VALAKAS

Zaczęty przez shady, Luty 25, 2006, 07:59:26 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

shady

Witam mam małe pytanko, nie mogę niestety w necie odpowiedzi znaleźć. Otóż intersuje mnie jakie resiisty i weak pointy ma Valakas. GRam na serverze Kastien...  tam wkrótce  wchodzi C4, a że organizuje raidy dlatego pytam, tak zeby  dobrać odpowidnia ekipę....  a i jesli mozna jakie on ma skille ^^ Pozdrawiam wszystkich forumowiczy jako,  ze jest to mój pierwszy post[/b]

Thorin

:P ja walczylem z walakasem :P wiesz on niema zadnych slabych czy mocnych stron w rezistach jak np resit na lucznikuw czy jakas magie jest naturalny co do skili on wali porpostu normlanie tyko antaras ma 1 skil :P straszny
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

montezuma

Cytat: Thorin:P ja walczylem z walakasem :P wiesz on niema zadnych slabych czy mocnych stron w rezistach jak np resit na lucznikuw czy jakas magie jest naturalny co do skili on wali porpostu normlanie tyko antaras ma 1 skil :P straszny

Czas moze pograc na normlanym serwerze?
Valaksa

20 milion HP.
100,000 MP.

PATK 7500 MATK 1500
PDEF 2000 MDEF 1400
Accuracy 130 Evasion 120
Critical 500 Speed 225
ATK SPD 1000 Casting SPD 1000

Special Attacks:
Wake of Fire
Lava Splash
Breath Flames
Melt Armor
Talon Slash
Bite
Dive

Weaknesses: Water
Resists: Slow, Stun

Edit by Rake: Dane pochodzą z oficjalnej strony L2 i nie mają prawie żadnego związku z serwerem Kastien bądz jakimkolwiek innym privem(z wiadomych względów).
Montezuma z tekstami typu:"Czas może pograć..." się wstrzymaj albo idż na inne forum.Za następne posty tego typu w tym dziale czyt.pisanie o tym jak wyglądają moby itp. na oficjalu podczas gdy ludzie chcą się dowiedzieć jak coś wygląda na takim czy innym privie a co za tym idzie wprowadzanie ich w błąd dostaniesz ostrzeżenia.Pozdrawiam.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Thorin

ehheehehehhe reke dobre no ja maialem racie a nie tam jakis montezuma powiedzialem jak jest na l2j na prywatnych serwerach c4 jak wygloda valaksa wiec :P moje gura prosil bymo ostrzezenie teraz chodz z 2 P
EDIT By Shaman: A Thorin to spamer i gada bez sensu... :) jak przeskrobie to lac mu ostrzezenia ile wlezie bo jest na warunkowym :P

Beatronix

reke to nie jest sprawiedliwe bo tu wcale nie jest napisane że to forum dla lewych serwerów, motezuma podaje faktycznie jak powinien wyglądć ten potworek i tyle

shady

dzięki za info... ale bardziej mnie interesował co jego skille robią.. :D Oczywiscie to ze  jego  słabą stroną jest woda niewątpiliwe się prdzya (dużo  sps w ally  a juz dziś c4 przerobione testują więc pojedziemy go ślcznie) a we ktoś jak te jego skille działają

Dug

Cytat: montezumaEdit by Rake: Dane pochodzą z oficjalnej strony L2 i nie mają prawie żadnego związku z serwerem Kastien bądz jakimkolwiek innym privem(z wiadomych względów).
Montezuma z tekstami typu:"Czas może pograć..." się wstrzymaj albo idż na inne forum.Za następne posty tego typu w tym dziale czyt.pisanie o tym jak wyglądają moby itp. na oficjalu podczas gdy ludzie chcą się dowiedzieć jak coś wygląda na takim czy innym privie a co za tym idzie wprowadzanie ich w błąd dostaniesz ostrzeżenia.Pozdrawiam.

heh Rake smiesznyu jestes :lol: moze jeszcze bana mu daj? :lol:
dug

Użytkownik zbanowany

Rake

Cytat: DugHallheh Rake smiesznyu jestes Laughing moze jeszcze bana mu daj? Laughing

