lol

Zaczęty przez perfecT, Lipiec 19, 2010, 08:17:14 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Argento

Nolias
Ataki na AG były od zawsze i będą zawsze, a to dlatego, że często AG jest Top 1 na HZ.

Dobrze wiesz misiu czemu jest 1,bo sa vip coins co nawet za adene ludzie podobno mowili ze sprzedaja,tak by nikt na ten sh1t nie glosowal.Ciebie chyba -_-'alo zeby ktos DDsowal serwer z 800 online,to jest nie oplacalne,bo oni robia to w innym celu a nie zeby przeszkadzac lol serwowi ktorego nie oplaca sie "DDsowac"

Nazywanie mnie dzieckiem jest glupia forma obrony przed nami,jak ktos ocenia twoj serwer na totalne dno to juz jest dzieciakiem?
Krytyki nie potraficie przyjac,jakby wsio bylo ok to by nie bylo tego topiku i takiego spamu na waszym forum,ale co sie dziwic jak wy rekrutujecie GM ktorzy wbija na forum napisza 1 post z podaniem podobno.
Tekilla nasz ogarniety forum user:

Cytat: ojciec1987 w Sierpień 27, 2010, 04:39:35 PM
szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

Fat4lity

Cytat: Hoshi w Sierpień 06, 2010, 12:16:23 AM
A co do hopzone, nie badz smieszny, gdyby nie vip coinsy za vote (za ktore mozna kupic od BEWS po LS-y top lvl, kase, aa, krysze st.14 i mase innych rzeczy) to AG nie bylby nawet w TOP 20 zapewne, a co dopiero na 1szym miejscu w kazdym ranku. W taki sposob kazdy serv moglby byc top

Dokładnie. Jak dla mnie na x15 tego typu bonusy to jedna wielka głupota. Dziwie się że jeszcze nie dodaliście do tego setów albo weaponów... -,-

Nolias

Kolejne epickie odpowiedzi...

Primo - voty na HZ są za free, tylko na dwa pozostałe listy trzeba klikać, jeżeli chce się mieć Vip Coiny, więc macie nieprawdziwe info.

Secundo - Nie ważne w jaki sposób jest zdobyte pierwsze miejsce, ważne jest to, że każdy kto będzie chciał się kogoś pozbyć, będzie atakował serwery które są najwyżej - jeżeli chcecie, mogę wrzucić screeny z zużyciem łącza jakie było podczas ataków DDOS...

Tertio - Jak nie ma konkretnych argumentów, to wjazd na nagrody za votowanie? Gracze jakoś z tego powodu nie płaczą, wręcz przeciwnie... Komuś przeszkadza? Tylko Wam, pro flamerom na forum, którzy próbują udowodnić swoje zmyślone teorie...

PS. Argento, ja już "udokumentowałem" swoją wypowiedź na temat Twojego (nie)własnego zdania... Nie grałeś na serwerze, to po co się wypowiadasz? Próbujesz kogoś przekonać do swoich teorii, których nawet nie możesz poprzeć żadnymi dowodami, bo nie grałeś tutaj?

Bearnz

co jak co ale serwer dead i tego nie zmienisz, za późno się obudziliście z poprawianiem wszystkiego, community odeszło i nie wróci.
Cytat: DonK. w Kwiecień 27, 2010, 11:31:15 AM
niby granie w pt hawolkow jest ciekawsze? ja daje target, wy klikacie prawym na moj nick i f1 a potem razem klikamy to village?  :o

Own3d :D

Nolias

Gdzie serwer dead? oO Skoro ja ciągle widzę rosnący online...

Sry, ale zacznijcie pisać jakąś prawdę...

Racja, był fail... Ale który serwer nigdy nie zaliczył jakiegoś faila? Nawet oficjalny serwer ma faile... Więc nie rozumiem tego zgrzytu zębów niektórych osób tutaj, a tym bardziej takich, którzy w ogóle na AG nie grali, a wypowiadają się, jakby mieli dostęp do całego dedyka...

Argento

Cytat: Nolias w Sierpień 06, 2010, 08:43:26 PM

PS. Argento, ja już "udokumentowałem" swoją wypowiedź na temat Twojego (nie)własnego zdania... Nie grałeś na serwerze, to po co się wypowiadasz? Próbujesz kogoś przekonać do swoich teorii, których nawet nie możesz poprzeć żadnymi dowodami, bo nie grałeś tutaj?
A jak idziesz ulica i widzisz gowno to wchodzisz w nie celowo?

szable w dlon :) , jak serwer bedzie dobry to zrywam z laska :) ma ktos jakies info o jakims klanie z setupem dla magow?

