Flame topic o god/f2p/EUvsRU itp

Zaczęty przez haran, Listopad 21, 2011, 08:19:44 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Aeon

Cytat: Alarion w Listopad 29, 2011, 11:41:26 AM
wiesz, mnie 30 zł nie zbawi, a zakład był tego wart, także z mojej strony masz 100%, że dotrzymam słowa, mimo tego co haterzy piszą na każdym kroku : )

haha dobre  by bylo jakby na eu PA walneli za 30 ojro ;D

Thombstone

musza dac 8-10 euro, bo 120 zl nikt nie bedzie placic

mrow

Panowie powiedzcie mi jak tu będzie z graniem na tym samym IP?
Dualboxem? Graniem dwoma różnymi kontami na dwóch różnych komputerach?

Pytam w odniesieniu do RUoFFA, sądze, że tu będzie tak samo
Pwrót do gry - 02-12-2011r

Bubacz

Cytat: mrow w Listopad 29, 2011, 12:20:58 PM
Panowie powiedzcie mi jak tu będzie z graniem na tym samym IP?
Dualboxem? Graniem dwoma różnymi kontami na dwóch różnych komputerach?

Pytam w odniesieniu do RUoFFA, sądze, że tu będzie tak samo

Ile masz maszyn tyle odpalisz klientów, jeśli masz pa to więcej. Limit to tylko możliwości Twojego sprzętu jeśli wszystkie konta oprócz ostatniego mają pa(współczuje jeśli przy ~7 kontach krytnie Ci jedno, a masz też konto bez pa, ale wątpię, żeby w god była potrzeba logowania tylu okien).
---
ShiningWill - Me haz shield!

Mc6

Cytat: r3ni w Listopad 29, 2011, 11:23:28 AM
Cytat: Arimas w Listopad 29, 2011, 11:20:39 AM
Cytat: Alarion w Listopad 29, 2011, 11:18:33 AM
każdy user tego forum czeka na jakiś znak od nowego "guru" : D
Kupisz mi PA, jak udowodnię, że nie każdy? :D

Nie kupi ! Mi kupi PA.. bo przegrał(teoretycznie) zakład

brzmi jakbyscie prawie znali date, o czyms nie wiem po za "early december"?  :P

kamiil

Cytatkamil jak wstanie innova bede mogl dodac Cie do friendow  prosze zrob to dla mnie ,zebym mogl byc szczesliwy

sry nie ma miejsca dla meatshield w moim friend list  :(   :oops:

CytatA nie zna Z3r0 z Genocide na celesie LOOOOL

znasz wszystkich na serwerze  :?  :o :o :shock:

r3ni

Cytat: Mc6 w Listopad 29, 2011, 01:09:53 PM
brzmi jakbyscie prawie znali date, o czyms nie wiem po za "early december"?  :P

Nie wiesz o treści naszego zakładu najwidoczniej, tyle.

Alarion, spokojnie, ja się nie boje. Nawet jeżeli to tragedii nie będzie, był ciekawy zakład i to się liczy.
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

ArchonQQ

Cytatprzeciez najlepsze cp grają po 20+h   5-6h snu i dalej

Nah, w SC2 Koreańczycy nawet tyle nie grają, a to ich "przedmiot w szkole", a nawet jeśli któryś gra to mają z tego olbrzymią kasę, ludzie z l2 nie mają, więc żadnego rozsądnego excuse nie widzę. Ogólnie zachęciliście mnie do prześledzenia jego postów i rly scrub.

kamiil

to ile grają najlepsze consty na serwerach ??  3h jak alarion  :shock:

jak wstanie EU to bedzie jeden wielki wyscig szczurów, ludzie bedą brac urlopy, nie chodzic przez jakis czas do szkoly, uczelni tylko po to zeby sie wybic :D ma to swoje plusy ze odstawiasz ten cały poploch za sobą i farmisz na mniej obleganych spotach  8)

moj plan to famrma przez 1 tydzien po 20h  :D

TTerrorPropaganda

"Once again-hello to each and everyone! Glad to see you all, and yes - soon we're launching,so...see you all soon ONLINE ! "

Myślę ze chyba ten początek grudnia się szybkimi krokami zbliża :)

SOON!!!!!!! :D

surda

Cytat: kamiil w Listopad 29, 2011, 03:11:36 PM

I'm really proud of you  :D hahaha

Inny słowy póki Kard na CORE nie zostanie Hero dopóty CORE nie wolno nazywać dead serwerem.
[/quote]

