Hawkeye [HE]

Zaczęty przez Ryltar, Grudzień 10, 2005, 12:28:19 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vearth

Apocalyptik

Z lethal shota hp i cp do 1, ale wchodzi niezmiernie rzadko chociaż kumpel parę razy wygrał tym walki nie do wygrania na oly :p

We ride together, we die together.

Blitz

dla HE masterwork moirai heavy może być? poza evasion to chyba niczego istotnego nie stracę.. vorpal light jest droższy

h5

sebeq

Witam, pytanie apropo skilla vicious stance, czy on w ogóle działa? Pamiętam, że za czasów privów c1 znacznie podnosił crt power, a teraz w GoD?

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

Alarion

dodaje tą wartość (w opisie skilla) to końcowej wartości damage, czyli jak robisz cryta po kilka k damage, to te +kilkaset damage (nie pamiętam dokłądnej wartości) jest ledwo zauważalne.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

sebeq

Dzięki wielkie, kiedyś dało się dodać plusa na tym forum... teraz to już nie umiem ;x

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

Acid

Cytat: sebeq w Grudzień 27, 2011, 11:58:49 AM
Dzięki wielkie, kiedyś dało się dodać plusa na tym forum... teraz to już nie umiem ;x

Wystarczy zaraportować pomocną wiadomość i wpisać odpowiedni komentarz. :) Mod na pewno da plusa.

Anyway plus dla Alariona.

Ulius

Cześć, chcę zacząć grać HE na serwerze PvP. Jakie Dye/certy polecacie?

Redbox

+ str - con
haste, long shot, celka

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Ulius

Dziękuję, wypróbuję. :)

Draves

H5

Moze ktos wypisac miejscowki 40-85 z boxem WC ?.dopiero zaczynam gre na server h5 x7, nie mam clanu, a consty na ex wyglądają w ten sposób, że gra w const zaczyna sie od 3 profy    )
"To moja wiara sprawiła, że się rozwijam i zmieniam ludzi szanuje, doceniam, nie oceniam złych czynów. Z dala od skurwysynów czerpiących siłę z upadku"

Ja jestem Fuer grissa ost drauka.

Draves

Podbijam jeszcze raz + jak wygląda exp archerow solo aoe na mahumach? w końcu przekonałem się do h5 i trzeba się dokształcać ).

offtop.
przy okazji, kiedy wychodzi off PL i czy bd już wtedy  stare profy? jesli sa napisane jakies zapowiedzi to moglbym prosic o link )
"To moja wiara sprawiła, że się rozwijam i zmieniam ludzi szanuje, doceniam, nie oceniam złych czynów. Z dala od skurwysynów czerpiących siłę z upadku"

Arimas

O ile się nie mylę to mają tak z miliard resista na łuki/kusze/magie

To Plains of lizardman jest dla łuczników

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Draves

Ok. dzieki. a aoe exp jak tam ma wygladac? tym 1  skillem,  z 3rd ) ?

MastJedi

ganiasz, lejesz JEDNYM shotem moby i tak zbierasz train, a jak go juz masz, to walisz aoe. W zależności od lvlu/sprzętu potrzebna jest poprawka. Szybkość jest Twoim największym sprzymierzeńcem.
Jak masz mało HP to strzelasz do grzybków/roslinek - oddają 100% hp/mp.
Któreś tam również usuwają debuf.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Shiny

Podbije temat ^^

Kronika Interlude:
Maj light czy Draco na HE?
kkthxbye - Cardi - L2Sublimity [Hot Problems]

[Wspieram akcję WSKU]
[ENGLISH MOTHER F*****]

slodekkk32

wbijaj na maxa w CON obniżaj na maxa INT

bula

Dev

Ktos orientuje sie jaki armor jest najlepszy na archerów w h5?
Throne and Liberty - Dagger/Longbow lvl 55 - Judgement Server
Lineage 2 Project Wolf - Varkas lvl 83
Lineage 2 Essence (L2 Reborn) - Divine Templar lvl 91
Lineage 2 Reborn Origins x1 - Adventurer lvl 77