludzie dochodza/odchodza?
Pwrót do gry - 02-12-2011r

nobody1

najlepszy hr z jakim mialem doczynienia, gdyby nie niski online, to pewnie do tej pory bym gral, a co sie teraz tam dzieje to nie mam pojecia, moze ktos jeszcze na nim gra ;p

Leningrad

Cytat: nobody1 w Kwiecień 06, 2010, 01:45:36 PM
najlepszy hr z jakim mialem doczynienia, gdyby nie niski online, to pewnie do tej pory bym gral, a co sie teraz tam dzieje to nie mam pojecia, moze ktos jeszcze na nim gra ;p
nawet jezeli ktos gra to online musialby byc okolo 600-700 + zeby gralo sie znosnie a nie tylo farmilo oly

Shoqe

Medium

Znowu zrobie wiekszosc skilli na 30 i bedzie rampage na oly, ciekawe co wprowadza xD

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Medium

Jak będę grał, dostałem bana kiedys bo wpierdol był zbyt duży i flejmowałem na HV (lol), jeśli będzie jakieś znośne online to może popykam, chociaż zobaczymy co tam z dual boxem będzie...

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

treD