Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shiffer.

montezuma

Cytat: Abruzzi w Grudzień 20, 2011, 04:18:06 PM
//montezuma po wprowadzeniu f2p i przeniesieniu tych EU serwerów retailowskich (Naia itp) nie ma czegoś takiego jak PA tam? to tylko Innova takie coś zrobiła? (sorry ale nie czytałem czy zrobili to na obu czy tylko tutaj ;P)

nie ma PA na serwerach ncsoft. Sa runy 1/3/5 godzinne i 7dniowe dajce +50%exp lub sp, jest także spłacalny rune +100% exp lub sp dla postaci poniżej 85lvl, jednak cena jest spora wiec niewiele osób ich używa. Zadko komu chce się wydać 60 euro za 28 dni +50%exp
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Shen

Cytat: Shen w Grudzień 20, 2011, 04:07:08 PM
12 euro to normalna stawka jak za mmo. To ze mieszkamy w biednym kraju w ktorym dla niektorych jest to sporo pieniedzy jest juz inna sprawa.

Normalna stawka za MMO? Chyba za nową grę (SW:TOR czy coś) ale nie za Lineage2 proszę Cię...

wow -13 euro
eve - 15 euro
rift - 13 euro.

faktycznie, nienormalna stawka.

NightBird

Cytat: Shen w Grudzień 20, 2011, 04:41:23 PM
Cytat: Shen w Grudzień 20, 2011, 04:07:08 PM
12 euro to normalna stawka jak za mmo. To ze mieszkamy w biednym kraju w ktorym dla niektorych jest to sporo pieniedzy jest juz inna sprawa.

Normalna stawka za MMO? Chyba za nową grę (SW:TOR czy coś) ale nie za Lineage2 proszę Cię...

wow -13 euro
eve - 15 euro
rift - 13 euro.

faktycznie, nienormalna stawka.

wow : http://allegro.pl/60-dni-pre-paid-world-of-warcraft-prepaid-wow-24-7-i1999989307.html    [84x2=42zl]

RIFT: http://allegro.pl/rift-30-dni-prepaid-automat-24-7-scan-i1983772159.html    [39zl]

EVE: http://allegro.pl/eve-online-prepaid-cdkey-60-dni-gtc-automat-24h-7-i1992389771.html [58zl]

faktycznie....
Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

Horken

Btw: jeżeli w party jest chociażby jedna osoba bez PA to co wtedy?
1. Nikt nie ma bonusa.
2. Bonus się dzieli między wszystkich.
3. Każdy kto ma PA dostaje bonus, gracz bez nie dostaje żadnych benefitów.
4. ?

Bo tak się zastanawiam czy jest sens się na wydatek decydować gdy party na tym w żaden sposób na tym nie zyska(nie licząc straty jednostkowego gracza).
Pytam bo wyczytałem post moda na 4game forum brzmiący mniej więcej w ten sposób, że mając PA nie dostajemy bunusa trzymając crapów w pt. Confirm plx
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

HellSign

12 Euro to są grosze, nie zmienia to faktu, życzenie sobie takiej ceny jak World of Warcraft to głupota :)

Ta cena spadnie w ciągu kilku miesięcy do 8-9 Euro

p.s

Jaka normalna stawka? W europie/rosjii na oficjalnych serwerach innovych jest do 60 tyś ludzi online ile z tego opłaca PA ?

Takie gry jak WoW/Rift itd. mają w milionach liczbę abonamentów, ich gry są nowe, dobrze zoptymalizowane itd.  :)
Jak na 8latka to za dużo, zwłaszcza że jest w stosunku do WoWa na niego mały popyt.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Kamal

ArchonQQ

Za WoW'a 13 euro ale za 2 miesiące, nie za miesiąc i tam nie zyskujesz czegoś więcej niż inni, no ale nie gram więc co ja będę się wypowiadał

kamiil

CytatBtw: jeżeli w party jest chociażby jedna osoba bez PA to co wtedy?
1. Nikt nie ma bonusa.
4. ?

3.

endriuu

Po co to piszecie ile kosztuje inne gry? Przeciez ta gra jest za darmo i nic nie kosztuje zeby sobie tu pograc wiec nie jeczcie ze 12ojro musicie wydac bo nikt Was do tego nie zmusza.  :)

Me7hod

Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, defenderzy tam na forum mówią o standardach w Europie itd (Niemcy,Francja).

A prawda jest taka, i nikt nie wziął tego pod uwagę, w tym Innova, że większość na serwie jest z wschodniej części Europy, dla przykładu Polska, Czech itd..

Proste i logiczne, niemców, których spotkałem w grze to ja mogę na palcach ręki policzyć, a Polaków, czechów itd, jakbym wysypał wiadro piachu i liczył po ziarenku to i tak nie wiem czy by starczyło go.

zakrecona

a jakie są te zastrzeżone miejsca w PA? jakieś fajne expowiska czy cuś takiego ? ;)

Shen

Cytat: zakrecona w Grudzień 20, 2011, 05:29:07 PM
a jakie są te zastrzeżone miejsca w PA? jakieś fajne expowiska czy cuś takiego ? ;)
solo kamaloka z biednym expem

Kamal

NightBird

Lineage SINCE 2005 !

Classic club - Dion x3
NightBird -  [lvl.x]

kamiil

Polopiryn

Cytat: kamiil w Grudzień 20, 2011, 06:13:01 PM
wynn summoner gz  :D

Chwalimy Cie, Błogosławimy Cię, Przyjm błagania nasze  hahaha

A tak realy gyzy ;)
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Kamal

rexetin

Vanquish

serio ? juz dawno wrzucal tu screeny ze swojej postaci wiec ameryki nie odkryles...

Redbox

Cytat: kamiil w Grudzień 20, 2011, 05:08:32 PM
CytatBtw: jeżeli w party jest chociażby jedna osoba bez PA to co wtedy?
1. Nikt nie ma bonusa.
4. ?

3.

nic nie wiesz zamilknij o wielki pve monsterze gz summona.
jesli jedna osoba nie ma pa to drop adeny spada o dana czesc.
Dla osoby bez pa fjnie bo dostaje wiecej kasy-expa nie dostaje wiecej
Dla osob w pt mjcyh pa -dostaja x2 expa i troszke mniej kasy. Raz poleci kasa x2 raz x1.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Shen

Horken

Nie jest przypadkiem tak, że PA nie ma wpływy na drop adeny..?
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Shen

Nie wiem, to redbox jest tutaj znawcą haha