Horken

Mama Ci internet wyłączy i nie będzie takiego grania po 20h :)
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Arteias

to ile grają najlepsze consty na serwerach ??  3h jak alarion  :shock:

jak wstanie EU to bedzie jeden wielki wyscig szczurów, ludzie bedą brac urlopy, nie chodzic przez jakis czas do szkoly, uczelni tylko po to zeby sie wybic :D ma to swoje plusy ze odstawiasz ten cały poploch za sobą i farmisz na mniej obleganych spotach  8)

Ok a po miesiącu gracze  głodni gry, grający po 4h dziennie Cię dogonią, morał ?

maxtorek

kazdy ma taki plan kamil to jest akurat zadna nowosc ;p

OsamaInAden

hahahaha... trzeba najpierw miec prace chlopie zeby urlop brac.
Jaki wyscig? o to by sobie posiedziec na spocie dzien/dwa przed innymi? wooooow ! juz widze jak ludzie sobie screany robia i wrzucaja na fb'uczka ze pierwsi wyfarmili 85 lvl... wooooow!
Poza tym graj sobie te 20h dziennie-sadze ze nikogo to nie interesuje jestem ciekaw jak wygladasz w realnym zyciu jesli takowe posiadasz. Smutna beka z Ciebie chlopie...

kamiil

CytatOk a po miesiącu gracze  głodni gry, grający po 4h dziennie Cię dogonią, morał ?

morał jest taki ze bede robił carpet z graczy ktorzy grają po 4h dziennie

CytatJaki wyscig? o to by sobie posiedziec na spocie dzien/dwa przed innymi? wooooow ! juz widze jak ludzie sobie screany robia i wrzucaja na fb'uczka ze pierwsi wyfarmili 85 lvl... wooooow!

ja wyznaje zasade, byc najlepszym lub nie grac w ogóle

CytatPoza tym graj sobie te 20h dziennie-sadze ze nikogo to nie interesuje jestem ciekaw jak wygladasz w realnym zyciu jesli takowe posiadasz. Smutna beka z Ciebie chlopie...

real card mode on ??

montezuma

lol wszyscy tak najezdzaja na tego biednego chłopaka a większość i tak będzie po 10godzin online przez pierwsze dni/tygodnie.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Fabienne

Fakt faktem kamill to wybitna jednostka ale faktycznie wielu początek przyciśnie mocno, a po za tym cały sens wtykania nosa w nieswoje sprawy jest śmieszny. Jak komuś sprawia przyjemność siedzenie przed kompem a nie na mieście to dlaczego nie...

Suchutki

Jeden topic na poprawę humoru po złym dniu, dziękuję :)

TapMadls! - Const pt member.

Fatality

Cytat: montezuma w Listopad 29, 2011, 04:11:23 PM
lol wszyscy tak najezdzaja na tego biednego chłopaka a większość i tak będzie po 10godzin online przez pierwsze dni/tygodnie.
chyba ty! :>

kamiil

CytatJak komuś sprawia przyjemność siedzenie przed kompem a nie na mieście to dlaczego nie...

masz racje, ale co nie ktorzy pokroju alariona etc probują udowodnic ze wygrali zycie ponieważ grają po 3-4h przez 2 lata
  :o

Dzondzy

Śmieszne 3-4, a tak naprawde nie wiedzą że 10h dziennie, to jest prawdziwy win chuje!

MakleR

Osobiście rzadko się wypowiadam ale jak widzę tekst ,,ja wyznaje zasade, byc najlepszym lub nie grac w ogóle" to ręce mi opadają. A ja będę grał tylko wieczorami i mam to gdzieś, że ktoś ma lepszy sprzęt i lvl. Jak ktoś się tym rajcuje to naprawdę ma coś nie tak w głowie  :D. Dla mnie ważniejsza jest przyjemność z gry i wspólna gra ze znajomymi a nie jakiś lvl który i tak osiągniesz tylko znacznie później. Ale każdy ma swoje cele w życiu. Ja wole postawić je sobie w życiu realnym :P Chociaż jak zaczynałem grę w L2 to też ostro przesiadywałem przed kompem. Ale to dawne czasy :) Pozdro

Serwery: L2p- Virtue x5, ABYSS x7, ABYSS x5, Supreme: Nanaki x15, Frintezza x10 ret i wiele innych :)

r3ni

Jeżeli jedyną kobietą która na Ciebie spojrzy to dark elfka w Aden to całkowicie rozumiem.
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

Ulquiora

Cytatprzeciez najlepsze cp grają po 20+h   5-6h snu i dalej
A do kuwety robisz czy kompa w ubikacji trzymasz?