L2ambrosia - x20 - GE - 01.10.2010

Zaczęty przez EverlasT, Wrzesień 27, 2010, 04:44:47 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

yeahu

Cytat: Linthar w Październik 01, 2010, 11:10:36 AM
CytatStart dzisiaj ok. 17 gmt+1 ! go go

Tak, ale znając życie część i tak zrobi faila , quitnie i pójdzie na ten x15 co wstaje o 20 gmt+2
Btw. już Ci tak bardzo nie przeszkadzają mp poty? ;p

Coś czuję i tak, że obecne / nadchodzące mid'y ugną się wraz z nadejściem rpg x15
Naprawdę fascynujące xD Ty to chyba prorokiem jesteś a przyszłość to z resztek jedzenia w klawiaturze wróżysz o0 ;]
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

Linthar

Niby co może zaoferować pospolity l2j, czego nie będzie mógł rpg?

Nie gram od wczoraj i zwykle tak jest, że ludzie wchodzą na serwer (nawet jak grają na innym), żeby zobaczyć co ma do zaoferowania, jak im się nie podoba wychodzą i wracają na stary, bądź szykują się na start nowego. Wystarczy bug z czymś tam i krzyk w grze i na forach : fail, fail, epic fail, jakie gówno etc. Ponadto wielu ludzi co serwer to inna postać, wbije 40 lvl, stwierdzi, że jednak mu się tym nie chce grać i nowego chara nie zrobi tylko wyjdzie i pójdzie na kolejny serwer. Szczególnie polaczkom trudno dogodzić , więc akurat to nie wróżenie, a czysta kalkulacja.
Nie wiem jak Ty, ale ja nie jem przy klawiaturze, bo raz - mam od tego kuchnię, a dwa - szkoda mi laptopa.

yeahu

Cytat: Linthar w Październik 01, 2010, 11:25:42 AM
Niby co może zaoferować pospolity l2j, czego nie będzie mógł rpg?

Nie gram od wczoraj i zwykle tak jest, że ludzie wchodzą na serwer (nawet jak grają na innym), żeby zobaczyć co ma do zaoferowania, jak im się nie podoba wychodzą i wracają na stary, bądź szykują się na start nowego. Wystarczy bug z czymś tam i krzyk w grze i na forach : fail, fail, epic fail, jakie -_-'o etc. Ponadto wielu ludzi co serwer to inna postać, wbije 40 lvl, stwierdzi, że jednak mu się tym nie chce grać i nowego chara nie zrobi tylko wyjdzie i pójdzie na kolejny serwer. Szczególnie polaczkom trudno dogodzić , więc akurat to nie wróżenie, a czysta kalkulacja.
Nie wiem jak Ty, ale ja nie jem przy klawiaturze, bo raz - mam od tego kuchnię, a dwa - szkoda mi laptopa.
Przeczytałem tylko to i powiem Ci jedno, wypierdalaj plz. Chłopczyku ogarnij, każdy wie ze to L2j ale co z tego ? ja i nie tylko zagram tu czy na innym l2j a co do rpg to w ogóle nikt oprócz Ciebie nie wspominał o tej x15 która ma wstać nie wiadomo kiedy ale jak chcesz to czekaj sobie nawet na PLoffa....A teraz zabieraj zabawki i idź gdzieś indziej bo w ogóle bredzisz coś o RPG a tak naprawdę gówno to kogo obchodzi ;/
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

beka xD

Linthar

CytatCoś czuję i tak, że obecne / nadchodzące mid'y ugną się wraz z nadejściem rpg x15

To napisałem i Twoja odpowiedź na całość mojej wypowiedzi :

CytatNaprawdę fascynujące xD Ty to chyba prorokiem jesteś a przyszłość to z resztek jedzenia w klawiaturze wróżysz o0 ;]

Widząc napływ serwerów typu mid rate odniosłem się tylko do tego serwera, a następnie udzieliłem odpowiedzi na to co raczyłeś napisać na tym cytuję "lol forum". Na nic nie czekam - być może Ty jesteś prorokiem, bo z l2 skończyłem jakiś czas temu i nie zamierzam nigdzie grać. Obserwuję scenę l2 , bo jestem ciekawy co się dzieje i mam prawo się wypowiedzieć, czy się to komuś podoba, czy nie. Jakby nie patrzeć to nie ja spamuję w co drugim temacie, w stylu : o gosh, mp poty, jaki fail.

