[x666/High] L2 Certus - Interlude Server PVP/PK/FUN [23/12/2010]

Zaczęty przez Integer, Grudzień 08, 2010, 05:53:11 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

SnowY

Nie zaprzeczam, nie potwierdzam. na razie dałem faila nad failami bo zamaist na Lvl zone polazłem do 75lvl expic na zwykłych moobkach i nie mam adeny ;D

Sochar

Kropla drąży skałę nie siłą, lecz częstym padaniem.
Gariopontus

SnowY

A więc. Nie dość że mieliście faila na starcie, to macie faila na serverze. Z tego co wiem ludzie mieli safe enchant do +10, gdzie max był +10. Teraz pełno ludzi biega z latarkami, a nowi gracze dostają od nich krótko mówiąc - Wpierdol. W dodatku nic z tym nie zrobiliscie :>.

Drugą sprawa jest częsty cryt error podczas pvp. Jestem prawie pewny że spodowane jest to zmiana miejsca paska skilli na ekranie[Wiem - LOL].

Trzecia sprawa: Total LoL podkokszone klasy. Ol-a bijesz po 30 max z łapy na full buffie, 200 ze skilla, gdzie on Cie bije po 900-2k. Chyba soulguard daje mu 20k p.defa. + nowość. OL bije około 2 razy więcej niż nuk ;D.

Typowy serverek pvp. Nic nowego, 1 lokacja na farm, jakies tam rbki, oly i nic więcej. Jedyny plus że cofneliście sie do Interlude. poza tym nic więcej. Coś słabych tych testerów mieliście.

Aha. Dodam że na cały sprzęt farmisz 1h. Gdzie można na luzie 2kkk + adeny wyfarmić i w tym momęcie odechciewa sie juz grac bo jest too easy, a pvp na tym farm zone sa słabe.

DeryL

Tak jak napisał kolega up, że ludzie latają z latarkami, a polaczki już pkują na level zone hahaha.Na domiar złego coś nie wchodzą mi te blowy  :bump:.Jak na razie 250 online  8) lagów nie ma no i to było by na tyle nothing special

driki

mnie się akurat podoba ze archery nei sa OP ale nvm

dla mnie cięzko jest zabić sps-a i to tyle ;p no może jeszcze OL ale to rzadko dostaje od niego
a co dmg to fakt ol bije mocniej od nukow wiec wtf?

po za tym snowy kiedy był safe do 10? człowieku ja od 20 minut od startu enchantowałem bronie i paliły mi się 4-8 non stop bron+10 to kwestia u mnie 20-30 broni wiec plx ogarni jak nie wiesz.

Rickert

Cytat: SnowY w Grudzień 24, 2010, 10:38:36 AM
A więc. Nie dość że mieliście faila na starcie, to macie faila na serverze. Z tego co wiem ludzie mieli safe enchant do +10, gdzie max był +10. Teraz pełno ludzi biega z latarkami, a nowi gracze dostają od nich krótko mówiąc - Wpierdol. W dodatku nic z tym nie zrobiliscie :>.

Większego faila niż to nie mogło być.. jak tego nie zmienią to chyba chcą się pozbyć dużej ilości graczy.. ;f
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

M4juS

Zrobili tak, że ludzie wczoraj powbijali bronie na +13+ a dziś max jest +10, więc krótko mówiąc wczorajsi gracze mają sporą przewagę, bo enchantu nie cofnięto z tego co mi wiadomo.

Dagger na IL tak wymiatał, bo nie pamiętam? Jeden dagger vs pt z bishem i dagger sam je wycina :P

Rickert

Niee m4jus... był bug przy zmianie suby i wszyscy co mieli itemy powyżej +10 czyli 11/12/13... tracili je.. i GM oddawał na 10. Dzisiaj rano kolejny bug, safe +10 i widać różnice, w nocy nikt nie grał wchodzisz rano a tutaj all na full mają..

Tłumaczenie GM kiefar - " tylko 30-40 osób to zrobiło, więc nie ma sensu by to zmieniać" Ale chyba nie biorą pod uwagę, że każda z tych osób która to zrobiła i była w miarę ogarnięta to jest w stanie teraz ubrać cały clan w itemy +10.

Teraz jeszcze mi wmówcie, że +10 to mało, całą noc robiłem seta na 8/9/10 i biże jak i broń.

