Screeny, PVP i Flame na Shilen.

Zaczęty przez sakaszli, Listopad 30, 2011, 07:19:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ashitakaa

Nie koniecznie świadomym marnowaniu PK. Ja robiac q i jadać po nexttarget przez przypadek zabiłem 2 osoby którym schodziła flaga i 1800 karmy do zbicia, chyba szybciej nowa postać zrobić.  :noob:

olq

Swietny jest ten nowy system. Ciekawe, jak bedzie wygladalo kampienie bossow itd. W ogole co, jak inny klan przyjdzie i zacznie twojego bossa sobie bic. Nie kminie tego wszystkiego. To taka wielka sraka z tym nowym pk.

NuN

Cytat: NuN w Grudzień 01, 2011, 04:12:18 PM
Cytat: NuN w Grudzień 01, 2011, 03:14:09 PM

Mam taki problem próbuje się zalogować i cały czas stoi na tym a na stronce lineage2.com mogę się zalogować omg
HELP ! :>
Nie wiem co mam robić próbowałem wszystkiego i nadal ten sam problem :F a chciałbym sobie pograc :(

Shiffer.

Jest jakas strona etc. zeby sprawdzin online? ^^

Onegar

Cytat: Shiffer. w Grudzień 02, 2011, 07:22:37 PM
Jest jakas strona etc. zeby sprawdzin online? ^^
W tej chwili jest ~5800

Tyumio

Cytat: NuN w Grudzień 02, 2011, 04:04:49 PM

Mam taki problem próbuje się zalogować i cały czas stoi na tym a na stronce lineage2.com mogę się zalogować omg
Nie wiem co mam robić próbowałem wszystkiego i nadal ten sam problem :F a chciałbym sobie pograc :(
Mam tak samo, pewnie masz drewnianego kompa jak ja i Ci karta graficzna nie wydala... :(

montezuma

jeżeli to twój pierwszy raz na serwerach ncsoft a wcześniej grałeś na piratach to sprawdź plik "host". Mogą tam być wpisy IP przekierowujące l2 do serwerów pirackich, wykasuj je.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

KageYoshi

O której jest restart serwera? Bo chciałbym wiedzieć kiedy znowu można wbić na kamalokę , gdzieś czytałem , że chyba o 6:30 czasu serwera , lub coś w ten deseń oO
Ghost Hunter

montezuma

Cytat: KageYoshi w Grudzień 03, 2011, 07:23:05 AM
O której jest restart serwera? Bo chciałbym wiedzieć kiedy znowu można wbić na kamalokę , gdzieś czytałem , że chyba o 6:30 czasu serwera , lub coś w ten deseń oO

6:30 czasu serwera czyli 6:30 naszego czasu.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

KageYoshi

a Shillen nie ma innego czasu serwera? Bo Kama się nie wyzerowała
Ghost Hunter

kamil101

Shillen ma czas NA chyba naia ma caly czas EU time
Polskie Polaczkowo Pol PL :D
Nxi EE 72 i jakoś tam się zmienia :D.

NuN

Cytat: Tyumio w Grudzień 03, 2011, 12:18:10 AM

Mam tak samo, pewnie masz drewnianego kompa jak ja i Ci karta graficzna nie wydala... :(
Nie mam drewnianego kompa karte mam Ati Radeon 5570 HD 1GB yhym sprawdzę ten host

roli

zrób full check
W luncherze prawy przycisk myszki na Lineage II > Repair (consistency check)

Arantiel

jest jakiś restart czy co? bo nie mogę się zalogować

kamil101

moze tak bo ja tez nie moge wbic
offtop
pomoze mi ktos z problemem w help ?

roli

tak, wyłączyli nie wiem czemu, może gracze kopiują itemy jak na ru offie xD

tutaj jest status serverów
http://shilen.kaifas.lt/

kamil101

ktos kto tu gra moglby wrzucic system gry na download ?

KageYoshi

no tak rzeczywiście tylko 15min miał nie działać a tu już godzina? więcej ? :D
Ghost Hunter

Magnetar

A wiadomo w ogóle dlaczego jest off? czyżby mieli zamiar zamknąć Shilen oraz Megmeld dla Europy?

Zaharias

CytatHello everyone,

We are currently experiencing some technical issues with the Shilen server, and are working as fast as we can to solve them.

We sincerely apologize for the downtime and will keep you updated on the situation.

Thank you
JackFlak 4ever

Magnetar

Przez takie sytuacje czuje się jak na privie

Arteias

Cytat: Alarion w Grudzień 02, 2011, 01:52:23 PM
Cytat: Arteias w Grudzień 02, 2011, 11:52:48 AM
taa teraz juz 1400 :censored: nie gram.....

A po kiego marnowac pk na jakis pierwszolevelowcow? Na spotach +85 przydadza sie te wolne pk znacznie bardzie

ludzie biegają z kolorowymi nickami a grając na laptopie pomyliłem newbie z pk :/ wiem wiem noob ze mnie.... zdarza się
a czy jest quest obniżający liczbę pk ?

ok znlazłem

CytatCharacters who wish to lower their PK count can do so by spending Individual Fame points at a Reputation Manager NPC. The former method of lowering PK count through the Repent Your Sins quest has been removed from the game.

SteelWarrior

Dziala wam teraz serwer bo ja nie moge wejsc?

NuN

Mówicie że mam sprawdzić hosta okey ale help przy tym czy to jest poprawny host bo ja tego nie ogarniam  :noob:

Magnetar

Cytat: SteelWarrior w Grudzień 03, 2011, 05:51:57 PM
Dziala wam teraz serwer bo ja nie moge wejsc?
Ja niestety na Shilen wejsc dalej nie moge, ale ciekawa sprawa 900 online i juz jest Heavy