Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

SanchoPansa

może ktoś udzielić info dla  :noob: o tym oman ringu co to za questy trzeba robić itd ?  :)

Sarin.

kamiil

robisz kame/laba od 56 lvl i po main RB pojawia sie npc, bierzesz q idziesz do toi zabijasz 10 mobow i dostajesz qi 3kk a potem 1,5kk expa ,item wymieniasz w toi u npc, 2 q itemy=ring 1, potem robisz upgrady, 1 ring + 2 q itemy= 2 lvl ringa i tak do lvl 8 czy 7 ktory jest bium ringiem

SanchoPansa

o merci master    8) - da się go tradować ?

Quibre

Niet,tak samo jak tych monet do wymiany ;/

Vanquish

Ringa lvl'ujesz do 9 lvl'a, ja sie zatrzymalem chwilowo z expem zeby go walnac. I do ktorej kamy mozna go robic? bo sluszalem od kogos ze rieyi pojawia sie jeszcze w kamie 73 a dalej juz nie. ktos potwierdzi/obali ?

Quibre

No to by była lipa troszke z tego co zauważyłęm to za każdą kame raz można robić,a za labe chyba w nieskończoność.Ja mam 67 lvl i na razie 4 lvl ringa czyli do maksa potrzeba jeszcze 10 coinów.Była by lipa jakby powyżej 73 już się niedało.

Kall

Cytat: Quibre w Grudzień 23, 2011, 12:24:06 PM
No to by była lipa troszke z tego co zauważyłęm to za każdą kame raz można robić,a za labe chyba w nieskończoność.Ja mam 67 lvl i na razie 4 lvl ringa czyli do maksa potrzeba jeszcze 10 coinów.Była by lipa jakby powyżej 73 już się niedało.

Zawsze zostaje Ci suba do dobicia poziomu ringa do 9.

L2 EU off @ TapMadls

fero323

o dzizasss kamil dalej cie jara bicie low leveli?  :noob:

W tym 7 osobowym klanie to pewnie będziesz ownował wszystko i wszystkich na równym lvl nie? :P
czy może wtedy emo quit?

kazuPwNz

Aerith - saggi 78
Nanaki - gh 78
Celes - swm 79
rpg club x5 - gh 85
rpg club x15 - mm 85

the end

Fabienne

Cytat: Quibre w Grudzień 23, 2011, 12:24:06 PM

Po 73 faktycznie już się npc nie pojawia. Jest jeszcze q w toi ale czy te quest monstery dają itemki mimo większego levela?

Arimas

Patrzcie, wystarczy 1 kamiil na forum, który tu po prostu się udziela a już masa butthurt dzieciaczków na niego najeżdża  :D

Ale patrzcie, jest całe full party przebudzonych w Maniaks'ach, nikt nie płacze.
Nie wiem czy całe ale na pewno część przebudzonych w klanie SzalonyTydzien (hey monday, nie ma to jak zergować pojedyncze flagi w DE.v całym party  :) ) znowu tu też nikt nie płacze...

Ale wystarczy kamiil który pisze na forum i już rage na niego idzie

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

u mnie juz 4 przebudzonych, wieczorem bedzie piąty

Cytato dzizasss kamil dalej cie jara bicie low leveli?

teraz mnie jara, ze pojawiam sie na spocie i jest mass panika, nawet nei atakuje a jest ucieczka kazdy w inna strone ( mowie o elipse)

Shiffer.

Cytat: kamiil w Grudzień 23, 2011, 02:05:37 PM
u mnie juz 4 przebudzonych, wieczorem bedzie piąty

Cytato dzizasss kamil dalej cie jara bicie low leveli?

teraz mnie jara, ze pojawiam sie na spocie i jest mass panika, nawet nei atakuje a jest ucieczka kazdy w inna strone ( mowie o elipse)

like a boss ^^

Severeen

wszyscy śmiali się z kamiila, dogadywali mu , a on tak naprawdę śmiał  się z nich i robił swoje

jakby nie patrzeć - jest 1 na serwerze i w sumie to można mu pogratulować- czy to samozaparcia, czy to dużo wolnego czasu, ale fakt jest faktem , że osiągnął coś  ( nie ważne w jaki sposób) co niestety wielu stoi  kością w gardle- pozostaje im więc dalej  dogadywać mu- nie można go pokonać  w expie to pośmiejmy się tu na forum z niego- trochę to dziecinne

nie wiem czy będzie on dalej top na serwerze za miesiąc , 3, 6 , ale na chwilę obecną jest pierwszy i ja mu gratuluję, nie to że go podziwiam, ale ma coś co wielu po cichu bardzo by chciała ale wstydzi się przyznać
tak zaraz będzie eee- bo my gramy dla przyjemności itp- ale on tez gra dla przyjemności- dla niego to właśnie być 1 jest przyjemne
ja tylko napisze:
gz

r3ni

Z całym szacunkiem ale co to za osiągnięcie ? Party magów, koniarz i no life = mega exp. Dla mnie wysoki lvl to nie osiągnięcie, prędzej czy później wszyscy go dogonią i wtedy będziemy mogli mówić o jakimkolwiek osiągnięciu.
TapMadls! - Const pt leader.
http://tapmadls.forumpolish.com

asdf1movie

typowy gracz privów. Priv startowal zwykle w piatek wieczorem, uber gracze brali tydz wolnego i cisneli po tygodniu s grade. Pvp o toi rb, barakiela, baiuma, siege i cieszyli sie wygrywając w 1-2 pt S+grade  VS zerg B,A grade
przykład? bmf, chociazby z bardziej znanych wszędobylskich l2j ołnerów. Pierwsze 2 miechy hero ich, zamki ich, epiki ich do czasu az reszta ogarniętych ludzi (lecz dysponujących mniejszym zasobem czasu) wbila lvle porownywalne do nich, ubrala sie i wtedy podział sił zwykle sie zmieniał (czyt> emo quit z jakiegos tam powodu) gdyz bmf byli normalnie na kazdym kroku pokonywani, juz walka o epiki nie polegała tylko na zebraniu graczy o danej godzinie i ubiciu lecz trzeba było ruszyć głową jak wygrac pvp

ode mnie kamil gz gry, a co do real-life to sa specjalne miejsca zeby leczyc takie dolegliwosci jakie reprezentujesz

kamiil

Cytat: r3ni w Grudzień 23, 2011, 02:27:04 PM
Z całym szacunkiem ale co to za osiągnięcie ? Party magów, koniarz i no life = mega exp. Dla mnie wysoki lvl to nie osiągnięcie, prędzej czy później wszyscy go dogonią i wtedy będziemy mogli mówić o jakimkolwiek osiągnięciu.

moje party to mag/summon/dagger

r3ni o czy ty piszesz  :shock: jakie dogonienie  :shock: zawsze bede ktok do przodu  :)

rexetin

russek

Cytat: rexetin w Grudzień 23, 2011, 02:42:01 PM
Na 99 bedziecie na rowni pozdro

siedź cicho fail qqiterze tutaj jest topic o Core sio na swoją arie

Tyumio

Cytat: asdf1movie w Grudzień 23, 2011, 02:27:48 PM
typowy gracz privów. Priv startowal zwykle w piatek wieczorem, uber gracze brali tydz wolnego i cisneli po tygodniu s grade. Pvp o toi rb, barakiela, baiuma, siege i cieszyli sie wygrywając w 1-2 pt S+grade  VS zerg B,A grade
przykład? bmf, chociazby z bardziej znanych wszędobylskich l2j ołnerów. Pierwsze 2 miechy hero ich, zamki ich, epiki ich do czasu az reszta ogarniętych ludzi (lecz dysponujących mniejszym zasobem czasu) wbila lvle porownywalne do nich, ubrala sie i wtedy podział sił zwykle sie zmieniał (czyt> emo quit z jakiegos tam powodu) gdyz bmf byli normalnie na kazdym kroku pokonywani, juz walka o epiki nie polegała tylko na zebraniu graczy o danej godzinie i ubiciu lecz trzeba było ruszyć głową jak wygrac pvp

ode mnie kamil gz gry, a co do real-life to sa specjalne miejsca zeby leczyc takie dolegliwosci jakie reprezentujesz
Nie rozumiem Was, jakie dolegliwości? 3/4 z Was było kiedyś studentami i grali w L2 już na studiach. I sami pewnie siedzieliście 14h na dobę cisnąć level, byle wyżej. Community L2 się postarzało razem z grą, większość ma rodziny, pracę i nadal grają w mniejszych wymiarach czasowych, a że dopływ nowych, też nie jest jakiś mały to zawsze znajdzie się student nie mający co robić, bo wykłady nudne.

rexetin

robie rerolla na core bo na aria nie ma z kim grac :)

russek

123qwe

N/C - dalej nie dajesz rady ludkom na swoim lewelu?

Tlumaczenie, ze to war jest o chuj rozbic. Ja nie latam za kolczastymi czy tam orzelami po cmentarzu, zeby ich bic.

Fabienne

Wojna to wojna... aczkolwiek faktycznie nowy system warów nie sprzyja słabszym/ mniej nolife klanom