Co do ol'a jak na każdym interludzie, myślałem - że tutaj wyciągną jakieś wnioski, myliłem się. OL wydreinuje się na tobie/moobie bez problemu, Decov od ol'a się pomylili i trwa 3h jak buffy. Pewnie inne debuffy też. :)

psiqs

tak wlasnie, gram magiem, dagger mi wali caly czas po 6k+ nie wazne czy w plecy czy w twarz i to th, boje sie pomyslec po ile bije aw, a bluff to chyba ma szybszy reuse niz czas trwania to caly czas na nim stoje xP

Po drugie debuffy od ola (seal of despair, nie wiem jak z reszta bo poki co tylko to dostalem) sa chyba potraktowane jako buffy i trwaja 3h;] dostalem debuffa i po 20 min czekania az zejdzie podziekowalem i odpalilem bisha zeby ten syf usunac;]

po trzecie, pisali juz o safe enchancie na 10 przez pewien czas, dodam tylko ze wszyscy powbijali po xxx setow i broni

Moim zdaniem serwer bardzo przecietny, jedyny plus to to ze dobrze wyreklamowany i jednak ma ten online niekiepski, chociaz moze juz niedlugo :)

GenesiZ

Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

driki

ehh zapowiadal się jakis fajny server a jest suchy jak żaden ;d no nic trzeba czekac na coś lepszego

ale nie powiem gangowanie randomow deską jest najlepsze co może byc;d gang bang bum bum 10k

SnowY

Szkoda czasu. Ogarną ten server to wpadne jeszcze zobaczyć co ogarneli. Póki co widze typków z +13/14 gdy safe jest +10, a gratisowo do tego gościu co maja po 10 setów draco +10 ... .

O bugach i super balansie klas chyba pisać nie musze ;D . PT OL-i > 3 PT archerow.
Buff schemat jest mało przejrzysty, brak dw u buffera, cenny są śmieszne az szkoda marnować 5min zeby mieć 10kkk, nudno, małe lokacje na farm, ogolnie porażka.

Czekam na fix.

M4juS

Integer wypowiedz się bo tracisz populacje, to co się dzieje jest śmieszne, skoro był bug z safe enchantem to powinni to przywrócić, bo teraz wbić broń na 10 nie jest łatwo.

Po drugie GMi zabili niby wszystkie Epiki wczoraj, ale jakoś AQ zdążył paść po ogłoszeniu tego, Baiuma już nie było, a my questa jechaliśmy :<

Bastic

tak z tym sprzętem na +10 to przesada, ludzie porobili sobie po kilka rzeczy i rozdaja po klanie/kolegach. Tak więc tłumaczenie, że zrobilo to tylko 30-40 osób jest bezsensowne.
Kiedy rozum zaśnie, kiedy pójdzie spać, to jest pora właśnie, by się bać...

MiilkyChocolate

jeden wielki sh1t z tego wyszedl jak na razie. Na pvp nie narzekam aczkolwiek dmg archer HAHAHAHAH to mozna nazwac dmgem?: / Backstaby w twarz za 3k sa najlepsze :D no i te miliard itemkow +10 : <<<<<

Vizjerei - SH 79 [BFDE x12]
Viz - TH 79 Noble [BFDE x12]
Viz - GH 79 Noble [BFDJ x30]
Vizjerei - BD 79 [RPG x5]
DaVidS - BP 80 [RPG x5]
RewQ - TH 79 Noble [Kastien x15]
MilkChocolate - WR 79 [RPG x15]
Overpow - PR 80 Noble [FirePoint x50]
MilkChocolate - SPS 85 Noble [DarkOmen x22]
iFckYourMom - Bers 84 Noble [DarkOmen x22]
Vizjerei - PR 79 Noble [InfiniteL2]

GreatInqusist0r

Nieżle Integer już nie chce wiedziec jak będzie wyglądał twój low rate .

GenesiZ

inna sprawa to Noblesse jeszcze, wcześniej wystarczyło mieć maina i 70+ lvl subu i brało się nobla za free, a teraz trzeba 40 gold barów. Sporo osób zrobiła sobie nobla wcześniej :)

M4juS

PvP jest dosyć fajne, dopóki nie przyjdzie deska na frenzy/dagger :P

Ventariel

A w moim odczuciu serwer straszny niewypal. Zapowiadal sie dobrze a teraz wyszla mega lipa. Bug z tym enchantem, chujowy balans, bardzo mala farma przez co jak sie jeden mobek pojawi to sie rzuca na niego kilka osob. Ogolnie: lipa.

GenesiZ

Co do tych mobów i farm dokładnie... za małe, respawn za wolny, ludzi na jednego moba 5.

Ventariel

Rickert

Z Noblem żeście dowalili.. A wczoraj mówiłem, że mi się nie śpieszy z noblem, mogłem kliknąć jak jak 90% aktualnych noblessów.. :)

driki

Cytat: M4juS w Grudzień 24, 2010, 03:32:28 PM
PvP jest dosyć fajne, dopóki nie przyjdzie deska na frenzy/dagger :P
jaki nick?:D bo chyba wpadłeś na mnie;p