Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Soulern

Aria jest już online razem z login serverem?

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

Quibre

Cytat: lordyp w Grudzień 23, 2011, 02:20:32 PM
wszyscy śmiali się z kamiila, dogadywali mu , a on tak naprawdę śmiał  się z nich i robił swoje

jakby nie patrzeć - jest 1 na serwerze i w sumie to można mu pogratulować- czy to samozaparcia, czy to dużo wolnego czasu, ale fakt jest faktem , że osiągnął coś  ( nie ważne w jaki sposób) co niestety wielu stoi  kością w gardle- pozostaje im więc dalej  dogadywać mu- nie można go pokonać  w expie to pośmiejmy się tu na forum z niego- trochę to dziecinne

nie wiem czy będzie on dalej top na serwerze za miesiąc , 3, 6 , ale na chwilę obecną jest pierwszy i ja mu gratuluję, nie to że go podziwiam, ale ma coś co wielu po cichu bardzo by chciała ale wstydzi się przyznać
tak zaraz będzie eee- bo my gramy dla przyjemności itp- ale on tez gra dla przyjemności- dla niego to właśnie być 1 jest przyjemne
ja tylko napisze:
gz

Chyba musisz -_-'ć pałke swojemu idolowi.

//Soulern: Warned, 10%.

JennaJ

Cytat: kamiilek w Grudzień 23, 2011, 02:42:01 PM
r3ni o czy ty piszesz  :shock: jakie dogonienie  :shock: zawsze bede ktok do przodu  :)

Jeden dobrze gra w L2,drugi dobrze bzyka panienki np.
Co kto lubi :D :D :D
server:Core
class: Doombringer
nick: KarlKox

Soulern

Cytat: Quibre w Grudzień 23, 2011, 03:33:07 PM
wszyscy śmiali się z kamiila, dogadywali mu , a on tak naprawdę śmiał  się z nich i robił swoje

jakby nie patrzeć - jest 1 na serwerze i w sumie to można mu pogratulować- czy to samozaparcia, czy to dużo wolnego czasu, ale fakt jest faktem , że osiągnął coś  ( nie ważne w jaki sposób) co niestety wielu stoi  kością w gardle- pozostaje im więc dalej  dogadywać mu- nie można go pokonać  w expie to pośmiejmy się tu na forum z niego- trochę to dziecinne

nie wiem czy będzie on dalej top na serwerze za miesiąc , 3, 6 , ale na chwilę obecną jest pierwszy i ja mu gratuluję, nie to że go podziwiam, ale ma coś co wielu po cichu bardzo by chciała ale wstydzi się przyznać
tak zaraz będzie eee- bo my gramy dla przyjemności itp- ale on tez gra dla przyjemności- dla niego to właśnie być 1 jest przyjemne
ja tylko napisze:
gz

Chyba musisz -_-'ć pałke swojemu idolowi.

A myślałem, że poznałem już granice bezmózgowia. Łamać regulamin tuż pod postem admina? 10% za obrazę...

Ponawiam pytanie do grających, Aria już stoi?

And the odd crowd packed all around
Is listening still
Nobly
Subtly

http://dragcave.net/user/Nathel

kamiil

Cytat: 123qwe w Grudzień 23, 2011, 03:11:18 PM
N/C - dalej nie dajesz rady ludkom na swoim lewelu?

Tlumaczenie, ze to war jest o -_-' rozbic. Ja nie latam za kolczastymi czy tam orzelami po cmentarzu, zeby ich bic.

dajesz wara, liczysz sie z konsekwencjami  :)

bije wasze top party chyba wiec o low lvl nei mow ;)

rexetin

Severeen

Cytat: Soulern w Grudzień 23, 2011, 03:42:06 PM

A myślałem, że poznałem już granice bezmózgowia. Łamać regulamin tuż pod postem admina? 10% za obrazę...

tacy jak on nie obrażają  :D
biedak myślał z godzinę nad jakąś ciętą ripostą ...

olprax

Summonera jest bardzo łatwo ubić,transfer pain działa na pierwszego przyzwanego summona i nie przechodzi na kolejne po zabiciu pierwszego. Przyzwany pierwszy summon zawsze stoi sam, wiec target na niego ubijasz summona i summoner jest już słabiutki.
Powodzenia w biciu waszego idola kamila ;)

Quibre

Cytat: lordyp w Grudzień 23, 2011, 03:51:09 PM
Cytat: Soulern w Grudzień 23, 2011, 03:42:06 PM

tacy jak on nie obrażają  :D
biedak myślał z godzinę nad jakąś ciętą ripostą ...

Czyli jednak miałem rację ze swoim stwierdzeniem? :o :o :o

123qwe

Przebija Quibera

Admin ssie chu.ja

//Soulern: Nie mam dziś ochoty na zabawę, za dużo już bawiłem się z choinką i prezentami. W ramach świąt 30 dni zamiast perma, papa.

bula

widze ze w eclipse kultura godna stricte polskiego klanu

keep it up boys

Polopiryn

Ludziki, jak to jest z dye-ami na GoD? Tak jak tam gdzie się montuje? Bo jakieś High, low etc etc..... Może mi ktoś wyjaśnić :P?
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

kamiil

AyGo

Cytat: Polopiryn w Grudzień 23, 2011, 04:30:02 PM
Ludziki, jak to jest z dye-ami na GoD? Tak jak tam gdzie się montuje? Bo jakieś High, low etc etc..... Może mi ktoś wyjaśnić :P?

Do kupienia u mammona(szukaj po miastach)/drop.

U dye menagera sa dostepne tylko dye'sy dla 4 profy i kosztuja 10kk sztuka bodajze:)

//+ na prośbę użytkownika
AyGo

666

1kk za szanse na wylosowanie jednej farbki (od najlepszej +5 -0 do najgorszej +5 -4 )
In The Name Of Satan ...

AyGo

AyGo

FokuSs

ja tylko napisze:
gz
Jak byłem ostatnio ne serwie to 1 był Saturday czyli LincraL czyli praktycznie bmf. Chyba jest jedynem driverem swojej postaci i zachowuje się kulturalnie..
Cytat: Dyma w Styczeń 12, 2012, 09:14:32 PM
a ja tam jestem zadowolony bo na razie hb czyli klan z offa jest jedynym side a nie jakieś rumuńskie dzieci privow

pokit

Cytat: 666 w Grudzień 23, 2011, 05:26:40 PM
1kk za szanse na wylosowanie jednej farbki (od najlepszej +5 -0 do najgorszej +5 -4 )

raczej od +5 +1

Arimas

Kamiil, co to za gość który odpisywał po ang z queem'a?  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Polopiryn

Przecież była mowa, że na postaci kamiila gra kilka osób......

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

asdf1movie

po angielsku to brzmi tak bardziej młodziezowo 18+

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Polopiryn

Cytat: asdf1movie w Grudzień 23, 2011, 06:48:04 PM
po angielsku to brzmi tak bardziej młodziezowo 18+

Rozumiem, że kolega zazdrości :? <smutne>

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Arimas

Cytat: Polopiryn w Grudzień 23, 2011, 06:31:54 PM
Przecież była mowa, że na postaci kamiila gra kilka osób......
Captain obvious? dobrze o tym wiem, a pytanie zadałem kamiilowi a nie tobie <.<

btw. proszę o wyjaśnienie tego (czytać czat)

Gościa widzę pierwszy raz (MeXo)
Nawet specjalnie nie ksowaliśmy mobów bo praktycznie tylko przebiegaliśmy na inny spot

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

bula