INNOVA EU - Oficjalna data startu ?

Zaczęty przez Dzondzy, Grudzień 02, 2011, 05:17:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

KaRom

Cytat: Brianoc w Grudzień 08, 2011, 06:57:43 PM
21% od 3 godzin :D

swoja droga tylko kretyn nie dal by nakladki EU na klienta NCwest do pobrania osobno ^^

No to Cię przebijam 21% przez ~1 h 20 min

fap fap ^^
Buszek Swintuszek`

Bastic

Cytat: KaRom w Grudzień 08, 2011, 03:46:31 PM

Edit: Wziąłem grę od kolegi (pliki zainstalowane lineage GoD), odpaliłem 4game i ściąga mi od 1%, czy to normalne, czy coś trzeba gdzieś zmienić?

1. Tak wybrałem folder docelowy Lineage2 tam gdzie mam te pliki od kolegi...

Prawdopodobnie nie masz wpisów w rejestrze.
Kiedy rozum zaśnie, kiedy pójdzie spać, to jest pora właśnie, by się bać...

Equilibrista

witam
mam problem z uruchomieniem gry, mianowicie gdy klikam "play" na stronie to gra sie nie uruchamia. Dodam ze gra pobrana dzisiaj i system xp.
ktos mial taki problem i wie jak go rozwiazac ?

Sebal

Odinstaluj i zainstaluj 4game, jeśli masz COMODO to go usuń i zainstaluj AVG : )
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Equilibrista

Sek w tym ze nie mam zadnego antywirusa zinstalowanego i zapora syst. tez jest wylaczona:/

jogaSensei

ktos moze rozwiazal problem z disconnectem po 5 sek od wbicia na serwer? ja probowalem wszelkich mozliwych ustawien graficznych, nic nie pomaga

Equilibrista

ja w dalszym ciagu nie moge w ogole uruchomic gry :/ nie wiem co jest grane po wcisnieciu play pojawia sie ten pasek pozniej okienko (loading) na chwile i po tym nic sie nie dzieje...
ktos moze pomoc ?

Aeon

Equilibrista

IE/Mozilla/Opera nic nie pomoglo...znow po kliknieciu play brak reakcji :/ Juz nie mam pomyslu co zrobic:(

Sebal

A nowe konto założyłeś? Jeśli nie, to lepiej załóż nowe (ja miałem taki problem -.-).
Może wyczyść sobie kompa CCleanerem, rejestr też.
Sebal- Life ...

Equilibrista

Rejestr i Cache kilkakrotnie czyszczone CCleaner'em. Pobieram jeszcze raz i zaloze nowe konto...Oby pomoglo?!

Sebal

Nowe konto powinno pomóc, mi z RU nie działało ;< a jeśli pobierasz grę, to daruj sobie xD
Sebal- Life ...

KaRom

Witam ponownie,

Łącze - 2 Mbit/sek
Pliki - wzięte 07.12.2011 r. od kolegi, wzięte z ncsoft west.
Antywirus - COMODO :P (ale wyłączyłem go przy 40%)

Hm... Wybrałem folder docelowy w 4game... 4 godziny - 42% i nie wiem czy on mi ściąga on nowa grę czy tak długo sprawdza moje pliki... leci od 1% ;)

Jedni mówią że, ściąga grę od nowa, drudzy zaś że, mam słabe łącze i dlatego tak długo mi weryfikuje moje pliki...

Nie wiem co zrobić i co mi się robi...

2ga sprawa czy warto iść do kolegi po pliki rozpakowane l2 eu innova i dopiero 4game odpalić? Będzie szybciej czy nie ma zasady?

Pozdrawiam,
Buszek Swintuszek`

Sebal

Nastawisz na noc, powinno się ściągnąć. Co do Comodo, ja miałem i musiałem odinstalować chama a nie wyłączyć, bo bym gry nie odpalił i wróciłem do AVG.
Sebal- Life ...

