Epic Phail

Zaczęty przez Prokrastynator, Kwiecień 06, 2011, 08:00:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Drax09

Hellsing zawsze był nobem jak na pvp i w czytaniu ze zrozumieniem.
On nadal uważa ze ja jestem liderem Remedy  :P :oops:

HellSign

Cytat: Drax09 w Kwiecień 25, 2011, 06:57:57 PM
Hellsing zawsze był nobem jak na pvp i w czytaniu ze zrozumieniem.
On nadal uważa ze ja jestem liderem Remedy  :P :oops:

W ciągu dalszym To ty leżałeś na spocie, nie ja. Życzę Ci, żeby Twój poziom czytania ze zrozumieniem był taki jak mój.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

JesseJames

http://www.own3d.tv/video/34485/This_is_ET

Cytat: bula w Luty 08, 2011, 12:51:08 AM
Cytat: Slomek w Luty 08, 2011, 12:13:40 AM
Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.
prawie 8 lvl HB a ty szukasz pvp na varce czy kolo goddard

okej

HoN < LoL

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Polopiryn

Cytat: FlaameZ w Kwiecień 25, 2011, 11:58:35 AM
HellSign nie moge patrzec na to jak pier***isz glupoty na tym forum i ukazujesz siebie w innym swietle niz naprawde. Startowales na servie w moim CP (niestety mielismy 2 randomow Ciebie i Baracusa i to przez was CP sie rozpadlo, ale nie mam o to do nikogo zalu), od samego startu byles duzo gadajacym i gowno robiacym graczem, Emo rage to byla codziennosc na TS/mumble.
Najfajniejsze jest to, ze przez placz twoj i Baracusa wyszlismy z HG, bo bylo za duzo warow dla was, opowiadales jaki HG to LoLclan i w ogole, a kiedy sie rozstalismy nagle znalazles sie w Hg w party felka xD Czlowieku chyba sam z siebie szmate jakas serverowa robisz xD
Sfailowales server i nie ma o czym gadac, moglbys sie napinac gdybys cokolwiek pokazal, chcialbym ci przypomniec jak nasz WC wygral z Toba duela xD
Fakt Cp nam sie posypalo, ale ja z Sole gramy sobie w duo i jak na razie mamy sie dobrze GK & Zerk 78/75/75/75. Teraz mozemy pomyslec nad jakims konkretnym CP.
Fail moar :)
AVE

Widzę, że kolega ma kompleksy, jak kobieta w ciąży.

Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

bula

Cytat: Polopiryn w Kwiecień 25, 2011, 10:30:22 PM
Cry, Cry More.

Prawda jest taka, że całe to forum -_-' interesuję fakt o rozpadzie CP itt. Flameez jak myślisz kto ma większą wiarygodność na tym forum? Człowiek, który nawet znaków polskich nie umie na FF włączyć, czy człowiek który już tu trochę siedzi, jest modkiem i wie doskonale o tym co piszę?
Prawda jest taka, że to co tutaj napisałeś możesz sobie do dup*** wsadzić. Bo raczej nikogo nie interesuje, płacz takiego typka jak ty.  :noob:
prawda jest taka ze ludzie wierza flaamezowi a nie czlowiekowi ktory siedzi na tym forum juz troche czasu i wiadomo czego mozna sie po nim spodziewac

Polopiryn

Cytat: bula w Kwiecień 25, 2011, 10:33:11 PM
Cytat: Polopiryn w Kwiecień 25, 2011, 10:30:22 PM
Cry, Cry More.

Prawda jest taka, że całe to forum -_-' interesuję fakt o rozpadzie CP itt. Flameez jak myślisz kto ma większą wiarygodność na tym forum? Człowiek, który nawet znaków polskich nie umie na FF włączyć, czy człowiek który już tu trochę siedzi, jest modkiem i wie doskonale o tym co piszę?
Prawda jest taka, że to co tutaj napisałeś możesz sobie do dup*** wsadzić. Bo raczej nikogo nie interesuje, płacz takiego typka jak ty.  :noob:
prawda jest taka ze ludzie wierza flaamezowi a nie czlowiekowi ktory siedzi na tym forum juz troche czasu i wiadomo czego mozna sie po nim spodziewac

Może jak by się postarał to napisać z sensem i w miarę logicznie to był by wiarygodnie, a tak to tylko w bagnie chce człowieka pogrążyć. A świat nie lubi takich ludzi.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

