Odp: /epic phail - Shoutbox

Zaczęty przez RazielIII, Grudzień 27, 2010, 03:13:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

CzornyDlugi

Cytat: RazielIII w Styczeń 24, 2011, 11:37:56 PM
dawai screena lub frapsa :)

http://img832.imageshack.us/img832/6058/shot00027lq.jpg
Co prawda wiele osób już tam nie ma bo pewnie już tapneli To Village (sam tyrek z mojego pt wbił +50 w 5 sekund) Ale bywały takie dymy, nie wiem jak teraz. Fakt że server dalej ma przyzwoity online.

Co do PvP to nie wiem jak możecie narzekać na nie na RPG, nie liczy się miejsce (wszakże jedno miejsce zmuszą do ścisku i właśnie PvP) a ich częstotliwość :D Na przykład wczoraj zanim moje party mogło zacząć farmić minęło 3 godziny walki o spota :D
Core : Dlugi, Feoh Wizzard - lv 89

RazielIII

Cytat: Paskudny w Styczeń 25, 2011, 10:14:21 AM
Jakie znane klany grały na dexie ?  :o
IFC/TO/EK/Focus/WF dex
DH/ph34r/RoF/LQ/FF wrath

nie zdziwilbym sie gdybys ich nie znal  jak grales tylko na azure

generalnie hellsign to nie wiem co sie stalo ale sie z Toba zgadzam w 100% ;p
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Paskudny

Cytat: RazielIII w Styczeń 25, 2011, 12:16:52 PM
IFC/TO/EK/Focus/WF dex
DH/ph34r/RoF/LQ/FF wrath

kojarzę tylko ff i ph, ale tak to jest, jak połowa community z rpg się nie zna, bo jedni są z azure i reszta z dexa ;d

Alarion

Lentron, do końca się z tobą nie zgodzę. Ja stawiam od łuższego czasu tezę, że właśnie takich graczy co ci nie pasują swoim zachowaniem i robią z siebie factorów wannabe (zazwyczaj max przez pierwsze 2 miechy po czym i tak 90% z nich failuje i zmienai serwer, a cała reszta po zdominowaniu serwera zmienia go i tak po kilku następnych) jest najwięcej na privach.

Idą tam, bo liczą, że będzie łatwo szybko i przyjemnie (oczywiście nei wszyscy), w rzeczywistości szybko sobie odpuszczają i szukają nowej szansy. Ludzie z pirvów, nie rozumieją, że na takim maskymalnym low rate (ru off) Dobra zabawa na PvP to nie tylko +85/75/75/75 full epic.
Gram już tu równo rok. Oczywiście skład się co jakiś czas zmieniał (chociaż 3/4 postaci w party ta sama, tylko inni właściciele lub operatorzy), ale patrząc po naszych frpasach, gdzie średnia lvli była 77-78, poprzez te około 80 i do teraz z średnią 82-83 bawiliśmy się świetnie na każdym przedziale.

Ba! Pójdę o krok dalej i powiem, że pvp na 50-70 w cata/ dawnym słabym loa, ToI też były fajne i miały swój urok, gdy enemy byli w A/S a my w B/A a i tak ich jechaliśmy i mimo wszystko było urozmaicenie w expie. Po prostu każdy lvl nie był męczarnią, a po prostu zwykła grą. Ludzie u nas w klanie w większości (ofc też nei wszyscy) grają dla przyjemności, a nie dla wyścigu szczurów, bo ruskich nie przegonisz. Mamy ten średni lvl 83 w pt, potrafimy nei raz pocisnąć dużo mocniejsze party od nas i często też dostać łomot, ale wiem, że nie będę musiał quitować za 2-3 miechy, bo serwer będzie zdominowany i z coraz mneijszym online i cały czas jest przypływa nowych graczy. To buduje i daje motywację do dalszej gry ; )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

RazielIII

Cytat: Alarion w Styczeń 25, 2011, 01:22:34 PM
Lentron, do końca się z tobą nie zgodzę. Ja stawiam od łuższego czasu tezę, że właśnie takich graczy co ci nie pasują swoim zachowaniem i robią z siebie factorów wannabe (zazwyczaj max przez pierwsze 2 miechy po czym i tak 90% z nich failuje i zmienai serwer, a cała reszta po zdominowaniu serwera zmienia go i tak po kilku następnych) jest najwięcej na privach.

