Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Nervoson

Cytat: Alarion w Sierpień 14, 2011, 08:40:51 PM
Ofek, czyżbyś zamierzał znów ru offa failować?
cool story bro

Zaczne grac pewnie jak wprowadza goda, czyli 4-5 msc? no o ile mi moj internet pozwoli bo ten to dopiero failuje. :D

Vraghor

Może za 2 tygodnie SCR spróbuje screstować? ; p
freedomsi pozbyli sie zamku wiec mozna sie spodziewac ze sie zapisza, jednak anakimy to przegiecie  :o u nas nuki byli caly siege na anakimach
retired

Alarion

jakby tego z ofa nie podpatrzyli, to nikt by tego nie używał, taka prawda. Tak samo fear nuker party etc.

I anakimy to nie wyjaśnienei siege, bo przeciwnicy mogą mieć spokojnei dużo więcej od nas.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Vraghor

ta orfena podrowadzac dla raid curse
retired

Alarion

btw to nie orfen chyba tylko ten bosik koło wyjścia z aden, czy się mylę?

Cat Drama Maker

Vraghor

nie wiem dokladnie ale clfy robily frapsy/screeny zeby petycje wyslac bo to podobno zakazane
retired

Itherus

Cytat: Alarion w Sierpień 14, 2011, 09:26:51 PM
jakby tego z ofa nie podpatrzyli, to nikt by tego nie używał, taka prawda. Tak samo fear nuker party etc.

z tym fearem to jednak zaczęło sie od allmighty na cadmusie i od party zeusa.

Tatsuc1

wrzućcie jakies screeny z tw/siege bo na razie to 1 screen na 5stron w tym temacie ;[

Rune
:D

Vraghor

ze niby jakie screeny chcesz? siedzeniem na tronie jaralem sie 4 lata temu  :D
retired

Tatsuc1

obojętnie jakie, poprostu fajnie czasami popatrzeć na jakieś screeny innych osób choćby emo screen pod drzewkiem/ nad jeziorkiem dla urozmaicenia/ możliwości skomentowania jaki nub pasek/ lol postać czy coś...
:D

Nervoson

Co sie z niego smiejecie... widac ze gra mu sprawia przyjemnosc i nie potrzebuje do tego pro en gejdż piwipi i setuf 1800 atri.

Murzyn ale w DC to moglbys zainwestować

EsTeCzteryRkA

no to ja sie pochwale tym screenem

tak, za chwile zaczynam grac w aiona
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Delios

Archeage <3

EsTeCzteryRkA

Cytat: Delios w Sierpień 15, 2011, 01:40:36 PM
jaki serwer ? :P
na razie na infinity aion ;p chce sobie przypomniec, a jak mi sie spodoba to pojde pobotowac na globca;d zawsze to cos nowego;]
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Rafka

Aiona ściągałem 3 razy i za każdym razem odinstalowywałem go szybciej niż poprzednie ... Ale teraz już nic nie skłoni mnie do ściągnięcia tego...

"Od każdego słońca wschodu śmiejesz się i mówisz,
don't worry be happy i do przodu.(...)"

Acid

Niby po czym?

Ja wiem, że Acid i wiele innych osób najchętniej puściłoby bana na moje konto, ale haters gonna hate i tyle : )

Xaxunio

/offtop on

7. Gdy moderator przekracza swoje kompetencje informujemy o tym Administratora (poprzez PW) oraz nie zaczynamy kłótni na forum.

//offtop off

:P
Nudzi ci się?

Kliknij i pomóżA jak mi chcesz pomóc to tu kliknij http://amorion.pl/?p=2585
http://r14.bloodwars.interia.pl/r.php?r=83836
:P

Pomógł ci ktoś na forum? Podziękuj.
Albo będzie taki cuś:

Cytat: PuFF w Marzec 07, 2011, 09:45:23 AM
wypisałem certy do pve jak i pvp :) i kurfa + nie dostałem !
//No dobra, masz plus :P Pytającemu to się przyda. Apocalyptik
:dw_4_3:

Alarion

Toż to się dziwię, dlaczego tego jeszcze nie zrobiliście?

Generalnie moej zdanie jest takie, wystraczy przejrzeć moje posty (jest ich wiele ). Wskażcie chociaż 1, gdzie skierowałem inwektywę bezpośrednio w kogoś .  A to, że użyłem przekleństwa w celu podkreślenia czegoś (zachowania, nie osoby), to już kilka osób rzuciło się jak nie powiem kto na co.

Dużo osób rzuca inwektywa, bluzgami, mięchem bezpośrednio w poszczególne osoby. Na to często jest przymykane oko. Ale niektórzy z administracji mają swoje "szlachetne" pobudki i swoje smoki, które trzeba zwalczać.

Dam jeszcze kolejny powód do pisania petycji na mnie:  kurwa

A teraz go go pisać do administracji petycję, Acid czuwa i czeka. : )

Cat Drama Maker

Delios

Archeage <3

Acid

Alarion to co Ty sobie wmawiasz zaczyna mnie rly coraz bardziej, nie tylko przerażać, ale i martwić. )
Jeśli masz problem napisz do administracji w tej sprawie.

Nervoson

Arimas

Nie żeby dolewać oliwy do ognia ale czasem "ciekawe" teksty tu lecą a % nie widać ^_^

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Dolendil

Cytat: Alarion w Sierpień 15, 2011, 10:13:37 PM
Toż to się dziwię, dlaczego tego jeszcze nie zrobiliście?

Generalnie moej zdanie jest takie, wystraczy przejrzeć moje posty (jest ich wiele ). Wskażcie chociaż 1, gdzie skierowałem inwektywę bezpośrednio w kogoś .  A to, że użyłem przekleństwa w celu podkreślenia czegoś (zachowania, nie osoby), to już kilka osób rzuciło się jak nie powiem kto na co.

Dużo osób rzuca inwektywa, bluzgami, mięchem bezpośrednio w poszczególne osoby. Na to często jest przymykane oko. Ale niektórzy z administracji mają swoje "szlachetne" pobudki i swoje smoki, które trzeba zwalczać.

Dam jeszcze kolejny powód do pisania petycji na mnie:  -_-'

A teraz go go pisać do administracji petycję, Acid czuwa i czeka. : )
Cry Moar  :noob: