L2 AssassiN Low Rate x8 - Gracia Epilogue

Zaczęty przez Jumanji, Listopad 11, 2010, 01:37:08 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jumanji

Next Update:

Change RaidBoss GC (drop, stats and skills)
Add Skills in agations and items
Add Skills in GrandBoss
Fix: Skills (Blink, Steal Divinity, Festive Sweep)
Fix: items (armor and weapon stats)
Fix: doors in quest instances
Fix: spawn list in Delusion Chamber
Fix: drop and stats in Delusion Chamber
Fix: RB in Delusion Chamber
Fix: Dimension Rift
Szlachetny człowiek wymaga od siebie, prostak od innych. Największym powodem do chwały nie jest to, że nigdy nie upadamy, ale to, że potrafimy się po upadku podnieść.   FORUM: http://teamspeakserver.pl/forum

Haseo

Cytat: Jumanji w Listopad 28, 2010, 08:52:08 PM
Next Update:

Change RaidBoss GC (drop, stats and skills)
Add Skills in agations and items
Add Skills in GrandBoss
Fix: Skills (Blink, Steal Divinity, Festive Sweep)
Fix: items (armor and weapon stats)
Fix: doors in quest instances
Fix: spawn list in Delusion Chamber
Fix: drop and stats in Delusion Chamber
Fix: RB in Delusion Chamber
Fix: Dimension Rift

Przypomnieli sobie o tym, że kamaele istnieją i ich Steal Divinity nie ma reuse minutę? I z trzecim skillem chyba Ci się coś pomyliło Gmiku.
I co za mega poprawka!!! Dodanie skilli agathionom ! Ten serwer jest niesamowity! WOW!

Jumanji

Ja Ci nie ubliżam i nie komentuje Twojej pracy.  Mam zbyt dużo dystansu do tego co pisze osoba, która jest zwykłym graczem, któremu coś nie spasowało na serwerze problemy z wybiciem się a teraz na siłę szuka negatywnych strona serwera i próbuje ludziom wmówić że serwer jest już stracony.
Szlachetny człowiek wymaga od siebie, prostak od innych. Największym powodem do chwały nie jest to, że nigdy nie upadamy, ale to, że potrafimy się po upadku podnieść.   FORUM: http://teamspeakserver.pl/forum

ONYX2

Widać HASEO, że jesteś uprzedzony do serwera. Pokazałeś swoje stanowisko w ostatnich kilku swoich wypowiedziach. Każda Twoja wypowiedź kończy się dezaprobatą do serwera i sączeniem ,,JADU" i zastanawiam się czy czytać twoje wypowiedzi, w których z góry wiadomo, co będzie napisane.
L2 Official Franz/Naia: Necro/Soultaker 76
L2 Official Franz/Naia: Spoil 70

TO JEST CZAD: http://www.lineage2.com/gd/
NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Haseo

Cytat: ONYX2 w Listopad 29, 2010, 10:17:38 AM
Widać HASEO, że jesteś uprzedzony do serwera. Pokazałeś swoje stanowisko w ostatnich kilku swoich wypowiedziach. Każda Twoja wypowiedź kończy się dezaprobatą do serwera i sączeniem ,,JADU" i zastanawiam się czy czytać twoje wypowiedzi, w których z góry wiadomo, co będzie napisane.

Lepszy diss na lolPLserwerek niż to co TY pokazałeś w tym temacie. Każda Twoja wypowiedź kończy się tym, że ludzie uważają Cię za 10latka o czym świadczy kilka postów. Wsadzisz mnie do więzienia jeśli po raz, któryś nazwę Cię dzieciakiem? ;D Zaoszczędzę Ci trudu i wkleję coś co i tak byś pewnie wkleił:

CytatArt. 216. § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła,
podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.
§ 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 3. Jeżeli zniewagę wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności cielesnej lub zniewagą wzajemną, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.
§ 4. W razie skazania za przestępstwo określone w § 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego.
§ 5. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego.

Jeśli masz skrzydełka to leć na najbliższy posterunek policji i powiedz, że zły Haseo wyzywa Cię od dzieciaków na forum gry online i, że chcesz by siedział za to w więzieniu.

@ Jumanji 

Jeśli te śmietnikowe pliki nazywasz wynikiem waszej pracy to nie przemęczacie się ani trochę. I właściwie prócz tego fail projektu komentuję także nieudolność Administracji, która wprowadziła ostatnio na stronie 'update' i w zakładce ''Nasza ekipa'' widnieje tekst, który pasuje pod zakładkę ''o serwerze'' lub ''ogólne'' bądź ''Strona główna'' szkoda, że nie pokazujecie już tam swoich nicków i (nie)kompetencji spece od geodaty, informatycy o 10 letnim doświadczeniu ;)

SpeedyGonzales

Haseo

Waha się między 40-60 z tego co wiem, a sprawdzam średnio co 2 dni.

