Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ArchonQQ

Pro elo, to możesz mówić o rankingach w LoLu, czy w docie, a nie w l2, gdzie póki co jedynym wyznacznikiem jest ilość czasu spędzonego przed kompem. "Deal with it" zrobiłeś sobie mały wyścig szczurów z kamilkiem i chciałeś nam pokazać jaki jesteś fajny, tylko że kamil teraz kręci z Ciebie bekę.

PS. Ogólnie z fajnym summonem expisz, powodzenia lolz

Ezrael

Cytat: OsamaInAden w Grudzień 13, 2011, 03:05:38 PM
Cytat: Gandam1989 w Grudzień 13, 2011, 02:45:42 PM

ten caly OsamaInAden chce tylko upewnic sie ze jest najbardzije ProEloFajny z polakow na serverze, przeczytajcie jego podpis oO
Sluchaj kolezko nic Ci do mojego podpisu. Wstawilem jaki chcialem a przy okazji zrobilem sobie beke bo jakos mi sie udalo wejsc na servery gdy ty plakales na forum ze masz 5% update ;)
Jesli myslisz ze az tak jaram sie tym "osiagnieciem" to sie mylisz wstawialem screeny i pisalem o tym tylko dlatego ze widzialem mega placzkow na forum ze nie moga sie wbic :) Get deal with it :) Do zobaczenia w grze pro elo polaczku ;)

- Jak widać dla niektórych granie jest niemal tak samo ważne jak dla innych codzienne spuszczanie klocka (jestem ciekaw czy wtedy też rozlega się krzyk: "Pierwszy"  !! hahaha)
Generalnie nie ma tu co wytykać kto płakał jak było 5% czy kto był ostatni na serwie czy coś, bo to mija się z celem. Ale - to co się zgodze z Ganem to to - że nie musiałeś dokarmiać swojego ego na forum bo nie wiem w sumie czy jest się czym chwalić. Piszesz że ktoś płakał jak miał 5% ? a ty siedziałeś do późna żeby w ogóle zalogować pewnie "zgwałciłeś" przycisk f5 czy co tam sobie ustawiłes, w tym czasie wielu z nas smacznie chrapało albo zalewało się w barze lub robiło milion innych rzeczy. Więc o co ten szum, masz czas na gre to graj, "kimil" sie przechwala ile to on ma czasu na gre, ty to samo ... nie wiem jak to komentować, jesteście niemożliwi ...
Myśli służą usprawiedliwianiu ludzkich występków, a słowa ukryciu myśli.

OsamaInAden

po 1 nie jestem summonerem- ale wiem ze tak bardzo skupilem Twoja uwage na podpisie "pierwszy" ze sygny nie odczytales- polecam wybrac sie do szkoly/nie jestem tez ani driverem summona/nie mam tez summonera w PT -Twoja teoria zjechania mnie wlasnie upadla co nie?
po 2 czasu na gre mam 2h dziennie
po 3 nie spamowalem f5 ani razu - gdybys wiedzial jak wszedlem do gry wiedzialbys ze uczynilem to przed 21- chyba ze dla Ciebie po dobranocce o 19 to juz tylko lulu i spac. Wylogowalem sie jakos kolo 23 - jesli mnie pamiec nie myli i gadalem ze znajomymi na TS.
po 4
Cytat: Gandam1989 w Grudzień 13, 2011, 02:45:42 PM
ProEloFajny
to byla odpowiedz na to okreslenie- wiec czego sie czepiasz?
po 5. gdzie przechwalam sie ile mam czasu na gre- czytaj cala sygne- wbilem do gry z hmmm... 20 osobami? poczym dolaczyla reszta. Wbilem jakis tam lvl i poszedlem spac Gdy wylaczyli servy gralem- uwazam to nie tyle za osiagniecie zyciowe co ogarniecie tego co moze sie dziac i przygotowanie sie do tego. Jeszcze raz pisze wyraznie- w sygnie tocze sobie beke. Czy to ze ktos ma w sygnie np: Shillien Templar & Cardina 4ever in my <3! oznacza ze kocha pixele z gry? naprawde smutna beka z Ciebie gosciu ze tak na serio to bierzesz :P

Wiec pytam sie z czym macie problem jak tylko zapytalem zeby udowodnil ze jest w tym TOP 7 czy TOP 10 ;P Lupie po prostu gdy ludzie maja pokrycie w czynach tego co pisza na forum.