FlaameZ

Nie mam zamiaru sie z toba sprzeczac, bo nawet cie nie znam tak wiec dla mnie nie istniejesz xD
Co do samego HellSigna to jedyny plus jaki byl z jego gry z nami to jego przydomek Mourinio poniewaz zabijal nas swoimi taktykami i wizjami swojej osoby w przyszlosci. jak dla mnie ktos opuszczajacy server piszac ze klany sa nieogarniete i jest low pvp na samym poczatku gry (dopiero teraz ludzie zaczynaja sie uzbrajac i biegac z sensownymi lvlami) jest dla mnie najwieksza porazka... porazka dla niego oczywiscie.
Co do tego kto ile ma postow itp to nic nie znaczy, poniewaz sledze to forum bardzo dlugi czas, jednak nie zawsze mam ochote sie tutaj wypowiadac czy wdawac w forumowe bijatyki.
Co do samego servera, to niestety mimo calkiem fajnego startu juz zaczynaja sie grupowe quity, co mnie w ogole nie cieszy bo zabawa naprawde zacznie sie dopiero za jakis czas.
A co do moich wypowiedzi na temat samego HellSigna to olal bym te jego bajeczki, gdybym nie mial przyjemnosci grania z nim chwile. Jak w ogole mozesz szczycic sie jakimkolwiek pvp, EQ czy lvlem postaci hellward gdzie 80% wbitych lvlow i zebranego geara to praca Twardego ? Jak widzisz mimo tego ze to twardy zarywal nocki z nami, bo Ty hell spales jak dziecko po wczesniejszym umowieniu sie z kolega, to on uciekal czy nie chodzil do szkoly zeby nadrobic to, co ty zdazyles przez te swoje 3h stracic, a mimo to nie widze tutaj jego wypowiedzi opisujacych jak to ownil wszystkie klany tylko Ciebie, tego ktory naprawde nic nie robil. To mnie tutaj glownie bawi xD

Polopiryn

Cytat: FlaameZ w Kwiecień 25, 2011, 11:13:36 PM
Nie mam zamiaru sie z toba sprzeczac, bo nawet cie nie znam tak wiec dla mnie nie istniejesz xD
Co do samego HellSigna to jedyny plus jaki byl z jego gry z nami to jego przydomek Mourinio poniewaz zabijal nas swoimi taktykami i wizjami swojej osoby w przyszlosci. jak dla mnie ktos opuszczajacy server piszac ze klany sa nieogarniete i jest low pvp na samym poczatku gry (dopiero teraz ludzie zaczynaja sie uzbrajac i biegac z sensownymi lvlami) jest dla mnie najwieksza porazka... porazka dla niego oczywiscie.
Co do tego kto ile ma postow itp to nic nie znaczy, poniewaz sledze to forum bardzo dlugi czas, jednak nie zawsze mam ochote sie tutaj wypowiadac czy wdawac w forumowe bijatyki.
Co do samego servera, to niestety mimo calkiem fajnego startu juz zaczynaja sie grupowe quity, co mnie w ogole nie cieszy bo zabawa naprawde zacznie sie dopiero za jakis czas.
A co do moich wypowiedzi na temat samego HellSigna to olal bym te jego bajeczki, gdybym nie mial przyjemnosci grania z nim chwile. Jak w ogole mozesz szczycic sie jakimkolwiek pvp, EQ czy lvlem postaci hellward gdzie 80% wbitych lvlow i zebranego geara to praca Twardego ? Jak widzisz mimo tego ze to twardy zarywal nocki z nami, bo Ty hell spales jak dziecko po wczesniejszym umowieniu sie z kolega, to on uciekal czy nie chodzil do szkoly zeby nadrobic to, co ty zdazyles przez te swoje 3h stracic, a mimo to nie widze tutaj jego wypowiedzi opisujacych jak to ownil wszystkie klany tylko Ciebie, tego ktory naprawde nic nie robil. To mnie tutaj glownie bawi xD

O teraz post Cacy :). Aż miło się czyta i wiadomo o co kaman. Ja nie chcę się z tobą kłócić, gdyż nie jestem do tego stworzony. Dałem po prostu opinie na temat waszych postów i już.

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Paskudny

Cytat: HellSign w Kwiecień 25, 2011, 09:10:36 PM
Cytat: JesseJames w Kwiecień 25, 2011, 08:26:39 PM
http://www.own3d.tv/video/112966/lowtk

low quality jak zroie neta to wrzuce link

Jesse zarzuć listę muzy :)
1 to rebel yell na pewno, ale jakieś ciulowe wykonanie :P reszty nie znam, a co do samego frapsa to słaby jak dla mnie, mieliście bardzo śmieszny set up z pph i tk, jessie masz strasznie dziwny pasek i trochę śmiesznie jest latać z common kashenbergiem na 77 lvlu i ogólnie tank povy są słabe, szczególnie tk co to bp z łapy mocniej leje ;P
Od kiedy na TW można bić ludzi z tego samego terytorium ?Oo

Rickert

To siege, bardziej w oczy rzuca się, że 'top' pt w HG na siegu jest bez SWS'a w pt. :o
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

ChillenSaint

Cytat: Rickert w Kwiecień 26, 2011, 01:38:21 AM
To siege, bardziej w oczy rzuca się, że 'top' pt w HG na siegu jest bez SWS'a w pt. :o

już bardziej top było party Turkasa czy jiggly'ego, niż party felka
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

