Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Isharus

Cytat: Shen w Grudzień 21, 2011, 12:54:19 PM
Cytat: Isharus w Grudzień 21, 2011, 12:49:35 PM
Cytat: kamiil w Grudzień 21, 2011, 12:19:53 PM
jak jakies const chce sie rozwijac to zapraszam do nas ;)

co takiego sie zmieni jak zostaniemy przez was zaproszeni?
Bedziecie robic za dywan na siege.
Świetny rozwój :)
Lancer - Damoon GK 85/75/75/75 sold
VH - Damoon ES 80/65 emo quit
Core - Damon  SD sold
Lilith - Damon Hierophant 99/95/80/80

karlossg

Cytat: Isharus w Grudzień 21, 2011, 12:57:21 PM

pytanie jaki dywan, jeśli oryginalny turecki to warto się przenieść.

kamiil

to ze nie bedziecie grali z nobami w jakis lol klanach tylko z ludzmi ktorzy ogarniają gre  ;)

greesha

Cytat: SanchoPansa w Grudzień 20, 2011, 11:51:33 AM
trza chociaż trochę do pieca FLAME dołożyć...:

http://www.youtube.com/watch?v=PBIJdlyYyrw
mały fail Staruszków...??

Alarion masz już jakiś low lvl wsad na movie ?

Tak szczerze...

Obejrzales w ogole ten filmik zanim go wrzuciles do internetu ? :D
Nienawidziele beda nienawidziec!

rexetin

Itherus

haha chetnie popatrzę jak NPC podczas CS robia z was dywan :D

Polopiryn

JA nie mogę czytać o tym, każdy kto -_-'. Ze community jest takie, że pa jest takie, ze bugi są takie itd. Czego wy kur** oczekiwaliście ? Było pewne że 50% graczy na spokojnie to provivovcy ja też jestem z privów i co? Nie płaczę o cene PA, za 35-40 byłem skłonny kupić, ale kosztuje drożej trudno - Nie stać mnie na to. I nie płaczę z tego powodu, bo wiem czym to jest spowodowane. Bugi? Są, ale innova nic nie może na to poradzić. Wszystko musi im Korea i NA przesyłać, a potem muszą to tłumaczyć na angielski. Gm-owie są pomagali jak tylko mogą, bo tyle mogą zrobić.

Ludzie przestańcie pier** i narzekać, ja nie rozumiem. Ktoś gra, narzeka jak stara krowa, ale gra dalej. 80% tych, którzy narzekają na cene PA i tak grają dalej. Więc zamknijcie z łaski swojej te gęby o cenie PA, o bugach itd. Bo to wszystko będzie poprawione - Trzeba tylko poczekać. (Chociaż narzekanie to mentalność polaków, nie ważne jak będzie zawsze będzie źle....)
Method tak narzekasz na tą innove, to po chu** grasz? Źle? Idź na ruoffa, idź na NA i nie trój dupy......

Już mam dość tych ostów bosh.....
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

rexetin

Polopiryn

Cytat: rexetin w Grudzień 21, 2011, 01:40:00 PM
to odinstaluj forum QQ

QQ A kto za mnie nabije kilka postów :D? Przynajmniej wiem co się na serwerku dzieje i swoje 3 grosiki dołożę^^

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Quibre

Cytat: karlossg w Grudzień 21, 2011, 01:09:01 PM
Cytat: Isharus w Grudzień 21, 2011, 12:57:21 PM

pytanie jaki dywan, jeśli oryginalny turecki to warto się przenieść.

Owned,humor się poprawia jak sie tu na forum wchodzi  :D

Rickert

Cytat: Me7hod w Grudzień 21, 2011, 10:42:53 AM

Takich Thombstonów jest o wiele więcej, a niezłą bekę miałem jak sie rajcował tak przed startem tu, i nawet nie tu :D

Wlasnie, co z nim? Mialo byc ostre PEW PEW a po starcie cos ucichl, pewnie farmi ostro.  8)
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

TTerrorPropaganda

Cytat: kamiil w Grudzień 21, 2011, 11:22:36 AM
Co jest  :o :o :o Daje screeny z moim lvl to jest wielki żal ze wyprzedzilem wszystkich o lata świetlne, wszyscy piszą ze im sie nei spieszy blabla ze grają dla relaksu blabla ze nie chca byc w top blavla wiec WTF dlaczego placzecie o PA

ja czekam na darmowe PA 12 euro + miesieczne runy 4x15-60 euro + kilka potów w sumie nagrody na okolo 100 euro  hahaha

flame on

Z perma q na expa który jednych krzywdzi drugim daje power lvl, to ja się dziwie ze jeszcze 99 nie masz. Widziałem jak na nim biegasz od NPC 30 mobow, NPC 30 mobow .....

rexetin

Shen

Quest jest w grze wiec czemu nie korzystac?

kamiil

a kogo krzywdzi ten q ?? dlaczego top 1 serwera to sws ??

dobrze widziales , zrobiony okolo 170 razy

TTerrorPropaganda

Cytat: kamiil w Grudzień 21, 2011, 02:08:39 PM
a kogo krzywdzi ten q ?? dlaczego top 1 serwera to sws ??

dobrze widziales , zrobiony okolo 170 razy

Bo niektóre klasy będą mieć z nim problem i to duży, jeśli nie zatrudnia jakiegoś maga :). W najlepszej sytuacji z nim są ES bo mogą sobie go zupełnie sami robić i to dość szybko

kamiil

olprax

haha płaczecie że nie możecie questa robić. l2 to gra zespołowa nauczcie się tego. retail to nie priv z full buffem