AztekiLeader

Cytat1 OCTOMBER 18:00 GMT

to chyba 19 u nas (GMT+1),a nie 17, czyż nie?
Pozdrawiam
Król

EverlasT

Cytat: AztekiLeader w Październik 01, 2010, 02:58:58 PM
Cytat1 OCTOMBER 18:00 GMT

to chyba 19 u nas (GMT+1),a nie 17, czyż nie?
Pozdrawiam
Król

Tak, dokładnie.

xDawid

ma ktos linka do tego patcha :D ??

bo cos do tej pory chyba nie dali :D

Vortighern

Cytat: yeahu w Październik 01, 2010, 11:55:27 AM
dlatego poszukujemy osób w wieku co najmniej 18+ z wysoką kultura osobista [...] gdzie nie będziesz czół :oops:

Pozdrawiam i... Czołem
Ortografia polska to sztuczny wymysł 20-lecia miedzy wojennego.
NIE pisze poprawnie po Polsku!!!

yeahu

Cytat: Vortighern w Październik 01, 2010, 05:29:24 PM
Cytat: yeahu w Październik 01, 2010, 11:55:27 AM
dlatego poszukujemy osób w wieku co najmniej 18+ z wysoką kultura osobista [...] gdzie nie będziesz czół :oops:

Pozdrawiam i... Czołem
Widzę kolega nowy na forum xD Starsi użytkownicy wiedza o mojej dysleksji, wiec z tym flame to gdzie indziej bo na mnie wrażenia nie robi ;/
aha.

beka xD

Vortighern

Data rejestracji:
    Maj 14, 2010, 01:20:03 <-- Twoja

Data rejestracji:
    Grudzień 11, 2008, 02:38:03 <--Moja
Pozdrawiam "starego" usera :P
Dysleksja dysleksja ale to śmiesznie wygladało w zestawieniu z tą kultura i tym 18+...
Masz 20 lat i dysleksję dalej?

Emsi

20:00 GMT+2. chciałbym sie dowiedziec która godzina to bedzie w polsce jesli ktos by byl tak mily i co do patcha uzyskac jakies informacje
Co Sie Stało Się.
Ło Co Tu Się Rozchodzi.

yeahu

Cytat: Vortighern w Październik 01, 2010, 05:38:47 PM
Data rejestracji:
    Maj 14, 2010, 01:20:03 <-- Twoja

Data rejestracji:
    Grudzień 11, 2008, 02:38:03 <--Moja
Pozdrawiam "starego" usera :P
Dysleksja dysleksja ale to śmiesznie wygladało w zestawieniu z tą kultura i tym 18+...
Masz 20 lat i dysleksję dalej?
Wiesz to nie katar ze ci samo przejdzie, nie leczona raczej nie znika....ale nie będę Ci opowiadał historii życia ^^ /end

Cytat: Emsi w Październik 01, 2010, 05:39:41 PM
20:00 GMT+2. chciałbym sie dowiedziec która godzina to bedzie w polsce jesli ktos by byl tak mily i co do patcha uzyskac jakies informacje
My mamy GMT+1 więc jak myślisz ? TAK !!! to jest 19:00 GMT+1
aha.

beka xD

Vortighern

U nas jest +1 czyli to będzie 19 (chyba)

Emsi

Co Sie Stało Się.
Ło Co Tu Się Rozchodzi.

cukier

yeahu

Czyli serwer jak każdy inny z botami zamiast administracja która daje patcha 10 min przed startem o0. Dobrze ze startuja 3 serwery dzisiaj to sie nie bede pirdolil 1 fail przy starcie i gl. ^^
aha.

beka xD

xDawid

nie sciagam opera bo lami :D

http://l2ambrosia.com/Download/L2AmbrosiaUpdater.zip

@

edit

patch byl wrzucony ponad 2h temu :D a ja sie bawilem sciaganiem opera :D  niestety nie wiem czemu ona nie zaczyna pobierac u mnie

Kall

Cytat: Vortighern w Październik 01, 2010, 05:44:07 PM

U nas jest +1 czyli to będzie 19 (chyba)

U nas jest obecnie GMT+2 (na czas letni)

http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/europe/european-union/poland/time/

L2 EU off @ TapMadls

Hoshi

Nieee to sie chyba tak nie liczy z tym czasem letnim.
Przy okazji jakiegos servera juz "specjalista" jakis pisal jak to niby dziala, o 19 u nas powinien byc :P
Z reszta to niewazne, wystarczy sprawdzic czy dziala i bedzie wiadome

Ichigo

Cytat: Kall w Październik 01, 2010, 06:55:40 PM
U nas jest obecnie GMT+2 (na czas letni)

http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/europe/european-union/poland/time/
U nas jest zawsze GMT+1.
Ponieważ w strefie GMT również wprowadzany jest czas letni, wymyślono strefę czasową UTC (czas na południku 0), która ma zawsze czas zimowy.
Stąd podczas zimy GMT = UTC, zas podczas lata GMT = UTC +1.
U nas podczas zimy jest UTC+1, zaś podczas lata UTC+2, co nie zmienia faktu, że cały czas jest to GMT+1, gdyż strefa GMT (i GMT+2) zmienia czas zimowy na letni, oraz letni na zimowy dokładnie tego samego dnia, co my.
GodsKnowWho

P0G0

marne 150 online na starcie, w ogole brak geodaty, hujnia i tyle, ide testowac libro

perfecT

libro hell gate raid fight i amrosia fail

Rival

DoD0

Co wy walicie za głupoty -.^ Online wczoraj był prawie 350, zadnych bugow ani nic, bardzo dużo pvp, nie wiem co Wy chcecie od tego serwera. Imo serwer najlepszy z tych które 1 października ruszyły.

"...When the FAIL is so strong, one facepalm is not enough"