Broń dla buffera?>>>PROSZE O WSKAZÓWKI

Zaczęty przez kebosmen, Marzec 15, 2006, 11:16:02 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kebosmen

Gram bufferem i zastanawiam sie jaka bron kupic wcześniej walczylem spearami ale... juz ich nie chce>>>prosze o pożyteczne wskazówki na ten temat. 8)  

Wlasciwie to zastanawiam sie nad sword of occult i mistic sword>>>

Z GÓRY DZIĘKI :D

GlooM

Dla SE najlepszy jest Dagger lub Bow, Dla EE albo Dagger albo Staff z racji tego ze ma Might of Heaven, dla Propheta polecam Bow lub Spear.
(oczywiscie i tak najwiecej bufferow biega z dualami pewnie dlatego ze ladnie wygladaja i prosto je zrobic aczkolwiek nic poza tym...)

eSkel

Elven Elder 72lv na buffach rozwalal moby w loa szybciej niz nuker... wlasnie soes i might of heaven ;d Defa miala tez wiecej niz ja... tzn ja w heavy cos kolo 990 a ona 1150 na tych samych buffach tylko ze w light n/c :/

kebosmen

A dla Human clerick 30lvl? który miecz pozwoli na atak zrootowanego moba tak aby ten nie mógl go dosięgnac>>> spear dawal taki bonus ale chcielem sie na miecz przerzucic>>> jakieś pomysły :?:

Saladin

Ja polecam dla Ciebie łuk (Gastrophetes naprzykład)
Nie udzielam pomocy przez PM...

kebosmen

mi chodzi o miecz nie chce mi sie strzal kupowac a zanim on wystrzeli to...nie luku nie chce>>> ale dzieki za dobre checi$_$ :D

Feanor

W takim razie, jeśli nie chcesz być dosięgnięty, a nie chcesz łuku, pozostają ci trzy wyjścia: Walić dalej ze speara, walić z Wind Strike'a, walić umarlaki z Disrupt Undead. Żadna broń oprócz łuku, włóczni i czarów nie ma zasięgu, który by cię satysfakcjonował :( Jeśli chcesz możesz mi dać plusika ;)
www.linezeus.gr

Feanore lvl 52+