lol

Zaczęty przez perfecT, Lipiec 19, 2010, 08:17:14 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Linthar

Demon Splinter +14, SoV +25, zajefajny serwer buahahahahahahahahaha :D i to foundationy xD
Ruskie haxory ownią, bugi na coiny rulez :D

Żal i bul serwera :D To chyba koniec AG :P

2 mln coinów, gratki :P

jh0ri

OWNED ludzie po 2kkk vip sobie wyciagaja .... Ruscy maja sety na 25 bronie na 25 i all na 25 ...
Server fail fail i jeszcze raz fail ...
Тихий!!! Тихий!!!

perfecT

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha :bump:
śmiech na sali
//Close

Edit: Seken znowu zaczynasz?

Neologis

L2 Phoenix:
Faraday - Sorc/BP

perfecT

hahaahhahahaah mam beke z tego serwera;D Co tu się dzieje :o :o :o :o :o :o

jh0ri

Тихий!!! Тихий!!!

Argento

Lepiej idzcie na Cerberusa albo EX'a przeciez to od poczatku wiadomo bylo ze oni nadaja sie tylko do stawiania serwerow w tibii.
Tekilla nasz ogarniety forum user:

Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

Neologis

a no bywa, myślałem, że serwer będzie jak l2ex, ale pod względem GM Team / Bugów nie dorasta im do pięt, qq.
zostaje cerberus / ex, szkoda czasu na lolplprivy.
L2 Phoenix:
Faraday - Sorc/BP

perfecT

Ja tam nawet nie wiem po co graliście jak po 4 dniach już to stwierdziłem ..

Kamal

Argento

Cytat: PerfecT w Sierpień 04, 2010, 07:33:51 PM
Ja tam nawet nie wiem po co graliście jak po 4 dniach już to stwierdziłem ..
Kto gral kto nie:D
Zapraszam na Cerberusa.

szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

Nolias

Ogólnie to śmieszy mnie ten cały flame na serwer z punktu gracza, który szczerze to mało co wie...

Proponuję najpierw dołączyć do zespołu, a potem wypowiadać się  na jakimkolwiek forum, bo w innym przypadku ośmieszacie tylko siebie...

Jak na każdym serwerze zdarzają się bugi mniejsze i większe, u nas wyszło tak jak wyszło i nie było żadnego Wipe, wszystkie lewe coiny zostały pokasowane razem z itemami. Czy ktoś chce dodać coś sensownego, czy każdy za każdym będzie powtarzał durną frazę "epic fail" którą można przykleić do każdego serwera, bo każdy się kiedyś męczył z różnymi przypadkami...

A serwer z pewnością nie padnie...

Neologis

Tak? Ale żaden "poważny" serwer (Wy się za taki uważacie) nie miał tak słabo zabezpieczonych plików.
Nikt na L2ex nie zhackował serwera, nie było ciągły DDOSów ruskich na baraku, nie było failu z dynasty pieces i 300kk z mobków na 20 lvlu.
Jak dla mnie jeżeli chcecie coś osiągnąć to musicie zabrać się do roboty za reklamę, poprawić zabezpieczenia serwera, robić eventy (TvT nie wystarczy), naprawiać bugi i czytać forum i odpowiadać na posty, bo wychodzi, że od startu tego x15 serwera, tylko Ty Nolias napisałeś coś na forum.
Rozumiem, że inny pracują ale jak nie mają czasu to po co się za to biorą?
L2 Phoenix:
Faraday - Sorc/BP

Argento

Cytat: Nolias w Sierpień 05, 2010, 09:03:16 AM
Ogólnie to śmieszy mnie ten cały flame na serwer z punktu gracza, który szczerze to mało co wie...

Proponuję najpierw dołączyć do zespołu, a potem wypowiadać się  na jakimkolwiek forum, bo w innym przypadku ośmieszacie tylko siebie...

Jak na każdym serwerze zdarzają się bugi mniejsze i większe, u nas wyszło tak jak wyszło i nie było żadnego Wipe, wszystkie lewe coiny zostały pokasowane razem z itemami. Czy ktoś chce dodać coś sensownego, czy każdy za każdym będzie powtarzał durną frazę "epic fail" którą można przykleić do każdego serwera, bo każdy się kiedyś męczył z różnymi przypadkami...