Hesser

Haseo mówisz o ONYXIE dziecko ?
Ty hipokryto.
Jak największe dziecko zachowujesz sie tutaj Ty, w dodatku rozpuszczone.
"Och nie, nie wyszło mi na serverze. To pójdę zjebać ich na forum i pisać ciągle to samo, może ktoś pomyśli, że jestem fajny i wreszcie znajdę kolegów" ;)

NOhope

Haseo

Tak mówię o nim dziecko, fanboy ;D Nie zbłaźniłem się w tym stopniu co on oskarżając mnie o użycie czyjejś pracy bez zgody autora ;D gdybym mógł to cały ten temat z tym właśnie wątkiem, a zwłaszcza opinie innych użytkowników o ONYXIE umieścił bym w sygnie, ale niestety nie wejdzie chyba ;(

Liar

Hm Haseo nie rozumiem dlaczego musiałeś rozpocząć flame skoro było spokojnie... Po co komentowałeś wypowiedź admina? Po prostu napisał co jest dodane, a co poprawione i nie musiałeś dodawać do tego swoich idiotycznych komentarzy.
Waitin' for : www.l2asylum.com

DredziQ

Haseo gdybym ja uważał jakiś serwer za g**no to bym się w ogóle nim nie przejmował, a tym bardziej nie sprawdzał online co 2 dni.
Flejmowanie flejmowaniem, ale to jednak lekka paranoja. ;)

ONYX2

Cytat: Qwers w Listopad 29, 2010, 11:22:38 PM
Haseo gdybym ja uważał jakiś serwer za g**no to bym się w ogóle nim nie przejmował, a tym bardziej nie sprawdzał online co 2 dni.
Flejmowanie flejmowaniem, ale to jednak lekka paranoja. ;)

Zdecydowanie zgadzam się przedmówcą. Czasami uważam, że to sprawdzanie to ma jakieś podwójne dno. Ale jakie?

Pomijając fakt, że nie lubi HASEO tego servera, bo artykuluje to na każdym kroku.

NEW ENGINE.

Lineage® II: Goddess of Destruction™, the largest ever content update to the immersive fantasy MMORPG of elite PvP combat, maximizes your fun. Fight in stylish and lively battles with new powerful classes and skills. Take your character to new heights with 14 more levels. Play time to achieve endgame level speeds up dramatically. New group features like the party match system and revamped group sizes and character.

Haseo

Cytat: ONYX2 w Listopad 29, 2010, 11:52:15 PM
Czasami uważam, że to sprawdzanie to ma jakieś podwójne dno. Ale jakie?

Nie mylisz się  :D Na tą chwilę serwer fail i nie zmieni się to na pewno. Serwer by miał potencjał gdyby nie bawili się w customy i gdyby się ogarnęli nieco + nie robili serwera o ratach, których jest od nasrania. Jestem zdania, że ludzi, którzy nie znają się na swojej 'pracy' powinno się od niej jak najszybciej oderwać zanim na wikipedii pojawi się definicja nazwy ''L2 assassin'' jako ''nie wiedzieć kiedy zejść ze sceny by zachować twarz i stawiając nowy, super serwer nie zmieniając nicków administratorów ze strachu przed tym, że gracze je znają''. 

ONYX2

Po prostu jesteś uprzedzony, i tyle. :) i uważam że nie masz kompletnie racji, ale masz prawo do wyrażania opinii. Nikt nie każe Ci chwalić serwera. Ale skoro tam zaglądasz i nie piszesz konkretnie co jest  BEEEE  na serwerze, to ciekaw jestem za co jest BEEE.

Ciekaw jestem gdzie masz te customy?I Co nazywasz customem bo nie bardzo rozumiem.

Zauważ mój drogi, że zmiany postępują tu obecnie bardzo szybko i idą w dobrą stronę.

Posprawdzaj co Ci nie pasuje wypisz conajmniej 40 bugów i będzie git wtedy (bugi są na każdym serwerze). Wtedy będzie można Ci wierzyć i będzie wiadomo, że zrobiłeś porządne testy tego serwera, po tym jak przestałeś tu grać. Ale ja widzę, że ty tylko piszesz rzeczy wyssane z palca.

Masz postać możesz sobie potestować i sprawdź, chętnie sam się dowiem co Twoim zdaniem nie działa na serwerze i jakie są bugi. Wypunktuj albo opisz jak to Twoim zdaniem powinno działać.

Masz tyle odwagi żeby to sprawdzić i poświęcić twroche czasu?

Ja widzę tylko oszczerstwa z Twojej strony pod hasłem L2Assassin. A nie widzę, żebyś pisał, że coś nie działa na serwerze poza opisem paru skilli.

Po za tym skoro tu nie grasz to nawet nie jesteś obiektywny, co z tego, że się logujesz na serwer co dwa dni.

