Instalator

Zaczęty przez Herggo, Luty 08, 2006, 09:07:00 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Herggo

W l2 juz gralem ale uszkodzily mi sie plyty wiec sciagnelem na nowo niestety sciegniety plik nei chce sie rozpakowac pisze ze jest uszkodzony data2.cab, moje pytanie brzmi czy macie jakies zrodlo gdzie na 100% bedzie sparawna instalka? bo na tej stronie chcialem sciagnac instalke C4 ale sie nie da na razie ciagne z tej stronki C3 chcociasz sam eni wiem co lepiej C3 czy C4 bo nieiwem jak podola na moim kompie C4.
Serwer: Idragon 15x
Nick: Herggo
Lev: 19
Rasa: Human

Arvena

Tu masz linka tam znajdziesz to co ci potrzebne.
http://www.lineage2.bo.pl/download.php?id=001
Zastanow sie czy chcesz grac w c3 czy c4 i zacznij dzialac w tym kierunku. :lol:
Nigdy nie jest tak zle zeby nie moglo byc gorzej!!
OGame Uni 10!

Tyr

najlepiej ściagaj jakims programem typu :) FLASHGET :) go czesem bez tego gudią się dane :? :)
Lineage 2 Classic EU

Herggo

Cytat: ArvenaTu masz linka tam znajdziesz to co ci potrzebne.
http://www.lineage2.bo.pl/download.php?id=001

To juz wiem sciagam C3 bo link do C4 nie dziala.

Cytat: ArvenaZastanow sie czy chcesz grac w c3 czy c4 i zacznij dzialac w tym kierunku.

A co lepsze, mam 1600 mhz Athlon, 256 ramu dokupuje neidlugo 256, k. graf geforce 4 440 mx 64 mb, mam tez radeona 9550 ale nie wiem czemu w grach mam "artefakty"

Cytat: tyr16najlepiej ściagaj jakims programem typu  FLASHGET  go czesem bez tego gudią się dane  

uzywam GetRighta  :roll: Ale nie o to sie pytalem  :twisted:

Herggo

Kleska sciagnelem druga instalke z www.lineage2.bo.pl i nic nadal ten sam blad z plikem data2.cab tz jak rozpakowoje na koncu wyswietla ze plik jest uszkodzony  :shock:  ale to juz druga instalka ktora sciagnelem i to samo  :evil:  co mam robic :(

major76

moim kumplom z tym wlasnie problemem (ktory jest powszechny) poradzilem rozpakowanie instalki w progsie total commander, mam wersje 5.51 i w tej chwili rokminiaja C4 na Teonie ;)
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

Herggo

A ja sciagam 3 instalke tym razem C4 i z oficjalnej stronki lineage mam nadzieje ze na dragon 15x bedzie c4? czy ni? bo juz wtedy nie wiem co mam sciagac zaraz sprubuje tym programem masz linken jakis, poszukam w googlach ale jak bys mial to zapodaj go tutaj

major76

Cytat: HerggoA ja sciagam 3 instalke tym razem C4 i z oficjalnej stronki lineage mam nadzieje ze na dragon 15x bedzie c4? czy ni? bo juz wtedy nie wiem co mam sciagac zaraz sprubuje tym programem masz linken jakis, poszukam w googlach ale jak bys mial to zapodaj go tutaj

total commander
http://totalcmd.pl/download/app/new

tylko na oficjalu jest C4 na piratach jest tylko C1 z dodatkami C2/C3 gdzie nic nie dziala tak jak powinno, generalnie gowno w kadzi z paczem, kazdy kto mowi o serwerze C4 klamie, kazdy kto uwierzy jest naiwny.
Nemo est casu bonus.
offensive|Fenomen +20 Rogue
Hindemith Full C5

Herggo

A czy jak bede mial c4 to bede mogl tym grac jako c3?

--------------Edit:

No coz to nie wiem co z tym shitem zrobic! Sciagnelem juz 3 raz instalke tym razemz oficjalnej strony C4 i wyswietla mi w czasie instalacji krytyczny blad, rozpakowac sie rozpakowalo ale ten blad  :cry:

Dj_Wodzu

mam totalcomandera 6.54 i nadal to samo data nie che cie  rozpakowac ehhh próbowałem juz wszytkim  :x

Koni

Cytatmam tez radeona 9550 ale nie wiem czemu w grach mam "artefakty"
No bo niestety karty ATI to już do siebie mają, że jak gierka nie wspomaga tych układów to takie bugi są, ale miałem kiedyś GF 440 MX i "bugi" miałem takie jak karta się grzała.

Co do instalek to spróbujcie programikiem 7zip albo ściągnijcie z jakiejś innej stronki... (niestety nie mam już żadnych działających linków)
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->