A serwer z pewnością nie padnie...

Tu mi pajacyku konta za szczerosc nie usuniesz jak innym.
Taka prawda za chu... nie radzicie sobie z serwerem to wciskacie ludziom kity a ciagniecie te gowno tylko ze wzgledu na idiotyczne dzieci ktore wydaja hajs na wasz zalosny serwer [jeden i drugi].
Tak jak mowie ,postawcie serwer w tibii bo na tyle was stac.
Nie porownuj faili innych serwerow do tego ,nie gralem u was ale jednak po opinii ludzi mozna sie domyslec to jestescie totalnym dnem.

Twoje posty ,iz mozliwe bylo ze DDosowali wasz serwer sa zalosne,nie moglem powstrzymac smiechu.
Nikt nie DDosowal by jakiegos lolowatego serwera jak wasz bo DDOS wymaga niezlej kasy wiec wyjdz juz z tego forum i wracaj do swojej nedznej "ekipy".

perfecT

Najlepiej zamknąć temat ,bo serwer już się nie pozbiera 400online z off shopami i multiboxem.

GenesiZ

Cytat: PerfecT w Sierpień 05, 2010, 02:13:58 PM
Najlepiej zamknąć temat ,bo serwer już się nie pozbiera 400online z off shopami i multiboxem.

Skoro serwer stoi to po co zamykać? o.O  :noob:

btw. znajdź sobie w koncu avatar a nie zmieniasz codziennie ;]
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

perfecT

Ja-_-'e jak nie chcesz widzieć ,że zmieniam to sobie ściągnij program (addblock) i zablokuj obrazek mojego avatara..
Teraz będę robił tobie na złość :D

A tak ,żeby nie było offtopu ...Ile online ,admini coś zrobili ?

GenesiZ

Cytat: PerfecT w Sierpień 05, 2010, 06:33:16 PM
A tak ,żeby nie było offtopu ...Ile online ,admini coś zrobili ?

hahaha dobry jesteś :D chyba dam to w sygne
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

perfecT

jh0ri

Z Forum adenagate
@ojstry :dla mnie to jest smieszne...powymienialem itemy z x10 na vip na x15...o godzinie okolo 14...stracilem all...epick / s80 set +6 / dyna bow +4 i icarus bow...dostalem za to 30k+ vipow...nie dublowalem itemow nie zrobilem nic zlego...brak itemow na x10 i brak vipow na x15...ogromniaste GZZZZ dla administracji...i tak pewnie nic z tym nie zrobia...QQ

Uczciwi gracze Vs ci którzy tej uczciwości nie potrafią zachować !
I graj z takimi
Тихий!!! Тихий!!!

Fat4lity

Ludzie co się na serwerze wyrabia to głowa mała. Ten nowy start to dla nich czysta śmierć i zszargane imie. Failure

Nolias

Cytat: Neologis w Sierpień 05, 2010, 09:47:43 AM
Tak? Ale żaden "poważny" serwer (Wy się za taki uważacie) nie miał tak słabo zabezpieczonych plików.
Nikt na L2ex nie zhackował serwera, nie było ciągły DDOSów ruskich na baraku, nie było failu z dynasty pieces i 300kk z mobków na 20 lvlu.
Jak dla mnie jeżeli chcecie coś osiągnąć to musicie zabrać się do roboty za reklamę, poprawić zabezpieczenia serwera, robić eventy (TvT nie wystarczy), naprawiać bugi i czytać forum i odpowiadać na posty, bo wychodzi, że od startu tego x15 serwera, tylko Ty Nolias napisałeś coś na forum.
Rozumiem, że inny pracują ale jak nie mają czasu to po co się za to biorą?
Uwierz lub nie, że ciągle robiliśmy coś przy serwerze i nie było czasu ani możliwości odpisać... Sprawa dynasty piece - zostały all skasowane i wszystko było ok. Na EXie nie było faili? A sprawa z itemami GMa? A enchanty z eventu? Nie będę więcej wymieniał, bo każdemu serwerowi zdarzają się faile, więc imho porównanie beznadziejne dałeś... DDOS'y - obecnie jest już zakupiony firewall i jest konfigurowany, ataków też już nie ma. Ataki na AG były od zawsze i będą zawsze, a to dlatego, że często AG jest Top 1 na HZ. Na eventy w tej chwili nie było czasu, byłem ja, Kropek i Qguar i myślisz, że ktoś miał czas robić eventy? Gdy trzeba było się kłócić z OVH i pilnować graczy?