Jestem noobskim graczej l2jotuf i serferuf ofofopotopnyh,a admin tego forum to zyd bo zydzi 665 minusuf.

Nolias

Sry, ale jaki to ma związek z serwerem? xD Bo jak na razie to Ty podałeś nieprawdziwe dane i nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz... Czyli na Twoje: Na Ziemi leży stówa, ale Ty jej nie podniesiesz, bo usłyszałeś gdzieś tam od kogoś, że to -_-'o, więc po co samemu sprawdzać...

Pls. napisz coś sensownego i co najważniejsze - zgodnego z prawdą.

Argento

Oczywiste ze bedziesz zaslaniac sie nogami i rekoma aby tylko nie zszargano reputacji Twojego serwera,wystarczy mi  to co ludzie pisza,nie jedna osoba,nie dwie ale bardzo duzo ludzi,tak w ogole,nie masz sie co jarac 1 pozycja,ludzie dotuja aby miec te coiny i tylko ze wzgledu na to,jak ty liczysz multibox a lataja ludzie i pewnie na botach to gratulacje.

Stowe bym podniosl i wytarl buta jakbym wdepnal nie chcacy w takie gowno.

Nolias

Hah xD Kolejny raz ośmieszasz się... Naprawdę, zapraszam na AG, sprawdź co i jak i wtedy opisz tutaj serwer i gwarantuje, że nie przyczepię się do niczego, o ile opiszesz to obiektywnie...

A na tę chwilę, nawet nie masz pojęcia co się dzieje z botami i multiboxami... Więc sorry, ale jesteś nie obiektywny i nie masz zielonego pojęcia o serwerze...

I znów wróciłeś do tematu HZ, gdzie wyjaśniłem, że vote na HZ nie zalicza się do nagród, bo jest to sprzeczne z zasadami HopZone... Jedynie za dwa pozostałe buttony dostaje się Vip Coiny... Aaa i tak btw... Bardzo mało dotują ;) Bo bardziej się opłaca votować... Więc tylko leniwce dotują...

Chcesz coś jeszcze dodać? To teraz proszę o jakieś dowody na Twoje "argumenty"...

Argento

A Ty dalej swoje,chlopie ja nie musze wbijac,albo serw ma dobra opinie u graczy albo nie,wasz ma zryta wiec nie placz juz=]

Kamal

Argento

Cytat: kamalgi w Sierpień 06, 2010, 09:34:59 PM
Może przejdźcie na PMy? popcorn mi się skończył
Skoncze jak dodasz do swojego podpisu AdenaGate:D

jh0ri

Nie ma co jeszcze dodawać bo server jak na razie prosperuje . Online rośnie bo po całej tej akcji zostało tylko 600 online a jest prawie 1000.

Ale denerwuje mnie tylko to że administracja Ag zaczyna robic cokolwiek jak sie all pie.... w innym razie są obojętni .
Тихий!!! Тихий!!!

Hoshi

A ja gralem, bylem, widzialem - mowie jak bylo. Przez tydzien ponad czasu jak stoi server widzialem mase multi, codziennie te same osoby. Ale juz nawet pomijajac to wszystko, wszystkie bugi, bledy etc...
Rozjebala mnie reakcja GM-ow na buga z vipami.
Roxer dostal bana za to ze ujawnil na HV buga, a typ od ktorego dostal coiny do tej pory biega po servie mimo ze jego nick byl podany na shoucie.
Cos wiem zle ? Jesli tak to mnie popraw lol helperze ktory moze co najwyzej banowac konta na forum :]
Zapieraj sie rekami i nogami i tak zlamiliscie bo mieliscie naprawde dobrze zapowiadajacy sie server, a tak duzo ludzi juz poszlo i nie wroci, nie mowie przy tym ze nie przyjda nowi, bo tak tez moze byc ;) Tylko ze zamiast 1300-1400 mogloby byc 2k online gdyby nie to, a tak znowu musicie zdobywac ludzi do tego 1,3 :]