HellSign

Nasze PT miało różny online, nie udało się fixnąć.
RPG CLUB x3 Empire

bula

Cytat: HellSign w Kwiecień 26, 2011, 12:40:17 PM
tak, wasze

slyszalem jak to wygladalo ze felek wzial ciebie do cp i tak srednio nazwalbym to "waszym" pt

HellSign

Cytat: bula w Kwiecień 26, 2011, 02:00:19 PM
tak, wasze

slyszalem jak to wygladalo ze felek wzial ciebie do cp i tak srednio nazwalbym to "waszym" pt

To znaczy nasze, a Ty w jakim jesteś CP, jaki miałeś nick. Bula jesteś zazdrosny?
RPG CLUB x3 Empire

bula

Cytat: HellSign w Kwiecień 26, 2011, 02:35:45 PM
tak, wasze

To znaczy nasze, a Ty w jakim jesteś CP, jaki miałeś nick. Bula jesteś zazdrosny?
ja bylem i jestem w CARANCO Team, badz co badz zawsze mielismy lepszy online niz "wasze" pt

i nie, nie jestem zazdrosny Mr Fiue

JesseJames

toroche rozbawilo mnie to "top pt" niby czemu party leadera ma byc zawsze top ? a tak poza tym na siege nie mielsimy bisopa i sws :P
fak faktem pov tanka jest zawsze low

a co do paska to mam wszystko co mi potrzebne  :P

drowning_pool-rebel_yell_(billy_idol_cover)
shinedown-devour
shinedown-i_own_you_(bonus_track)

Mass PvP to tu zadne, na varce czy kolo goddard malo ludzi nie wiem gdzie te 2k... Chyba ze jest jakis battle ground o ktorym nie wiem.

okej

HoN < LoL

HellSign

Cytat: bula w Kwiecień 26, 2011, 02:52:24 PM
tak, wasze

ja bylem i jestem w CARANCO Team, badz co badz zawsze mielismy lepszy online niz "wasze" pt

Nie, Ty jesteś ziomkiem z gry co najwięcej wie. Usłyszał od kogoś coś i powtarza, ale wiem wiem masz więcej do powiedzenia bo Ci ktoś powiedział, że usłyszał coś na temat mnie w PT Felka. :) - Śmieszny z Ciebie człowiek <hahaha>
RPG CLUB x3 Empire

jac0l

Cytat: JesseJames w Kwiecień 26, 2011, 03:27:03 PM
toroche rozbawilo mnie to "top pt" niby czemu party leadera ma byc zawsze top ? a tak poza tym na siege nie mielsimy bisopa i sws :P

shinedown-devour
Na tym lvlu i z takim sprzetem wiekszosc frapsow jest low:D co do paska, każdy ma taki jaki chce(ofc zawsze znajdzie sie ktos kto wie lepiej)
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

bula

Cytat: HellSign w Kwiecień 26, 2011, 03:37:18 PM
Cytat: bula w Kwiecień 26, 2011, 02:52:24 PM
tak, wasze

Nie, Ty jesteś ziomkiem z gry co najwięcej wie. Usłyszał od kogoś coś i powtarza, ale wiem wiem masz więcej do powiedzenia bo Ci ktoś powiedział, że usłyszał coś na temat mnie w PT Felka. :) - Śmieszny z Ciebie człowiek <hahaha>
tylko ze ja bylem na mumble w momencie jak felek o tym mowil i co lepsze rozmawial o tym z toba

ale okej, uslyszalem od kogos

JesseJames

Cytat: jac0l w Kwiecień 26, 2011, 04:09:16 PM
Cytat: JesseJames w Kwiecień 26, 2011, 03:27:03 PM

shinedown-devour
Na tym lvlu i z takim sprzetem wiekszosc frapsow jest low:D co do paska, każdy ma taki jaki chce(ofc zawsze znajdzie sie ktos kto wie lepiej)

nawet na end game pov tanka jest low

okej

HoN < LoL

xXxFelekxXx

Cytat: Rickert w Kwiecień 26, 2011, 01:38:21 AM

Moja party nigdy nie było topowym w hg na exie :P

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

JesseJames

http://www.own3d.tv/video/112471/BeMyFrag_-_extreme_x5_Khadia_EARLYGAME

a to ja myslalem ze mam low fraps :P

nie no chodzi mi tylko o to wbijanie sie 1 pt w xxx enemy i jak zaczynaja padac to nastepna scena a to coli to bylo po tym jak wybilismy all tb po 5 sec wbil sie bmf a na next rush dostali po dupie

okej

HoN < LoL

Duo

To samo mozna powiedziec o kazdych frapsach, o ile dobrze pamietam to snip pokazal ten fraps tylko na naszym forum i nie byl do wgladu dla wszystkich tak, ze nie fapuj sie tak strasznie ze wykopales cos z zakatkow internetu. Snip nawet pisal ze wszyscy pala pr i nie ma nawet na sile dobrego materialu, a to mi wyglada na zwyczajne dowartosciowanie samego siebie po srednim frapsie. Bo rozumiem jak by jeszcze kto inny go tu dal :)

Uploaded with ImageShack.us