Cytat: Argento w Sierpień 05, 2010, 12:51:35 PM
Tu mi pajacyku konta za szczerosc nie usuniesz jak innym.
Taka prawda za chu... nie radzicie sobie z serwerem to wciskacie ludziom kity a ciagniecie te gowno tylko ze wzgledu na idiotyczne dzieci ktore wydaja hajs na wasz zalosny serwer [jeden i drugi].
Tak jak mowie ,postawcie serwer w tibii bo na tyle was stac.
Nie porownuj faili innych serwerow do tego ,nie gralem u was ale jednak po opinii ludzi mozna sie domyslec to jestescie totalnym dnem.

Twoje posty ,iz mozliwe bylo ze DDosowali wasz serwer sa zalosne,nie moglem powstrzymac smiechu.
Nikt nie DDosowal by jakiegos lolowatego serwera jak wasz bo DDOS wymaga niezlej kasy wiec wyjdz juz z tego forum i wracaj do swojej nedznej "ekipy".
Imho, jeżeli nie grałeś - nie wypowiadaj się. I tu już mógłbym napisać "eot", ale jednak nie... Bo Ty to pewnie znawca sieci jesteś, nie? ;> I wiesz ile co kosztuje? No to niestety się mylisz, idź do księgarni, zakup odpowiedni książki, naczytaj się, wróć i wtedy podyskutujemy o DoSach i DDoSach... Co do śmiechu, to mnie bardzo często ogarnia takowy, gdy widzę kogoś kto objeżdża kogokolwiek lub cokolwiek, nie mając o tym zielonego pojęcia... W tej chwili przedstawiłeś się jako dziecko które idzie za głosem innych i swojego zdania nie ma, a nie masz, bo jak możesz mieć skoro nie byłeś na serwerze? I teraz - EOT

Cytat: PerfecT w Sierpień 05, 2010, 02:13:58 PM
Kolejny pro elo który gra na serwerze i ma dostęp do logów połączeń? Wow, muszę się Kropka zapytać skąd on bierze info o online, skoro wiesz lepiej... Proponuję zarejestrować się na stronie > zalogować > zobaczyć jaki jest online... Te 400 co podałeś, to chyba innego serwera, bo w tej chwili po 900 postaci jest na każdym serwerze (czyli jak łatwo policzyć ~1800 postaci online).

W tej chwili wyszliśmy na prostą, całość została ogarnięta i jakoś tak nie jest źle, jak ludzie płakali... Proponuję wstrzymać się z komentarzami, bo jak zwykle gracze wiedzą więcej niż admini, szkoda, że wszystkie informacje biorą z czarodziejskiej kuli, zamiast podawać prawdziwe dane...
Gracze którzy coś stracili itp. rzeczy odzyskają, priorytetem na tamtą chwilę było wyłapanie graczy którzy bugowali i wytępienie ich. Zakres poszedł większy, aby szybciej ich wyłapać i wybanować...

Hoshi

Cytat: Nolias w Sierpień 05, 2010, 11:35:11 PM
Ataki na AG były od zawsze i będą zawsze, a to dlatego, że często AG jest Top 1 na HZ.

Juz pod tym jak odpisywales na forum AG wiedzialem ze jestes... szkoda nawet słów.
Server zaliczyl mega faila, najwiekszego jakiego chyba w zyciu widzialem.
A co do hopzone, nie badz smieszny, gdyby nie vip coinsy za vote (za ktore mozna kupic od BEWS po LS-y top lvl, kase, aa, krysze st.14 i mase innych rzeczy) to AG nie bylby nawet w TOP 20 zapewne, a co dopiero na 1szym miejscu w kazdym ranku. W taki sposob kazdy serv moglby byc top