Alarion

Cytat: russek w Grudzień 21, 2011, 12:52:38 PM

alarion haters fun club ?  hahaha

Człowieku, ja widziałem już z dziesięć prób lol haterów by coś osiągnąć, ale i tak kto ma wiedzieć, że tu mam wreszcie nick taki jak na forum, ten wie i w dupie mam haterków pokroju Shena, QQuentimka i innych : D

Co do PA kilka osób już powiedziało pare mądrych kwestii (Lemp, Dyma, Polopiryn) i jak macie robić QQ, to róbcie to na forum Innovy (może jakiś skutek przyniesie...) a nie tutaj, bo prawda taka, że 80% płaczków i tak by quitnela i tak so...

@Sanho
Z czego mamy tu frapsa robić na lvlach 60-70+? Z tego jak z boxowanym SWS ciśniemy party w toi jakiś loli (gdzie i tak połowa boi się flagę oddać i zdejmują armor tylko...)? Ludzie piszą, że Lancer to rzekomo 4 liga PvP, ale muszę przyznać, że więcej ogarniętych ludzi widziałem na Lancerze z przedziału 0-76+ niż tu. Wiem, że całość się zmieni po 4 profkach i wtedy zaczną się fajne PvP, bo na tych lvlach jak już pisałem, party, które jest gankowane ma 2 wyjścia:

a) spalić PR
b) oddać flagę lub zginąć od różnych myków, jak np. odpychanie healerów, unoszenie ich, przewracanie, debuffowanie tanka, zbijanie mu HP i setek innych sposób, by albo się oflagowali, albo wyglebili od móbow.

Więc lolki co się boją PvP niech się cieszą ze swojego KS-u póki mogą, bo po 85 będą ustępować spotów, jeżeli nie będą chcieli nawiązać walki : >

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Grande

Już się zaczynaja pierwsze quity ludzi którzy uwazają że bez PA nie ma sensu grać.

Redbox

quity i tk by byly co ty uwazsz ze placzki z serwow x15 albo x3242 beda grac?
myslisz ze Pa x2 cos zmieni? nIe :)

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

John100

Cytat: Itherus w Grudzień 21, 2011, 10:36:56 AM
Nie ma ludzi nie zastąpionych szczegolnie jesli pl community jest tak duze. RU community jest dojrzalsze i chyba bardziej kulturalne niz to nasze Polskie bo teksty ktore czasem sie czyta na all przyprawiaja o zawrót głowy,Rosjanie czasem cos tam pisza ale moze dlatego ze ich nie rozumiałem miałem na to wywalone i nie przywiązywałem do tego uwagi. Im wiecej tych debili odejdzie tym lepiej dla was wszystkich. I niestety muszę Cie zmartwić bez determinacji w tej grze nie osiągniesz nic, takie jest juz l2.
+1
Jak mieliśmy zaczynać na ruskim najbardziej przeciw było to że nic nie będziemy rozumieć, po 1,5 roku jak wbiłem na eu to po 10 minutach żałowałem że wszystko rozumie, na ru jest totalnie inny klimat niż na eu mam nadzieje że za jakiś rok to się zacznie zmieniać bo na pierwsze wrażenie to jak bym na privie grał, a polaczkowo to naprawdę kupa straszna z tymi tekstami, ale jak ci poodpadają inni z privów zaczną ogarniać kronikę i to co dla nich jest teraz bugiem okaże się że tak powinno być to naprawdę będzie dobry server. Osobiście podoba bardziej mi się na ruskim (przyzwyczajenie może) no i to ze nie jestem w polskim klanie, ci co grali w polskich klanach na ru wiedzą o co chodzi. Ale dla ludzi którzy przechodzą z priv i zaczynają od 0ra to naprawdę najlepsza opcjia. PA troszkę pojechali chociaż obstawiałem że będzie z 15e, ale nima co płakać bo nie trzeba kupować jak masz const to i tak wbijesz lvl szybko, a to nie tak jak kiedyś nie masz pa to kick z pt bo dropa zaniżasz ( to był kiedyś problem) tylko daje po prostu więcej expa, wiec 1 miesiąc dłużej nie problem to nie priv nie zamkną to i nie ma co się szarpać. Pozdro dla całej ekipy z EU w szczególności klanów i ludzi którzy przewijali się na starych dobrych privach, miło spotkać te same nicki, cresty, co 3-4 lata temu nawet jak się miało wara z nimi:)
S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

Polopiryn

No, nie którzy Polacy to epic fail.... Powinni im zabronić grać albo chociaż ban na shouta.....  chociaż do mnie przed chwilą napisał polak to mu pomogłem i ładnie podziękował. Zależy na kogo się trafi....

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Dyma

Cytat: Polopiryn w Grudzień 21, 2011, 02:47:29 PM
Powinni im zabronić grać albo chociaż ban na shouta.....
no nie mów, że masz go włączonego ;p Pierwsza rzecz jaką zrobiłem po 1 lognięciu to upewniłem sie, że mam shouta wyłączonego, żeby nie cztać tego syfu.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

FokuSs

Nie ma różnicy czy ruski czy polak czy bułga czy rumun... To zależy do osoby nie narodowości....
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow