Dział Bugi!

Zaczęty przez Rickert, Lipiec 03, 2010, 08:23:45 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Drah

Wiem że niewielki bug ale zgłaszam

ostatni boss w 1 pailace na 36-41 lv jest grubo przesadzony
na Lancerze robiłem ją bishem z bizu top common c i tym swoim obszarem bił max po 500 do tego na całą walkę skorzystał z  niego może 5 razy

na l2c wali z niego regularnie co 5-6 sekund hity też w bisha z commonami c po 700-800 przy krycie składa mnie na hita

w obu przypadkach buffy newbie+top commony c+ max passive na mdefa jaki może być na 40

Ta sama pailaka nie powinna odnawiać vita na full tylko mniej więcej 2 lv i 80%

P0li

Każda paliaka dodaje full vita

KaeriN

wejdz na <zeby daleko nie szukac> the online x100 i sie przekonaj czy odnawia na maxa.

Lokocz

Cytat: P0li w Sierpień 11, 2010, 12:48:33 PM
pierwsza daje ponad 2.5

InsOmnia-

Dziś był "stability" update:
-nowy login.
-prawdopodobnie naprawiony combat bug.
-naprawione noble/sub z tw
-prawdopodobnie naprawiony pet speed. (tego nie jestem już nigdy pewien)
-naprawiono kilka krytycznych exploit.
-jeśli rush impact naprawdę był powodem lagów, to zostało to naprawione.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Polopiryn

Insomnia Fail

Serwer ma laga jak 2 diabły I to jeszce w środku pailaki -.-.
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

seken

Cytat: Polopiryn w Sierpień 11, 2010, 03:05:23 PM
Insomnia Fail

Serwer ma laga jak 2 diabły I to jeszce w środku pailaki -.-.
Wiesz wgl co to znaczy fail? Bo jedyne co widze to co chwile ktos pisze fail,fail,fail...Moze postawcie lepszy server.
Kogo obchodzi, ze w srodku pailaki? Jak sie nie uda, to za drugim razem zrobisz...
Dont cry!  :oops:

Drah

Cytat: P0li w Sierpień 11, 2010, 12:48:33 PM

robiłem 2 dni temu na lancerze ( a w sumie 4 razy ) i druga daje jakieś 2 lv i 80%

Polopiryn

Źle ujmowałem to co chciałem napisać, nie chodziło o serwer nie wypał, bo jest fajny. Tylko ten update chyba coś namieszał albo ovh.

No ta i kolejne 30 minut w plecy ^.-

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

GenesiZ

albo są ataki jakieś.
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

InsOmnia-

Konsola czysta jak łza, nie ma ani jednego błędu w core.

Musze sprawdzić filtry na firewallach czy nie ma ataków, jeśli nie to potrzebny upgrade jvm.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features.
Let's Kick Python Out of L2J.

Drah

Aż z ciekawości wbiłem do gry teraz i żadnych lagów nie mam

seken

Cytat: InsOmnia- w Sierpień 11, 2010, 02:40:39 PM
Dziś był "stability" update:
-nowy login.
-prawdopodobnie naprawiony combat bug.
-naprawione noble/sub z tw
-prawdopodobnie naprawiony pet speed. (tego nie jestem już nigdy pewien)-naprawiono kilka krytycznych exploit.
-jeśli rush impact naprawdę był powodem lagów, to zostało to naprawione.
Dalej ten wolf rusza sie wolno
Edit: No i tego glownego mini RBka w pailace fire i water trzeba fixnac, bo uzywa skille co chwile, ze nawet pailaka instant shield sie nie regnie.

Bulls

Siepet

Fixnac trzeba solo rbki i ich spam cancela...
waiting for new dex 7x

Polopiryn

Byłem przed chwilą na tej pailace i nie zauważyłem problemu, fakt że dużo nawalała, ale 2 razy potka użyłem tego co tam dropi i nie miałem problemu.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

seken

Cytat: Polopiryn w Sierpień 11, 2010, 06:18:25 PM
Byłem przed chwilą na tej pailace i nie zauważyłem problemu, fakt że dużo nawalała, ale 2 razy potka użyłem tego co tam dropi i nie miałem problemu.
Jak ma sie bizu c-grade to da rade przezyc.Ale jak ma sie d-grade od newbie.To niema szans.Poprostu trzeba to fixnac.Przez ten glupi skill moim uber SE musialem 4 razy wchodzic na ta pailake specjalnie dla tego main bossa...

Fabienne

da się przeżyć z bizu d ale trzeba mieć sposoby:)

Drah

Taa da się utrzymać jak się instant shieldy wydropi

btw  Seken ja w biżu C owszem utrzymywałem się ale do momentu aż nie wszedł kryt wtedy na hita się położyłem ( dokładnia za 1,5k ) 

Btw mówię o przechodzeniu tego se/ee/bishem/pp każdy dd bez problemu się utrzyma ale nie te klasy które muszą root+nuk z 1 profy a jak braknie many to okładanie z łapy

seken

Cytat: Fabienne w Sierpień 11, 2010, 06:34:32 PM
da się przeżyć z bizu d ale trzeba mieć sposoby:)
Jakie sposoby? Poprostu bijesz mooba, jak uzywa skilla to uzywasz celki.On walnie raz skilla i od razu po tym drugiego, kiedy celka ma re-use.
Tez mi raz cryta walnal za 2,2k to od razu gg...Na dodatek wydropilem tylko 4 celki, a potkow mialem 20.
Gdyby nie to, ze mialem juz 40 lv i bizu c-grade to bym niedal rady.Normalnie po 700 skillem bila.A mam 1,2k hp.

Duo

Nie wiem jak wy,ale ja jak przechodzilem do adiantuma to mialem ponad 300 QHP. Wystaczy tym spamowac i juz rb nie jest problemem.

Uploaded with ImageShack.us

Siepet

Racja, z QHP to nie jest problem. Robiłem dwoma postaciami, HE i kamaelem i obiema dałem radę.

Poczekajcie na tą 73 ;)
waiting for new dex 7x

M4juS

73 w jakoś 12 minut BD zrobiłem :P

Fabienne

a jeśli się nie ma cl-ki np specjalnie nie zależy ci na expie z ostatniego bosa to też da radę bez problemu bić sumonem jakimkolwiek i spamować nuki czy nawet aurę jakąś. Praktycznie każdy skill przerwany

seken

Cytat: Siepet w Sierpień 11, 2010, 07:45:55 PM
Racja, z QHP to nie jest problem. Robiłem dwoma postaciami, HE i kamaelem i obiema dałem radę.

Poczekajcie na tą 73 ;)
Ja tez dalem rade, ale nadzwyaj dziwne jest spamowanie jego skiila, co bardzo utrudnia przejscie pailaki supportem jak se/ee/bish.Jeszcze jak walnie m cryta to tylko klikasz to village.