Idą tam, bo liczą, że będzie łatwo szybko i przyjemnie (oczywiście nei wszyscy), w rzeczywistości szybko sobie odpuszczają i szukają nowej szansy. Ludzie z pirvów, nie rozumieją, że na takim maskymalnym low rate (ru off) Dobra zabawa na PvP to nie tylko +85/75/75/75 full epic.
Gram już tu równo rok. Oczywiście skład się co jakiś czas zmieniał (chociaż 3/4 postaci w party ta sama, tylko inni właściciele lub operatorzy), ale patrząc po naszych frpasach, gdzie średnia lvli była 77-78, poprzez te około 80 i do teraz z średnią 82-83 bawiliśmy się świetnie na każdym przedziale.

Ba! Pójdę o krok dalej i powiem, że pvp na 50-70 w cata/ dawnym słabym loa, ToI też były fajne i miały swój urok, gdy enemy byli w A/S a my w B/A a i tak ich jechaliśmy i mimo wszystko było urozmaicenie w expie. Po prostu każdy lvl nie był męczarnią, a po prostu zwykła grą. Ludzie u nas w klanie w większości (ofc też nei wszyscy) grają dla przyjemności, a nie dla wyścigu szczurów, bo ruskich nie przegonisz. Mamy ten średni lvl 83 w pt, potrafimy nei raz pocisnąć dużo mocniejsze party od nas i często też dostać łomot, ale wiem, że nie będę musiał quitować za 2-3 miechy, bo serwer będzie zdominowany i z coraz mneijszym online i cały czas jest przypływa nowych graczy. To buduje i daje motywację do dalszej gry ; )

+1

@CzornyDlugi ile cerberus stoi? w sumie nijak to sie ma do dexa/wrath, 4-5 letnich serverow
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

pardi

Cytat: RazielIII w Styczeń 25, 2011, 12:16:52 PM
IFC/TO/EK/Focus/WF dex
DH/ph34r/RoF/LQ/FF wrath

FF na tym twoim wrathu = FF na DN 15x ? Gdzie biłem im jak chciałem na CH buffie ?
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

MiilkyChocolate

FF ten polski klan niby gdzie liderem byl TryToOwnMe aka Turysta? Lub Sytri ?

Vizjerei - SH 79 [BFDE x12]
Viz - TH 79 Noble [BFDE x12]
Viz - GH 79 Noble [BFDJ x30]
Vizjerei - BD 79 [RPG x5]
DaVidS - BP 80 [RPG x5]
RewQ - TH 79 Noble [Kastien x15]
MilkChocolate - WR 79 [RPG x15]
Overpow - PR 80 Noble [FirePoint x50]
MilkChocolate - SPS 85 Noble [DarkOmen x22]
iFckYourMom - Bers 84 Noble [DarkOmen x22]
Vizjerei - PR 79 Noble [InfiniteL2]

RazielIII

chyba chciales powiedziec ze oni bili ciebie a ty tylko plakales o wtf uber EQ

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

pardi

Cytat: RazielIII w Styczeń 25, 2011, 02:54:23 PM
chyba chciales powiedziec ze oni bili ciebie a ty tylko plakales o wtf uber EQ

hmmm oni grali łucznikami i płakali na każdym kroku żeby mnie i Lokocza nerfic mieliśmy pierwszych sh/sk na serwerze potem nam ujebali lsy i resist na arrow :( potem jak wbiliśmy w amki jeszcze raz nerfili lsa.

