New RPG- Club x15 ?

Zaczęty przez yeahu, Sierpień 03, 2010, 10:31:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Morsik034

Cytat: Paskudny w Listopad 20, 2010, 05:31:29 PM
Tyle, że na retku bez hajsu nie ma zabawy

i o co chodziło z retkiem? to jakis serwer ?

heikero

Lokocz

Cytat: Naito w Listopad 20, 2010, 05:21:47 PM
Według mnie jest sens, ale ja osobiście zagrałbym tu: Lancer gdybym już miał wracać do l2 i się ponownie nie zdenerwować. Na naszym forum można znaleźć wszystko na temat obu serwerów, więc możesz pierw poczytać, przetestować na spokojnie i wybrać to co ci odpowiada.
gdyby nie to ze wszystko jest po rusku.......

sestokacjusz

Obojetnie gdzie pojdziesz grac po takiej przerwie   i tak  musisz testowac od poczatku   wszystko bo zmienilo sie od groma  ja jak wrocilem po latach to  tej gry nie poznalem :? wczensiej nawet CP nie bylo jak grałem w L2 malo kto w ogóle z was to pamieta pewnie :afro:

Kamal

Rickert

2h pod goddard mam 20kk + w cholerę commonów = 40kk .. :D Ofc sprzedając je..
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

sestokacjusz

jest mordor z tymi restartami

phantom

RazielIII

przestancie pr'y palic to moze sie mniej crashowac bedzie
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Lokocz

to pewnie przez to ze znow ooc PKowalismy maryjusz serwer wylaczyl :(

RazielIII

lokocz pkuje majac 2 sided wara! oh wait chyba strony pomyliles, Necta sws cale untaged pt chivasa wypekowal, pompa z was
idzcie lepiej sie bic o orfena z bmf
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Prokrastynator

Cytat: RazielIII w Listopad 14, 2010, 07:09:50 PM
co sie udzielasz kiedy nawet nie grales na NW?

Raziel co sie udzielasz skoro na x15 nie grasz?'
nawet ooc psy twoją rodziną juz nazywa, a ty ich jeszcze bronisz, pompa to z ciebie dzieciaku,
a teraz wypad płakac sobie na forum martwego wratha,
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Tyr

A ktoś normalny tu gra? :D
Zaraz wdusze sciaganie L2 i wbijam za 20 minut :P
Lineage 2 Classic EU

Lokocz

Cytat: RazielIII w Listopad 21, 2010, 12:50:56 AM
lokocz pkuje majac 2 sided wara! oh wait chyba strony pomyliles, Necta sws cale untaged pt chivasa wypekowal, pompa z was
jakiego 2sided wara? to chyba raziel serwery pomyliles, do niedawana nie bylo 2 sided bo sie bali oddac carebeary jedne, nie wiem na ile tam jest klanow ooc podzielone, ale czesc trzeba bylo pkowac do przed chwila
ale maryjusz ty wiesz lepiej

Mc6

raziel mam malo pk ale uwierz mi, wszystkie nabite na ooc  :D

Rickert

No a mi pozostało pvp z jakimiś redzergami w toi.. ;( Ale to się zmieni... mam consta qq.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

HellSign

Serwer jest świetny, Online zbyt wysoki, pvp wszędzie, dużo dobrze rokujących klanów, Polecam.

Ogólnie odnośnie MAX LVLA na x15
79 - Chip,
I gostek, który jest wyżej na liście(tzn. ma więcej expa, nie wiem czy aż 80 czy tylko np. 50%, gra on esem, ale z niewiadomych przyczyn nie można go "wyświetlić na sygnaturkach", lecz ma on lvl większy od 1 z gmów więc podejrzewam, że procenty na 80 już lecą.

To są ludzie którzy grają od wtorka wieczór bez snu albo z kimś na zmianę.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Nervoson

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Drah

Cytat: Morsik034 w Listopad 20, 2010, 05:12:02 PM
Witam wszystkich. Jestem nowy na forum jak i w grze :). Grałem kiiiilka lat temu na ethernalu miałem nick Nephtys i byłem jednym z wyżej grających graczy - serwer mi odpowiadał, ale później zacząłem pracować + nauka sprzedałem swojego daggera i po grze. Właściwie to chcę wrócić do gry, ale szukam serwera z poważnymi ludźmi najlepiej takiego na którym nie ma zasady HAJS = LEVEL. Widzę tutaj w temacie ruski serwerek exp w miarę ok - chyba na x15 nie wbije się max lvlu w tydzien ? Chciałbym serwer na którym można się pobawić iść na jakieś bosy pamiętam, że kiedyś były mrówki jakieś i chodziło się gildiowio na drop itd. Czy jest sens zaczynać grę na tym serwie? czy też może jakiś nowy inny serwer możecie polecić ? dużo polaków tutaj gra?

Generalnie na rpg x15 2-3 miechy i jesteś tak wyfarmiony że zostaje ci już tylko PVP bo masz 85/75/75/75 i top eq. imho największym problemem RPG jest to że stoi on na Gracii Final i raczej nie ma szans że będzie jakaś nowsza kronika no i do tego sporo ludzi używa róznych wspomagaczy tj radarów botów itp Ma też jednak swoje plusy jest to najlepszy z privów z dużym online gdzie dosyć szybko możesz się fajnie pobawić

Global - EU/US Dużo botów ( mniej niż kiedyś ) co miesiąc musisz płacić do tego nie oszukujmy się jest to serwer wymierający gdzie został 1-2 polskie klany a graczy jest coraz mniej obecnie z 3 europejskich serwerów został już jeden gdzie jest około 3 tys online max Do tego jest tendencja taka że nie przybywa graczy low lv spoty są raczej puste dużą większość stanowią wyfarmieni gracze

Global - Ru ( Lancer ) Praktycznie znikoma i ilość botów ( GM tego pilnują więc botować się nie opłaca ) do tego żeby postawić bota trzeba się namęczyć online w trakcie tw/siege około 4,5k. Serwer jest free2play co znaczy że nie musisz płacić ale jak kupisz Premium Account masz rate x2, dostęp do solo kamy i możliwość odpalenia dualboxa  ( w praktyce i tak 100% polako ma pa ) jednak co ważne nie musisz za to płacić w zł możesz w adenie więc nie trzeba wydawać własnej kasy i nie płacisz za nic jak na eu globalu. 2 polskie klany w których jest sporo ludzi 76+ ale też sporo low lv. Duży minus jest taki że 90% graczy to ruscy i teleporty masz po rosyjsku ale po kilku nie jest to problemem. RuOff dostaje nowe kroniki przed eu globalem, jeśli chcesz zabawy na dłużej i nie przeszkadza ci że dopiero za 2-3 miechy wbijesz 76 ( chyba że jesteś no-lifem i masz zaplecze to 3 tyg ) to warto zagrać na ru

pokit

Ja też polecam .ru nawet nie znając rosyjskiego po pare dniach już mi język nie przeszkadza, teleportów się nauczyłem, gra sie świetnie i jest to opcja na grę na dłużej niż kilka miesięcy.

poison

Necta sws cale untaged pt chivasa wypekowal, pompa z was

what?  :o gdzie ja wtedy bylem?

thorm1989

Cytat: poison w Listopad 21, 2010, 11:15:36 AM
Necta sws cale untaged pt chivasa wypekowal, pompa z was

what?  :o gdzie ja wtedy bylem?

w swiecie mariusza, gdzie sws z bdkiem>party