CZAS ODROBIĆ PRACĘ DOMOWĄ !!!

NEW ENGINE.

SpeedyGonzales

Jakis noobek was prowokuje a wy sie dajcie wyprowadzac z rownowagi, o to mu chodzi

Haseo

Cytat: SpeedyGonzales w Listopad 30, 2010, 11:13:31 AM
Jakis noobek was prowokuje a wy sie dajcie wyprowadzac z rownowagi, o to mu chodzi

Żaden noobek  :shock: Po prostu nie lubię tego serwera, administracji i fanboyów, którzy na nim grają i naciągają fakty do granic możliwości dlatego czynnie będę odradzał ten serwer.

Hesser

Ciebie też nikt nie lubi, więc jest na równi ; *

Naito

Cytat: Haseo w Listopad 29, 2010, 04:49:31 PM
Waha się między 40-60 z tego co wiem, a sprawdzam średnio co 2 dni.

Przy tylu online, serwer Guards of Freedom został zamknięty, pomimo swojej starości i osób chętnych utrzymywać go dalej. Co było powodem tego ? Sądzę, że administracji serwera coraz trudniej było zapraszać nowych na serwer wiedząc, że w ten sposób okłamują nie tylko siebie, ale i potencjalnych graczy, którzy grając na nim tylko straciliby swój czas a może i pieniądze.

Jak to ma się do tematu ? A no tak, że pomimo wielkich chęci i starań administracji o to aby było lepiej tak się już stać nie może, ponieważ przy takim online im serwer starszy tym mniej ma do zaoferowania. Z czasem i starzy gracze zaczną z niego odchodzić, nowi oczywiście zostaną na nim, ale co istotne tylko 20-30% tych, którzy go odwiedzą, więc sytuacja jest prosta. Więcej osób odchodzących, mniej przychodzących co da efekt taki, że z czasem ci, którzy chętnie coś dotowali po to aby być lepszymi przestaną to robić, ci którzy zamierzali to robić nie zrobią tego, ponieważ przy takim online każdy spokojnie dorobi się z czasem wszystkiego, często dostając wartościowe przedmioty niemalże, za darmo.

Według mnie wipe na tym serwerze jeśli został opłacony z góry na rok, to tylko kwestia czasu, ponieważ odrobić się to wszystko będzie musiało. Jeśli nie był opłacony na rok w końcu pomimo szczerych chęci sporej grupy osób dobrowolnie opłacających serwer, pieniędzy nie wystarczy na każdy miesiąc patrząc w perspektywie kilku miesięcy. W końcu i administracja straci zapał do tracenia czasu na serwer, na którym gra kilka osób co jest oczywiste i normalne.

Podsumowując, pomimo tego, że nie gram i nie grałem na tym serwerze, jak również nie mam jakichkolwiek zastrzeżeń co do samej administracji nauczony doświadczeniem, wiem że gra na nim nie ma sensu, jeśli myśli się o grze na dłużej. Czy też chce się pograć na prawdę w prawdziwe lineage 2 czerpiąc z samej gry wszystko to co najlepsze.
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

Hesser

Naito - na szczęście doty tutaj nie ma wpływającej na grę, więc nic się nie zmieni co do tego co i kto dotuje. ;)

Co do reszty, trudno się nie zgodzić. Ale skoro sam coś podobnego przeżyłeś - to sam wiesz, że warto walczyć ;)

Naito

Oczywiście, że walczyć warto i sam to kiedyś robiłem, ale się nie udało w bardzo podobnej sytuacji, więc może stąd moje pesymistyczne nastawienie ;)
Zapraszam na serwer Team Speak 3 - Dead Echo - Community of Gamers - Adres: deadecho.pl

W Lineage 2 gram na serwerze: EU Core | Nick: Naito | Clan: BlackSwans

ONYX2

Dla mnie NAITO wielki szaczunek dla Ciebie, bo udzielasz się w projektach L2 pomagasz ludziom. Tak trzmać !

Bardzo mi się podoba Twoja wypowiedź, bo racjonalnie podszedłeś do sprawy. Po za tym z tego co piszesz wiesz, że to co robimy to walka z wiatrakami i nie zawsze przynosi odpowiedni skutek.

Gdybym nie widział jednak pasji i zapału administracji tego servera pewnie też bym dał sobie spokój. Robie to bo widzę potencjał.

NEW ENGINE.

Hesser

Póki wierzymy w to, że serwer stać na to, żeby miał więcej aktywnych ludzi będziemy o niego walczyć i tyle ;)

ONYX2

Też tak myślę. Myślę, że warto. Zawsze siła jest w grupie. Jak to NAITO napisał w opisie "Razem Silniejsi" :).

NEW ENGINE.

Hesser

Dodatkowo dodam, że jeśli ktoś jednak zagości na server to po napisaniu wiadomości na "Hesser" dostanie coś na start ; o