RazielIII

ner0x /heroic/gabit/spacemonkey/obsess/tayfun tym pt bilismy takich lokoczy na x5 w 10 sec i chcesz mi powiedziec ze jakis nF ich klepal na DN? chyba sobie zartujesz :)

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

pardi

Cytat: RazielIII w Styczeń 25, 2011, 03:02:32 PM
ner0x /heroic/gabit/spacemonkey/obsess/tayfun tym pt bilismy takich lokoczy na x5 w 10 sec i chcesz mi powiedziec ze jakis nF ich klepal na DN? chyba sobie zartujesz :)

nie porównuj stack sub serwera z retail like for sho.
Tam nie biegałem w party bo byłem praktycznie random force miałem klan tylko dla czatu z zajebistą ekipą jaką było MementoMori ^^ Brałem CH buff kolega grał OL/DEST na statach OLa i tak smigaliśmy na katki, ketre, varke i inne farmspoty.
Tam taki poohbear (nie pamiętam jak się dokładnie pisało jego nick) draco + pierdyliard 5/5 boss krytał mnie po 900 to po ile mogło mnie trykać takie -_-' jak FF ? Może teraz coś gracie ale na DN nic nie pokazaliście kiedy tam grałem. Może potem się rozkręciliście. Ja odszedłem z serwera kiedy zaczęły się pojawiać pierwsze mutanty.

Paskudny

Wszystko fajnie, ale żeby zacząć grać na ru offie to trza mieć pt, bo samemu nie chce mi się zaczynać.
Raziell, sod pvp to nie jest pvp ! sup ?  hahaha

RazielIII

ja nie porownuje, pisze tylko ze dawalismy rade na wrath, pozniej x5 rpg, teraz x15 rpg a ty mi probujesz wmowic ze ich klepales na dn

jeszcze kilka miesiecy temu jak lokocz zaczal szczekac na x5 forum to niezla beke z niego mieli, jesli ty biegales z lokoczem to pewnie byles taki sam nF na poziomie bajakow

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

pardi

Cytat: RazielIII w Styczeń 25, 2011, 03:13:40 PM
ja nie porownuje, pisze tylko ze dawalismy rade na wrath, pozniej x5 rpg, teraz x15 rpg a ty mi probujesz wmowic ze ich klepales na dn

jeszcze kilka miesiecy temu jak lokocz zaczal szczekac na x5 forum to niezla beke z niego mieli, jesli ty biegales z lokoczem to pewnie byles taki sam nF na poziomie bajakow

Lokocz grał w 8thball (alpha). Nie byłem z nim chyba ani razu w party po zrobieniu suby. Kutach chciał zrobić SH/SE ja zrobiłem SH/SK zobaczył jak to napierdala i zrobił to samo aka xero. Tyle miałem wspólnego z Lokoczem na DN :P po prostu nie lubiła ludzi z mementomori bo mieli -_-' na pvp

Tyumio

Cytat: Paskudny w Styczeń 25, 2011, 03:13:27 PM

Wszystko fajnie, ale żeby zacząć grać na ru offie to trza mieć pt, bo samemu nie chce mi się zaczynać.
Raziell, sod pvp to nie jest pvp ! sup ?  hahaha
Paskudny cp wcale trudno nie jest znaleźć, w tym momencie 2-3 pt w OC szukają ludzi do cp.(jedno archer, jedno mage i chyba juz full dd) więc trochę chęci i pt jest.