Co do śmieszności to śmieszny jesteś co najwyżej Ty drogi DugHallu,pokaż mi priva na którym statystyki i umiejętności bossów odpowiadają chociaż w połowie tym z oficjalnego serwera.Co do ostrzeżeń to może faktycznie troche przesadziłem i nie boje się do tego przyznać.Chce po prostu zapobiec sytuacji gdzie gracz X wyczyta na forum że mob Y ma takie a takie statystyki,na serwerze zbierze ekipe,pójdą go bić i okaże się że np.regen hp,zadawany dmg czy skile moba są całkowice odmienne od tego co wyczytał.Pół biedy jeśli będą zaniżone ale jeśli będą zawyżone to pomyśli że piszą tu same pierdoły i skutecznie zniechęci to zarówno jego,jak i innych którym przekaże swoje doświadczenie ze stroną czy forum do odwiedzania i udzielania się na wyżej wymienionych.

Reasumując jeśli nie masz argumentów i piszesz tylko po to by pokazać jaki to jesteś świetny napisz do konia...
[

Dug

Cytat: rakemiPół biedy jeśli będą zaniżone ale jeśli będą zawyżone to pomyśli że piszą tu same pierdoły i skutecznie zniechęci to zarówno jego,jak i innych którym przekaże swoje doświadczenie ze stroną czy forum do odwiedzania i udzielania się na wyżej wymienionych.

Predzej zniecheca go ostrzezenia tego rodzaju anizeli zle podane statystyki bossa.

Cytat: rakemiCo do śmieszności to śmieszny jesteś co najwyżej Ty drogi DugHallu,pokaż mi priva na którym statystyki i umiejętności bossów odpowiadają chociaż w połowie tym z oficjalnego serwera.

Hmm czyzbym wyczuwal Allseron? Mniejsza z tym. O drogi Panie rakemi, uczyn mi ta przyjemnosc i oswiec ma smeszna lepetynka czemuz ona jest taka smieszna?

Cytat: rakemiReasumując jeśli nie masz argumentów i piszesz tylko po to by pokazać jaki to jesteś świetny napisz do konia...

Co do tego ... heh myslisz ze mi zalezy na tym ktos sobie cos pomysli na moj temat tutaj? Przykro mi moze Ty potrzebujesz czegos takiego na podbudowanie swojego ego ;)
dug

Użytkownik zbanowany

Luno

A mi sie przydadza te statystyki. Dzieki montezuma.

Dug

O jednak sie komus przydaly, a biedny montezuma dostal za nie ostrzezenie ehhh, przy okazji pozdro montezuma ;)
dug

Użytkownik zbanowany

Rake

Eh nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem...
Btw.może czas wybrać się do okulisty?Jakoś nie widze żadnego ostrzeżenia dla montezumy...
[

Dug

oooo wiec czepiamy sie szczegolow, wiezs sam Twoj edit mi sie wydaje zalosny bo jako mod powinno sie myslec ktore posty edytowac a ktore nie ;)

No tak nie umiem czytac :( nauczysz mnie? prosze :(
dug

Użytkownik zbanowany

Cyceron

Heh... lol... suuuper :D
DugHall ogarnij sie..

Beatronix

dug hall dostaniesz zaraz minusa za kłutnie z moderatorem :P poza tym rake nie masz racji bo tu nigdzie nie napisał "jakie na serwerze kastien vlakas ma słabe punkty" tylko jakie am słabe punkty a to OGROMNA różnica nie prawdaż ??

Rake

Cytat: shadyGRam na serverze Kastien...

:roll:

Tak na koniec powiem że takie pytania o moby w przypadku privów powinny być kierowane do adminów serwera na którym się gra...
[

Dug

Cytat: Beatonixdug hall dostaniesz zaraz minusa za kłutnie z moderatorem

Beatonix a wez sie tu i nie kloc skoro jak sam przyznales nie ma racji :P ale ok zaostawiam juz temat ;)

Cyceron, nie wiem o co Ci chodzi  :lol:  peace
dug

Użytkownik zbanowany

shady

dzięki za info... ale bardziej mnie interesował co jego skille robią.. Very Happy Oczywiscie to ze jego słabą stroną jest woda niewątpiliwe się przyda (dużo sps w ally) a wie ktoś jak te jego skille działają??? ---yyy  możecie skończyć oftop