Epic Phail

Zaczęty przez Prokrastynator, Kwiecień 06, 2011, 08:00:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xXxFelekxXx

Rofl jakoś mamy noble w clanie i nikomu wara nie dropowaliśmy więc stfu Duo , co do "dickholdingu" to i bmf i tb jest i tak 2x więcej niż ar + hg , poza tym o tym baraku wtedy to była tylko rozmowa potem na żadnym baraku nie byliśmy razem więc nie macie o co płakać.

Mnie w serwie jedynie wkurza to że jest xx clanów na 6/7 lvl z 70+ osobami a tylko 4 clany bmf/tb/my/ar się gdziekolwiek pokazują a reszta nawet lol fortecy zająć nie może . Przykład "legendarne remedy" gdzie cl biega na 70 lvl w c grade... :)

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

kazuPwNz

Cytat: Duo w Kwiecień 13, 2011, 08:26:11 AM
Cytat: HellSign w Kwiecień 13, 2011, 07:26:56 AM
Cytat: Duo w Kwiecień 13, 2011, 12:10:08 AM
Szkoda ze teraz gramy na l2ex a nie na rpg, jestes za glupi ogarze zeby to zrozumiec ?  :?

Szkoda tylko ze skoro jestesmy takimi zerowcami to musicie robic ninja podchody i czymac sie za jadra,zeby dostac baraka. Ciekawe co bedzie pozniej  hahaha

Przynajmniej juz wiemy kto komu lize :)

z takimi jak Ty to mój klan na rpg się nawet nie bił, a raczej miał was gdzieś - niestanowiliście jakiegokolwiek zagrożenia.

Co do HG a was macie dużo większy online itd, pomimo to jeszcze jak byłem w pt Flamsa to jeżdziliśmy was za każdym razem. Co do HG my poczekamy ewentualnie zrobimy noble z TW, cierpliwość ma swoją cenę.

Mam nadzieję, że nie wlicza się w nią to, że quitniecie za jakiś czas z excusami "nie ma enemy".

No jezeli dalej bedziecie pokazywac taki poziom to taka opcja jest bardzo mozliwa, ale niemartw sie wtedy to wy przejmiecie paleczke lidera  hahaha

A ten dalej wyciaga karty z rpg, ja np na exi jak gralem w nonsense loilem ARow, az milo mimo to nie wyciagam tutaj takich spraw bo po co ? Tak robia tylko lamki ktore nie maja juz argumentow bo sa za slabe, zeby cos samemu osiagnac i musza sie podpierac innymi serverami. Na next baraka nie zapomnij polizac felkowi zeby odwolal wara i sobie dobijecie spokojnie  :)

Cytat: kazuPwNz w Kwiecień 13, 2011, 08:24:17 AM
zerg który ma 20 cp płacze, że klany po 5cp dickholdują weak

Nie placz i tak tu nie grasz to szczym ryj i won do swojej jaskini.
o co mam płakać bałwanie skoro tu nie gram ? to ty się żalisz na forum QQ
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

ArchonQQ

Skoro nie grasz to po co się odzywasz? jesteś jak Raziel tylko na polskiej scenie, bo ten gra na zagranicznych.

kazuPwNz

Jeśli masz mówić o czym nie masz pojęcia to nie mów :)
Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

bula

Cytat: ArchonQQ w Kwiecień 13, 2011, 02:36:50 AM
lamka z hg dobiła, jedna osoba nc ;f
tb zazdrosne o 1 nobla okej :)

xXxFelekxXx

kochamziolo

heh lepszy flame niz na shout w aden jak kolo z koniem zablokuje Npc bufera;)
Cos dla fanow L2 Obczaj a nie pozalujesz    http://13k.pl/-/sugestia.php

<-_->

vegnu

Cytat: kochamziolo w Kwiecień 13, 2011, 10:44:24 AM
heh lepszy flame niz na shout w aden jak kolo z koniem zablokuje Npc bufera;)

Jaki tam flame :o

Btw, ktos kto tam pisal o 20cp w BMF jest niespelna rozumu :o.

