Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Roxis

Nie ma co tu rozwijac ... moby nie ten lvl, quest nie dziala jak powinien itd. Ale znajda sie tacy pr0 jak lemp ktorzy chociazby musieli bic 0.00000001% / 24h na zbugowanych mobach beda ostro isc w zaparte ze wszystko jest ok :)

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

HellSign

podobno hot fixneli q na PI co na nim all expią :D
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Roxis

Fixneli jedynie lvl mobow dla klas short range, PI ponoc nadal jest zbugowane, nie mowiac juz o tym ze przy okazji kopsneli sie przy lvlach innych mobow.

Lemp powiedz mi, lubisz przeplacac? Bo jakby nie patrzec to ludzie maja o co plakac, bo innova chce jednak za duzo. Za prawie ta sama oplata ludzie moga sobie pykac w nowe MMO, czasami nawet za mniejsza, wiec czemu maja przeplacac? Zostawienie takiej ceny PA bez komentarza na offowym forum byloby po prostu glupie, a cena przez ich podana jest smieszna. Jesli lubisz placic za uzywki wiecej niz sa warte nowki to OK, badz frajerem ale nie obrazaj innych ktorzy walcza o swoje ok?

L2 EU Vinuz !
L2RU

lempartus

wiesz ja nie muszę wbić 99 lvl w miesiąc, nie mam takiej spinki prędzej czy później i tak dogonimy tych z przodu.

Jeśli coś przychodzi zbyt łatwo to tego się nie szanuje.

Moj post wcześniejszy tyczy się przede wszystkim  zasranych płaczkow ktorzy sami nic nie potrafią a mają pretensje do całego świata.
bo ten ma lepszą pracę bo ten lepiej zarabia bo ten ma mieszkanie, ten ma fajną dziewczynę  a ty nieudaczniku siedzisz przed kompem i się użalasz że przez mityczną osobę nic nie umiesz nie masz wykształcenia i jedyną istotą ktora cie kocha to twoj pies
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Shen

Przed wprowadzeniem PA mogli chociaz bugi ogarnac, nawet cruma podobno dalej zbugowana. Przypominaja mi sie dawne czasy z gry na privach.

Roxis

Moze troche przesadzaja z tym placzem ale jednak maja racje :/

L2 EU Vinuz !
L2RU

Roxis

Cytat: Shen w Grudzień 21, 2011, 01:48:17 AM
Przed wprowadzeniem PA mogli chociaz bugi ogarnac, nawet cruma podobno dalej zbugowana. Przypominaja mi sie dawne czasy z gry na privach.

Nie wiadomo co lepsze, szybsza mozliwosc gry, czy gra pare miechow pozniej z dzialajacym PA i rb na crumie ;D
Chyba jednak wole ta 1 opcje

L2 EU Vinuz !
L2RU

lempartus

czemu dajesz argument o przeplacaniu ?

chcesz płacić mniej możesz grać na rosyjskich serwerach  - masz ich 14 do wyboru
możesz wybrać opcję NCwest - tam nie ma PA więc pewnie jest cudownie

nikt nikogo nie zmusza do płacenia

jedna rzecz nie podlega dyskusji.
Innowa została zmuszona do otwarcia nieprzygotowanego serwera przez NCwest

Rosjanie zakładali że NCwest najwcześniej z koncem roku otworzy serwery i na pewno zaliczy kilka wpadek, a tu rozwoj wypadków ich zmusił do
otwarcia nie przetestowanego serwera
niedopracowanego launchera
i kłopotów z itemshopem

ale tak często bywa, poprostu powiedzieli sobie jakoś to będzie i tyle.

jednak przestańcie narzekać możecie grać za darmo.

Na priwach nie takie bugi były i ludzie grali. Ja już nie wspomnę o przekupnej administracji o donaterach cheaterach i innych pierdołach  i co graliście.

Wg mnie większość problemów w krótkim czasie zostanie usunięta a te 85 lvl no cóż to dopiero początek zabawy  w świecie l2.

Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

mrow

Nie rozumiesz lemp. Koledze nie chodzi o to czy chce płacić więcej czy mniej. Po prostu cena jest za duża jak na to co oferują. Za 12eu mamy nowe mmo w, których to nie ma item shopu. Po drugie łatwiej jest rywalizować jeśli każdy ma taki sam poziom trudności. Oni szybciej wyexpia, szybciej dojdą do epików. Nam będzie trudniej, ale nie mówię, że będzie to niemożliwe. Moim zdaniem ten cały team "nie ogarnia", a najgorsze w tym "nie ogarnianiu" jest to, że chcą tyle pieniędzy za swoją nieudolną pracę.
Pwrót do gry - 02-12-2011r

lempartus

ale każdy będzie mógł te epiki bić. co z tego że lewel wbijesz za kilka tygodni. To nie czasy c4.

ja doskonale rozumiem i też uważam że cena jest za wysoka, ale co z tego. Mieszkania w Polsce też są drogie i ludzie płaczą i płacą

większość tego teamu jest zebrana na szybkiego i stąd są te problemy.

a co do ostatnich poprawek - to nie wina Innowy tylko poprawki otrzymanej od NCsoftu.
Innowa nic sama nie może zmienić w grze - może tylko zgłaszać zastrzeżenia i problemy
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

mrow

Płaczą i płacą. Ale jeśli tym płaczem wywrzemy na nich obniżkę cen to źle zrobimy? - NIE. Więc warto trochę postękać na forum i może się uda. Podsumowując, serwer wystartował za szybko. Został powierzony ludziom, którzy się nie nadają. Cena za ich nieudolną pracę jest stanowczo za wysoka.

Na serwerze zarysuję się dość spora przewaga między tymi co dotują, a tymi co nie dotują. Ta przewaga zaniknie z czasem, ale jednak przez jakiś czas będzie.

Jestem ciekaw co ci wszyscy cwani grecy, niemcy etc powiedzieli by jeśli mieli by płacić te 50-60eu. Co drugi pewnie by zapłacił. Jednak mini były by inne.

Edytuje do twojej edycji o poprawkach innovy.

Tak rozumiem, że innova dostaje poprawki od ncwest. Jednak to innova bierze od nas pieniądze i to my od niej wymagamy.
Porównanie może być głupie: Kupując w sklepie buty, które na nastepny dzień się rozwalą. Do kogo masz pretensje? Do producenta czy pana ze sklepu, który te buty ci sprzedał?
Pwrót do gry - 02-12-2011r

FokuSs

Hmm szkoda, że nie da się zrobić żeby po ip przypisywało kraj i walute xD
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

lempartus

z ceną za PA to jest tak jak z adeną teraz jest po 5 złotych a pewnie za kilka miesięcy będzie po 1.

nie płacz może przekonać Innowę ale
- konkurencja
- niska sprzedaż
i tyle

jeśli wyniki sprzedaży będą niskie to albo zmienią cenę albo zamkną interes
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

FokuSs

No ostatnio pół wieczoru przepłakałem przez te PA. Takie to niesprawiedliwe....  :beksa:
Zamkną interes jak się nie będzie opłacać? Pepszysz? Jak nie będą kupować obniża cene? Nie!? Boże kochany dopuśćmy pis do władzy! Panie prezesie ratuj ta naszą Poskę! Panie premierze jak żyć jak żyć?
Jakie opinie ludzi są niesprawiedliwe. Nie dadzą sie nawet człowiekowi wypłakać musza trzymać to wszystko w ryzach i zarzucać nam swoje poglądy.
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

lempartus

proponuję herbatkę z rumem na poprawienie humoru.

Nie będę ukrywał że u mnie w cp te ceny nas też wkurzyły, prawdopodobnie na ten moment nie będziemy kupować wszyscy, a skoro nie będą mieć wszyscy to prawdopodobnie nie będzie miał nikt, gdyż musimy starać się isć z lvlem równo.

Na pocieszenie powiem że gra po 85 jest naprawdę rewelacyjna większość z Was będzie w pełni usatysfakcjonowana, a i nim ktoś mi zarzuci że już wbiłem 85 na Core - atm palek 74, sporo się na Lancerze bawiliśmy i warto jest się trochę pomęczyć

dobra bo to przecież flame jest, takie pytanie

który klan i dlaczego waszym zdaniem zaliczył na ten moment największy fail ?

Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

montezuma

Cytat: Roxis w Grudzień 21, 2011, 01:43:06 AM
Fixneli jedynie lvl mobow dla klas short range, PI ponoc nadal jest zbugowane, nie mowiac juz o tym ze przy okazji kopsneli sie przy lvlach innych mobow.

quest z PI nie jest zbugowany, daje prawidłowaą ilość xp/sp.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

xXxFelekxXx

Cytat: montezuma w Grudzień 21, 2011, 07:09:16 AM
Cytat: Roxis w Grudzień 21, 2011, 01:43:06 AM

quest z PI nie jest zbugowany, daje prawidłowaą ilość xp/sp.

70% osób co gra na core to tacy co grali tylko na privach, ciężko im wmówić że to nie bug jak nie dają rady ;

Wracając do tematu

Uploaded with ImageShack.us
Cool Buffy :p

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Dyma

lemp problem w tym, że 90% ludzi uważa, że jka nie bedzie od pierwszych dni w top 100 z lvl to zaliczyli faila, nie wiedzą, że chociaż teraz część osób ma 60 lvl a część 85 to ta różnica za 3tyg będzie wynosiła 85 do max 90.
Najbardziej mnie rozwala wysmiewanie kamila jaki to on na pewno musi być "cieciowaty itp" bo ma taki lvl. I to powiem w...wia mnei strasznia bo to jest typowa dla naszego narodu zwyczajna zawiśc. Nikt sie nei przyzna, chociaż ja powiem bez problemu - zazdroszczę mu lvl jak chuj bo każdy chciałby mieć już 85 i nie męczyć się z 3 proffkowymi klasami. No ale to nie powód żeby kogoś oczerniać i szukać argumentów z dupy i na siłę próbować się podbudować bo ja mam fajniejszą dziewczynę, ja mam lepszy samochód itp itd. Kogo to tutaj obchodzi ? to jest forum o l2 i lepszy jest ten kto ma wyższy lvl, lepszy sprzęt i ogar. Pierdol..enie o życiu rywatym zostawcie sobie na sekcje offtop albo jakieś facebooki czy inne gówno. PA kosztuje, ile kosztuje i płacz na polaczkowie nic nei zmieni. OK płaczcie na forum 4game bo faktycznei moze to przyspieszyć obnizkę PA(która pewnie i tak sama by nastapiłą po dłuższym czasie tak samo jak na ru offie), ale do ku..wy nędzy co da płacz tutaj. To jest dział flame, gdzie ludzie chcą wyzwisk jak to ktoś kogoś pojechał itp itd, a nie żalów lineagowych nieudaczników. Chciecie sobie płakać to załóżcie sobie forum jestemdodoupy.pl i tam płczcie, ze PA za drogie, że kamil bije low lvl, że kamil ma za wysoki lvl, że q na PI powinien być łatwiejszy itp.

Co do klanów lemp to wczoraj dostałem info że nieciekawie sie robi w ooww i ponoć ooc myśli nad quit.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Quibre

Odnośnie tego fixa i podniesieniu lvlu mobów,może ktoś kto gra na ncwest się wypowiedzieć czy tam też tak jest?
Bo jeżeli nie to wydaje mi się że ncsoft celowo im takie fixy wysyła że by jak najszybciej sfajlowali :D

Solar

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Itherus

Niech farmia na 90-95 wszyscy sie zatrzymaja. Ta zazdrosc to typowe dla kazdego priv playera tam od zawsze byl start i ogien !!! Lemp ma duzo racji w tym co pisze moze dlatego ze jest przyzwyczajony do gry na serwerach innovy :) Kazdy kto tu przychodzi mysli sobie ze tutaj bugow nie ma, otóż sa i to często, różnica polega na tym ze tutaj prędzej czy później sa wszystkie naprawiane a nie jak na prv poprostu GM wyłaczył i teraz nie ma nikt. PA ile kosztuje tyle kosztuje sami zweryfikują na ile im sie to bedzie opłacało maja statystyki i wiedza kto ile kupił, serwery kosztuja zarabiać tez chcą wiec przestańcie płakać bo na nic to sie zda. W momencie kiedy zaczynałem grac na lancerze a stał juz wtedy 6 miesiecy ludzi bylo podobnie jak tutaj, byli kolesie 80+ co z tego? nasz czas tez nadszedł dogoniliśmy wszystkich a potem nawet przegoniliśmy 90% serwera. Na dluzsza mete nawet epiki nie beda odgrywały tutaj wiekszej roli :) na 85 gra sie poprostu diametralnie zmienia.

SanchoPansa

a Zojka to gdzie jest - taki ładny miałby powód, żeby pocisnąć Innove za cenę PA..

a Kamil gdzie jest - śpi? nie może być... daj screena z lvl żeby twoich haterów pobudzić.

a gdzie Panowie frapserzy z Lancera..? zapodajcie coś do oglądania głodnemu filmików z l2 narodowi  :D

Sarin.

Cytat: SanchoPansa w Grudzień 21, 2011, 09:53:00 AM
a gdzie Panowie frapserzy z Lancera..? zapodajcie coś do oglądania głodnemu filmików z l2 narodowi  :D

wszyscy ktorzy w miere regularnie wypuszczali frpasy z lancera juz tam nie graja.

Me7hod

O to chodzi, że jak ktoś płaci 60 dych (zawyżoną cenę) to może by chociaż chciał wiedzieć za co a nie sobie wodę z mózgu robić, bo taka jest prawda.

Innova nic nie zrobi dopóki mili koledzy z Korei nie podeślą im nowych fixów, 1 przykład z brzegu lagi/disconnecty, tak się zapierali że to nie po ich stronie wina, chociaż masa ludzi miała ten problem, i co się okazało?
Ogłoszenie z nadchodzącymi fixami z powodu lagów/dc/ ss lagów, a i tak dalej jest problem.

Druga sprawa, taki Kowalski gra fighterem i kupuje PA, a tu zonk bo pieprzneli się z lvlem moobów, i znów trzeba czekać a PA mija..
Po prostu nic nie mają pod ręką, chcą za starą grę więcej niż nową a nawet jej nie stworzyli, nie pomijając faktu, że EU community wygląda o wiele gorzej np w porównaniu do RU i słowo "official" nie znaczy, że serwer może nie upaść po kilku miechach, bo tak większość jest jednak z privów (połowa pokroju Thombstona to nawet na priv h5 x5 quitowało w commonach).
Jak ktoś płaci najwyższą stawkę z możliwych to czegoś oczekuje, a niestety tutaj "Quality Guaranteed" to na chwile obecną od startu jedna wielka bajka i manipulacja małpkami z zielonymi w rękach.

To dzięki tym wszystkim dzieciaczkom  w większości macie się z kim bić, rywalizować w tej grze, realia EU community są w ogóle inne niż kiedyś, jeśli ktoś dopiero teraz się zorientował to miał klapki na oczach albo nigdy styczności z graczami z Europy od kilku lat.

I muszę Was roczarować bo właśnie bardzo duża część wbiła tu z L2ws, któremu też świetlaną przyszłość wrózono, EU community jest takie, że jeśli się nie podoba, i jest jakiś fail to odchodzi po czasie, i żaden official tego nie zmieni, bo na razie dla prowadzących Core daleko jest od profesjonalizmu.

Dla przykładu polskie community, które jest dużą częścią serwera.

Mamy CP ( 3 osoby to znajomi z podwórka, jest nas razem 5 od startu).

Uwaga, nieprawdopodobne do CP brakuje nam 2 dd co się rzadko zdarza.
Przez to przewinęło się tyle osób, że szkoda gadać, połowa to nawet może nie zaczęła, a druga skończyła na 50 lvl.
Jeśli wyżej ta osoba o nicku Sarin to z Core tyrek z 53 lvlem, który chciał Cp a pózniej się nie pokazał i od kilku dni posiada ten sam poziom, to serdecznie pozdrawiam.

I takich jest na pęczki, trafić na coś konkretnego jest strasznie trudno, druga rzecz to problemy, czy ktoś w CP będzie mieć pa a kto nie, jakby to było 35-40 zł zapewne całe CP by miało, tak nie kupi nikt, bo nawet jeśli ma to szkoda mu takiej kasy jak nie wie czego się spodziewać i ma inne tytuły tańsze.

SanchoPansa

Cytat: Sarin. w Grudzień 21, 2011, 10:04:13 AM
Cytat: SanchoPansa w Grudzień 21, 2011, 09:53:00 AM

wszyscy ktorzy w miere regularnie wypuszczali frpasy z lancera juz tam nie graja.

dlatego pisze tutaj bo sporo z nich gra na CORE? :) :)