Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

EsTeCzteryRkA

x0a0x0ax0a
ja jak juz podchodze pod 1500 to dostaje moronow i znowu spadam do 1430-1450 i tak caly miesiac xD
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

EsTeCzteryRkA

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

mpxx24

w piątek spróbuję wbić 1600

w czwartek egzamin, a w weekend trzeba nad projektem przysiąść...
czasu na grę brak :D
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Vascius

Już prawie tydzień nie grałem w lol'a, czuje się taki wychillowany :]. Teraz tylko L2 & Skyrim <3.

Shen

Już prawie tydzień nie grałem w lol'a, czuje się taki wychillowany :]. Teraz tylko L2 & Skyrim .

Rickert

Juz prawie tydzien wbijam 20 elo na 1600, czuje sie taki -_-'..

edit:

Rano wchodzi ahri! Mialem dylemat.. sprawdzona kennen czy nowy AP, a ze potrzebuje AP to chyba jedna dotne druga za IP. :<
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

EsTeCzteryRkA

Ta gra powinna nazywac sie League of Trolls:D
zaczynam sobie solo ranka, leca bany, a nagle jakis koles wyskakuje pisze do drugiego "u r baldero , u r idiot, facking feeder! , i lost last game cus of u, now im going to feed, u r noob jungler, no ganks only feed" :D i co?:D koles pickanl veigara, ten drugi jungle.
zero gankow, veigar na duo midzie:D padal jak mucha , a wukong z jungli wyszedl raz jak go gonili po niej:D
KOCHAM TA GRE! POTRAFI MNIE TAK WKURWIC! ze az smieje sie sam z siebie :D

mpxx24

dopiero co obejrzałem spotlight...
WOW

pierwszy raz od dosyć dawna, tak bardzo chcę zagrać jakimś nowym championem

Vascius

xXxFelekxXx

Cytat: mpxx24 w Grudzień 15, 2011, 07:49:14 AM
dopiero co obejrzałem spotlight...
WOW

pierwszy raz od dosyć dawna, tak bardzo chcę zagrać jakimś nowym championem

Ahri jest zaje... ^.^ , taka leblanc v. 2.0 bez fail end game.

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

mpxx24

dopiero w sobotę nią pogram, ale już wiem, że dołączy do Kassy, shaca, riven, akali i Eza w moim 'arsenale' :D

seken

Cytat: Rickert w Grudzień 14, 2011, 11:00:08 PM
Rano wchodzi ahri! Mialem dylemat.. sprawdzona kennen czy nowy AP, a ze potrzebuje AP to chyba jedna dotne druga za IP. :<
Malz offtop, ale Kennen to ON, nie ona  :).

EsTeCzteryRkA

mpxx24

xXxFelekxXx

AndyBishop

Cytat: seken w Grudzień 15, 2011, 04:29:01 PM
kenen to ona
http://www.youtube.com/watch?v=0bryMPwNNC4

evilmg

Kennen to facet, przeczytaj jego lore! Tam odnoszą się do niego "he", zapomniałeś, że te filmiki to parodia lola...

mpxx24

1600 elo, np np - jeszcze ~80 do odrobienia

kurna tylko ja mam takie lagi ? perma 200 ms...

Tirius

4 runda go4lola east and nordic, nie jest źle ^^

seken

Cytat: AndyBishop w Grudzień 17, 2011, 11:20:47 PM
Cytat: seken w Grudzień 15, 2011, 04:29:01 PM
kenen to ona
http://www.youtube.com/watch?v=0bryMPwNNC4
Kennen to ON.

@rickert
Rozwalila mnie Twoja sygna  :D.

mpxx24

Cytat: Tirius w Grudzień 18, 2011, 07:33:24 PM
4 runda go4lola east and nordic, nie jest źle ^^
też bym pograł, ale teamu ni mo :<

Tirius

Mnie zastanawia jedno, po jaką cholerę robić go4lola w sobotę (polski go4lol), gdy wtedy większość pije, baluje itp etc. 11 miejsce ostatecznie w east&nordic go4lol.

xXxFelekxXx

Cytat: Tirius w Grudzień 18, 2011, 10:45:04 PM
Mnie zastanawia jedno, po jaką cholerę robić go4lola w sobotę (polski go4lol), gdy wtedy większość pije, baluje itp etc. 11 miejsce ostatecznie w east&nordic go4lol.

Bo jest weekend i gracze mają więcej czasu i w sobotę jest goPL4lol a w niedziele go4lol regionalny :P

Tirius

Sory, ale nie wmówisz mi, że w sobotę masz więcej czasu niż w ciągu tygodnia. CHYBA że nie masz życia towarzyskiego  :P