ArchonQQ

Cytat: xXxFelekxXx w Kwiecień 13, 2011, 10:20:14 AM
Cytat: bula w Kwiecień 13, 2011, 10:07:38 AM

o 2*

O co mam być zazdrosny? o farta? ta, nie mam go, ale też nie potrzebuje się na nim opierać. Przedstawiłem info z baraka w sposób subiektywny, do którego mam prawo.
No i wypada zacytować felka , który mówił o przejechaniu się po tb i bmf'fach - po tym ninja style tego nie widzę, a jakoś ani nas ani bmf nie jest po 20 pt.

phantom

+1 nobless tez. gg tb i bmf :S

xXxFelekxXx

Cytat: ArchonQQ w Kwiecień 13, 2011, 11:22:20 AM
Cytat: xXxFelekxXx w Kwiecień 13, 2011, 10:20:14 AM
Cytat: bula w Kwiecień 13, 2011, 10:07:38 AM

o 2*

O co mam być zazdrosny? o farta? ta, nie mam go, ale też nie potrzebuje się na nim opierać. Przedstawiłem info z baraka w sposób subiektywny, do którego mam prawo.
No i wypada zacytować felka , który mówił o przejechaniu się po tb i bmf'fach - po tym ninja style tego nie widzę, a jakoś ani nas ani bmf nie jest po 20 pt.

Rlly pomyłka tb jest 19 pt a nie pisałem nigdzie że bmf jest 20 pt , i jakoś erm nie zauważyłem żeby tb nas jechało nigdzie to że u nas w nocy spią ludzie bo z rana idą do pracy a u was grają to żaden excuse , bo wymień mi gdzie jeszcze tak tb jedzie hg ? Bo z bmf się bijemy fakt ciągle i dużo przegrywamy i nie mówię że nie ale tb ? Oo toż to pve clan jak można mnieć 129 (tb) 100 (2tb) 100 (lunatycy) i tak failować serwer ?

Do tego po tych tw/siege będziecie jedynym clanem bez wardów także nigga pls :)

iDanny

Cytat: kazuPwNz w Kwiecień 13, 2011, 08:24:17 AM
zerg który ma 20 cp płacze, że klany po 5cp dickholdują weak

Cytat: kazuPwNz w Kwiecień 13, 2011, 09:53:45 AM
Jeśli masz mówić o czym nie masz pojęcia to nie mów :)

Self owned?

Duo

TEn blazen i tak nie zrozumie  :)

Uploaded with ImageShack.us

ChillenSaint

dickhold, fajny wyraz :D tylko co to ma do rzeczy tutaj? i myślałem że sprawa dropienia wara też została rozwiązana. o co ta spinka :)

atm największy problem jest z bmf z tego względu co zawsze - odjebali reszte serwera z lvlem i sprzętem, mają noble, to jakim chujem mamy wygrywać z wami lolz

a TB to nawet jak noble zrobi to będzie zjadane na śniadanie, szkoda zachodu, free crp :D
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

bula

aha danny, ale felek to nie kazuya, wiec DOBRE OCZY BMF

ArchonQQ

Cytata TB to nawet jak noble zrobi to będzie zjadane na śniadanie, szkoda zachodu, free crp :D

Nie mówię kto wczoraj robił za dywan przed pojawieniem się baraka no i kto stosuje ninja style, bo inaczej jest zbyt słaby by cokolwiek osiągnąć.

iDanny

Cytat: bula w Kwiecień 13, 2011, 04:55:22 PM
aha danny, ale felek to nie kazuya, wiec DOBRE OCZY BMF

Moglem sie tego spodziewac ze polaczki spamujace na tym forum nie zczaja o co chodzi.
Przeczytaj jeszcze ze 2 razy moze zrozumiesz  :)

JesseJames

widze po tych wypowiedziach "polaczki itp" jest wam wstyd ze jestescie polakami
http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

ChillenSaint

Cytat: ArchonQQ w Kwiecień 13, 2011, 05:28:54 PM
Cytata TB to nawet jak noble zrobi to będzie zjadane na śniadanie, szkoda zachodu, free crp :D

Nie mówię kto wczoraj robił za dywan przed pojawieniem się baraka no i kto stosuje ninja style, bo inaczej jest zbyt słaby by cokolwiek osiągnąć.

nie mowię kto na mass pvp 25 vs 45+ został zjedzony
L II status - retired

ArchonQQ

Cytat: ChillenSaint w Kwiecień 13, 2011, 06:00:27 PM
Cytat: ArchonQQ w Kwiecień 13, 2011, 05:28:54 PM

nie mowię kto na mass pvp 25 vs 45+ został zjedzony

fajny sen miałeś

phantom

sen ? :D w8 na frapsa, jakos niedlugo wrzuce ^^

Drax09

Durne placzki i tak was wszystkich jade  :P

HellSign

Cytat: Drax09 w Kwiecień 13, 2011, 06:51:54 PM
Durne placzki i tak was wszystkich jade  :P

przecież quitnałeś.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

PuFF

nie ma to jak flame o epic mastah pvp, pewnie jeszcze z koleszkami z szkoly o tym gadacie i placzecie :( sad i tak server max 2 miechy i jest dead

ChillenSaint

na ruoffie 40lvl serious business, a jako driver to ja tez gralem na rusku, postacia 84+, jest sie czym chwalic  hahaha
L II status - retired