[x666/High] L2 Certus - Interlude Server PVP/PK/FUN [23/12/2010]

Zaczęty przez Integer, Grudzień 08, 2010, 05:53:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

SnowY

Na luzie, nie śpiesz sie tylko dlatego ze lajnejdzowe dzieci czekaja na start. Napisałeś 20 -/+ 2h więc zrób wszystko spokojnie, żeby działało jak trzeba i dopiero odpal.

maly232

Cytat: technics1990 w Październik 29, 2010, 08:33:46 PM
Head admin z Rosji dlatego lt strona
admin to ja

PuFF

Bastic

Kiedy rozum zaśnie, kiedy pójdzie spać, to jest pora właśnie, by się bać...

Saur0n

maly232

Strona zaje-bana ... Proponuję jakiś płatny hosting ;D
Ale online może być ładny  :)
admin to ja

SnowY

Gość juz 2 razy napisał kiedy jest start :O. So i dont understend madafaka polaczki plajer`z.

20 -/+ 2h. So WTF ?

pardi

Cytat: SnowY w Grudzień 23, 2010, 09:25:57 PM
Gość juz 2 razy napisał kiedy jest start :O. So i dont understend madafaka polaczki plajer`z.

20 -/+ 2h. So WTF ?
nie bo ty !
nie bo ty jestes polaczke !
NIe bo ty jestes lolpolaczek pl
nie bo ty !

nie rozpierdalajcie mnie z tym określeniem polaczek z tego co zauważyłem tylko polaczki miedzy sobą tak napierdalają mam na myśli "polaczek" do "polaczka" albo inaczej neo do neo.

Pewnie chodziło mu o to ze jak będzie już wszystko działać niech ktoś da cynk nie każdy śledzi pierdyliard stronek i siedzi na vt
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

Kamal

Coś czuję, że za 20 min stronka z rejestracją będzie wyglądać tak:

PuFF

Saur0n

ja tam caly czas mam error ze sie nie moze polaczyc z baza danych i poza tym gigantyczne lagi na 2 stronach ... certusa i to forum, reszta plynnie dziala :P

Ventariel

Ja nie rozumiem czemu podaje sie date i godzine wlaczenie serwera a potem co 5 minut pisze sie ze "ostatnie poprawki i wlaczamy", "za 5-10 minut zapraszamy do gry". I tak jest z kazdym serwerem ktory ma wstac... czy to taki problem zrobic wszystko z wyprzedzeniem...

maly232

Create Account
errcode 6 - Nie można wybrać danych z bazy danych!errcode 6 - Nie można wybrać danych z bazy danych!

WTF?
admin to ja

maly232

Cytat: Ventariel w Grudzień 23, 2010, 09:55:57 PM
Ja nie rozumiem czemu podaje sie date i godzine wlaczenie serwera a potem co 5 minut pisze sie ze "ostatnie poprawki i wlaczamy", "za 5-10 minut zapraszamy do gry". I tak jest z kazdym serwerem ktory ma wstac... czy to taki problem zrobic wszystko z wyprzedzeniem...
To tak się zdaje ... Spróbuj to zobaczysz ;]
Zresztą było pisane -/+ 2h.
Więc mają jeszcze dwie minuty  8)

Sory za Double Post
admin to ja

BeZeLek

Nie wszystko da sie zrobic z wyprzedzeniem. Np DDos ataki pojawiaja sie zawsze przy starcie serwera, nic na to nie poradzisz.

piempek

Również tego nie rozumiem. Tym bardziej, że admin już na start powtarzał, że "postaramy się o 20", więc z góry zakładał, że start się opuźni. Gdyby chciał włączyć serwer o 20, to włączyłby go. Ale...
Guild Wars 2 Aurora Glade- Yvety 80lvl Ranger
DOTA 2 Steam ID: Winford
Diablo 3: Yvette#2536

Ventariel

Cytat: maly232 w Grudzień 23, 2010, 09:58:01 PM
To tak się zdaje ... Spróbuj to zobaczysz ;]
Zresztą było pisane -/+ 2h.
Więc mają jeszcze dwie minuty  8)

Sory za Double Post
Przyznam szczerze ze nie wiem jak to wyglada ale wydaje mi sie ze mozna zrobic wszystko z wyprzedzeniem. No nic, ogolnie to spokojnie sobie czekam, plus taki ze konto udalo sie zalozyc. Niby blad wyskoczyl, ale przyszedl mail ze konto utworzone.

piempek

Cytat: BeZeLek w Grudzień 23, 2010, 09:58:26 PM

Nie wszystko da sie zrobic z wyprzedzeniem. Np DDos ataki pojawiaja sie zawsze przy starcie serwera, nic na to nie poradzisz.

DDOS ataki? Czy Ty wiesz, w ogóle o czym Ty mówisz człowieku, czy trzepiesz bezsensownie na prawo i lewo nic przy tym nie wiedząc?
Guild Wars 2 Aurora Glade- Yvety 80lvl Ranger
DOTA 2 Steam ID: Winford
Diablo 3: Yvette#2536

driki

MiilkyChocolate

Vizjerei - SH 79 [BFDE x12]
Viz - TH 79 Noble [BFDE x12]
Viz - GH 79 Noble [BFDJ x30]
Vizjerei - BD 79 [RPG x5]
DaVidS - BP 80 [RPG x5]
RewQ - TH 79 Noble [Kastien x15]
MilkChocolate - WR 79 [RPG x15]
Overpow - PR 80 Noble [FirePoint x50]
MilkChocolate - SPS 85 Noble [DarkOmen x22]
iFckYourMom - Bers 84 Noble [DarkOmen x22]
Vizjerei - PR 79 Noble [InfiniteL2]

BeZeLek

Cytat: MiilkyChocolate w Grudzień 23, 2010, 10:06:18 PM
Moze przelozcie start na po swietach? : D

Jezeli by to zrobili, ilosc graczy chcących tam grac zmniejszylaby się masakrycznie :]

Integer

Przepraszamy za opóźnienie ale widocznie wiele osób nie chce żebyśmy wystartowali :)

Problem jest już rozwiązywany jeszcze kilka minut