RuOff Lancer [Mj10] Just Paul Treasure Hunter

Zaczęty przez Argento, Sierpień 27, 2010, 08:14:54 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Fatality

Hm, na +10 była chyba że był tam jakiś jeszcze inny Fatality z jeszcze inną valaszką : P

Fat4lity

Cytat: Fatality w Grudzień 30, 2010, 12:42:08 PM
Hm, na +10 była chyba że był tam jakiś jeszcze inny Fatality z jeszcze inną valaszką : P

Hoho proszę kto zawitał ;)
Nie, z taką był tylko jeden. Gdzie teraz gracie? :)

Fatality

Siejemy zamęt i postrach na Lancerze ; P W sumie nasz cały cp to z epi jest :) Nawet teraz latamy z crestem OMG Z EPI, tak dla sentymentu :)

Fat4lity

Cytat: Fatality w Grudzień 30, 2010, 01:15:04 PM
Siejemy zamęt i postrach na Lancerze ; P W sumie nasz cały cp to z epi jest :) Nawet teraz latamy z crestem OMG Z EPI, tak dla sentymentu :)

Gracie tym samym składem? ;) Hehe a na Lancerze ktoś was jeszcze kojarzy? :D

John100

z Omg graj 4 osoby Fatal/acid/ev0 no i ja a z epi trochę gra. ogólnie mamy ekipę która gra ze sobą parę lat (zaufana ekipa ) tylko 1 nowa osoba w konst co mnie cieszy to że od założenia kont sklad ani osoby sie nie zmieniły. A Epi to server cudów:P
S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

Fat4lity

Cytat: John100 w Grudzień 30, 2010, 01:52:29 PM
z Omg graj 4 osoby Fatal/acid/ev0 no i ja a z epi trochę gra. ogólnie mamy ekipę która gra ze sobą parę lat (zaufana ekipa ) tylko 1 nowa osoba w konst co mnie cieszy to że od założenia kont sklad ani osoby sie nie zmieniły. A Epi to server cudów:P

Eee to grać, nie umierać :) Większość klanów się rozpadła, bo ludzie przestawali grać.
Przez jakie serwery się przez ten czas przewinęliście?
Tak czy owak fajnie było :P

bartcze23

znalem just paula pokazal mi te 2 pierwsze filmiki rok temu a potem powiedzial ze bedzie nidlogo nowy juz tego niedoczekalem a gosc spoko gdybyscie go widzieli pozdrowcie go odemnie :) gosc dobrze ogarnia angielski

Sarin.

Alarion

nie, on jest u nas ; )

Neural do tej pory ma dziwne uczucia gdy widzi JustPaula, biorąc pod uwagę, że poprzedni właściciel blueeyedfriend został uwieczniony na frapsie Paula xD
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Sarin.