Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

roli

/sarcasm on
;D

/sarcasm off
Ja również pozdrawiam.

HellSign

Częste PvP zacznie się jak ludzie dobiją 73+
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Arimas

Eheh ma ktoś pojęcie gdzie się teraz dropi forgotten scrolle? xD
Mainly for WC

EDIT:
http://l2wiki.com/
Ruscy tłumaczą swoją wiki na english ^_^
Jest drop loc forgotten scrolli

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Sebal

Już zmieniają działanie i wygląd strony ; )
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

rexetin

Ludzie dmg tekst dziala uhuhu teraz to jest gra :)

pardi

miał być odnowiony vit a nie jest wtf ?
@PSN: pardinek
pogram: bc2, bf3, mw, mw2, mw3, bo, bo2, moh, moh wf,  fifa11 pogram !

rexetin

Arimas

Cytat: pardi w Grudzień 13, 2011, 09:20:09 AM
miał być odnowiony vit a nie jest wtf ?
"Nie miało być wtf" tylko vit odnawia się w środę, tak jest na RUoffie i NAoffie

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Ern

server restartują w środy, zrestartowali server więc musi być, że środa ! 8)
DeathBloodGore [Ern] - OldBoyz

Quibre

Wie ktoś jakt to jest z questami na outlaw forest i na forsaken późniejsze pewnie też bo na stronie ncsoftu są te questy jako daily czyli chyba do zrobienia raz dziennie a w grze jest inaczej bo są jako single.Albo ja źle to rozumiam alebo coś nie tak.

Fabienne

Ten na FP nie są daily, dopiero te na 65 (BS i pod Goddard)

roli

Cytat: Quibre w Grudzień 13, 2011, 10:42:55 AM
Wie ktoś jakt to jest z questami na outlaw forest i na forsaken późniejsze pewnie też bo na stronie ncsoftu są te questy jako daily czyli chyba do zrobienia raz dziennie a w grze jest inaczej bo są jako single.Albo ja źle to rozumiam alebo coś nie tak.
te Q nawet na ich serwerach nie są daily :}

#edit
i co naprawili on screen dmg ?

Ezrael

Cytati co naprawili on screen dmg ?

- przecież było wiadome że naprawią :) dzisiaj był up więc już działa i wszystko ładnie pięknie śmiga, poza tym "z czy bez" co to była za różnica na tym etapie gry :) większość ludu i tak pierwszy raz to widzi na oczy w l2 bo z priv serwów przeszła i nie mieli czegoś takiego a pewnie płacz był ^^
Myśli służą usprawiedliwianiu ludzkich występków, a słowa ukryciu myśli.

OsamaInAden

Cytat: kamiil w Grudzień 12, 2011, 08:32:06 PM
praktycznie na serwerze nic sie nei dzieje jesli chodzi o pvp, kazdy farmi, zobaczymy jak sie zaczna klan wary, raidy
nawet ciezko cos powiedziec o klanach grajacych na serwerze

lvl 71 i powiedzmy top 10

top 7 dostaje nagrody czy tylko top 3 ??
No to teraz koniec gry w przebieranca...
ujawnij na ktorym jestes miejscu?

roli

ten gość Busen zfailowal przy zamazywaniu swojego nicku i w dodatku jest na czerwono podkreślony na liście :P

Mateles

Za dużo nolife'a i ze zmęczenia zapomniał o dwóch okienkach : )

Polopiryn

Oj tam, czepiacie się. Po prostu kolega ma dużo czasu na grę :)
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Kamal

Albo dużo kolegów pomagających przy grze ;)

OsamaInAden

to nie jest odpowiedz na moje pytanie...
bez zbednego spamu pls o odpowiedz naszego forumowego PVE guru ktory jest na tej liscie ;)
Mysle ze sporo osob chce sie dowiedziec czy to zwykly neokid czy tez naprawde ktos kto zaznaczyl swoj slad na serwie "polska stopa" ... <sorry nie mam PL znakow>

Mateles

To jeszcze się nie domyśliłeś, że to troll? : )

xXxFelekxXx

Cytat: OsamaInAden w Grudzień 13, 2011, 01:35:04 PM
to nie jest odpowiedz na moje pytanie...
bez zbednego spamu pls o odpowiedz naszego forumowego PVE guru ktory jest na tej liscie ;)
Mysle ze sporo osob chce sie dowiedziec czy to zwykly neokid czy tez naprawde ktos kto zaznaczyl swoj slad na serwie "polska stopa" ... <sorry nie mam PL znakow>

Kogo obchodzi kogoś lvl i jakaś lol pve lista... to jaki ma teraz lvl nic nie znaczy...

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

OsamaInAden

zaspokoi to moja czysta ciekawosc gdyz istnieje cien szansy ze to jest jednak jakis user, ktory wszedl pod innym nickiem i toczy sobie beke :) Anyway chcialbym poznac jego nick bo bardzo sie przechwalal swoimi umiejetnosciami :)

r3ni

Naprawdę w to wierzysz ? Trollowi który nie chce nic o sobie wyjawić, ani nicku, ani klanu, ani cp ani nawet przeszłości z innych serwerów. Też sobie mogę powiedzieć że jestem w top 10 pvp i exp jednocześnie. Wierzysz mi na słowo ?
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

Gandam

Cytat: Mateles w Grudzień 13, 2011, 01:42:10 PM
To jeszcze się nie domyśliłeś, że to troll? : )

ten caly OsamaInAden chce tylko upewnic sie ze jest najbardzije ProEloFajny z polakow na serverze, przeczytajcie jego podpis oO
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

OsamaInAden

Cytat: Gandam1989 w Grudzień 13, 2011, 02:45:42 PM

ten caly OsamaInAden chce tylko upewnic sie ze jest najbardzije ProEloFajny z polakow na serverze, przeczytajcie jego podpis oO
Sluchaj kolezko nic Ci do mojego podpisu. Wstawilem jaki chcialem a przy okazji zrobilem sobie beke bo jakos mi sie udalo wejsc na servery gdy ty plakales na forum ze masz 5% update ;)
Jesli myslisz ze az tak jaram sie tym "osiagnieciem" to sie mylisz wstawialem screeny i pisalem o tym tylko dlatego ze widzialem mega placzkow na forum ze nie moga sie wbic :) Get deal with it :) Do zobaczenia w grze pro elo polaczku ;)