sebastian142

Ulquiora

Cytat: OsamaInAden w Grudzień 13, 2011, 03:05:38 PM
Sluchaj kolezko nic Ci do mojego podpisu. Wstawilem jaki chcialem a przy okazji zrobilem sobie beke bo jakos mi sie udalo wejsc na servery gdy ty plakales na forum ze masz 5% update ;)
Jesli myslisz ze az tak jaram sie tym "osiagnieciem" to sie mylisz wstawialem screeny i pisalem o tym tylko dlatego ze widzialem mega placzkow na forum ze nie moga sie wbic :) Get deal with it :) Do zobaczenia w grze pro elo polaczku ;)

Dobrze gada, zamiast trochę posiedzieć i popróbować wpierw samemu parę rzeczy porobić, znaleźć.. to nie od razu płacz na forum  :beksa: :beksa:
Popróbować tzn. chwilę się pomęczyć, uzyć szarych komórek a nie na łatwiznę iść.  :bump: Też miałem problem z zalogowaniem i jakoś sobie samemu poradziłem bez zbędnego spamowania  :)

Co do jego os. nie wiem co macie... nie wiem, mi się narzuca jedna myśl. Taki Jasio nie jest szanowany w szkole, skulnięty przychodzi do domu, włącza komputer i nagle jego ego rośnie z minuty na minutę. Logując się na forum może pokazać "who the fck is importatnt" Także cheel out, browkiem popić i tyle ;p

Pozdrawiam

OsamaInAden

Cytat: sebastian142 w Grudzień 13, 2011, 03:35:41 PM
do not feed the troll  !! !! !!

Cicho randomie ;)
kolezka wyklada zarzuty ja mu tylko odpowiadam i mu daje proste argumenty, ze sie myli ;)

Cytat: Ulquiora w Grudzień 13, 2011, 03:43:21 PM
Co do jego os. nie wiem co macie... nie wiem, mi się narzuca jedna myśl. Taki Jasio nie jest szanowany w szkole, skulnięty przychodzi do domu, włącza komputer i nagle jego ego rośnie z minuty na minutę. Logując się na forum może pokazać "who the fck is importatnt" Także cheel out, browkiem popić i tyle ;p

Pozdrawiam
Padlem- bo mnie nie znasz ale wszyscy mamy prawo do swoich osadow ;)

sebastian142

CytatCicho randomie

Wróć lepiej do szkoły, bo mama kabel od internetu zabierze.

Horken

Swoją drogą zastanawiam się ilu tych TOPowych graczy quitnie bo coś im przestanie pasować w grze ^^

Cytat: OsamaInAden w Grudzień 13, 2011, 03:24:37 PM
Jeszcze raz pisze wyraznie- w sygnie tocze sobie beke. Czy to ze ktos ma w sygnie np: Shillien Templar & Cardina 4ever in my <3! oznacza ze kocha pixele z gry? naprawde smutna beka z Ciebie gosciu ze tak na serio to bierzesz :P

Co 4 sygnatura na tym forum jest smutna ale cóż...

@xXxFelekxXx
Topic odwiedziłeś, że tak powiem "przejezdnie" czy jednak się przekonałeś do EU i pogrywasz cosik? :)
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Polopiryn

Tak czytam i czytam te wasze posty. I mam niezła bekę, ale dobrze Osama broń swego zdania! :D

Sebastian rozumiem, że 142 w twoim nicku oznacza iż jesteś 142 idiotom o nicku Sebastian? 

@Horken
Raczej, przejezdne :(
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

OsamaInAden

1. Trudno w moim wieku wrocic do szkoly zwlaszcza jak juz sie ja dawno skonczylo- no chyba ze masz jakies przykre doswiadczenia i chcesz sie z nami nimi podzielic.
2. Nie mieszkam juz z rodzicami wiec nikt mi nie mowi kiedy/ile i w co mam grac- tymbardziej nie zabiera wspomnianego "kabla od internetu"
3. az tak bardzo urazilem Cie stwierdzeniem random? zapraszam do zapoznania sie ze znaczeniem tego slowa- nie wiem na jakim grasz servie/jaka postacia/jaki nick/ ....... ani nawet  kim jestes w realu (chociaz co to kogo interesuje jesli to forum o L2). Wybacz ale dla mnie jestes  randomem ;P Podpisz sie moze a przestaniesz nim byc w mojej opinii;)

Lubie bronic swojego zdania zwlaszcza jesli widze taki placz na forum a na TS klanowym niedawno slyszalem ze malo dram jest w tym dziale- stad pomyslalem o sygnie ;P A co do tego dlaczego odwiedzilem ten topic- jak widac gram na serwie Core. Ot tak dla rozrywki bo zawsze lubilem L2 :)

Phoeniks

a ja bylem pierwszym Polakiem na lancerze i to ja wybralem ten serwer i dlatego tam wszyscy graja  :oops:
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Rickert

Cytat: Horken w Grudzień 13, 2011, 04:00:47 PM

??  ??