KaRom

Cytat: Sebal w Grudzień 08, 2011, 11:05:34 PM
Nastawisz na noc, powinno się ściągnąć. Co do Comodo, ja miałem i musiałem odinstalować chama a nie wyłączyć, bo bym gry nie odpalił i wróciłem do AVG.

No i tak też się stanie zniszczę tą nieczystą moc zwaną COMODO, będzie się lała krew po monitorze, a on będzie błagał o litość ;D

Dzięki za odp. czyli obejrzeć film, iść spać, rano do pracy... ^^

Pozdrawiam
Buszek Swintuszek`

Sares

W innej grze miałem taki sam problem Tylko że tam był launcher Mowa tutaj o RoM. Na WinXp nie chciało ruszyć dopiero jak zrobiłem formata i wgrałem windows 7.... Nawet support nie mógł mi pomóc, Radzę każdemu By zrobił sobie formata i wgrał win7
.

coshoo

Cytat: Sares w Grudzień 09, 2011, 07:56:26 AM
Radzę każdemu By zrobił sobie formata i wgrał win7

Super porada. L2 chodzi bez problemu na XP.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Sares

Cytat: coshoo w Grudzień 09, 2011, 08:38:58 AM
Cytat: Sares w Grudzień 09, 2011, 07:56:26 AM
Radzę każdemu By zrobił sobie formata i wgrał win7

Super porada. L2 chodzi bez problemu na XP.

Oryginał czy lewy? i jaka wersja?

Equilibrista

No niestety zalozenie nowego konta i ponowna instalacja gry nic nie pomogla :/
Mnie juz sie pomysly wyczerpaly, moze ktos ma jakies sugestje ?
Po nacisnieciu play nic sie nie dzieje :/

KaRom

Cytat: Equilibrista w Grudzień 09, 2011, 11:38:35 AM
No niestety zalozenie nowego konta i ponowna instalacja gry nic nie pomogla :/
Mnie juz sie pomysly wyczerpaly, moze ktos ma jakies sugestje ?
Po nacisnieciu play nic sie nie dzieje :/

Mam to samo, tyle że, rano mi się gra ściągnęła. Odpaliłem zaspany i też nic się nie dzieje, usunąłem 4game, zainstalowałem ponownie i też nic... usunąłem ciastka i zainstalowałem 4game na innej partycji i też nic... Została ostatnia opcja, usunąć/zrestartować kompa/zainstalować 4game i spróbować odpalić na nowo. Jeżeli się nie uda to usunę antywirusa (COMODO) i dopiero spróbuje i tak w kółko i coś będę zmieniał... będę próbował wszystkiego :)

System: WIN XP
Buszek Swintuszek`

Equilibrista

A jeszcze jedno, czy wymagane jest wpisanie tego drugiego hasla ?

KaRom

Cytat: Equilibrista w Grudzień 09, 2011, 12:26:24 PM
KaRom poradziles sobie z tym ?

Ja próbowałem to zrobić przed pracą :)
Dopiero o 17.20 będę w domu i będę kombinował :) jak coś mi wyjdzie to dam Ci znać ;)
Buszek Swintuszek`

Equilibrista

Nie chce tutaj za bardzo plakac, ale czy ktos ma podobny problem na XP?Gra sciagnieta dzisiaj rano...Mianowicie, po zalogowaniu na stronie i kliknieciu na "play" gra sie nie uruchamia... kilkakrotna reinstalacja i instalacja 4game nic nie dala, takze zalozenie nowego konta nie pomoglo...
Bede wdzieczny za wskazowki i wszelka pomoc:)

Andy889

Witam mam problem z wbiciem do gry za każdym razem jak włączę grę wyskakuje mi error gameguard - 153 bądź 601 antywira nie posiadam zaporę windowsa mam wyłączoną i już nie mam pojęcia co mogę zrobić robiłem już wszystko co pisało na stronach GOD'a