New RPG- Club x15 ?

Zaczęty przez yeahu, Sierpień 03, 2010, 10:31:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

jh0ri

Cytat: LookAtMyBallz w Październik 21, 2010, 06:31:28 PM
Cytat: RazielIII w Październik 21, 2010, 04:05:22 PM
Ta x15 to imo 2-3 miesiace max srv, duzo klanow idzie sie "zabawic" cos w stylu geno, ponad polowa tych ktorzy pojda z x5 na x15 wroci po tych 3 miesiach
czy aby nie pisałeś tego samego jak miał wstać x5?
miał być serv na chwile a i tak wszyscy pójdą na dexa, a tu psikus...Razielllo fristajlo gra na rpg

hehehhehe Fristajlo hjehehhehe.
Bo on tak ma , gdzie gra tam jet Naj !
Тихий!!! Тихий!!!

AMR

TZ po miesiącu farmienia AQ na RPG x15 zquituje i pójdzie ownić x5 na którym online będzie mniejsze niż 1k :D

xXxFelekxXx

Cytat: Azella w Październik 21, 2010, 01:28:06 PM
ja was nie rozumiem
wiekszość z was ma postacie na 8x na x5 do tego gracie w niezłych klanach i zmieniacie serwer?

dla mnei to bezsens. I co jak za pół roku nowy otworzą to poraz kolejny myk na ten serwer?

dla mnie to chore ale ja sie nie zanm :D

Imo wiekszosc zalezy od community jak quitna top clany to reszta idzie za nimi bic sie z nimi dalej tylko na innym serwie i tak wkolko , bo zwykle nim sie utworzy nowy side to serwer dead. Na offie teoretycznie nowy side sie powienien xxx razy dluzej tworzyc ale jako iz tam gra jest dlugoterminowa to wary tak szybko sie soba nie nudza i dlatego nie quituja bo powstaje nowy serwer :P , tam sie dazy do endgame gdzie na privach sie gra dla gry ktora jest pomiedzy c gradem a end gamem. Ta sama okladka gry inny gameplay ;p

ps. Azella jak tam twoja panthera z hidem ?:p

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Yoker

IMO otwarcie x15 nie spowoduje deada x5. Na pewno online znacznie schudnie, ale moim zdaniem nie na tyle, zeby stal sie dead pve serwerem.

Azella

niestety to były tylko pomysły co do hide na kocie :) ale za to teraz z boost morale i trigerami to ma nei zły dopał :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

aLittle

Jak dla mnie x5 od paru miesięcy jest pve/oly serwerem :/

Yezo

hmm, hmm chyba i ja wróce do l2 na nowe rpg^^

lf cp :oops:
League of Legends

coshoo

Yezo czy ty nie grałeś kiedyś przypadkiem na Hindemicie?
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Yezo

Cytat: coshoo w Październik 22, 2010, 07:22:35 PM
Yezo czy ty nie grałeś kiedyś przypadkiem na Hindemicie?

grałem Nikuś, grałem :D
League of Legends

Vashtar

Rekrutacja na nowy serwer x15 RPG-Club. Zapraszam do napisania podania na forum klanu
www.oracle.fora.pl

Viz

Clan craft w tych czasach? TO chyba jestescie klanem aka lexy ; O

Vashtar

Nie do końca clan kraft. Po prostu jak ktoś potrzepuje dajmy na to 200 sopów to klan mu je wyspoiluje.

Kazuya

jak chce wam się bawić w takie lolklany to ja nie wiem :/
rpg x5 [gh85]

Mc6

jak zaczynales grac w l2 to pewnie tez sie tak bawiles ;p

Vashtar

Gram w L2 od C1 i zazwyczaj taka opcja się sprawdzała...poza tym prosiłem zainteresowanych o podania a nie o wasze komentarze. Dziękuje. Dobranoc.

Kazuya

rpg x5 [gh85]

Prokrastynator

nowym klanom zawsze zycze powodzenia, a z tym clan craftem to faktycznie nigdy to nie działało, zawsze ktos czochrał cos na boku  :P
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Vashtar

No wiem, że wymaganie od ludzi żeby oddawali wszystko nie uda się. Byłem w takich klanach i sam sobie kitrałem co popadnie. Nasz kraft polega na tym, że każdy składa sam sobie a klan mu w tym pomaga.  :D

Kazuya

ktoś się tu na żartach nie zna  :)
rpg x5 [gh85]

ome1

to byłem ja ! wilus to noob force jeszcze gorszy a ryjek gra w dote! więc się im nie należało  :afro:

Trason

Mc6 zyjesz jeszcze ?:D  grasz gdzies teraz?

Mc6

zyje jeszcze, czekam na rpg  :o

/pw jak cos

Lebambel

huk skoluje klijenta i tez zaczne grac szukam constans pt srednio 8h online :) jak cos to pw;)
Abyss x7: Leathien Moonlllight Sentinel 78 sub necro 75/ex hero:D
Celes:Leathien Sagi 77/ sub cardi x77/Titan 76/AW x6:(   
l2 Existance x7:Onix Dominator 80<3 sub sh 75 ex hero:D