CzornyDlugi

Cytat: RazielIII w Styczeń 25, 2011, 01:57:09 PM
@CzornyDlugi ile cerberus stoi? w sumie nijak to sie ma do dexa/wrath, 4-5 letnich serverow

Około 7 miesięcy, średni l2j pada po 3 więc już chyba przekroczył tą granice. Co raziel3?
Core : Dlugi, Feoh Wizzard - lv 89

Prokrastynator

Cytat: RazielIII w Styczeń 25, 2011, 03:13:40 PM
jeszcze kilka miesiecy temu jak zaczalem szczekac na x5 forum to niezla beke ze mnie maja do dzisiaj w tematach po kilkaset stron

edited
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

RazielIII

Cytat: CzornyDlugi w Styczeń 25, 2011, 03:22:04 PM
Cytat: RazielIII w Styczeń 25, 2011, 01:57:09 PM

Około 7 miesięcy, średni l2j pada po 3 więc już chyba przekroczył tą granice. Co raziel3?
ja nie powiedzialem ze jest zlym serverem ;p

chodzilo mi tylko po post rickerta w ktorym stwierdzil ze na cerberusie jest wiecej ludzi na pvp, a wyszlo odwrotnie + fakt ze dex ma 5 lat a cerberus 7 miesiecy

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

LentroN

Ale kogo to obchodzi,załóż sobie temat w dziale Dex'a i tam pisz jaki fajny ten twój serwerek jest.
To tak jakbym ja wszedł do Biedronki i dla zadowolonych klientow rozdawał ulotki (wciskał nachalnie w rece) z Tesco...

RazielIII

Cytat: LentroN w Styczeń 25, 2011, 03:29:12 PM
Ale kogo to obchodzi,załóż sobie temat w dziale Dex'a i tam pisz jaki fajny ten twój serwerek jest.
To tak jakbym ja wszedł do Biedronki i dla zadowolonych klientow rozdawał ulotki (wciskał nachalnie w rece) z Tesco...
juz ci kiedys pisalem, ten topic to spam topic calego forum

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

LentroN

Na szczęście nie Ty o tym decydujesz.
Jaki jest cel udzielania się w dziale serwera,na którym się nie gra?
Powtarzasz się,każdy juz Twoje zdanie zda,nie musisz nam tego przypominać,czy Ty jesteś aż tak ograniczony?

RazielIII

Cytat: LentroN w Styczeń 25, 2011, 03:40:27 PM
Na szczęście nie Ty o tym decydujesz.
Jaki jest cel udzielania się w dziale serwera,na którym się nie gra?
Powtarzasz się,każdy juz Twoje zdanie zda,nie musisz nam tego przypominać,czy Ty jesteś aż tak ograniczony?
znasz moje zdanie i ciagle piszesz "Ale kogo to obchodzi,załóż sobie temat w dziale Dex'a"

tak wiec pozwol, ze zacytuje Ciebie
Cytat: LentroN w Styczeń 25, 2011, 03:40:27 PM
czy Ty jesteś aż tak ograniczony?

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

LentroN

Tylko Ty tego nie rozumiesz,i bylo to już powtarzane wiele razy,że Twoje zdanie nikogo w tym dziale nie interesuje,jakbyś chociaż chwilę pomyślał i to przeanalizował,sam byś stwierdził,żeby lepiej tu nie pisac.I ten cytat w moją stronę to już totalna hipokryzja.

Jak grochem o ścianę,kończę.

MiilkyChocolate

Cytat: MiilkyChocolate w Styczeń 25, 2011, 02:53:49 PM

BUMP

Vizjerei - SH 79 [BFDE x12]
Viz - TH 79 Noble [BFDE x12]
Viz - GH 79 Noble [BFDJ x30]
Vizjerei - BD 79 [RPG x5]
DaVidS - BP 80 [RPG x5]
RewQ - TH 79 Noble [Kastien x15]
MilkChocolate - WR 79 [RPG x15]
Overpow - PR 80 Noble [FirePoint x50]
MilkChocolate - SPS 85 Noble [DarkOmen x22]
iFckYourMom - Bers 84 Noble [DarkOmen x22]
Vizjerei - PR 79 Noble [InfiniteL2]

RazielIII

Cytat: MiilkyChocolate w Styczeń 25, 2011, 04:00:03 PM
Cytat: MiilkyChocolate w Styczeń 25, 2011, 02:53:49 PM

BUMP
ten, chociaz nie wiem kto na DN byl liderem

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77