Nolias

Cytat: Hoshi w Sierpień 07, 2010, 01:48:35 AM
A ja gralem, bylem, widzialem - mowie jak bylo. Przez tydzien ponad czasu jak stoi server widzialem mase multi, codziennie te same osoby. Ale juz nawet pomijajac to wszystko, wszystkie bugi, bledy etc...<br -_-'ala mnie reakcja GM-ow na buga z vipami.
Roxer dostal bana za to ze ujawnil na HV buga, a typ od ktorego dostal coiny do tej pory biega po servie mimo ze jego nick byl podany na shoucie.
Cos wiem zle ? Jesli tak to mnie popraw lol helperze ktory moze co najwyzej banowac konta na forum :]
Zapieraj sie rekami i nogami i tak zlamiliscie bo mieliscie naprawde dobrze zapowiadajacy sie server, a tak duzo ludzi juz poszlo i nie wroci, nie mowie przy tym ze nie przyjda nowi, bo tak tez moze byc ;) Tylko ze zamiast 1300-1400 mogloby byc 2k online gdyby nie to, a tak znowu musicie zdobywac ludzi do tego 1,3 :]

1) Multi - Przez pierwszy tydzień mogły i biegać, bo najzwyczajniej na świecie nie było na to czasu - teraz już nie biegają... Mogę jeszcze dodać, że nowi GMi i Helperzy będą mieli do dyspozycji autorski system do wyłapywania botów i multiboxów - system, którego na żadnym serwerze nie widziałem, a który pozwoli na poprawną weryfikację multiboxów w 99%.
2) Były banowane wszystkie osoby które miały za duże ilości, aby wyeliminować możliwość nowego tworzenia i przerzucania - później Ci co byli legalni dostali unbana.
3) No wiesz źle np. to, że niby jestem Helperem ;) Aaaale to można sprawdzić w grze/forum.
4) Gdzie poszli? Na "nowy, wspaniały DK", który od początku miał problemy z lagami? U nas lagi były, ale nie były spowodowane ani złą konfiguracją serwerów, ani plikami czy bazami... Po prostu OVH zdupczyło sprawę, a gdy technik dostał kilka razy opier*** od Qguara to stwierdził, że faktycznie coś jest nie tak na łączu i bardzo szybko to naprawili...

Co do ludzi, to wiadomo - odchodzą i przychodzą... Problemy na jakimkolwiek serwerze wiążą się z flamem i odchodzeniem graczy, dlatego jako osoba wtajemniczona staram się wyjaśniać wszystkim jak to dokładnie było...

Jayana

Votów serwer ma tyle bo jak ludzie mają po 10 kont , zmienne ip i votują z każdego by mieć vip-y coiny to tak jest.
Skasowanie itemów z ostatnich godzin przed tym całym zamieszaniem dużo problemów nie rozwiąże bo nie wiadomo ile ludzi od początku serwa  używało tego programu do enchantu i vip-ów.

Hoshi

Niejaki klan Espada (tak miedzy innymi Ci bulgarzy ktorzy dostali bana - o ile dostali bo tak pisal GM, ja tego nie neguje) 2 czy 3 dnia serva juz mial 2 sovy +16 i 1 lub 2 homki +16 oraz kesha +16. Wiec fakt ten rollback o 20h nic nie zmienil, ale fakt ze dostali oni bana moze ludzi zadowolic, chociaz ich pal nadal ma tego kesha ;) I nie wiadomo czy zdobyl go uczciwie, ale nie ma co rozwodzic sie nad 1 bronia bo szkoda na to czasu.
Nolias na poczatku nie miales praw do niczego bo Ci kropek nie dal przeciez : D Jak jest teraz - tego nie wiem, jesli jestes kolejnym GM-em to chyba lepiej dla ludzi na servie ze jest ktos aktywny.
DK sie zapowiadal niezle, na starcie prawie 500 online i nagle lag nie wiadomo z czego na 5 minut, niestety... No i ludzie poszli :P Ciekawe czy wroca, chociaz nie sadze ^^

Argento

perfecT

Argento

Hoshi

Ja to mam jakiegos pecha... wszedlem na server sprawdzic co sie dzieje i pierwsze co zobaczylem to jakiegos typka - ktorego nigdy tam nie widzialem jeszcze, z soul bowem ofc +16.
Ogolem gz dla klanow ktore zdecydowaly sie oddac wara 2 dni po naszym odejsciu z serva =DDDD

Klucznik

te ich bronie b grade i a grade nic nie maja z porownaniem do atrybutow z s grade o ile dzialaja te atrybuty =)
POZDRO LOL

!Arczi

Server super tylko żeby jeszcze były wprowadzone porządne zabezpieczenia by takie sytuacje już się nie powtórzyły.. Dziś pierwsze siege !!!!!!!!

perfecT

Admini za późno zareagowali i  zdają sobie z tego sprawę . Mogli mieć nawet 2k online gdyby nie te dc,laggi,off serwer

GenesiZ

Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(