Moja jest jak najbardziej wesola.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Polopiryn

Cytat: Phoeniks w Grudzień 13, 2011, 04:06:24 PM
a ja bylem pierwszym Polakiem na lancerze i to ja wybralem ten serwer i dlatego tam wszyscy graja  :oops:

Widać po kim Alarion odziedziczył Ego  hahaha
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Mateles

Nudne już te Wasze argumenty ad personam.
Kamil musi mieć niezły ubaw z tego tematu.

Phoeniks

Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Alarion

Cytat: Polopiryn w Grudzień 13, 2011, 04:09:36 PM
Cytat: Phoeniks w Grudzień 13, 2011, 04:06:24 PM

Widać po kim Alarion odziedziczył Ego  hahaha

coś cię gryzie chłopcze?

fail so much : (
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

KaRom

Cytat: Mateles w Grudzień 13, 2011, 04:14:09 PM
Offtop

Bynajmniej to nie to samo co przynajmniej, nie żebym się czepiał, ot - uświadamiam. Bynajmniej = wcale, ani trochę, w żadnym razie... i tym podobne.

Cytat: OsamaInAden w Grudzień 13, 2011, 04:05:02 PM

Wybacz ale dla mnie jestes  randomem ;P Podpisz sie moze a przestaniesz nim byc- bynajmniej dla mnie.

Uuuuu.... hihihi... i teraz mamy w rozmowie polonistę ;)  :oops:

Aż sam to sprawdziłem i okazało się że masz racje, ale www.wikipedia.pl można każdego sprawdzać i wyszukać błędów... Chyba chciałeś na siłę się wtrącić do rozmowy :) bo mnie bardziej razi ortografia typu rzulf (żółw) a nie takie błędy których 98,9% forumowiczów czytających jego wypowiedź nawet nie zauważyła...

Ps. Nie to żebym się czepiał :)
Buszek Swintuszek`

Ulquiora

Cytat: Rickert w Grudzień 13, 2011, 04:07:41 PM
przedstawia prawdę, zachowuje się gorzej niż makaroniarze ;p
http://www.youtube.com/watch?v=hOtb86HuRH4&feature=related

Horken

Cytat: Rickert w Grudzień 13, 2011, 04:07:41 PM
Cytat: Horken w Grudzień 13, 2011, 04:00:47 PM

??  ??

No niektórzy maja smieszne sygnatury, inni neutralne, ale sygnatury niektórych użytkowników odstraszają swoją treścią ^^
Może powinienem zrobić album takich sygnatur.. dobry pomysł :)
R.I.P. Ciapu

Ulquiora

Twoja sygna mocno mi mówi, że jest jesteś "zboczykiem" który lubi oglądać anime typu ecchi  :afro: :P

Horken

Cytat: Ulquiora w Grudzień 13, 2011, 04:45:41 PM
Twoja sygna mocno mi mówi, że jest jesteś "zboczykiem" który lubi oglądać anime typu ecchi  :afro: :P
Moja akurat jest z Soul Calibura. Taka bijatyka na konsole. Postać którą zawsze gram bo podoba mi się jej pitbullerski styl gry.

Widzisz.. jednak źle zinterpretowałeś :)
R.I.P. Ciapu

Ulquiora

Ale w sposób jaki jest wykonana ta sygnatura, to i tak odnosi się do tego co pisałem post wcześniej  :P Nvm, jakos nie chce mi się dzisiaj logować wiedząc ile ludu teraz siedzi w ct ~~

Horken

Cytat: Ulquiora w Grudzień 13, 2011, 04:52:42 PM
Ale w sposób jaki jest wykonana ta sygnatura, to i tak odnosi się do tego co pisałem post wcześniej  :P Nvm, jakos nie chce mi się dzisiaj logować wiedząc ile ludu teraz siedzi w ct ~~

this

Cytat: OsamaInAden w Grudzień 13, 2011, 03:43:32 PM
[...] wszyscy mamy prawo do swoich osadow ;)
R.I.P. Ciapu

Vanquish

Cytat: Ulquiora w Grudzień 13, 2011, 04:52:42 PM
CT to jeszcze do Toi sie zapusc...

Mc6

2 x bomty magic dmg
2 x am mana regen

dopiero 3 am z acu...

zycze wam powodzenia ;p